logo Workflow FPS Polska Sp. z o.o.

Workflow FPS Polska Sp. z o.o.

Brzeg

Opinie o Workflow FPS Polska Sp. z o.o.

gość 2011-04-25 20:02:16
czy naprawdę nikt nic nie wie o tej firmie??
anonim 2011-05-21 00:48:21
Wasnie pracujemy przez ta agencje w niemczech nie polecamy czysty [usunięte przez moderatora] i minimalne zarobki( usunięte przez administratora )na godz juz na reke fatalne warunki zakwaterowania .brak poszanowania w pracy skandaliczne warunki w tygodniu pracujemy po 30 godz co wychodzi na miesiac( usunięte przez administratora )nie polecamy a Przedstawiciel agencji ( usunięte przez administratora )nie wchodzi z pracownikami na produkcje bo jak mowi smierdzi kielbasa przy tym gardzac pracownikami ktorych sama zwerbowala .czekamy na lepsza oferte i uciekamy stad . sami sie przekonacie my nie polecamy
anonim 2011-06-17 13:21:08
tak tak praca fatalna mieszkania wyposarzone ale nie wszystkie wiec nie ma czego zazdroscic nawet nie ma gdzie ugotowac ani zjesc praca to zero poszanowania i organizacji nie ma wcale .. firma szybko chce sie wzbogacic tylko ze nie maja czego zaoferowac ludzia kasa tak mala ze strach nawet nie zarobisz( usunięte przez administratora ) miesiecznie to sa niemcy wschodnie nie zachodnie niemcy nas tu nie chca!! a szefowa to nie interesuje sie ludzmi wcale . jak ma ochote to z toba porozmawia jak nie to jej nie ma wcale jak masz jakis problem to ona ci nie pomoze bo nie zna rozwiazania poprostu jest ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-08-15 15:10:32
A my jesteśmy z pracy dla workflow zadowoleni. Stawka nie najgorsza, od poczatku wiedzielismy ile bedziemy zarabiac na godzine. Warunki mieszkaniowe mamy bardzo dobre, jak w normalnym mieszkaniu. Pralka, lodowka, kuchenka jest w kazdzym mieszkaniu, a praca w Sauelsie całkiem spoko. My polecamy.
Mika 2011-08-20 16:47:59
Wyjeżdża ktoś za pośrednictwem tej firmy do montażu lamp samochodowych?[usunięte przez moderatora]
Mika 2011-08-22 10:10:05
"porazka" napisz szybko w miarę możliwości gdzie jesteś, jakie warunki, wypłacalność itp będę wdzięczna pozdrawiam!
anonim 2011-08-24 12:43:39
Firma tragedia! Wszystko bazuje na wykorzystywaniu pracowników. A najlepiej jeszcze jakby nie chcieli kasy za swoją ciężką pracę! Szczerze nie polecam współpracy z workflow. Można się nieźle przejechać!! I potwierdzam - warunki w Wutha-Farnroda masakra!
Mika 2011-08-24 15:37:21
A przy czym pracujesz? Jak z wypłatami i organizacją?
anonim 2011-08-24 17:18:43
Witam
DOSTALEM OFERTE PRACY PRZEZ TA FIRME do montaz lamp samochodowych
orientuje sie ktos co to za praca i czy warto jechac
mati 2011-08-24 18:34:10
Kolejna grupa zjechala do POLSKI
niestety jezeli chodzi o zarobki nie trzeba wspominac bo popadlismy w jeszcze wieksze dlugi
wiele obiecuje niestety na tym sie konczy
jak przepracujesz w ciagu tyg 30h to jest max wiec po co jechac jak nic nie zarobisz
Nie polecam
łukasz 2011-08-24 18:37:56
To prawda to był koszmar,nigdy wiecej nie pojade przez zadna firme ktora posredniczy w takich wyjazdach.
[usunięte przez moderatora]
slaw 2011-08-24 18:45:57
Ja jakis czas temu chcialem pojechac przez ta firme , niestety po wysylalem wszytkie dokumenty i terminy wyjazdu co chwile mi sie zmienialy .jezeli chodzi o warunki mieszkalne tez nic konkretnego niedalo sie dowiedziec
na cale szczescie nie pojechalem i dobrze zrobilem
czytajac rozne posty na temat tamtego wyjazdu nikt nie byl zadowolony
Zdziwiony 2011-08-26 13:01:15
Też dostałem ofertę na montaż lamp samochodowych i nie wiem co zrobić bo czytając wasze opinie to nie chce mieć z nimi nic wspólnego...
anonim 2011-08-26 16:04:55
Hej ja z chłopakiem dostałam oferte pracy do lamp samochodowych ale po tym co tu piszecie co się zastanawiam nad tym wyjazdem.Dostałam już umowę do podpisania i umowę o wynajem mieszkania.Wyjazd jest 3 września proszę o kontakt osoby które się wybierają a też maja wątpliwości.
zielik 2011-08-26 18:06:25
witam tez dostalem umowe i mam watpliwosci
z checia bym pojechal ale niechce trafic na walek
dajcie znac co ustaliscie z wyjazdem
[usunięte przez moderatora]
my 2011-08-31 19:12:51
Witam! Dostaliśmy ofertę do pracy na montaż lamp samochodowych, co sądzicie o ciągłym przekładaniu terminu wyjazdu?? Może jeszcze ktoś wypowie się na temat tej agencji??
pacola24 2011-09-01 10:06:39
Hej ja z chłopakiem też mieliśmy jechać do tych lamp i zrezygnowaliśmy.Za dużo złych opinii na temat tej firmy.Szkoda czasu i zdrowia.Pozdr
pol 2011-09-01 10:09:10
Wydaje mi sie ze to nieuczciwe biuro nie oszukujmy sie - tam wcale nie ma pracy jest zastoj a panie z biura dwoja sie i troja zeby to wszystko odkrecic ja juz nie wierze w te wszystkie zapewnienia ze praca bedzie to nienormalna sytuacja albo jest praca albo nie!
pol 2011-09-01 10:11:21
pacola24 jak zareagowala pani z biura na informacje ze rezygnujecie?
my 2011-09-01 10:29:17
Panie w biurze tłumaczą że firma jest nowa, przygotowywane maszyny itp, i dlatego zaistniały takowe problemy. Ciężko jest jednak zaufać na słowo, najgorsze że wyjazd jest non-stop przekładany i nie mamy pewności co do wyjazdu, nie wspominając już o godzinach pracy. Czy ma ktoś informacje że fabryka lamp samochodowych dopiero raczkuje i stąd możliwe opóźnienia ?
pol 2011-09-01 14:57:12
sluchajcie to jakies kpiny wyjazd jest znowu na 18 przelozony tam nie ma zadnej pracy ludzie nie jedzcie tam kolejna [usunięte przez moderatora] ***** polaczkowata agencja!!!!
gosc 2011-09-02 10:52:27
Nie obrazaj milionow Polakow,czas sie pogodzic z faktem ze rynek pracy jest otwarty dla wszystkich, nie tylko dla jedynie slusznej rasy z podwojnym obywatelstwem Jest to agencja niemiecka wiec wyzyj sie na nich Siedziba firmy jest w Limburgu a w Brzegu jest oddzial.
pacola24 2011-09-02 11:05:39
Pani w biurze spokojnie przyjęła do wiadomości że rezygnujemy z wyjazdu,powiedziałam jej dlaczego że firma ma zła opinie że wyjazd jest ciągle przekładany.Próbowała mnie jeszcze namawiac ale nie da rady ja napewno tam nie pojade.
anonim 2011-09-03 14:03:31
Masz racje Ludzie daja prace , a oni narzekają..... ja czekam cierplliwie....pozdrawiam cierpliwych i Biuro
beduin 2011-09-04 13:21:04
wutam pracowałem przez tą firme i prosze mi wierzyc ze sytuacja z przekładaniem terminu oraz ta organizacja której nie ma praktycznie wogóle to normalka.tak było jest i bedzie.moim zdaniem to ta firma juz długo nie pociągnie....
Magda 2011-09-07 13:03:13
Tutaj opinie są o pracodawcy/pracy wszystko ok ale wyjazd 18.09 to wyjazd do lamp produkcja takze wydaje mi się że nie mogą sobie pozwolić na takie coś jak nie ma roboty, ponieważ jest rzadkością to że w Niemczech jest praca na 3 zmiany więc napewno ta praca bedzie skoro wprowadzili,pozatym w sałatkach jakiś może brakować marchewek,jabłek itp. a na produkcji dość poważnej nie mogą sobie pozwolić na braku elementów. Także ja ryzykuje i czekam z nie cierpliwością na wyjazd :) nie wypali to nie,życie sie nie zawali jedzie ktoś jeszcze ?
Daniel 2011-09-09 16:20:14
Witam :) Wybieram się do Hockenheim w raz z 2 kolegami jesteśmy nastawieni pozytywnie. Nie oczekujemy hotelowych warunków jak również wielkich zarobków. Bez dobrego języka i bez doświadczenia więcej się spodziewać nie można.(usunięte przez administratora)
kornii 2011-09-10 16:28:46
Pozdrawiam DANIEL ! Życzę takiego nastawienia i innym, pozytywizm buduje, więc powodzenia wytrwałym i cierpliwym.
anonim 2011-09-10 16:31:45
ja mam też jechać
Kasia 2011-09-11 21:20:41
Też Jade :) najwazniejsza jest ekipa(usunięte przez administratora)
mariusz 2011-09-14 09:28:40
Pani Kasiu tutaj kazdy ma prawo do wypowiedzi ja wiem z doswiadczenia ze aby pracowac dla podobnej agencji zatrudnienia jaka jest Workflow trzeba wchodzic w tylki koordynatorom i donosic na innych - taka jest prawda
anonim 2011-09-16 15:34:25
Witam ! a kiedy do ciebie dzwonili?
anonim 2011-09-16 17:19:36
Witam ! Dzisiaj rano dzwonili. A do Ciebie nie???
Mika 2011-09-16 22:25:02
haha to było oczywiste że nie będzie wyjazdu to są kpiny my ze znajomymi zrezygnowaliśmy dzisiaj i nawet nie poinformowano nas że do wyjazdu i tak by nie było to są kpiny a te pozytywne komentarze to sobie panie z biura wypisawały kolejna nieuczciwa agencja
wania 2011-09-17 18:06:45
ja też tego nie odpuszcze proszę o kontakt na (usunięte przez administratora)
anonim 2011-09-23 12:54:20
Taak ja już jadę od sierpnia i ciagle przesuwany jest termin wyjazdu...jakaś komedia a nie firma!!!
Hoho 2011-09-23 13:36:47
Wszyscy którzy mieli jechać do produkcji przy montażu lamp samochodowych...nie czekajcie na wyjazd bo wszystkie umowy zostały rozwiazane!!! Tak nas wyrolowali !!! Ludzie tylko stracili pieniadze szykując sie do wyjazdu który ciagle był odkładany aż w końcu wcale go nie ma !!!
oli 2011-09-23 14:36:42
A moze tak do sadu do dnia rozwiazania umowy powiini zaplaci co wy na to....odpiszcie
Hoho 2011-09-23 16:14:53
Ja dostałam rozwiązanie umowy od dnia 19.09 ale umowę mam podpisana od 05.09 wiec chyba udam się po porade do prawnika co z tym zrobić...a Wy jak sądzicie ?
abc 2011-09-23 16:37:42
Możemy jakos sie zdzwonić i oddać zbiorowy pozew do Sądu pracy co wy na to ? trzeba skonstultować się z PIP-em
podejrzane 2011-09-23 17:24:10
cos tu wogole smierdzi , dostalismy "zwolnienie z pracy" mimo iz nie pracowalismy , czyzby firmy chciala sie nieuczciwie wzbogacic?umowy mielismy podpisane na prace od 05.09.2011do 15.12.2011 a wypowiedzenie mamy od 19..09.2011 do 15.12.2011(usunięte przez administratora)
oli 2011-09-23 20:51:28
To co dalej radzicei robic
anonim 2011-09-27 15:43:29
Witam ! Czy wiecie juz czy da się coś zrobić?? Macie jakies informacje?
beduin 2011-10-02 23:23:47
ja dwa miesiace tamu nawialem.ta firma jeszcze istnieje?zastanawiam sie czy do (usunięte przez administratora) nie napisac;]
anonim 2011-10-12 11:17:14
Witam,mam pytanko kto jedzie do tej pracy bo ja chyba tak mam samochód mogę kogoś zabrac ,jeżeli jest ktoś chętny do dajcie znac
oli 2011-10-15 00:39:20
JEDZIESZ DO HOLDY DO PRACY; WSPOLCZUJE OBY CIE NIEWYROLOWALA JAK NAS 50 OSOB Z 4 WRZESNIA...powodzenia
Mika 2011-10-15 09:21:04
Witam,mam pytanko kto jedzie do tej pracy bo ja chyba tak mam samochód mogę kogoś zabrac ,jeżeli jest ktoś chętny do dajcie znac

hehe poczyaj sobie cale forum to ci sie odechce jechac :)
Mika 2012-05-31 16:45:20
Powyższe komentarze chyba wszystko tłumaczą :)
Aczkolwiek jeśli ktoś aż tak zdesperowany zdecydowałby się jechać - niech pisze jak wygląda przebieg "wyjazdu"
wandaFach78 2015-02-24 17:18:54
to fakt, jeśli chodzi o przechowywanie i ochranianie dokumentów to konkurencja jest na rynku ogromna i ciągle rośnie, sporo jest tych firm, ale z tego co wiem to fama głosi że Workflow FPS Polska się jakoś wyróżnia jako pracodawca na lepsze od innych. nie potrafię jednak tego w internecie zweryfikować- może ktoś coś konkretniej napisać jak to jest z nimi?
ba 2016-05-19 22:46:47
am skoro firm,a jest niemiecka i bierze pracowników do Niemiec to w takim razie po co mi angielski?
Zostaw swoją opinię o Workflow FPS Polska Sp. z o.o. - Brzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Workflow FPS Polska Sp. z o.o.