brak logo

Biuro Finansowe Marzena Wąsowicz

Głubczyce

Opinie o Biuro Finansowe Marzena Wąsowicz

Agata 2015-04-02 13:02
Makabra - opłaty za pożyczki niejasne i znaczneie przerastające ustalenia. Nie dajcie się nabrać
1
Marzena 2015-04-03 20:16
To opinie o pracodawcach nie o usługach

Pozdrawiam
Pana ;)
1
pracownik - były 2015-11-24 17:35
Masakra trzeba pracować, żeby zobaczyć jak się traktuje ludzi - niedopuszczalne żadne normy tego nie opisują.
Co do pożyczek to się zgadza i nie o usługi chodzi, tylko o ich wciskanie.
Podobno szykuje się sprawa ....
na szczęście były 2015-11-26 08:58
Witam

Szukam pracy i odwiedziłam przez przypadek to forum, pracowałam w tej firmie - nie polecam, zgadzam się z poprzednimi opiniami w 100%.
Nie POLECAM.
na szczęście były 2015-12-10 21:29
Szkolenia a kto ich oferuje, piszę o pracy a praca jaka był to .... nie będę się już uzewnętrzniać. życzę powodzenia Pani, bo z takim podejściem do pracowników tylko tego trzeba życzyć.
mam nadzieję, że po tylu odejściach może się już zmnieniło.
prac 2016-02-24 18:14
Witam

Podzielę się szczerą opinią - dramat, nie wiadomo w czym i dla kogo się pracuje, odradzam.
Na szczęście mam to już za sobą.

olka 2016-05-19 14:22
prac' jak to przeciez firma dizala w branży doradztwa finansowego, wiec chyba wiesz gdzie pracujesz i dla kogos, a dlaczego tak negatywnie oceniasz ich dzialania? Mozesz sie podzielic? Ja myslalam ze na staż pojde
Aneta 2017-07-10 13:36
@prac
jeśli jeszcze zaglądasz na ten wątek, to czy mógłbyś powiedzieć co sprawia, że odradzasz innym pracę w tej firmie? To co Tobie nie odpowiadało, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia. Dlatego też ważne jest podanie szczerszych, bardziej uargumentowanych opinii.
Chętnie też dowiemy się więcej od osób, które obecnie pracują w Biurze Finansowym Marzena Wąsowicz. Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć aktualnie? Jakim pracodawcą jest firma obecnie?
Zostaw swoją opinię o Biuro Finansowe Marzena Wąsowicz - Głubczyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Finansowe Marzena Wąsowicz