brak logo

Universal Express

Pruszków

Opinie o Universal Express

anonim 2011-04-15 17:14:54
Najgorsza praca jaka podjąłem w ciągu 17-lat pracy, nie polecam, absolutnie żadnych perspektyw na przyszłość( usunięte przez administratora ).NAJGORSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWAŁEM !!!
Kondziu 2011-08-17 12:30:31
Co tu mówić. ( usunięte przez administratora )i bardzo słabo płatna. Na stołówce( usunięte przez administratora )jeszcze mamy sprzątać przed wejściem, jak w jakimś ( usunięte przez administratora ), każdy do każdego zlecenia, rzygać mi się chce od takiej roboty. I tyle w tym temacie.
1
ABien 2011-08-17 21:26:42
Wy jesteście ( usunięte przez administratora )Jak się praca nie podoba to won. Ja nikogo nie będę zatrzymywał. Może być BHP na magazynie, więcej miejsca w biurze, premie co rok, cukier i sól i papier toaletowy i ciepła woda ale pensję będziecie mieć o połowę mniejszą. Nauczcie się szanować chamy co macie. ( usunięte przez administratora ) nikogo tu siłą nie będziemy trzymać szczególnie leni co nie potrafią pracować 12 godzin dziennie i palą sobie papieroski co cztery godziny. Na wasze miejsce są tysiące chętnych. Dzisiaj o pracę nie łatwo, pensje wszędzie leca w dół a wy wypisujecie tu jakieś dywagacje wyssane z ósmego palca matki po kądzieli. W Grodzisku na skinięcie palcem można uzbierać kilka ekip wykwalifikowanych magazynierów na wasze miejsce, a chętnych do biura jest cała masa. To nie praca dla lenia ale ludzi ambitnych i z charakterem, zadania mają być wykonane więc zamknijcie mordy i bierzcie się do roboty. Mój cyrk, moje małpy. NIe podoba się to do widzenia, nikogo nie zatrzymujemy. I zapomnijcie, że gdzieś dostaniecie na początek więcej niż ( usunięte przez administratora )dla dwóch najlepszych pracowników na magazynie. Liczę na was!
Meesiack 2011-08-18 08:50:26
W Universal Express w Pruszkowie jest króka piłka to nie pszedszkole. Kto nie potrafi zapiepszać jak robot to wylatuje a ( usunięte przez administratora ) Pracujesz jakiś czas, przychodzi do wypłaty i ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-08-19 13:17:31
Ci co nie pracują już w tej firmie na zawsze będę mówić na jedzenie \"papu\". Taka robota.( usunięte przez administratora )
Rysio spod rampy 2011-09-11 00:20:48
Powiem krótko. Jak tam wpadnie Policja i inne służby to oddział w Pruszkowie można uznać za zamknięty. ( usunięte przez administratora )Klienci nie przychodzą bo z takim zapachem i obyciem kobieta odstrsza wszystkich. Zatrudnij na jej miejsce ( usunięte przez administratora ) i wszystko będzie grało. Poza tym paru ludzi odchodzi, I( usunięte przez administratora )Kiedy bedzie premia dla pracowników i ( usunięte przez administratora )"zapomniała z kiem robiła"? Ps Znowu cukru nie było, ogranijta się.
AK 2011-10-01 00:48:08
Współpracowaliśmy przez pewien czas z oddziałem w Pruszkowie, ale niekompetencja kadry zarządzającej magazynem, osoba niejakiej ( usunięte przez administratora ).Czy naprawdę nie ma tam jakiś kompetentnych ludzi po studiach odróżniających skład od nakładu?
ktoś 2012-02-17 21:43:47
Ja mam takie spostrzeżenie..? Dla czego dyrektor [usunięte przez moderatora] jak dowiaduje się ze Pan [usunięte przez moderatora] ma być na magazynie to dziwnym trafem , ma zawsze wychodne ....?
Terror 2013-05-07 20:53:22
Najgorsza firma w ktorej pracowalem oddzieal Pruszków nie polecam chyba ze ktos lubi prace 8-22ga :D 0-owa organizacja pracy ludzie na magazynie ok ale biuro to jakas patologia bez wiedzy ogolnej w zakresie gospodarki magazynowej takiego pierdolnika jeszcze nie widzialem nigdzie
wyzysk tam to malo powiedziane
ktos napisal ze jest godzina na lunch ktorej tak naprawde nie ma nawet jak siedzisz godzine to jest o to pretensja wielka teoretycznie konczysz o 17stej na rozmowie o prace mowia Ci ze sa nadgodziny ale nie ma slowa o tym ze sa codziennie do niekiedy 22giej jak nie zostajesz nadgodzin bo masz swoje zycie i chce jak normalny czlowiek wrocic do domu odpoczac to robia zebranie i strasza zwolnieniem lub brakiem mozliwosci przejscia na umowe o prace z tym ze ludzie tam robia po 5 lat i umowy o prace nie widzieli na oczy.
Czytalem te opinie miesiac temu jak sie przyjmowalem mysle sobie e tam wszedzie tak pisza ale tu jednak wszyscy bez wyjatku mieli racje 100% jedyne na co nie moge narzekac to ludzie pracujacy na magazynie i relacje z nimi poza oczywiscie tym lamusem ktory wciska Ci kit przy rekrutacji
ANONIM 2014-02-26 19:02:33
ABien!Gdyby nie te tresowane małpki to bys CIULU miał biede a nie kasę, a za taka kasę to nie bedziesz miał profesionalnych pracowniów bo cie wysmieją, nie dosc ze 10zł na godzine to umowa zlecenie przez minimum 5lat! buahahah
3
Ktoś 2015-09-25 19:39:19
Wiec tak praca w EU nie jest najgorsza, ale płaca no co tu gadać wyjątkowo niska.... I to pisze generalny dyrektor po podstawówce... Sam zarabia kupę szmalu, ale czy się zastanawia czy ludzie pracujący na niższych szczeblach maja za przysłowiowe 1500 zł przetrwać??
Ktoś 2015-10-18 13:53:18
Pisze o samej robocie,że nie jest taka zła, ale pensja śmieszna jak się ma rodzinne to można zapomnieć o spokojnym życiu. Jeśli chodzi o podwyżki to bajka. Może po 20 latach dadzą 1zł na godzinne więcej. hahahhahaha
Cink 2016-03-24 21:07:51
pracowałem tam przez 3 lata totalny śmietnik zero szacunku dla człowieka-pracownika dyrektor sam zaczynał od zera a teraz wielki biznes, archiwum cud, że jeszcze istnieje, faktury, rolki, weksle każdy ma do tego dostęp bałagan, jeżeli ktoś sam siebie szanuje to niech omija to miejsce z daleka !
1
Mariusz 2016-04-08 13:51:36
do iks a co ci się spodobało w ofercie na pracownika magazynowego ?
rafik 2016-05-10 22:14:57
nie widziałem tej oferty, ale wydaje mi się, że taki magazynier może mieć tutaj sporo pracy. Zapewne firma płaci za to dobre pieniądze, ale nie wiem jak jest konkretnie. @Mariusz, może Ty coś wiesz? :)
Zostaw swoją opinię o Universal Express - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Express