brak logo

Ramirent

Poznań

Opinie o Ramirent

klient 2010-03-06 07:51:15
Współpracowałem z jednym handlowcem chwilę 2 lata temu, nagle zniknął, pojawił się nowy, ale za chwilę był znowu nowy i mówił, że poprzednik poszedł do konkurencji. Dziewczyny z biura też co jakiś czas się zmieniają. Jedno wielkie zamieszanie, zmieniłem dostawcę przez ceny i brak jednego konkretnego opiekuna.
kokos1 2010-03-15 18:30:59
co na temat tej firmy z siedizba w poznaniu mozecie pwoedziec?
ja 2010-03-16 22:00:39
rotują handlowców 4 rocznie, chyba muszą auta na siedzibie zostawiać, a jak nie muszą to i tak GPS mają, ciśnienie na plany, kasa chyba nijaka, nie polecam
ja 2010-03-16 22:31:17
robota jak robota, jak ktoś tak sobie chce popracować to robota jak w każdym koncernie, jesteś pionek i pracujesz, narzekasz i tak czas leci...
zwolnili mojego znajomego przez kryzys i robi w innej branży zadowolony jest, a tam kręcił nosem na atmosferę pracy
o n a 2010-04-02 08:52:10
a tu co taka cisza? oddział w Poznaniu powinien sie nazywać " rotation center ", Zysiek dawaj na obrone Poznania - bo tez zaraz zmiany beda, kto tam pracuje? żenadka i luluś w kontenerach
r 2013-06-03 21:32:58
NIE POLECAM.
R 2013-06-10 23:21:39
10 tyś - to chyba każdy by poszedł.
Ja pracowałem kilka lat temu.
Słabo mi płacili.
Za to za wyniki chwalili.
Ale za dobre słowa w moim banku nic nie mogłem zapłacić.
W innej firmie zarabiam 2-3 razy tyle.
Atmosfera no cóż - rotacja - a wiecie jak to jest nowy pracownik musi się wykazywać i walczyć o pozycję . Wyścig szczurów - tyle, że kasa jak na bezy :)
staszek 2015-01-21 14:32:48
mi się wydaje, że dalej możesz normalnie z nimi pracować i nie jest to konieczne, bo jednak masz jakieś konkretne informacje? bo ja chciałem po prostu iść do nich do pracy tak samo, nie mam statusu studenta, więc chyba powinii mi dać minimalnie umowe zlecenie tak naprawde... dajcie znać jak to wygląda realnie.
koloko 2015-03-24 15:27:01
@staszek ja jestem niemal pewny, z ejak jesteś studentem to dostaniesz umowe zlecienie, bo i taka forma umowy jest chyba najbardziej opłacalna dla pracodawcy, nie musi wtedy płaicc z aCiebie żdnych składek i tak nprwde cała kasa idzie dla Ciebie. Czekam jeszcze na inne opinie, czy ktoś się ze mną zgadza?
staniek 2016-05-14 09:11:51
pams, wedlug mnie nic w tym dziwnego. pracodawcy wola miec pracownika kompletnego anizeli takiego, ktorego musza szkolic i uczyc
Zostaw swoją opinię o Ramirent - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramirent