brak logo

Polski Gaz S.A.

Warszawa

Opinie o Polski Gaz S.A.

dun 2017-02-22 17:33
gora dobrze wie kto pracuje na dole, a problem jest jest od kilku lat ten sam, tzn sosnowcu rzadzi uklad i te same osoby ktore tylko mieszaja
9
pip 2017-02-22 23:40
co wy piszecie?
przecież "góra" zna większość z nas z nas z imienia i nazwiska. tyle że nie chce widzieć tego co się dzieje w oddziale bo mianował gościa dożywotnio , a wyszła z tego wielka lipa i ciężko sie teraz wycofać i przyznać do błędu. a wszyscy wiemy za kto lobbował za tym wyborem :)
17
Ja_m 2017-03-31 19:05
Firma Żenada
8
ruda 2017-04-03 21:16
Jak tam.trzy blondyny ?
2
b 2017-04-04 22:19
firma nie, tylko zenada osoby zarzadzajace, a przynajmniej w sosnowcu. zero bhp bo tylko na pokaz sa procedury jakby ktos sie pytal to wszyscy ich pilnujemy a naprawde sa tylko po to, bo jak ktos cos popsuje to mozna go obciazyc wg procedur pomimo ze na co dzien robi sie bez bhp
4
ruda 2017-04-06 20:24
no ale nic nie zrobi nikt poki sa trzy blondi
1
ruda 2017-04-06 20:24
no ale nic nie zrobi nikt poki sa trzy blondi
5
V 2017-04-14 20:04
Oddział w sosnowcu nie liczy się z ludźmi. Ogólne kolesiostwo, jeśli nie przyjaźnisz się z nikim z góry i wyrazisz swoje niezadowolenie to cie po prostu zwolnią. Brak możliwości rozwoju, zero szkoleń, za to ogromna odpowiedzialność. Nie polecam, jedyne co daje ta praca to upokorzenie.
17
SO 2017-05-15 13:40
To hmm po tym co tu czytam się głęboko zastanawiam czy iść na rozmowę. Aż tak źle jest że się pracować nie da? Obecnie pracuję w firmie gdzie nic nie można załatwić właśnie przez układy, ehh. Jakie jest średnie wynagrodzenie, może ktoś coś?
3
uff 2017-05-21 12:15
i dlatego ci co maja rozum po jakimś czasie odchodzą, a zostaje stara klika, ciągle te same twarze. nietykalni i bezkarni.
8
Sebastian 2017-06-01 10:09
Beznadzieja ! Firma nie jest rzetelna.
7
kebab 2017-06-02 22:32
racja kolego, ale bardziej beznadziejne to jest kolesiostwo w sosnowcu lub jak kto woli kierownictwo.
wszyscy to wiedza ze rzadzi uklad, ale wszyscy udaja ze jest inaczej.
normalnie fenomen zarzadzania.
3
klaps 2017-06-08 21:42
a ja wam powiem ze ci ktorzy sie cenia i szanuja juz tu nie pracuja, zostali tylko ludzie co im sie nie chce nic szukac pracy,czyli ja :), albo ludki z ukladu np tzw kebab czyli najwiekszy fenomen PG <wszystko wie, wszedzie pracowal, ze wszystkimi rozmawial, zna przyszlosc> od ktorego sciema leci na kilometr
4
kolo 2017-06-08 23:35
ale kebab to faktycznie unikat. bajera taka ze glowa boli.
a do tego jest to maly gruby kabelek usmiechajacy sie do wszystkich i sypiacy wszytkich z odrobina sciemy. wujek i ciocia to lykaja haha
4
djw 2017-06-11 00:57
Rzygać mi się chce od czytania tych waszych bredni. Firma daje dobrą podstawę, a poza tym bardzo wysokie premie. Opowiadacie historyjki o jakimś układzie. Wiadomo, że każda firma musi mieć swoje kierownictwo. Komuna się skończyła i taką hołotę jak wy trzyma się z dala od zarządzania. Jak wam się nie podoba to czemu nie pójdziecie gdzie indziej? Ja wiem dlaczego, bo wszystko co tutaj piszecie jest kłamstwem. Nikt w okolicy nie da wam lepszej roboty niż tutaj. A ci co jak twierdzicie się cenią i już tu nie pracują siedzą teraz na bezrobociu. Nie dlatego że postanowili odejść ale dlatego że ich wykopano. Tak się cenili że zamiast pracować kombinowali i szefostwo się na nich poznało.
3
prawda 2017-06-11 15:31
tak tak kolego, a za kazdego z nas czeka 100 kandydatow przed szlabanem - znamy to :)
piszesz takie brednie ze glowa boli. w tej chwili cale kierownictwo jest z polecenia wujka, rekrutacje to sciema
5
ups 2017-06-11 22:48
tak jak piszesz. jedno wielkie kolesiostwo i do tego trzeba dołączyć kontroling, zadufana w sobie pani A. i jej kolega biboj , czyli kolejni kapusie.
7
haha 2017-06-12 22:57
Ci to zawsze mają otwarte okno, usłyszą zdanie wyrwane z kontekstu i pewnie od razu baczność i melduję uprzejmie :)
7
Obecny 2017-06-13 20:51
Agata jeszcze tam jest? Wow :) Kto jeszcze ze starych jest ?
II ZMIANA 2017-06-13 21:55
a pytasz jakbyś nie wiedział. została tylko grupa trzymająca władze : ciocia, wujek, dżoana i Madeleine.
6
prawda 2017-06-13 23:09
zerknijcie sobie na jej doświadczenie i profil na Linked to zobaczycie ze wielka pani A. to była asystentka i sekretarka czyli doświadczenia brak, a teraz kreuje się na dyrektora kontroli, i przy okazji można zerknąć na profil pana M. i też się zdziwicie - asystent, sprzedawca kredytów.
Takich ludzi zatrudnia PG i daje im swobodę działania i wierzy w to co robią.
a wybili się na kapowaniu nas :)
lalalala
7
nom 2017-06-16 22:04
a sprawdźcie sobie też innych bo nie tylko A. i M. nie mają wykształcenia i doświadczenia :)
4
Obecny 2017-06-17 10:38
A kto tam z administracji ma wykształcenie? Dziewczyny niektore po szkole sredniej,ale siedza bo gdzie ich przyjma...
3
pomorski 2017-06-17 13:05
wiele problemów by zniknęło gdyby ludzie nauczyli się mówić jeden z drugim a nie jeden o drugim
2
Obecny 2017-06-17 14:21
Ale w Sosnowcu tak nie bedzie skoro Dzoana i Medelaine rzadza i tylko zamykaja drzwi wypytujac kolezanki o innych :)
8
haha 2017-06-22 23:05
OD ZAWSZE TAK BYŁO I TAK JUŻ ZOSTANIE. JESZCZE KEBAB LUBI ROZMOWY ZA ZAMKNIĘTYMI DRZWIAMI.
7
Obecny 2017-06-28 19:41
Kaska jest jeszcze tez?
:) 2017-06-28 23:03
a co się dziwicie , kebabik nasz rodzynek wybił się na kapowaniu nas wszystkich, tylko później ja doszedł do władzy to trochę mu nie poszło, czyli nie dal rady i został zdegradowany, ale oficjalnie sam się poddał hahahaha - gdzie tu jego honor? a wszystkim opowiada od roku ze odchodzi:)
7
ja 2017-06-28 23:14
kaski brak bo tak jak ktos tu kiedys naisal odeszla do normalnosci!!! ale pewnie fama poszla taka ze byla benadziejna i krecila lody na boku bo taka late wszystkim co sie sami zwolnia dodaja
3
ahah 2017-06-29 00:07
"Obecny" i "ja" to właśnie Kaśka:) Rozmawia sama ze sobą:)
3
Niespodzianka 2017-06-29 15:07
NIE POLECAM! W oddziale pomorskim wywalili cała starą ekipę, przyszedł nowy dyr. który na niczym sie nie zna a udaje że wszystko umie wszystkie sprawy rozdziela na podwładnych a sam tylko notuje. święta trójca jak przyjeżdża to patrzy komu dowalić, wszystkich traktują jak złodziei. a produkcja spada.... Atmosfera beznadziejna.
13
buuu 2017-06-30 21:53
tak robią bo uważają że są ważniejsi od prezesa.
jednym słowem porażka a poza obgadywaniem i oczernianiem innych nic nie reprezentują sobą.
to nie nowość.
13
sosnowiec 2017-07-09 22:17
kolego zawsze tak było, ale od kiedy jest "nowy/stary zarząd" w sosnowcu to wszystko powoli leci w dól
przez to kolesiostwo, ploteczki, knucie afer i wiecznie zamknięte drzwi w kilku biurach. zamiast zajmować się rozwojem firmy zajmują się prywatą.
wszyscy to widzimy
13
nowy 2017-07-14 22:55
zobaczcie ile jest lapek w gore popierajacych ostatnio dodane opinie.
i to jest prawda co ludzie pisza
9
Edyta 2017-07-20 15:56
Pod koniec czerwca pojawiła się oferta dla pracownika produkcji - czy ogłoszenie jest aktualne? Jakie warunki zatrudnienia zapewnia Polski Gaz S.A.? Warto aplikować?
2
sosna 2017-07-21 23:49
Nie wiem czy ta oferta, o której piszesz jest aktualna, ale zawsze warto wysłać aplikację. Nawet jeżeli w tej chwili nie ma nic wolnego to w każdej chwili może się coś zwolni. Chyba często kogoś szukają. Nie wiem tylko czy fucha na produkcji w PG pasowałaby kobiecie, bo to jednak ciężka robota. Kokosów nie ma, ale źle też nie jest. A tekstami powyżej się nie sugeruj:)
3
huh 2017-07-23 16:07
koleżanko dawaj do transportu, tam zawsze potrzebni ludzie
5
Viva 2017-07-24 10:54
Przyszedł i już Go wywalili dobre 7 miesięcy pracował i co ,

przecież to Ich człowiek ponoć był.Panie Prezesie niech się Pan obudzi słucha Pan tych co nie trzeba ,wywalił Pan starą ekipę i wyszło to Panu na dobre?Nie myli się ten kto nie błądzi słowo PRZEPRASZAM byłoby na miejscu.
5
uff 2017-07-24 16:52
sosnowcu podobna sytuacja
9
Niespodzianka 2017-07-27 19:22
Święta Trójca i ich kolesiostwo doprowadzą firmę na dno...
11
nu 2017-07-28 15:22
ale najgorsze jest to ze prezes chyba udaje ze nic sie nie dzieje i nie widzi problemu
9
nikt 2017-08-08 15:09
taki mały kabarecik
8
jaworzno 2017-08-18 22:24
i tak nikt tej sytuacji nie chce zmienić, zobaczcie ile czasu to trwa i nic się nie dzieje w tym temacie.
porostu jest grupa która nieudolnie rządzi, ale dobrze się sprzedaje na zewnątrz.
7
Edyta 2017-08-23 10:53
@huh - a czy możesz napisać trochę więcej? Jakie są oferowane warunki zatrudnienia w dziale transportu? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)?
1
hu 2017-08-24 16:44
godziny stale, od 2:00 do 20:00
8
R. 2017-08-24 19:34
Witam, chciałam aplikować ... ale jak poczytałam to się przeraziłam, czy wszędzie jest tak zle :/ czy ktoś coś może powiedzieć o tym stanowisku do centrali sprawy akcyzowe?
4
kebab 2017-09-04 22:36
aplikuj ale gwarantuję że nie wytrzymasz więcej niż 3 miesiące :)
4
kebab 2017-09-04 22:39
ps. kto to ten kebab?
3
:) 2017-09-09 15:08
kebab to mięso z barana :)
5
stary kier 2017-09-13 22:49
a jak tam transport w sosnowcu? dalej jeździmy po 18 godz, a na rozładunkach kręcimy pauzy?
5
Zostaw swoją opinię o Polski Gaz S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Gaz S.A.