brak logo

frohe

Wrocław

Opinie o frohe

anonim 2011-04-15 18:40:21
Byłam na rozmowie w tej firmie. Pani rekrutująca bardzo miła. Zapewniała o pozytywnej atmisferze w pracy. Po rozmowie miałam nadzieję na zatrudnienie. Nie udało się.
anonim 2012-11-05 18:18:33
TA FIRMA TO PARANOJA!!!! 1300 ZL netto,bez premii zadnych,bez socjali,nie ma nic.. za dojazdy nie zwwracaja,wlasnego nie poiadaja a placa miesiecznie 1300 zl na reke i 15 min przerwy z zegarkiem w reku, gwintuj normy,huhaj na detale,zenada kompletna.. nie idzcie tam ludzie,to kompletny [usunięte przez admina]
2
anonim 2013-01-27 12:18:23
Trzeba sie bylo uczyc!!! Jakbys robil 1 blad ortograficzny w jednym wyrazie to moglbys liczyc moze na 1600 zl. buhahahahahahahahaha
2
Pracownik 2014-11-17 20:22:04
Taką opinie wyrażają osoby które nie mają ochoty na pracę.Jestem jednym z wieloletnich pracowników i mam zamiar przepracować w tej firmie jeszcze wiele lat,bo jest mi w niej dobrze.Zarobki nie są wysokie ale atmosfera bardzo przyjazna.Na detale zwracamy uwagę bo liczy się dla nas jakość naszych wyrobów,nikt z nas nie chce wypuszczać buble.Przerwa 15 min.-przeczytaj kodeks pracy.Obiboków nie chcemy w naszej firmie.
Hmm 2015-06-28 20:42:24
Trzeba jeszcze mniej płacić, wtedy na pewno będą sami zmotywowani pracownicy na produkcji, dbający o detale pracusie.
Skoro się wymaga od człowieka, trzeba coś dać w zamian, a tak się zazwyczaj składa, że czynnikiem motywującym jest wynagrodzenie, atmosfera to tylko dodatek, nie cel, dla którego ludzie pracują.
Jeżeli kiepsko płacicie, to nikogo nie dziwi duża rotacja pracowników (dorywcze przyjęcia i po znalezieniu lepszej oferty pracownicy się zwalniają) i praca niskiej jakości.
Trochę myślenia Panie Pracodawco(wieloletni pracownik, piszący "liczy się dla nas, naszej firmie" itp.)
1
gość 2015-08-18 13:51:08
nie polecam nikomu tej pracy praca w goroce na 3 zniany hala nie wietrzona wszkodliwych warunkach
gość 2015-08-18 13:56:20
wtym zakładzi brygadzistka pani danuta jes wiecznie niezadowolona nie potrafi szkolic ludzi czeba się samemu domyślioć jak operować maszyny bo nikt cię nie wyszkoli
1
Jojo 2016-01-13 21:01:46
Jak ktoś jest debilem to niczego się nie nauczy choćby i sam papież go szkolił.
olo 2016-06-25 20:18:06
syf wielki pani D zawsze wredna i niezadowolona z wszystkiego i wszystkich tylko czopki dobrze mają i ukraińcy ich trzeba oszczędzać bo przecież po 12 godzinach pracy we Frohe muszą jeszcze w tabiplaście 8 godzin popracować paranoja kobiety zasypują maszyny worki po 25 kilo a faceci co 15 min na fajke jak jesteś czopkiem lub facetem zapraszam będziesz miał super
1
usiasiasiusia 2016-07-29 01:51:43
Frohe to kutwy wiecznie niezadowolone. Podwyżek nie dają, upał jak cholera okien w dachu nie otwierają bo pan Dżon nie pozwala. Atmosfera wkur wiająca, zwłaszcza na rannej zmianie z panią D. Ale za to mają dobre oranżadki dla spragnionych.
Zostaw swoją opinię o frohe - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie frohe