brak logo

Telekomunikacja Polska S.A.

Katowice

Opinie o Telekomunikacja Polska S.A.

agrafka 2010-06-21 19:37:45
A na czym praca polega na zawiszy czarnego?
DrAQ 2010-09-03 15:19:57
Jako doradca telefoniczny. Praca pod presją, nie polecam. O kierownikach wolę się nie wypowiadać.
Madzia 2010-10-26 12:45:34
[usunięte przez moderatora]...co za szajs... robiłam tam bardzo krótko i powiem krótko: jak ktoś chce [usunięte przez moderatora] na słuchawkach, [usunięte przez moderatora] się na klientów ( którzy często są niemili) i oddawać premie tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liderom to droga wolna. Na początku mojej współpracy z Orange zarobiłam 158zł premi (bo zrealizowałam umowy, które były tyle warte - za każdą doradca dostaje określoną ilość pieniędzy) a ile dostałam? 50zł, reszte zgranął lider mówiąc: nie miałaś wyrobionego celu" jak ktoś chce może spróbować - tylko ważne by przypaść do gustu liderowi...ja niestety nie mogłam...bo mój był [usunięte przez moderatora]-jak każdy tam męski lider:D
anonim 2010-12-13 14:41:04
a jak do was trafi [usunięte przez moderatora] to dopiero sie narobi. Wtedy to bedziecie uciekac... Ostrzegam ta kobieta to jakas tempa masakra
1
kooon 2011-01-12 16:18:28
kto trafi? jaka [usunięte przez moderatora]? napisz cos wiecej.
1
wzka 2011-02-02 12:09:58
pracowałam tam pół roku nie polecam co chwile wprowadzali jakieś zmiany "na moją korzyść" wychodziłam na tym jak Zabłocki na mydle lider tragedia gbur bardzo niemiły i wyszczekany robi selekcje w grupie kto jest fajny a kto nie i bardzo daje do zrozumienia jak kogoś nie lubi według mnie taka osoba nie powinna być kierownikiem grupy jak on ma humory to sie wszyscy tzręsą i jego zły nastrój odbija się na pracownikach nigdy więcej call center!!!!
1
jmmmmm 2011-11-23 20:49:47
Pracowałam tam 3 lata, super ludzie, super atmosfera ale kasa trochę marna, jakby nie zależałoby mi na pieniądzach chętnie bym tam została. Atmosfera jest tam luźna. Jak w każdej pracy trzeba zrobić swoje i tyle za cos w końcu płacą
Diablo 2012-01-04 23:35:30
Racja kasy tam nie zarobisz,równia pochyla....1100 zl przy [usunięte przez moderatora],kradna mowy ,przekrety itd.i same pedzie tam robia
1
gość 2012-09-02 13:04:00
[usunięte przez moderatora]- w najlepszym tego słowa znaczeniu, oszuści i ciemniaki na stanowiskach liderów, chcecie pracować w obozie pracy za naprawdę marny grosz- to praca dla was!!!!!!!
1
marus 2012-12-12 11:07:38
pracowałem jeden miesiąc wysyłek miałem ponad 100% z celu a premi nie widziałem na oczy jedynie napisano mi że przyznano mi premie w wysokosci jałmużny a powinienem dostac samej premi 1960zł nie polecam pracy na stanowisku telemarketera w contact center na tysiacleciu w katowicach wyzysk ja sprawe skierowalem wraz z innymi dwoma pracownikami na droge sadowa ale ze to umowa cywilno prawna czyli zlecenie to niestety ale sprawa moze sie wydluzyc nawet do 2 lat w sadzie cywilnym innym poszkodowanym polecam to samo
Kamil 2013-01-08 12:05:39
To nieprawda, zależy na jakiej kampanii pracujesz. Ja pracuję na jednej z tych najbardziej dochodowych, 6 godzin w ciepełku, grafik ustalam sam i daję go przed zakończeniem każdego miesiąca. Czyli dyspozycyjność. Na rękę za godzinę wychodzie niecałe 7zł. Czyli np 120 godzin to około 820zł. Premię dostaję w granicach 1000zł-2000zł. W zależności od wyników i miesiąca. Naprawdę nie ma źle, a atmosfera i ludzie są super. Trzeba doceniać co się ma a nie narzekać.;)
12345 2013-03-19 14:22:10
zanim napiszesz takie bzdury sprawdz jak one sie maja do rzeczywistosci :) lider nie ma praktycznie ZADNEGO wplywu na to ile pieniedzy dostaniesz - a to ze otrzymalas 50 zl swiadczy tylko o tym ze bylas [usunięte przez moderatora] doradcom

p.s tylko jeden z nich to [usunięte przez moderatora] :)


co do samej pracy jak kto lubi - jedni sie srawdzaja i zarabiaja o 2,3 kułka a reszta tylko chodzi i narzeka z dostaje 1000zł - dziwi mnie to bardzo bo te osoby zazwyczaj wyrabiaja po 90 max 100 godzin i przy tym slaba srzedaja :P
Wow 2013-06-18 10:33:20
Pracuję niecały rok, nigdy nie zszedłem poniżej 1500 zł za 100-110 godzin pracy miesięcznie z premią, także warto pracować. Im więcej pracujesz tym wieksza kasa, a nie w myśl, czy się stoi czy się leży to się na leży. Presji trochę jest- normalka, gdzie, w której pracy nie ma? Polecam dla osób otwartych i o pozytywnym usposobieniu.

@ wyżej: Faktycznie [usunięte przez moderatora] jest tylko jeden z liderów :D
Monika 2013-11-25 12:04:22
Czy ktoś mógłby podać numer telefonu do tego contact center na ul. Zawiszy Czarnego w Katowicach ????? Nigdzie nie można tego znaleźć.
majek 2014-03-06 09:57:15
jakie to załosne, polecam tym ktorymy narzekają na cc isc do innej firmy( tam zarobicie najnizszą krajową ) . Ja pracuje od roku nigdy nie dostałam mniej niz 2000 na konto, a czesto bywalo, ze dostawalam ponad 3 tys. 800 zl dostają osoby ktore nie potrafią sprzedac. Taka rada: nie nadajesz sie, to zmien profesje a nie wypisuj bzdur, ze tak Cie zle traktowali. Ogolnie to praca w super atmosferze, wiadomo ze klienci zbyt mili nie są, ale to są uroki telemarketingu przeciez:) kazdemu poleciłabym tę prace!
1
Daria 2014-04-16 14:16:35
Niestety ale zepsuło się w Orange, na zawiszy czarnego. Przede wszystkim weszła konwergencja, czyli sprzedawać wszystko przy jednej rozmowie, usługi stacjonarne i mobilne!!! To jest chore, który klient na to pójdzie? Nie mają ludzie czasu na rozmowę a my mamy jeszcze komórki wciskać przez telefon, co za idiota to wymyslił! Teraz będę zarabiała 700zł, bo premii nie wyrobie na pewno, a kiedys bylo 2000zl. Stare złote czasy już nie wrócą. Presja jest duża, praca stala sie nie do wytrzymania. Ciagłe audyty po salach!! Ciekawe po co, chyba im sie nudzi. Główna kierowniczka pani B. zamiast wspierać pracowników to ich terroryzuje, kazdy sie jej boi a nie na tym to polega. Polecam z braku laku, ale jesli masz alternatywe to nigdy nie wchodz w te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za duzo nerwow i zdrowia to kosztuje, traktuja pracownikow jak mrowki wyscig szczurow, pracuje juz dlugo i zadnej perspektywy na awans a jestem naprawde dobra. ! Liderzy ciagle ci sami, zamiast to zmienic. Czas sie wynosic z tej firmy...
3
Jason 2014-04-28 12:49:10
pracowałem tam i zdecydowanie nie polecam .. (usunięte przez administratora)wpierw gratuluje wyrobionej premii a kiedy trzeba ją wypłacić - umywa ręce. CC nigdy więcej.. btw. poziom wypowiedzi "lidera" również poniżej krytyki.." (usunięte przez administratora)
3
trele 2014-06-12 13:36:38
Nie wiem kto tam pracuje ale robia z ludzi hu.. obiecuja gruszki na wierzbie a przyjdzie co do czego to tylko odwracaja kota ogonem. Caly czas rekrutują na infolinię przychodzaca. Żeby w ogóle ludzie tak przychodzili po czym po dwóch tygodniach sz.koleń informuja że niestety NieMaMiejsc. Pozostaje tylko akwizycja
1
trele 2014-06-12 20:05:02
Żadnego szefa-osoby kompetentnej, która coś konkretnego powie. WIELKA ściema z tą INFOLINIĄ przychodzącą, bo dostają się na nią ludzie-znajomi, bądź ci, którzy najmniej podskakują, i których się da szybko urobić. Szkolisz się, szkolisz i szkolisz.... i NIC. Chcą żebyś sam zrezygnował... Najgorsze, że nie ma BATA na tych poje...ów. Jak chcesz pracować, dawać się dymać na prawo i lewo, na koszt liderów-kierowników, za 7 zeta/h, z premią kiedyś tam TO PRACA dla CIEBIE. powodzenia :)
adrianna 2014-06-13 10:20:51
Szkoda że tak się zepsuło wszystko, zlikwidowali przelicznik 1,4 i teraz premia to jałmużna, a coraz więcej wymagają od nas!! RZĄDAMY PRZYWRÓCENIA starych zasad rozliczania premii i szanujcie w końcu nas jako pracowników bo zaniedługo wiekszosc z nas odejdzie! A wy bedziecie szkolić ciągle nowe osoby które i tak sie zwolnia po miesiacu, no chyba ze na tym zalezy firmie? Takie osoby nic nie umieja i tylko zrobia syf w bazie. Szkoda slow na to wszystko.
Lol 2014-07-31 18:32:30
Napiszę to raz jeszcze bo widzę że admini kasują nagminnie.
Czas trwania szkolen to 14 dni średnio na linię przychodzacą.
W tym czasie uczą wszystkiego tylko nie praktycznej obsługi swoich systemów.
Co to jest to "wszystko" ? To sa cenniki. !!!
TM-y każą nowym na pamięc uczyć się cenników !!! Jawna granda.
I cóż robią sobie potem egzamin z tego... Tylko że potem naraz cennik się zmienia i i tak w kółko.

Wystarczy co jakiś czas przejść się pod salą służącą szkoleniom.
2
Barakiel 2015-01-27 04:24:59
Nie wierzcie że po pięciu dniach zobaczycie umowe babki z agencji tymczasowych kłamią szklenie trwa 14 dni i jeśli się nie spodobasz odpaść możesz w każdej chwili i nikt ci nie zapłaci
Angelo 2015-02-11 04:36:30
Każdy nowy trener uczy czegoś innego zamiast usiąść przy kompie i nauczyć się programów to siadacie w dużej sali i uczycie się ich ze slajdów
Liderzy 2 facetów i dwie kobiety i każdy jeden to .uj tępią gnębią nie masz nawet czasu na wprowadzenie zamówień bo za pupy słyszysz"logujcie sie .urwa" serio kto ogarnie programy (A JEST ICH KILKA) ze slajdów jest dla mnie kozak
herb 2015-02-17 04:13:13
jestem osobą świeżo po szkoleniu i ustalono mi grafik 4 godzinny zamiast 8, oszuści nie po to uczyłam się tego badziewia żeby przyjść sobie na 4 godziny
doradca Orange;) 2015-03-11 21:49:46
Praca jak praca, pracuję tutaj już 3 lata z groszem. Bywało różnie,wiele się pozmieniało od czasów tp S.A teraz już Orange. Wynik zależy od bazy, nastawienia własnego i czasem szczęścia ;) bądź co bądź umowa jest zawsze, ale nigdy nie spotkałam się z przypadkiem żeby ktoś wyrobił premie a jej poźniej nie dostał. Co do liderów jest ich dość sporo, jednego się lubi drugiego nie ale u większości jest luźna atmosfera a przynajmniej na popołudniówce. Na dzień dzisiejszy faktycznie dużo jest rzeczy do ogarnięcia w jednej rozmowie ale materiałami zawsze można się wspomóc podczas rozmowy z klientem. Niestety bywają gorsze miesiące z baza... w tej firmie jak to mówimy jedno co jest pewne to ZMIANY. Ale nie ma co się demotywować
fabio 2015-05-19 16:49:49
haruj haruj a o prowizji krąża legendy że ktoś ja kiedys dostał
tepsiara 2015-06-17 18:17:27
Serio? premia to widmo? Oczywiście, dla osoby, której umiejętności sprzedażowe są ujemne wyrobienie premii graniczy z cudem.
Ludzie tacy są, chcieliby się nie narobić, ale kasa powinna być konkretna.
Ogółem, osoba, która chodzi do pracy na bieżąco, stara się, a przede wszystkim potrafi sprzedawać, może zarobić dobre pieniądze.
Może i nie są to tak jak kiedyś kwoty rzędu 4 tys, ale zawsze te 2 tys wpadnie do kieszeni.
Ciekawe gdzie zarobicie 2 tys zł za przepracowane 100h w miesiącu... hmm


Mam dla was jedną radę, kopnijcie się w głowę.
Kolejna rada: jeżeli tak wam źle w call center to idźcie popracować do Biedry na kasę, może wtedy przekonacie się co to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
anulinka 2015-06-18 11:49:08
Tepsiaro odpowiadając na Twój post, masz rację kiedyś można było zarobić fajną kasę za niewielki wysiłek, a teraz? Najlepsi wyciągną te 2 tys ale ile muszą się natrudzić? Tak jak już ktoś pisał liderzy a raczej pseudo liderzy to zero wsparcia dla pracowników, dawno powinni iść do wymiany, nie chce się oglądać już ich gęb. Potrzeba świeżości w szeregach firmy i nowych zasad! a kierowniczka nic nie zmienia tylko rozkłada ręcę i mówi że Warszawa to , Warszawa tamto a ona nic nie może. Nie może bo nie chce. Miliard rzeczy do sprzedaży zamiast zrobić grupy które każda zajmuje się jedną rzeczą konkretną i sprzedaż by urosła. Najmniej dochodowa kampania pakietów gdzie ludzie dostają premie po 500zł rozrasta się po budynku, po co? Dużo jest do zmienienia ale nikt się za to nie bierze. Ogólnie nie jest źle ale dobrze też nie.
tepsiara 2015-06-18 16:57:10
Anulinko, zgadzam się z Tobą, że są kampanie typu Pakiety, gdzie doradcy zarabiają marne pieniądze. Jednak na innych kampaniach premie dalej sięgają kwot 2-3 tys. Rzeczywiście trzeba się bardziej natrudzić, jednak kto powiedział, że w życiu jest zawsze łatwo.
Każdy produkt, gdy wchodzi na rynek( jest tzw szał) sprzedaje się lepiej, z czasem trzeba włożyć trochę więcej wysiłku.
A co do "pseudo liderów", może i tak to wygląda, jednak umówmy się, to doradcy mamy największy wpływ na to ile zarobią. Ja bez pomocy mojego lidera dobrze zarabiam. Może to kwestia samowystarczalności.. Nie wiem...
1
Zordon 2015-07-12 16:05:55
Praca poprzez zatrudnienie w firmie zewnętrznej - OCS nie zatrudnia pracowników a robi to firma zewnętrzna dla OCS.
Jeśli na "dzień dobry" dostajesz umowę w wymiarze pracy 3/4 etatu to musisz się liczyć z tym, że jeśli nie będzie zapotrzebowania na większe obsady to godzinowo dostaniesz w grafiku tylko na 3/4 etatu czyli wypłata będzie na rękę 950-1050zł.
Trzeba być dyspozycyjnym w godzinach 6-23. Jeśli ktoś nie ma możliwości pracy np. do 23:00 musi to zastrzec zaraz podczas przyjęcia i przypomnieć się z tym tuż po przyjęciu.
Nie ma zasady mówiącej o gwarantowanej liczbie dni wolnych w weekendy - może się zdarzyć że w miesiącu będą pracujące 2 lub 3 weekendy lub pojedyncze dni w weekendy.

Nie ma zarobków przekraczających 1400zł dla pracowników którzy nie mają etatu (nie mylić z w/w czasem pracy na 3/4 etatu - to tylko wymiar czasu pracy) - a nowy pracownik go nie dostanie i nie ma co się łudzić że dostanie nawet po roku.
pracownik były prac... 2015-07-20 13:13:41
Hej, ludziska praca jak praca w każdym CC. Jedno obiecują a drugie "gwarantują". Agencje zatrudniające nie mają wiele do gadki z koordynatorami na tych salach. Szkolenie po łebkach, nawet szkoleniowcy wszystkiego nie wiedzą i biegają po ludziach z słuchawek, oczywiście tych stażowych. Problemem jest totalny brak zaangażowania liderów w wykonywaną pracę. Stanowiska rozdawane po koleżeńsku. Jedna Kierowniczka to "SS-MAN". Ona niedojrze nie ma serca to i jeszcze oleju w głowie. To co Ona wyprawia z Swoją grupą to nie mobing czy forma stalkingu. To najnormalniej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie masz słowa, nie masz zdania, nie masz prawa głosu. Wyzwiska, groźby to jej forma pracy z grupą. Nowi którzy do niej trafią mają 2 dni na wdrożenie z efektywnością 120% inaczej wylot. Nie ma sensu pisać co Ona mówi bo cenzura zakryje wszystko! Idąc w drugą stronę jeden z liderów jest ciepłym misiem. Stojąc za Tobą nie wiesz gdzie patrzy i co ma na myśli, spodoba mu się ktoś to ma ciężko.... W dodatku ma humorki jak baba w trudnych chwilach. Jest nowa kierowniczka która jedynie co potrafi to zrobić odsłuch i to tyle, bo awansowała z specjalisty monitoringu i jakości.Wiedza 0, umiejętności 0,techniki sprzedażowe 0.... jedno wielkie kolesiostwo. Osoba podejmująca decyzje o sposobie konwergencji i formie obsługi ma o tym pojęcia tyle co 98% pracowników cc o regulaminach usług,taryf czy promocji. A żeby zarobić w tej firmie musisz wejść nie jednemu w pupe, albo umiejętnie lizać. Cenieni są tylko ci co mają efektywność, ale jakim kosztem? Trzeba okłamywać klientów, wróć to za mocne słowo " umiejętnie przekazywać informacje niezbędne. Jak czytam te pie.... że tam 3-4-5 tysięcy miesięcznie to chce byście ich wymienili z nazwiska. Bo obecnie najlepsi się zwalniają, dlaczego? każdy by chciał pracować w ekstra atmosferze z miłymi ludzmi, pod dachem, z kawką w ręku i zarabiać 5 tysięcy. Więc pytam dlaczego się zwalniają? Bo to utopijna wizja zarobkowa. Chcesz dobrze sprzedawać to mów tylko to co zachęca, o kruczkach cichosza.... tam nawet konsultant za reklamacje nie odpowiada w żaden sposób. programów jest z 20 i każdy działą na oddzielnej platformie. Trzeba znać na pamięć bo a nóż trafisz na SS-Mana który Cie ..... Programy sie wieszają, są awarie, błędy i niedopracowania programistów. System pozwala wystawiać zamówienie błędne, więc bardzo łatwo można coś spiepszyć. To firma w której wszyscy są równi a niektórzy równiejsi jeśli chodzi o weekendy czy wyjście na fajkę. Jak zdajecie sprzęt to radze przyjść z swoją kartką ze sie zdało by podpisali. bo potem potrącają za rzeczy które im oddałeś i podpisałeś, lecz dokumentu nie zabrałeś AMEN
3
SerceIRozum 2015-07-22 11:24:00
Witaj były pracowniku, zgadzam się z Tobą w 75% Zacznę od liderki której nie znam, ale skoro jest aż taka wulgarna dlaczego tego nie zgłosiłeś np dyrektorowi? Na pewno by zadziałał. Zresztą kierownictwo czyta te posty tutaj i pewnie już dzisiaj się ona będzie musiała tłumaczyć dlaczego tutaj jest taki wpis. Co do pieniędzy to jak wyżej już pisali, zależy na jakiej kampanii jesteś, jak się do tego nie nadajesz to nic nie zrobisz. Ogólnie brakuje tam gruntownych zmian, powinno być całkiem inaczej. Przede wszystkim więcej działów, i każdy dział zajmuje się jedną rzeczą a nie jeden wszystkim. Np 1 infolinia sprzedażowa, 2 mobile 3 ubezpieczenia 4 energia 5 pakiety 6 utrzymanie itp. Znając życie i tak się nic nie zmieni. Brak możliwości awansu, stażowi kilkuletni doradcy nie są docenieni, dlaczego mają mieć taką samą stawkę jak świeżak??? tego nie rozumiem. Czy pracujesz miesiac czy pracujesz 10 lat, jesteś równy nowemu, te samo stanowisku zajmujesz. Nie ma jak w plusie starszy specjalista czy coś, jest tylko doradca. Shit! Co do liderów, temat znany wałkowany że cała kadra liderska nadaje sie do wymiany, ale w tym temacie cisza bo pasuje im jak jest wygodnie zostawić niesympatyczne gemby na stołkach. Śmieszne castingi na kierownika które i tak wiadomo kto wygra. Moim zdaniem połowę doradcow co tam pracuje powinno iść do zwolnienia, czasem zatrudniaja takich gburow ze az żal, agencje zatrudniaja byle kogo, ma znac jezyk polski i komputer hahaha. Oczyścić atmosferę:D!! Reklamacje powinni dawno zmienić że nie ma wpływu na premie, bo co Ty możesz za to ze jakis idiota na infolinii zglosil bo mu nie dowiezli czegos a ty dobrze zaznaczyles. A ZRESZTA MOJEGO PISANIA I TAK NIC NIE DA, mozna tu pisac temat rzeka ale ta firma to jak grochem o sciane, narazie.
1
tepsiara 2015-07-27 20:23:32
Prawda jest taka, że ludzie zawsze będą narzekać... pójdziesz pracować do innej firmy, tam też znajdziesz ludzi zadowolonych i też tych pokrzywdzonych.
Co do liderów, jedni są gburami, inni nie.
Podejrzeam, że 90% negatywnych komentarzy wyszło od osób, które zostały zwolnione bo nie robiły wyniku.
Mówcie co chcecie, ale ja wole zarobić 2000 zł za siedzenie 6h dziennie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ciepełku niż zapier... w biedronce na kasie za najniższą krajową.
AMEN
Pracownik OCS 2015-08-20 10:17:35
Nie bądź żałosna bo 2000zł zarabiają ludzie na etacie. Na etatach które były rozdawane jeszcze za byłej TP, teraz dają 3-4 etaty na rok. Reszta pracuje jako outsourching i dostają przykładowo przy 160h pracy ok 1200zł.
tepsiara 2015-09-05 12:35:19
No tak, podstawa do 1200 zł, ale ja doliczam do tego premię, którą zawsze wyrabiam.
Żałosne są właśnie takie osoby, które się nie nadają do tej pracy a tkwią w tym, aby potem narzekać, że nie da się zarobić.

Jeżeli nie potrafisz spawać to nie będziesz spawaczem, tak samo jest z pracą na słuchawkach.

Polecam tym wszystkim "ZAWIEDZIONYM" przebranżowić się :)
ginger 2015-09-18 10:04:32
jest rekrutacja, są ogłoszenia np. na olx.pl. Z tym , że od dłuższego już czasu telekomunikacja polska nie istenieje, teraz jest ORANGE POLSKA. Pracowalam juz kiedys w Orange i polecam tą pracę. Pozdrawiam
k m 2015-11-17 12:44:33
jaki jest adres tego biura w katowicach na tysiącleciu? chciałbym sprawdzić dojazd autobusem
Były pracownik 2015-12-03 11:17:20
Jako były pracownik Orange w Katowicach, mogę śmiało stwierdzić że na takiej kampanii jak Infolinia Sprzedażowa zarobki są naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że praca w tej firmie jest beznadziejna i za marne pieniądze...na w/w kampanii miesięcznie wychodziło się nawet przy dobrym miesiącu po 7tysięcy...jeżeli ktos uważa że jest to nie do osiągniecia to jest w błędzie...Fakt lekko nie ma, cele ambitne i duuuuże kolejki ale wiesz za co pracujesz....
1
Ardwin 2016-04-22 02:44:28
Na słuchawce pracuje od roku, ciągle w odbiorze. Byłem na szkoleniu reklamacyjnym czyli back office ale prawdę mówiąc nie podobało mi się. Z tego względu, że przy rozmowach czas bardzo szybko mija i prowizja... Atmosfera świetna, aż chce się iść do pracy. Od paru ładnych miesięcy odbieram kolejkę sprzedażową. Żadnego kumoterstwa, ot co parę miesięcy jest ranking na całą Polskę, każdy ma szansę za wyniki. Na sprzedaży można cały dzień chodzić po sali i nikt się nie przyczepi jeśli robisz wyniki, kierownikowi i lokalizacji. Można ale żal tracić czas! Z nogą w gipsie bym tu przychodził byle nie brać chorobowego, szkoda prowizji. Fakt, nie każdy chce sprzedawać. Wcześniej w ogóle nie miałem doświadczenia w obsłudze klienta, przyszedłem tu przypadkiem jak była przerwa na budowie. Z nowymi na parę godzin siada obok trener sprzedażowy, warto z tego jak najwięcej wyciągnąć. Jak ktoś pracuje przy zgłoszeniach/ reklamacjach też według mnie ma dobrze. Jesteś dobry, wyrabiasz efektywność masz dużo czasu dla siebie. Podstawa teraz to 12/godzinę brutto. Nadgodziny jeśli są dostępne to 50 i 100 % płatne. Z tego względu z samej podstawy udało mi się wyciągnąć najwięcej niecałe 2 tysiące. Tylko, że potrafiłem po 12 godzin pracować jeśli była możliwość. Odnośnie legendarnej prowizji. Fakt na początku jest trudno, zamówienia łatwo popsuc ale wystarcza chęci i podpytwanie innych z "ruchu". Nowi z checiami spokojnie dorobia parę stowek. Mój ostatni miesiąc na kolejce obsługowej to były 2 tysiące prowizji, na sprzedaży poniżej 3 nie zszedłem. Prawdę mówiąc ze zwykłego konsultanta na 3/4 etatu teraz bym nie zamienił na żadne inne stanowisko w tej firmie, chyba że dyrektora :-P odnośnie etatu, firma zabezpiecza się na wypadek braku pracy. Chociaż odkąd pracuje nigdy nie miałem mniej godzin niż 160, no wyłączając pierwszy miesiąc. Pierwsza wypłata trochę przerazila bo 1200 na dwa miesiące ale teraz jest super :-) według mnie świetne miejsce do spróbowania swoich sił. Podwyżki i zmiany stanowisk, etatów są raz w roku, każdy ma szansę. Teraz mam pełen etat agencyjny, po roku pracy ale warunkiem było, że nie będę musiał brać urlopów :-D kierownicy mają duży nacisk na wyniki z góry, wiadomo na konsultantów to się przekłada. Powiem po sobie jeśli przełożony jest zadowolony z Twojej efektywności, świetnie potrafi się zrewanżować i jest wielkim wsparciem . Ma włączony telefon po za pracą, według mnie teamleaderzy są bardzo kompetentni, nie są wzięci z przypadku. Pozdrawiam
1
mik 2016-07-08 19:08:11
Pracowałem na infolinii sprzedażowej w Katowicach- fajnie można było zarobić, niezła kase z prowizji nawet do 3 tys, teraz to jakaś lipa; od momentu nacisku na światłowody to jakis dramat ;-( cele nie realne do zrobienia, nawet liderzy maja cel większy niż sa w stanie wypracować ich doradcy - to jakis dramat
szkoda czasu i wysiłku, szkoda bo fani ludzie tam pracują - Magda, Kamil nie dajcie sie
RU 2016-07-08 20:39:54
Ogólnie jest dramat, same ftth i 3/4 doradców nie wyrabia na tym premii, a mydlą nam oczy że to taka dochodowa kampania!Ciekawe dla kogo. Niestety nie ma już na tym budynku dobrych akcji.
Romania 2016-07-09 10:04:47
Tak tylko ftth i ftth, a mało kto wyrabia tam premię bo cele z kosmosu. i pracownicy biedują a niby to taka "dochodowa" kampania...
tamtaram 2016-07-12 11:31:06
Fajnie by było jakby płacili za każde zamówienie, i zlikwidowali kzp. Np zrobisz dziesięć aktywacji to Ci płacą za dziesięć :) Myślę że uczciwe ;) a nie że musisz zrobić ileś procent by się załapać na wypłatę premii. Ale nie ma co narzekać, czasy ciężkie:D
Ktos 2016-07-13 21:34:56
Marzenia ściętej głowy. Czasy nie są ciężkie. Dobry doradca znajdzie pracę wszędzie tym bardziej na Śląsku. A nikt co łaski nie robi. Dobra praca i możliwość wykonania swojego celu to jest to co motywuje. Brak realnych celów to brak dobrych doradców
grubo podirytowana 2016-07-16 15:08:52
Ja wszystko rozumiem, ale skoro doradcy sprzedają te wasze światłowody to dajcie im zarabiać!!! Dlaczego cele są z kosmosu???????? Sprzedaj babci 25 rocznik ftth!!!! powodzenia! a baza takich zajmuje grubo ponad połowę. Nigdy pracownicy się z wami nie dogadają bo ich poprostu nie słuchacie!!!!! USZY WAM MUŁEM ZASZŁY!!! tyle w tym temacie.
Jkj 2016-07-24 22:07:36
ZygaC się chce tymi swiatlowodami. Na jednej kampanii za ftth są 300 zł a na drugiej 150 o do tego mega innych rzeczy a wszędzie taki sam nacisk na te ftth. Do tego ciągle mówią ze cie zwolnić jak tak można? ????
Jankes97 2016-08-02 01:25:26
Czytam i czytam te opinie...pracuje już w Orange 3 miesiace i jakoś nie widzę aby było tak zle a wręcz przeciwnie jest bardzo zaj***cie ekipa mocna.. jest naprawdę zgrana. Co do kasy jest spoko wypłacana premia wyszczególnione oczywiscie, wszystko jest jak najbardziej okej. A te opinie są nie wiem od kogo od osób zwolnionych czy co nie ma wogóle takich problemów jak wy piszecie ;)
Z chęcią POLECAM PRACE ;)
2
Misia 2016-08-02 01:31:05
Dokładnie popieram :D
1
Matis 2016-09-01 03:14:08
Marne zarobki. Obiecują wysokie premie a jak przyjdzie co do czego to naraz obniżają stawki (niby wcześniej już były obniżone ale informują dopiero po wypłacie jak się nie zgadza). To już wole iść na kasjera jak mam tyle samo zarabiać a mieć mniej stresu!
Ktos 2016-10-07 22:20:03
Praca na infolinii przychodzacej w katowicach masakra tylko wyniki wyniki wyniki iciagle sledzenie i monitorowanie co robicie na komputerze. Obiecuja cuda a za dodatkowa sprzedaz nie wyplacaja kasy w dodatku grafiki po 10h a pozniej 5h weekendy wiecznie w pracy po 10h przewaznie przy etacie 3/4. Szkoda gadac IP
Zostaw swoją opinię o Telekomunikacja Polska S.A. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekomunikacja Polska S.A.