Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-04-15 17:14:54 odpowiedz | cytuj
Najgorsza praca jaka podjąłem w ciągu 17-lat pracy, nie polecam, absolutnie żadnych perspektyw na przyszłość( usunięte przez administratora ).NAJGORSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWAŁEM !!!
Kondziu - 2011-08-17 12:30:31 odpowiedz | cytuj
Co tu mówić. ( usunięte przez administratora )i bardzo słabo płatna. Na stołówce( usunięte przez administratora )jeszcze mamy sprzątać przed wejściem, jak w jakimś ( usunięte przez administratora ), każdy do każdego zlecenia, rzygać mi się chce od takiej roboty. I tyle w tym temacie.
ABien - 2011-08-17 21:26:42 odpowiedz | cytuj
Wy jesteście ( usunięte przez administratora )Jak się praca nie podoba to won. Ja nikogo nie będę zatrzymywał. Może być BHP na magazynie, więcej miejsca w biurze, premie co rok, cukier i sól i papier toaletowy i ciepła woda ale pensję będziecie mieć o połowę mniejszą. Nauczcie się szanować chamy co macie. ( usunięte przez administratora ) nikogo tu siłą nie będziemy trzymać szczególnie leni co nie potrafią pracować 12 godzin dziennie i palą sobie papieroski co cztery godziny. Na wasze miejsce są tysiące chętnych. Dzisiaj o pracę nie łatwo, pensje wszędzie leca w dół a wy wypisujecie tu jakieś dywagacje wyssane z ósmego palca matki po kądzieli. W Grodzisku na skinięcie palcem można uzbierać kilka ekip wykwalifikowanych magazynierów na wasze miejsce, a chętnych do biura jest cała masa. To nie praca dla lenia ale ludzi ambitnych i z charakterem, zadania mają być wykonane więc zamknijcie mordy i bierzcie się do roboty. Mój cyrk, moje małpy. NIe podoba się to do widzenia, nikogo nie zatrzymujemy. I zapomnijcie, że gdzieś dostaniecie na początek więcej niż ( usunięte przez administratora )dla dwóch najlepszych pracowników na magazynie. Liczę na was!
Meesiack - 2011-08-18 08:50:26 odpowiedz | cytuj
W Universal Express w Pruszkowie jest króka piłka to nie pszedszkole. Kto nie potrafi zapiepszać jak robot to wylatuje a ( usunięte przez administratora ) Pracujesz jakiś czas, przychodzi do wypłaty i ( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-08-19 13:17:31 odpowiedz | cytuj
Ci co nie pracują już w tej firmie na zawsze będę mówić na jedzenie \"papu\". Taka robota.( usunięte przez administratora )
Rysio spod rampy - 2011-09-11 00:20:48 odpowiedz | cytuj
Powiem krótko. Jak tam wpadnie Policja i inne służby to oddział w Pruszkowie można uznać za zamknięty. ( usunięte przez administratora )Klienci nie przychodzą bo z takim zapachem i obyciem kobieta odstrsza wszystkich. Zatrudnij na jej miejsce ( usunięte przez administratora ) i wszystko będzie grało. Poza tym paru ludzi odchodzi, I( usunięte przez administratora )Kiedy bedzie premia dla pracowników i ( usunięte przez administratora )"zapomniała z kiem robiła"? Ps Znowu cukru nie było, ogranijta się.
AK - 2011-10-01 00:48:08 odpowiedz | cytuj
Współpracowaliśmy przez pewien czas z oddziałem w Pruszkowie, ale niekompetencja kadry zarządzającej magazynem, osoba niejakiej ( usunięte przez administratora ).Czy naprawdę nie ma tam jakiś kompetentnych ludzi po studiach odróżniających skład od nakładu?
ktoś - 2012-02-17 21:43:47 odpowiedz | cytuj
Ja mam takie spostrzeżenie..? Dla czego dyrektor UED( ab) jak dowiaduje się ze Pan Stefan ma być na magazynie to dziwnym trafem , ma zawsze wychodne ....?
x