brak logo

Grupa Tempo sc

Gliwice

Opinie o Grupa Tempo sc

LuisSeeMore 2012-06-06 18:54
witam, te hanyskie lachony i ciule robią żarty z rekrutaci. umówiony czekałem 1.30 min. mówią, że zadzonią - nie dzwonią. ogólnie to dziadostwo i bajzel taki sam jak na całym Heimacie Katowicki. Pyrsk Hanysy!!!
2
m 2014-01-09 14:20
Nie polecam! Nikomu kto chciałby tam pracować ani firmom, które chciałyby z nimi współpracować - wieczne problemy z płatnościami!
3
Niesmak 2015-02-26 13:32
Faktycznie...(usunięte przez administratora) I to w obie strony i jako pracodawca i jako firma rekruterska, znajoma kandydatka jest przez nie w tarapatach. NIE polecam!!!
4
ostrożność 2016-03-14 14:53
tutaj wystawia się opinię o Grupie Tempo jako o pracodawcy a nie o ofertach pracy jakie ta firma oferuje na swoich stronach, jako pośrednik. Jeśli ktoś chciałby pracować w Grupa Tempo to te opinie tutaj są po to, żeby sprawdzić czy jest to dobry pracodawca. Jakiś czas temu ktoś podrzucił mi informację, że szukają do pracy właśnie w Grupa Tempo. Wyszukałyśmy ze znajomą w sieci kontakt do osób, które tam pracowały i zapytałyśmy wprost: jak tam jest? Wszystkie opinie były bardzo złe. Coś musi w tym być prawdy. Może oferty pracy jakie zamieszczają nie są złe. Ale praca u nich i dla nich - wydaje się być bardzo dużym ryzykiem, i może zakończyć się dużymi nieprzyjemnościami.
Drukarnia 2016-04-22 13:49
zabieraja towar i nie płacą, pani przyjeżdza i mówi oj zapomniałam pieniedzy jak wróce to biura to zrobie przelew, którego nigdy nie ma zamiaru zrobić. czy takiej firmy nie można nazwać złodziejem? Ciekawe jakim jest pracodawca hmm?
1
LOLI 2016-05-13 19:44
Szukają pracowników do ZEA praca w parkach rozrywki. I uwaga najlepsze stawka 2200zł miesięcznie na ręke to nie pomyłka w ZŁ. Szczycą się tym że wyżywienie i zamieszkanie gratis. Ale z taką stawką w Emiratach to jak niewolnik raczej:) nie polecam szukają frajerów mam nadzieję że nikt się nie nabierze
davidek 2016-05-13 21:39
Ktoś się wybiera do pracy do Dubaju do tego parku rozrywki?
PRACA DUBAJ 2016-05-22 17:33
Hej, tak wybieram sie wraz z moją żoną. Mamy objąć stanowisko Team Leaderow i zostaliśmy zaproszeni na ostatni etap rekrutacji, ktory odbedzie sie 11, 12 czerwca. Z tego co sie orientuje są tam mozliwosci dalszego rozwoju po zakonczeniu pierwszego kontraktu i zarobki również się wówczas zmieniają. Wychodzi i tak lepiej niż w Polsce gdy mam zapłacić za mieszkanie i jedzenie.
Pysia 2016-05-27 09:31
Hej powiedzcie w jakim stopniu trzeba umieć język jak dzwonią z firmy o co pytają po angielsku.. Ciężkie pytania!?
cristaal 2016-05-28 22:51
Hej!
Kto aplikował do tego parku rozrywki w dubaju... i dostał zaproszenie na ostatni etap rekrutacji na rozmowę z pracodawcą?!

Kasa właśnie podejrzanie mała jak na Dubaj, wyżywienie zapewnione ale ciekawe jakie i ile posiłków, zdjęcie apartamentów robi wrażenie ale ciekawe jak będzie w rzeczywistości.

Proszę o kontakt cristaal @ onet ;)
3
aneta 2016-06-23 21:25
Ktoś wybiera się na rekrutcję w niedziele?
2
Mariola 777 2016-06-24 11:29
aneta - ja się wybieram, podaj maila do siebie :)
Mariola 777 2016-06-24 11:53
el - możesz rozszerzyć to co masz na myśli ?
ms 2016-06-25 04:55
Wybieram sie w niedziele wraz z narzeczona oboje na team leaderow.
nicka 2016-06-28 20:13
Hej. Kto byl na rekrutacji? jak wrazenia? mozecie cos opowiedziec?
Zgłosilam sie, ale niestety nie mogłam w tę niedziele przyjechań do Warszwy.

pozdrawiam,
nicka 2016-06-29 18:06
@tr3 26 czerwca byla rekrutacja do parku rozrywki w Dubaju prowadzona przez Grupę Tempo ;)
Anna 2016-07-02 18:45
Hej. Jest jakas grupa/forum dla ludzi którzy wybieraja się do pacy do pracy w Parku Rozrywki w Dubaju?
nicka 2016-07-03 17:40
Na prawdę nie ma tu nikogo kto będzie pracował w Parku w Dubaju? Bardzo bym chciała wymienić się opiniami i przemyśleniami z kimś kto tez się wybiera.
nicka 2016-07-06 12:13
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie szukam ludzi, którzy nigdy nie słyszeli o rekrutacji do Dubaj Park and Resort, tylko tych, którzy rekrutację przeszli pomyślnie i wybierają się tam do pracy. Z góry dziękuję
ms 2016-07-06 13:50
hej, Ja się wybieram wraz z narzeczoną. Przeszliśmy pomyślnie rekrutacje na stanowiska team leaderów. Czekamy teraz na odzew ze strony grupy tempo w sprawie wiz wyjazdowych. Czy otrzymalas juz moze jakas informacje?
nicka 2016-07-06 16:40
No właśnie zero info... ogółem co o nich sądzicie? O warunkach itp? Ja mam dość mieszane odczucia.
nicka 2016-07-06 17:18
a to mozna aplikowac jeszcze? przeciaz rozmowa kwalifikacyjna juz byla. Ja mam największy problem z bardzo niska płacą i tym, gdzie umiejscowiony jest park. Wy co myslicie?
nicka 2016-07-07 12:17
@zuza , ja już przeszłam pozytywnie rekrutacje, wiec na nic nie musze czekać. Chciałam po prostu pogadać z innymi ludzmi którzy też sie wybieraja. ;)
nicka 2016-07-13 18:52
Hej ludzie wybierajacy sie do Dubaju! Jak u was z wizami? Cos juz zalatwione ?
Alan 2016-07-20 17:34
Hej,
jest tu ktos kto wybiera sie do Dubai Park and Resort? Najlepiej tez na stanowisko asystenta atrakcji ;)

Pozdrawiam,
gość_ 2016-07-20 19:52
W sumie taki specjalista ds. handlowych w branży stalowej/usług żelbetowych mogą liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo premie do podstawy są doliczane.
Pepe Jansz 2016-12-20 21:17
Jedna wielka sciema z tym parkiem. Wyslali kilka osob a reszta czeka na wyjazd i poki co nie zanosi sie na niego. Porozdzielano malzenstwa bo zona wyjechala a maz nie, ludzie wydaja cala pensje na zycie tam tak wiec zero mozliwosci oszczednosci, zapieprz po 10 godzin przez 6 dni. Jakis jeden wielki cyrk.
1
Natalia 2017-07-19 15:15
@Pepe Jansz
czy sytuacja, o której piszesz się wyjaśniła? Udało się wszystkim zainteresowanym wyjechać? Ktoś z Was również brał udział w tej rekrutacji i może się na ten temat wypowiedzieć?
Chętnie też dowiemy się jak obecnie wygląda współpraca z firmą. Od ostatnich komentarzy minęło już ponad pół roku. Czy w tym czasie coś uległo zmianie?
Zostaw swoją opinię o Grupa Tempo sc - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Tempo sc