logo Hotel Kozi Gród

Hotel Kozi Gród

Pomlewo

Opinie o Hotel Kozi Gród

anonim 2015-10-08 15:13
jest fajnie
1
anonim 2016-09-22 11:39
Nie polecam, atmosfera nieprzyjemna dla własnej osoby. Wyzyskiwanie własnych pracowników najlepiej żeby pracowali charytatywnie. Kontakt z szefową bardzo trudny. Wymagają od ciebie wysokiej kultury osobistej a sami jej nie posiadają, zero szacunku dla pracownika.
4
pracuś 2017-01-05 21:05
no cóż ktoś, kto ma zero umiejętności i szuka posady i 25 zł na godzinę to dlatego trudny kontakt z szefową
1
Mir 2017-01-12 14:59
A realnie, jak jest a praca w administracji sprzedaży - godziny i dni pracy, umowa?
admin 2017-02-18 23:05
Biuro pracuje od poniedzialku do piatku- standardowe godziny pracy
1
anonim 2017-02-20 13:27
Zdecydowanie odradzam, najgorszy z możliwych pracodawców, pracownicy dla właścicieli nie stanowią żadnej wartości, nie mają do nich szacunku.
4
admin 2017-02-22 22:37
Jeśli ktoś ma dwie propozycje to bez wahania wybierajcie tę "drugą" zapewne lepszą opcję. Ciężko żeby chociaż na 3 min przerwy wyjsc, ciągłe nakładanie prac, a zero pomocy od innych. Zepsute i uszkodzone sprzety, którymi nawet po zgloszeniu nikt się nie zajmuje a robota zrobiona być musi. Wymagania z kosmosu, a szkolenia ? - ucz sie sam !. Obcinanie pieniędzy za jedzenie, którego już powinni się pozbyc i ogólnie dużo niezgodności co do wyplaty ( niezapominając że ZAWSZE są one o 2-4 dni później niż powinny). Aaaa i obiecywane premie tylko albo aż raz w sezonie. Ogólnie niezadowolony pracownik.
3
anonim 2017-02-27 14:11
A to ciekawe, może niech admin napisze jakie właściciele nakładają "standardowe" godziny pracy, średnio o 20h w miesiącu więcej niż kodeks pracy przewiduje - oczywiście bez dodatkowego wynagrodzenia. Wystrzegajcie się tego miejsca. WSZĘDZIE TYLKO NIE TAM!!!!
5
Malinka82 2017-03-04 20:56
A takie ładne oferty pracy mają napisane na różnych stronach internetowych, szczerze mówiąc nawet zachęcające. Z opini tutaj widzę, że nic ciekawego! Jednak praca u prywaciarzy to najgorsze z najgorszych. Pozdrawiam i współczuje takich sytuacji - głowa do góry
2
pracownik 2017-03-10 13:59
rzeczywiście praca trudna, szefowie wymagający, no i dojazd uciążliwy, ale ogólnie polecam, bo wypłaty dobre, no i jak ktoś się stara, to naprawdę zostaje doceniony i dostaje dużą dowolność, zespół mały i przez to można się zakumplować
LGBT 2017-03-11 22:45
Hahaha śmieszne to ciekawe czemu ciągle sie ludzie z różnych działów zwalniają...
3
anonim 2017-03-14 13:23
ja wciąż pracuję i jestem zadowolony, więc takie luźno rzucane opinie bez poparcia są niefajne, bo jak do tej pory szef wywiązuje się z umowy, płatności zawsze na czas i ogólnie pracy nie mam zamiaru zmieniać, więc szkoda, że te zarzuty nie są poparte faktami
1
anonim 2017-03-15 20:44
Zarzuty niestety są poparte faktami, w ciągu ostatniego roku zwolnili się wszyscy , atmosfera pracy nie do wytrzymania.!!!
2
anonim 2017-03-16 10:04
jacy wszyscy? ja nadal pracuję.. nie mierz innych swoją miarą
1
Btr76 2017-03-23 11:45
Nic dziwnego ze nie narzekasz. Pewnie wypowiada się wychuchany chłopaczek córki dyrektor techniczny kory nic tam nie robi. oczywista sa osoby traktowane inaczej w Kozim - rodzina. Pracuj 3 godziny dziennie, w sezonie zaden wekkend nieprzepracowany - bo musza odpoczac. dodatkowo traktuja wszsytkich z gory. wyplata niby dobra, ale praktycznie wszystko pod stolem, wiekszosc ludzi pracuje w ogole bez umow - bo niby kadrowa jeszcze nie przygotowala. nie warto w ogole tam zaczynac pracy. szkoda czasu. lepiej sobie odpuscic
7
anonim 2017-03-25 13:56
Przyłączam się do ostatniej wypowiedzi, bo niby czemu zadowolony "pracownik" miałby tak regularnie śledzić opinie o pracodawcy, chodzi o wybielenie wizerunku Właścicieli i własny interes... Żenada
3
ZACNY 2017-03-28 11:25
3 MIESIACE NA ZLECENIE NIBY OKRES PROBNY DOPIERO POTEM NA UMOWE O PRACE.
NA UMOWIE ZLECENIE MASZ NIEKIEDY NAWET PO 600 ZŁ NA CAŁY MIESIAC PRACY A RESZTA W KOPERCIE DO ODBIORU W RECEPCJI PO 10... I TO GRUBO PO 10 BO NIGDY NIE JEST NA CZAS.
NOWA DYREKTORKA NIE OGARNIĘTA... NIGDY NIE PROWADZIŁA HOTELU. WSZĘDZIE ZE SWOIM SZCZUREM CHODZI. CODZIENNIE MOZNA SPOTKAĆ PEŁNO OGLOSZEŃ ZE KGOS SZUKAJA. DZIWNE? NIE SĄDZE. A TO SPRZTACZKI A TO BIURO A TO KUCHNIA A TO KELNERZY A TO RECEPCJA... OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. SZKODA NERWÓW. DO TEGO STANDARD DO CENY. NO LUDZIE. WCISKAJĄ WSZEDZIE ZE MAJĄ 4 *.... A W RZECZYWISTOSCI 3 ...WYSTRÓJ NIE POWIEM. CUDOWNY. ALE 10 LAT TEMU. JAK DOBRZE. A I PRZERASZAM. DEKORATORKA WNĘTRZ JEST CUDOWNA. TA KOLORYSTYKA WYMIATA... RÓŻ... TIAA... NIE POLECAM. BO MAM DO TEGO PRAWO ;D P.S. NAWET NA BOOKINGU 4*.... A ZA TO SĄ SUROWE KARY ... :))) SPRAWDZAŁEM OSOBIŚCIE SIĘ DOWIADUJĄC :)

P.S. TYLKO PRACOWNICY( NIE Z RODZINY WŁAŚCICIELI, ICH KOCHANKÓW CZY NOWA DYREKTORKA I JEJ SZCZUREK) SĄ TAM W PORZĄDKU .
1
Zostaw swoją opinię o Hotel Kozi Gród - Pomlewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Kozi Gród