brak logo

MUPOL

Warszawa

Opinie o MUPOL

annaa92 2015-09-03 19:47:40
ja też dopiero będe jechała, jak chcesz to napisz do mnie na amkn@interia.pl
jjhfjfjfj 2015-09-08 21:04:24
oplaca sie jechac?
Michał 2015-09-17 13:43:28
Jade tam w sobote na jabłka. Warto? Może ktoś już tam był ?
Michał 2015-09-17 13:44:29
Proszę o jakieś informacje.
Oliwka 2015-09-17 18:45:32
czy toś pracował przez tą firmę na kartonach w Tilburgu?Mam propozycję ,jedzie ktoś bo sama się boję.
aninim 2015-10-09 20:46:12
pracowałem w tej firmie i nie narzekam wypłaty co tydzień zakwaterowanie super ludzie w porządku tylko tej cały Andrzejek kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Magda 2015-10-20 12:23:48
Jakis czas temu pracowalam kilka tygodni przez firme Mupol. Praca jak kazda inna w Holandii,ciezko jest,ale firma chociaz jest wyplacalna. Wyplaty sa zawsze na czas, na calkowite rozliczenie tez dlugo nie czekalam. Zakwaterowania maja tez nie najgorsze. Firma godna polecenia. W przyszlym roku napewno bede chciala znow jechac do Mupolu do pracy.
marian 2015-10-20 20:32:33
ja tez pracowalem w tej firmie warunki ok luksusow nie ma ale kto ma luksusy wokncu nie o to chodzi grunt to zarobic i dostac kase na czas a to akurat w mupolu bylo wporzadku!
zgnite jabłko.... 2015-10-23 08:51:10
Mupol....Dupol....pracowałam na sadzie przez ta firmę,jeden plus kasa w terminie...Andrzejek jakiś pomylony człowiek.Pani Ewa jedna wielka Bajerantka która nawet sie nie zjawiła i nikt nie wie jak wygląda..a i jeszcze jedno:nigdy nie zgadzajcie sie być kierowcami do pracy: z tego co wiem to chłopaki w tym roku do tej pory na kasę czekają...gdyby jeden chłopak nie wsiadł w busa to byśmy nie mieli czym do pracy jeździć..nie polecam tej dziadajni!!!
1
Ela 2015-10-27 17:05:04
Nie przesadzajcie. MUPOL jako taki nie ma wpływu na to jak traktują Was Holendrzy. Pracowałam u nich w sadzie i nie narzekam. Pieniądze na czas, warunki mieszkaniowe lepsze jak w moich wcześniejszych firmach. My mieliśmy dobrze..Holender był spoko, ale u niektórych był mobbing. Tylko czy to wina MUPOL ? Czy w Polsce krytykujecie pośrednictwo pracy za to, że pracodawca okazuje się dupkiem ? Nie...bo oni tylko pośredniczą, płacą i dają Wam mieszkanie. Ja jestem zadowolona i jeśli bedzie możliwośc pojadę tam jeszcze.
Aleksandra 2015-11-20 10:56:20
Witam , mam pytanie kto pracował przy zbiorze pieczarek przez firmę MUPOL? Warto jechać ? Jakie są warunki mieszkaniowe i czy firma jest wypłacalna ?
Proszę o szybką odpowiedz bo do poniedziałku mam dać odpowiedz . Mój e-mail; fruos@o2.pl ( z góry bardzo dziękuję )
3
2 2015-12-15 09:52:43
jedzie ktos na pomidory teraz z tej firmy
kika 2016-02-05 08:58:44
To co opisałeś nie do końca jest prawdą. Praca w rolnictwie tak wygląda.Jeżeli szukasz biurowej pracy to nie w Holandii.
1
Adii901 2016-03-04 13:36:27
Czesc, wybiera się ktoś teraz w kwietniu na ziory malin??/ Moze ktoś już byl u niech na ziorach, jak wyglada wszystko.
Adii901 2016-03-04 13:40:20
Czesc, wybiera się ktoś teraz w kwietniu na zbiory malin??/ Moze ktoś już byl u niech na zbiorach, jak wyglada wszystko.
Plum 2016-03-14 21:51:24
Ja myślę że pojadę 3 kolegów jest i mówią że spoko
Aniołek 2016-03-31 17:58:56
a do czego jedziesz
stokrotka 2016-04-18 17:06:49
2 osoby pojechaly do malin teraz 17 nie ma roboty jeszcze jak dojechaly na adres dowiedzieli sie ze nie maja gdzie spac ludzie ktorzy byli na tej chacie wzieli ich na salon na sofy i dowiedzieli sie ze robia tam tylko po 4 dni w tygodniu jedna dziewczyna czeka 2 tydzien juz na robote i nic bo trzeba czekac jak umowe masz podpisana ja pitole co za firma a jak zadzwonilam do zlotowa do mupola to sie jakala babsztyl jeden jeszcze mowi ze tak juz jest tam takie glupoty to sobie moze mowic bylam w holandi pracowalam i niemam zastzezen do tamtej firmy ale ta z tego co mi mowily laski to szok
3
kika 2016-04-19 19:29:21
Stokrotko bardzo chętnie opiniujesz ale zapomniałaś napisać, że w żadnej pracy nie byłaś dłużej niż trzy dni.
2
tekla 2016-04-20 09:00:26
witam,pracuję przez MUPOL,jestem bardzo zadowolona,praca fajna,wypłata na czas,,serdecznie pozdrawiam
2
stokrotka 2016-04-21 17:05:14
chcialam sprostowac do ;kika 'ze pracowalam w holandi wiecej jak 2 miesiace z tego co sie dowiedzialam to noiby sie praca ruszyla bo przeciez jak czlowiek jedzie do pracy to po to by pracowac a nie siedziec na chacie takze mam nadzieje ze moje lasencje teraz beda zadowolone z pracy i bedzie ta praca na dluzsza mete
1
Basia 34 2016-05-11 16:36:26
Witam jestem z Lubelskiego chciałam iść do pracy przez tą firmę. Jak można się z kimś skontaktować w sprawie pracy pozdrawiam.
Basia34 2016-05-18 12:58:48
a na jaki adres email jak można wiedzieć pozdrawiam :)
Kika 2016-05-18 20:15:33
Do Basi 34 CV na adres mailowy: zlotow.mupol@gmail.com
lub bydgoszcz.mupol@gmail.com
1
Marta 2016-05-30 21:35:32
Złodzieje! !! Nie polecam tej firmy brat nie dano pojechał właśnie przez nią i się zwolnił bo nie dostał wynagrodzenia za pracę i do teraz nie dostał tych pieniędzy!
nie polecam 2016-06-01 11:53:34
Witam, moja opinia o firmie mupol w miejscowości Heijen: pokoj jednoosobowy na 4 osoby w tym dwa łóżka o szerokości materaca około 50cm, brak pradu we wszystkich gniazdkach w pokoju. Zarobki niby 9 euro na godzine, ale odliczaja za każdy tydzien 90 euro za pokój, 25 euro za dojazd do pracy, 30 euro za ubezpieczenie. maxymalnie na miesiąc mozna zarobić 800 euro ( jeżeli jest praca) w jednym tygodniu koleżance (po odliczeniu wszystkich oplat) zostało 80 euro na czysto. Koordynatorka tego regionu Pani Joanna nie interesuje sie niczym, nikt jej tam na oczy nie widział. Zakwaterowanie zmieniane jest przynajmniej raz w tygodniu. o wszystko trzeba się upominać po kilkadziesiąt razy. Jeżeli ktoś chce zarobic pieniądze na życie a nie tylko na zabawę to nie polecam.
Kotek 2016-06-02 13:11:14
Witam wszystkich zainteresowanych opiniami Mupol,więc nie jest tak źle jak wyżej opisuje osoba "nie polecam" ,,pracuję w tej firmie i chociażby informacja o podanych kwotach za opłaty tygodniowe są znacznie zawyżone...Jeśli komuś nie chce się pracować to szuka dziury w całym,po prostu.Pani Joanna oraz Pan Andrzej świetnie dają radę,są konkretni i pomocni.Bardzo podoba mi się w Mupol,zawsze będę korzystała z usług tej agencji..A kto powiedział,że życie jest usłane różami....
Karol 2016-06-02 13:16:05
Robota jest, płacą na czas i po co to halo. Kotek podaj nr telefonu - podobasz mi się...nara!
1
karina 2016-07-03 14:21:49
Czesc tu Karina ja tez pracuje przez firme Mupol i nie nazekam jestem zadowolona z tej firmy pracuje na scinaniu papryki.Pozdrawiam
1
kamil 2016-07-21 18:01:47
Marta dlaczego piszesz w imieniu brata może zapytasz GO jak było naprawdę i co nawywijał ha ha.
1
karolcia 2016-07-25 10:01:58
witam. czy ktoś wybiera się na pomidory lub porzeczki z posrednictwa mupol w sierpniu? prosze o opinie
kaska 2016-07-30 09:36:06
Hejka, macie racje nie jedzcie tutaj. My bylysmy na porzeczkach, ja rozumiem ze robia selekcje. Nazbieralysmy najgorsze porzeczki ktore juz spadaly a teraz wywalaja nas z dnia na dzien i trzeba opuscic hotel z dnia na dzien. Nie na za co wrocic do domu bo wyplata za tydzien, pobieraja oplate za wyrobienie nr sofii w kwocie 30 €. Dziewczyny ktore wyrzucili pierwsze, mieszkaja w szalasie w parku ktory jest obok hotelu. Nie spotkalam sie z takim traktowaniem ludzi. Obiecywali prace na 6-7 tygodni, a pracowalysmy pare dni, i nie ma zekomo innej pracy. TAKZE OMIJAJCIE TA FIRME Z D ALEKA.
Kaska 2016-07-30 12:38:27
Praca jest fajna na porzeczkach faktycznie biuro robiąc nabór mówiło o 5 , 6 tygodniach , chyba będzie kr ócej ale to nie wina mupolu , pracodawca też spoko ale nabrał tyle ludzi że skończy wcześniej, mówi że jeszcze do 3 tygodni.Zobaczymy trzeba szukać dalej.
2
karolcia 2016-07-30 15:30:03
witam ktos cos wie na temat pracy z firmy Mupol.warto jechac
qqzz 2016-08-12 13:07:00
czy ktoś zna jakąś pewną agencje pracy w pl? która nie robi ludzi w konia?
Art 2016-08-19 15:20:23
Mialem jechac na kwiaty, bylem tam 4 dni po czym wlasciciel calej szklarni rozmyslil sie i zrezygnowal z 20 osob z mupolu. Siedzialem ponad tydzien w domu czekajac az znajda mi kolejna prace. Nagle mam isc na ogorki, Popracowalem 4/5 tygodni po czym uslyszalem, ze dzis jest moj ostatni dzien na ogorkach bo nie ma tyle pracy dla 8 osob. Znow mialem czekac ponad tydzien na znalezienie innej roboty wiec wrocilem do Polski. Od miesiaca nie moge otrzymac pelnej kwoty ktora mi sie nalezy odziwo 10 nadgodzin takze sie rozplynelo i nagle nikt nic o nich nie wie. Ksiegowa co chwile na urlopie, koordynator nie odbiera moich telefonow tak samo jak babka z Bydgoszczy ktora reprezentuje MuPol. Jednym slowem burdel na kolkach. Sami nie wiedza za co ile komu odciagnac i ile wyplacic.
MUPOL 2016-09-11 15:41:06
Drogi Panie Art...Całe rozliczenie otrzymał Pan na maila,wyszczególnione zostały wszystkie informacje związane z Pana pobytem w Mupol,,Pozdrawiamy
karolcia 2016-09-11 19:19:41
witam czy ktos moze mi powiedziec czy warto jechac z agenci mupol czy raczej nie .
zachwycony 2016-10-03 11:22:29
Proszę uważać bo nie jest wszystko do końca ok. Od samego początku problemy nawet z pozwoleniami na pracę, załatywia się na miejscu nawet po tygodniu , nie ma przez pewien czas kont , obiecanych zaliczek. Mieszkania zamiast obiecanych jedynek , dwójek spanie w 6 8 osób nierzadko na materacach. Dojazdy do pracy nawet ponad 100 km . Jeżeli się pracuje od 7, 30 to trzeba wstać około 5 licząc korki i pracę gdzieś do 18 to się wraca ok 20. pracy 9 godz a trzeba jeszcze opłacićdojazd 25 e za tydzień, spanie w jakiejś norze 91 tygodniowo , ubezpieczenie 21 to prawie 140 tygodniowo . Przy stawce 9 e razy 40 godz jest 360 e minus podatek i koszta to po tygodniu otrzymałem 170 e [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Banda złodziei i przekrętów.Jedynie co warto to to , bardzo ładny kraj, dobrze zorganizowany . Można pracować ale nie przez żadną agencję
ZACHWYCONA NICOLA 2016-10-03 14:24:41
Witam.A ja w przeciwieństwie do Zachwyconego jestem zadowolona z pracy w firmie Mupol,troszkę się dziwię ,ale opłaty są znacznie niższe niż pisze Pan Zachwycony,nie słyszałam będąc w Holandii w Mupol na miejscu ,żeby ktoś dojeżdżał 100 kilometrów do pracy w jedną stronę chyba,że to było w dwie...Na drugi raz proszę zabrać ze sobą takie urządzenie jakim jest KALKULATOR! Albo dokładnie zapytać konkretnie ze zrozumieniem dla Pana o warunki płacowe. (ja tak robię,na drugi raz nie będzie Pan rozczarowany). Serdecznie pozdrawiam ..
Stefan 2016-10-03 14:32:49
Kto ma namiary na Firmę Mupol??? Jakiś telefon lub mail. Słyszałem ,że fajne biuro.
iQNeL 2016-10-03 15:04:10
witka,,bydgoszcz.mupol@gmail.com zlotow.mupol@gmail.com pozdawiam
1
SongOkU 2016-10-03 15:09:50
Witam Stefan ja miałem namiary z intrenetu,sukaj...
Gabi 2016-10-04 13:59:26
Z,, tego co słyszałam potrzebują piekarza,stawka jest bardzo wysoka,,ktoś ,,coś???
kira 2016-10-05 07:56:32
Mupol ma swojego facebooka tam czesto widzę ich oferty.
1
kira 2016-10-05 07:56:52
Mupol ma swojego facebooka tam czesto widzę ich oferty.
1
EDE 2016-10-09 19:43:10
NIGDY W ZYCIU NIE JEDZ PREZ TA FRME NAJGORSI OSZUSZCI IZLODZIEJE
LEOKADIA S 2016-10-10 18:44:22
Głupoty i już! Jak się komuś pracować nie chce to wszędzie będzie mu źle!!Niestety życie!! A szkoda! Mi pracuje się rewelacyjnie!!! Już od kilku lat!Dzięki Mupol ,moje dzieci pokończyły studia itp!!!DZIĘKUJĘ FIRMIE MUPOL!!!!
2
olo100% 2016-10-12 13:18:57
Tak,widziałem na fb,tylko,że na razie to nie jest dla mnie,,bo na kwiaty chcą kobiety, a ja piekarzem nie jestem! Szkoda..
KKn 2016-10-12 14:27:41
No kobiety to mają czasami różne zawirowania, ale nie ma co się denerwować, bywa przecież dość różnie jak to w kazdej firmie, warto trochę spokoju mieć i dacie radę ze wszystkimi, taka branża bywa trudna czasami
2
Zostaw swoją opinię o MUPOL - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MUPOL