brak logo

Przedsiębiorstwo Savpol Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.

Gliwice

Opinie o Przedsiębiorstwo Savpol Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.

xxx 2015-09-21 16:57
dziękujemy
isis 2015-10-01 17:37
Ta super impra, a teraz polecą nam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po wypłatach, a roboty od ch...ja !
1
Kolo 2015-10-01 20:46
Fajnie było, wrażenia niezapomniane. rewelacja :)
1
skok 2015-10-04 13:09
na takie atrakcje jak będzie trzeba to mogę się dokładać. dziękuje za świetną imprezę. niech firma dalej prężnie działa a konkurencja niech zawsze nas goni.
kik 2015-10-14 23:45
Niesamowita impra - najlepsza w życiu - Dziękujemy :)))))) przeczytałam parę wywodów które ktoś napisał wcześniej :)))) ktoś ma ze sobą poważny problem.
kik 2015-10-14 23:48
Jak wiadomo musiał być jaki hejt!!!!!!nawet nie wiesz o jakiej imprezie piszesz - daj już człowieku spokój i przestań obrażać ludzi bo ktoś ci się w końcu dobierze do tyłka!!! a swoją drogą jakim trzeba być żałosnym człowiekiem żeby pisząc takie teksty nie mieć odwagi się podpisać - to jasne albo konkurencja albo DEBIL
Aro 2015-10-17 21:12
Albo jedno i drugie :))))))
Dzięki za super spotkanie i niesamowite wrażenia - dla tych którzy maja watpliwości co do firmy Savpol i tekstów które ktoś tu wypisuje - to ja powiem tylko tyle - pokażcie mi firmę, która daje swoim pracownikom skok ze spadochronem :)
2
Anna 2015-10-19 15:26
Ja wiem dlaczego nie ma jeszcze żadnego hejta na temat Savpolu - na imprezie nie było Polmarkusa i Konrada ;))) a pisanie bzdur na temat o którym nie ma sie pojęcia i które łatwo można zweryfikowač po prostu przerosło konkurencje .
A ja jak poprzednicy dziękuję,dziękuje i raz jeszcze dziękuje !!!!! Była moc -marzenie się spełniło
4
Obserwator 2015-10-31 17:24
Zastanawiam się co to za firma, której głównym wymienianym profitem dla pracowników są skoki ze spadochronem. Można pracować od skoku do skoku ale to nie może być sensem pracy (chyba że wszyscy to niedoszli Gromowcy). Dziwią mnie również stwierdzenia w stylu "jak Ci się nie podoba to się zwolnij". PR i HR na najwyższym poziomie. Chyba czas na zmiany.....
4
Tomi 2015-10-31 20:06
Jest fajna atmosfera w firmie i tylko pracownicy wiedza o czym mowię. To jest firma dla ludzi którzy chcą pracować i potrafią docenić też pracodawcę. Taki wpis jak Twój wskazuje, ze skoro nie pracujesz w Savpolu i komentujesz to musi Ci to przeszkadzać. Kim jesteś pozostawiam reszcie do oceny ...
eror 2015-11-09 23:45
HEHEHEHHEHEHEH śmiechu warte - skoro cie tak szkaluje to zadzwoń do savpolu - widać nie znasz już innego sposobu komunikacji jak przez gowork ....... jakoś inni których się tutaj bezpodstawnie obraża nie są tak na bieżąco jak ci którzy już nie pracują !!! i to powinno dać do myślenia.
karo 2015-11-09 23:56
no w Polmarkusie macie taki zajebisty PR bo na forum usuwacie opnie !
Tony 2015-11-12 08:17
Jak wozisz żywność to musisz mieć książeczkę Sanepid.
gogo 2015-11-16 12:25
jak ktoś szuka wyzwań i nie lubi się nudzić to polecam - firma się szybko rozwija. fajni ludzie w biurze.
cito 2015-11-24 08:29
Robisz swoje dobrze to masz prace za dobrą kase na dużo lat. Praca od poniedziałku do piątku. Książeczka sanepidowska wymogi. Skladki zus odprowadzone od całości brutto.
Jeżeli szukasz solidnej pracy Savpol jest ok.
Jeżeli chcesz pracowac 8 godz to lepiej idz na strefe bo kierowca 8 godzin nigdy nie robi. Po co by ktos wymyslil pauze po 4.5 godz. Jezeli idziesz na kierowce liczysz sie z praca 10 godzinna. Pozdrawiam przyszlych pracowników
ITD 2015-11-24 09:49
Czas pracy kierowcy to jedno, fakt faktem po 4,5h jazdy lub po 6h pracy nalezy się odpoczynek min 45 min.... ale zauważ jeśli rozmawiamy już o czasie pracy to kierowca może pracować 3 razy max po 15 h pracy łącznie z jazdą, czyli np, zaczynam pracę o 5 rano, max 15h....tj.do do 20 z paletami itd...znów start 5 rano max 15h..... i tak do piątku-gdyby kierowcy nie kręcili pauzy u klienta to często by się nie wyrabiali z czasem pracy. A czemu w sobotę wskakujesz na małe autko,a zaświadczenie jest wypisane,ze odpoczywałeś? Hmm??...A nie mow ze kierowca nigdy nie robi po 8 h, bo w pkm pracują max 8h
1
elo 2015-12-17 13:14
hehehehehhe Widzę,że znów się zaczyna chwila spokoju była bo buraki nie miały o czym pisać o imprezie firmowej a jak tylko ludzię na chwilę zapomnieli to znów się hejterom włączyło !!!!!! no i sorrryyy ale trzeba być debilem , żeby nie składać papierów do pracy bo inny debil napisał na FORUM INTERNETOWYM jakieś bzdury ,,,,,hmmm taaa może lepiej , że z nami nie pracujesz.
1
ściema 2016-01-04 11:37
napisał bym tu coś, ale nie będę świni podkładał chamem nie jestem tyle tylko że było by to nie korzystne dla savpolu, a jak wiadomo o byłym pracodawcy się źle nie powinno mówić
3
kz 2016-02-05 20:15
Sylwek pamiętaj nic bez powodu się nie dzieje.
1
Anty Syfpol 2016-02-13 08:35
Praca w Savpolu pozornie z początku wydaje się ok, Ale uwaga na człowiek Bociana w Krakowie, wyjątkowa łajza do tego zwalnia kiedy chce bez podania przyczyny, wymaga nie wiadomo czego a sam ma bałagan na strychu, obiecuje gruszki na wierzbie a jest nie kompetentny na to stanowisko. Zarobki śmieszne i nie odekwatne do wykonanej pracy. To firma gdzie są pupilki a reszta ma rypać i się nie odzywać, zero sprawiedliwości. Dziwie się centrali że wybrali Sobie takiego szefa w Krk, Pozdrawiam dobrych chłopaków i szukajcie gdzie indziej pracy, dobra rada ;) Tu przyszłości nie ma
10
PH 2016-02-19 07:32
Ja pracowałem i żałuje, ze już nie pracuje. Umowa o prace, fajny samochód, można naprawdę dobrze zarobić.
tkv 2016-03-10 09:54
zwolnilem sie z tej chorej firmy jakis czas temu. caly czas ktos mi mowil nacis, poje*ana firma!
5
emo 2016-03-11 11:45
nie wiem czy wiesz ale zwalniają tych, którym nie chce się pracować. Z tego co wiem zatrudniają z 200 osób i rzadko kiedy ktoś zwalnia się sam - --- wnioskuje, że musiałeś sobie zasłużyć.

potwierdzam - firma naprawdę uczciwa. umowa o pracę, odprowadzają składki bez kombinacji, fajny nowy samochód, telefon i jak sobie zapracujesz tak masz
zainteresowany 2016-03-29 13:50
Stęszew szukają kierowcy. Może ktoś napisać więcej jak to wygląda, godziny pracy, zarobki
gs 2016-04-25 18:25
zrezygnowalem tak szybko jak sie zorientowalem ze wozkami widlowymi jezdza tylko najstarsi stazem pracownicy. nowe osoby nie maja szans na wozek widlowy i musza chodzis z recznym paleciakiem nawet jak sie ktos zwolni to ty jestes ostatni w kolejce. a ja szukam pracy jako operator wozka.
gs 2016-04-25 18:28
musialbym czekac chyba kilka lat zeby dostac sie tam na wozek a palety sa bardzo ciezkie mialem nawet taka ponad 800 kilogramow Odradzam.
1
Zbig 2016-05-01 21:01
A jak oddział w Rzeszowie działa? Słyszałem ze kierowca zarabia tam ponad 3 tys.
3
byly tescowy 2016-05-03 21:25
Witam mozesz cos wiecej napisac o pracy ? Zauwazylem ,ze poszukują magazyniera cos czuje ze duzo mozesz napisac o nich . Pozdrawiam
gs 2016-05-05 17:26
nie polecam. duzy zapier**l najgorzej maja osoby ktore ciagna reczny paleciak ,palety ciezkie 8 godzin chodzisz. najgorzej jest na mrozni -20 stopni
3
Tom 2016-05-05 20:21
Praca wymagająca ale pewna i zawsze płaca .
lolek 2016-05-17 11:34
hehhehehe dobre - a czego się spodziewałeś +25 na mroźni, 20 kg palet i 4h czasu pracy i pewnie jeszcze z 5 koła na rękę :)))) staryyyyy może księdzem zostaniesz !!!!!!!!
ofertapracy 2016-06-16 15:31
jest oferta pracy na darmowym portalu bardzo znanym o tresci magazynier 2500 brutto 3 zmiany mile widziane urpawnienia na wozek widlowy oferta pracy w gliwicach ktos tam obecnie pracuje ? Moze cos ich opisaC? pozdro
M.B 2016-08-02 18:34
Pracowałem krótko ,ale mam bardzo dobre wspomnienia. Polecam. Fajna atmosfera i ludzie.
1
Trener personalny 2016-09-02 22:08
uważajcie , co innego ustalaja , a co innego dostajesz , kraków to taki grajdołek , uklady i układziki , wydaje im sie ,że są korporacją ,śmieszne ludziki
6
King Kong 2016-09-26 21:38
Może ktoś zdradzić jak pracuje się w savpolu na stanowisku przedstawiciela handlowego. Jak firma jest postrzegana na rynku? O jakim przedziale zarobków tutaj mówimy? (słabszy miesiąc-lepszy miesiąc) i w związku z tym jak z planami sprzedażowymi, czy są realne czy może firma robi górki żeby za bardzo nie płacić premii?
2
krrr 2016-09-26 23:00
Hej, wiecie czy niedługo będzie szansa na to, żeby pokazały się inne oferty pracy niż na takiego asystenta działu handlowego? Sam zakres obowiązki jest standardowy jak na tego rodzaju stanowisko, to pewnie w zamian zarobki są adekwatne do obowiązków.
były kierowca 2016-11-21 14:12
Na początek dostajesz umowę o prace, 3tys na rękę , płatny urlop i płatne chorobowe- nigdy wypłata mniejsza nie była z tego powodu, nie znam drugiego pracodawcy co daje podobne warunki, cóż praca ciężka głownie dla młodych max na 5 lat , sam przerobiłem troszkę więcej wiec z doświadczenia własnego mówię, potem kręgosłup siada od noszenia ,, woreczków" nawet u ursusa ( starsi pracownicy wiedzą o co chodzi),
dużo zależy od handlowca który obsługuje rejon mi na ostatnie lata trafił się jak ślepej kurze ziarno wyjątkowy (a) takie wsparcie to na wagę złota w tej pracy,
ogólnie polecam zarówno kierowcą jak i magazynierą, na kilka lat by naprać doświadczenie itp, sam bym wrócił gdyby zdrowie pozwoliło, fajni ludzie szefostwo znośne a to już ogromny plus bo to rzadkość polecam, pozdrowienia dla starej ekipy która tam się jeszcze mimo lat trzyma,
9
Alicja 2017-03-06 14:14
@krrr oprócz Asystentek/Asystentów działu handlowego firma poszukuje Technolog Piekarz, Przedstawiciel Handlowy, Technolog Cukiernik. ;)
yogi 2017-04-07 19:54
my akurat jeśli mówisz o pracownikach większość jesteśmy solidni ale z waszej strony niezawsze można tego oczekiwać więc prosił bym żebyś więcej niepisał takich bzdur bo wy zwieszchnicy niedoceniacie pracowników tylko patrzycie na słupki kolorowe żeby wam rosły do góry a zapomniałeś że to pracownicy robią tą robote żeby wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] było lepiej wię ogarnijcie się troche lub dajcie ludziom te pieniądze co wy macie a nikt niebędzie miał żadnych pretensji
1
Steel 2017-04-20 15:32
Jakie warunki dają handlowcowo,samochod, wynagrodzenie itp.
Będę wdzięczny za informacje
Alicja 2017-04-20 15:43
@Steel, niektóre informacje o tym, co oferuje Savpol pracownikom zatrudnionym na stanowisku przedstawiciela handlowego możesz znaleźć w ofercie pracy: http://savpol.pl/zostan-pracownikiem
handlowiec 2017-04-28 21:25
Na samochód masz umowę potrącają z wypłaty jak w weekend jeździsz to z gps cię podliczą i płacisz dodatkowo zarobki są raczej nieosiągalne masz robić cele i wzrosty z kosmosu cały czas cię cisną i klientów blokują za płatności oczywiście to twoja wina. Jak się zwalniałam to Pan dyrektor potraktował mnie jak powietrze nawet dzień dobry przestał mi mówić kompletny brak szacunku i wychowania.
3
Alicja 2017-05-17 11:09
@handlowiec czyli wykorzystywanie samochodu służbowego do celów prywatnych przez przedstawicieli handlowców jest dodatkowo płatne?
Maja 2017-05-21 02:30
Widzę że na stronie firmy jest informacja że poszukują PH na Śląsk, czy ktoś zdradzi na którą dokładnie cześć województwa?
Alicja 2017-05-22 13:19
@Maja z tym zapytaniem polecam skontaktować się bezpośrednio z Przedsiębiorstwo Savpol Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Z pewnością dostaniesz rzetelną odpowiedź.
Świerzak 2017-05-25 15:31
A co powiecie o oddziale w Wałbrzychu? Pozdrawiam :)
Alicja 2017-05-26 10:28
@Świerzak a czego konkretnie chciałbyś się dowiedzieć? Jakie informacje chcesz poznać? Zastanawiasz się nad aplikowaniem? Na jakie dokładnie stanowisko? Sprecyzuj swoje pytanie.
Świerzak 2017-05-26 20:42
Zastanawiam się nad aplikowaniem, kierowca b, kwestia finansowa, atmosfera i czy tak naprawdę praca jest po 12 h...
Damiano 2017-06-10 20:57
Serdeczne pozdrowienia ..i.. autobusy punktualne?
Zmęczony12 2017-07-28 21:50
No przepraszam bardzo ale to że się zarabia 2200 minumum na rękę to nie znaczy że człowieka trzeba zaorać !!! Teraz widzę że jak dają umowę o pracę i powyżej 2000 to myślą że człowiek wszystko będzie robił i to z uśmiechem na ustach.
co to jest 2000 w dzisiejszych drogich czasach. Praca powinna być pracą żeby człowiek odczuł że pracuje ale nie powinna zajebać człowieka że później jest pół martwy.
5
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Savpol Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Savpol Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.