logo Hotel Kozi Gród

Hotel Kozi Gród

Pomlewo

Opinie o Hotel Kozi Gród

anonim 2015-10-08 15:13
jest fajnie
1
anonim 2016-09-22 11:39
Nie polecam, atmosfera nieprzyjemna dla własnej osoby. (usunięte przez administratora). Wymagają od ciebie wysokiej kultury osobistej a sami jej nie posiadają, zero szacunku dla pracownika.
8
pracuś 2017-01-05 21:05
no cóż ktoś, kto ma zero umiejętności i szuka posady i 25 zł na godzinę to dlatego trudny kontakt z szefową
3
Mir 2017-01-12 14:59
A realnie, jak jest a praca w administracji sprzedaży - godziny i dni pracy, umowa?
admin 2017-02-18 23:05
Biuro pracuje od poniedzialku do piatku- standardowe godziny pracy
1
admin 2017-02-22 22:37
Jeśli ktoś ma dwie propozycje to bez wahania wybierajcie tę "drugą" zapewne lepszą opcję. Ciężko żeby chociaż na 3 min przerwy wyjsc, ciągłe nakładanie prac, a zero pomocy od innych. Zepsute i uszkodzone sprzety, którymi nawet po zgloszeniu nikt się nie zajmuje a robota zrobiona być musi. Wymagania z kosmosu, a szkolenia ? - ucz sie sam !. Obcinanie pieniędzy za jedzenie, którego już powinni się pozbyc i ogólnie dużo niezgodności co do wyplaty ( niezapominając że ZAWSZE są one o 2-4 dni później niż powinny). Aaaa i obiecywane premie tylko albo aż raz w sezonie. Ogólnie niezadowolony pracownik.
6
anonim 2017-02-27 14:11
A to ciekawe, może niech admin napisze jakie właściciele nakładają "standardowe" godziny pracy, średnio o 20h w miesiącu więcej niż kodeks pracy przewiduje - oczywiście bez dodatkowego wynagrodzenia. Wystrzegajcie się tego miejsca. WSZĘDZIE TYLKO NIE TAM!!!!
7
Malinka82 2017-03-04 20:56
A takie ładne oferty pracy mają napisane na różnych stronach internetowych, szczerze mówiąc nawet zachęcające. Z opini tutaj widzę, że nic ciekawego! Jednak praca u prywaciarzy to najgorsze z najgorszych. Pozdrawiam i współczuje takich sytuacji - głowa do góry
4
pracownik 2017-03-10 13:59
rzeczywiście praca trudna, szefowie wymagający, no i dojazd uciążliwy, ale ogólnie polecam, bo wypłaty dobre, no i jak ktoś się stara, to naprawdę zostaje doceniony i dostaje dużą dowolność, zespół mały i przez to można się zakumplować
LGBT 2017-03-11 22:45
Hahaha śmieszne to ciekawe czemu ciągle sie ludzie z różnych działów zwalniają...
6
anonim 2017-03-14 13:23
ja wciąż pracuję i jestem zadowolony, więc takie luźno rzucane opinie bez poparcia są niefajne, bo jak do tej pory szef wywiązuje się z umowy, płatności zawsze na czas i ogólnie pracy nie mam zamiaru zmieniać, więc szkoda, że te zarzuty nie są poparte faktami
1
anonim 2017-03-16 10:04
jacy wszyscy? ja nadal pracuję.. nie mierz innych swoją miarą
1
anonim 2017-03-25 13:56
Przyłączam się do ostatniej wypowiedzi, bo niby czemu zadowolony "pracownik" miałby tak regularnie śledzić opinie o pracodawcy, chodzi o wybielenie wizerunku Właścicieli i własny interes... Żenada
4
kandydatka 2017-04-10 14:10
dobrze by było jakby wszyscy pisali na jakim stanowisku pracowali, bo inaczej opinie są mało konstruktywne.
2
admin 2017-04-19 13:54
Pani dyrektor, o której mowa w poście nie pracuje już w hotelu.
Duża ilość ogłoszeń o poszukiwanych pracownikach wynika ze specyfiki branży hotelarskiej, która charakteryzuje się dużą rotacją personelu i nie jest to tylko przypadek tego hotelu.
Warunki zatrudnienia omawiane są z każdym pracownikiem przed przyjęciem do pracy. Decydując się na pracę w hotelu, pracownik akceptuje jej warunki.
2
admin 2017-04-19 14:04
Ze wszystkimi pracownikami zatrudnianymi w hotelu podpisujemy umowy.
Hotel jest firmą rodzinną, w której pracują członkowie rodziny.
Każdy z pracowników hotelu ma określone umową stanowisko oraz obowiązki pracy, z których się rozlicza.
Dyrektor działu technicznego, o którym mowa, odpowiedzialny jest za nadzorowanie i koordynowanie prac działu technicznego (odpowiedzialnego za stan techniczny hotelu i ogrodu) i jak do tej pory wywiązuje się ze swoich obowiązków bez zarzutów.
2
admin 2017-04-24 10:47
Proszę o posługiwanie się faktami przy umieszczaniu opinii na temat hotelu. Zdanie "odeszła cała recepcja, biuro, kuchnia, wszystkie pokojowe" jest po prostu kłamstwem. W każdym z tych działów są osoby, które pracują w hotelu od co najmniej roku.
2
Potencjalna pracownica 2017-05-07 15:28
Gdyby ktoś z komentujących zechciał napisać jak jest z godzinami pracy? Jak z weekendami? W sezonie wszystkie weekendy pracujące ? Godziny pracy są przestrzegane czy zmuszają do nadgodzin?
b0d7 2017-05-08 08:31
Jestem obecnym pracownikiem hotelu, nie wiem jak było wcześniej, ale dużo osób, które wprowadzały zamęt nie pracują już. Szefostwo robi wszystko aby naprawić swój poprzedni wizerunek więc nie kierujcie się starymi opiniami. Co do godzin pracy wszystko zależy od działu na którym chcesz się zatrudnić, nikt nie zmusza do nadgodzin, ale jeżeli nie boisz się i chcesz zarobić kasę to na pewno się opłaca :) Nie wszystkie weekendy są pracujące, każdy zasługuje na wolny weekend.
Pozdrawiam
1
dada 2017-05-08 13:35
w miesiacu masz ponad normę..
1
wz34 2017-05-09 13:36
Sory ale musisz liczyć się z tym, że branża gastronomiczna czy hotelarska to nie jest praca biurowa od 8 do 16, poniedziałek piątek, jak takiej pracy szukasz to nie w hotelu, ani w restauracji.
Kompletną bzdurą jest również, że nie płacą, a jak płacą to 1000 zł. Szkoda, że wypowiadają się osoby, które nie wniosły do pracy nic swoją osobą, a tylko mają pretensje, że ktoś kto ich zatrudnił miał "czelność" im mówić, że mają pracować. śmiech na sali.
Zdr125 2017-05-09 15:15
Tak, tylko za nadgodziny nikt nie dostaje dodatkowych pieniedzy. I zawsze trzeba wypracowac wiecej niz ilosc dni pracujacych w w danym miesiacu...
4
mała 2017-05-09 15:43
Gdyby obecni pracownicy nie byli zadowoleni, to by się zwolnili.
To nie jest obóz pracy, tylko miejsce, gdzie każdy pracuje dobrowolnie i jest rozliczany ze swoich obowiązków i odpowiednio wynagradzany.
Miałam okazję pracować tam i bardzo miło pracę wspominam, a zwolniłam się gdy wyjechałam za granicę i teraz myślę o powrocie i to właśnie do tego miejsca. Rozmawiałam już z kilkoma osobami, które nadal tam pracują i zachęcają mnie do powrotu.
Podczas mojej pracy w hotelu widziałam wielokrotnie jak właściciele siedzą w pracy po 12-14 godzin i pracują w weekendy, a obiad przysługuje każdemu pracownikowi, właścicielowi również. Nikt tu nie pisze o tym, że obiad pracowniczy kosztuje 5zł (a często nie płaci się za niego nic), a dostaje się za to porcję jak dla 2 osób i to naprawdę smacznego jedzenia.
Naprawdę szkoda, że kilka osób może tak oczernić pracodawcę, a te pozostałe, które są zadowolone z pracy nic tu nie piszą :( Jeśli się znowu zatrudnię, to poproszę obecnych pracowników o prawdziwe wypowiedzi.
Tytyty 2017-05-10 11:09
Ogl to z mojej perspektywy sytuacja wygląda tak, że jeszcze nigdy nie dostałem kasy później niż 10. Zawsze była 10, co prawda dwa razy zdążyło się że dostałam ja o godzinie 17 ale była. Uważam że jeśli chodzi o pensje to są one na czas. Jeśli komuś się coś nie zgadza to też zawsze można iść i się dogadać z szefostwem, było tak w moim przypadku. Generalnie każdy robi co do niego należy, Jak w każdej pracy różnie bywa i moim zdaniem zawsze trzeba sb na wzajem pomagać. Mam tu na myśli różne działy w hotelu. Ewentualny i dość spory minus jaki mógłbym tutaj zostawić to taki że stali pracownicy i nowi są tak samo wynagradzani co dla mnie jest bzdura. Bo co za tym idzie nie ma szacunku do stałych pracowników... Są to są, nie ma to nie maa...
2
mała 2017-05-11 15:30
nikt mnie nie namawia, sama chcę tam pracować.. poznałam kierowników recepcji, gastronomii i kuchni i są to młodzi, ambitni ludzie, którzy nie mieszkają w okolicy, więc zupełnie nie wiem o czym mówisz - raczej to brzmi jak oczernianie pracodawcy, bo nie jest zgodne z prawdą.. a obiady są przygotowywane świeże i naprawdę smaczne, bo pytałam kilku pracowników, którzy z nich korzystają.. samochody szefostwa, hmm, z tego co widziałam, odkąd tam pracowałam jeżdżą wciąż tymi samymi..
Nick 2017-05-16 20:44
Jak może wykonywać swoją pracę bez zarzutu, skoro na niczym się nie zna???
1
admin 2017-05-17 10:13
Proszę o posługiwanie się faktami przy umieszczaniu opinii na temat hotelu.
Słowa "niewolnik", "obleśna", "świństwa" świadczą o wygłaszaniu emocjonalnie nacechowanych sądów niepopartych faktami. Na jakiej podstawie są wygłaszane - proszę o opisanie sytuacji, wydarzeń, które świadczą o niedocenianiu pracowników, bądź o tym, że właściciele nie znają kuchni Koziego Grodu.
Nie wiem kim był "dobry kucharz, który zniknął" - chyba myli Pan/i hotel.
Takie fałszywe wpisy tylko krzywdzą pracodawcę oraz pracowników, którzy są obecnie zatrudnieni.
anonim 2017-05-17 19:36
Co za bełkot.
Szanowni Państwo Właściciele, gdybyście byli w porządku, to nie musielibyście tak zajadle bronić swoich racji i polemizować na tym forum. Prawda broni się sama!
A prawda jest taka, że Kozi Gród to fatalne miejsce pracy. Oczywiście każdy może się zatrudnić i przekonać o tym na własnej skórze - brr.
6
Mamusia:) 2017-05-19 12:39
Coś w tym jest. Co prawda pracowałam tam krótko, ale nie dam sobą pomiatać. Należę do osób zadaniowych, ale takiego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i braku organizacji jak żyje 30 lat nie widziałam. Barman wydający polecenia sprzeczne, sam nie wie co z czym, a najgorsze ze w kontakcie "face to face" z klientem wychodzi jego poziom wysławiania... straszne... miesza, a jak okazuje się ze źle wydał polecenie bądź źle wytłumaczył to znika... manager który próbuje jakoś to poskładać ale będzie mu ciężko bez prawej ręki która ma jakiekolwiek wykształcenie hotelarskie.. niestety ani barman ani 18-letnie kelnerki które nawet nie chcą podejść do matury nie pomogą mu w tym... jedynie złego słowa nie powiem na kucharzy i Panie z kuchni i zmywaka / manager restauracji powinien brać przykład z pracy kuchni. Jedynie tam zobaczyłam ogarnięcie, każdy miał wyznaczone zadania. A Dania na talerzach wyglądały przepięknie. Pozdrowienia dla kucharzy i do zobaczenia (ale ja już jako gość) :)
3
admin 2017-05-25 11:16
Pozdrowienia dla kucharzy przekażę. Pozdrawiamy Mamusię i życzymy powodzenia w nowym miejscu pracy!
Szczesciara 2017-05-30 23:18
Haha pozdro dla Koziego Grodu, że nawet Ukraińcy nie chcą pracować, a są lepiej wynagradzani niż osoby pracujące na danych stanowiskach już dłuższy czas !
2
niunia 2017-06-29 10:35
To moja pierwsza praca i jestem bardzo zadowolona. Duża swoboda działania, nikt mnie codziennie nie rozlicza i nie kontroluje. Wypłata spoko. Bałam się jaki będzie kontakt z szefem i szefową, ale ogólnie nie mogę nic złego powiedzieć. Jedynie dojazd jest słaby, ale dostaję dodatek do paliwa, więc ok.
2
Mała 2017-06-29 20:14
Praca w tym miejscu to porażka! !!! Pracowników nikt nie docenia wręcz przeciwnie wieczne wymagania i wszystko jest źle ( usunięte przez administratora )ogółem obiecanki cacanki a głupiemu radość . Nie polecam
3
kandydatka 2017-07-03 13:54
a na jakim pracujesz stanowisku? zastanawiam się nad pracą tam i nie wiem czy się zdecydować.. będę wdzięczna za informację o jakim dziale piszesz i od kiedy pracujesz
działacz 2017-07-10 11:52
pracuję, jestem zadowolona, generalnie fajna atmosfera i spoko pracownicy, fakt, są dni, że trzeba naprawdę zapierdzielać, ale są też takie kiedy mniej się dzieje i można odsapnąć. polecam, jak ktoś ceni swobodę działania i lubi samodzielne stanowiska!
smerf 2017-07-10 13:37
nie mam zastrzeżeń, dostaję kasę na czas, żadnych nadgodzin bądź dodatkowych wymagań, wszystko zgodnie z początkowymi ustaleniami, praca wymagająca, ale takiej właśnie szukałem i sobie chwalę
Man123 2017-07-10 20:30
To miejsce to dno totalne z tego co wiem to w każdym z działów jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystkim się oszczędza ???????? szefowa to szalona baba która w nocynie śpi i buszuje po hotelu jak jakaś psychicznie chora i biada jak znajdzie coś to już afera na Maxa szkoda nerwów i sił na to miejsce no chyba ze jak niektórzy nie mają perspektyw na przyszlosc to niech ida na dno razem z właścicielami ja dziękuję wysiadam ????????????nie polecam tego szajsu nikomu !!!!!!!!
takitam 2017-07-10 23:03
pracuje sie tu ok, zupelnie nie rozumiem opinii o tym, ze to miejsce to dno i porazka.. mysle, ze to pisze kilka osob, ktore zostaly zwolnione, bo nie pracowaly jak nalezy.. zespol, ktory jest obecnie sie dogaduje i dobrze nam sie pracuje, zwlaszcza bez tych, ktorzy nic nie robili i narzekali na wlascicieli, ze czegos wymagaja.. powodzenia w znalezieniu pracy gdzie sie placi za nicnierobienie!! he he
1
ja 2017-07-11 08:26
nie jest źle.. co prawda działy moglyby sie miedzy soba lepiej dogadywac i by sie nam przez to latwiej pracowalo, ale generalnie praca spoko..
2
ejka 2017-07-11 11:11
pracuje od dluzszego czasu i fakt: szef jest wymagajacy, szefowa upierdliwa, praca ciezka, ale poki co najlepsza jaka mialam i nie wydaje mi sie zebym ja w najblizszym czasie zmieniala
Zostaw swoją opinię o Hotel Kozi Gród - Pomlewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Kozi Gród