brak logo

Grupa Tempo sc

Gliwice

Opinie o Grupa Tempo sc

LuisSeeMore 2012-06-06 18:54:56
witam, te hanyskie lachony i ciule robią żarty z rekrutaci. umówiony czekałem 1.30 min. mówią, że zadzonią - nie dzwonią. ogólnie to dziadostwo i bajzel taki sam jak na całym Heimacie Katowicki. Pyrsk Hanysy!!!
1
m 2014-01-09 14:20:43
Nie polecam! Nikomu kto chciałby tam pracować ani firmom, które chciałyby z nimi współpracować - wieczne problemy z płatnościami!
2
Niesmak 2015-02-26 13:32:55
Faktycznie...(usunięte przez administratora) I to w obie strony i jako pracodawca i jako firma rekruterska, znajoma kandydatka jest przez nie w tarapatach. NIE polecam!!!
3
ostrożność 2016-03-14 14:53:21
tutaj wystawia się opinię o Grupie Tempo jako o pracodawcy a nie o ofertach pracy jakie ta firma oferuje na swoich stronach, jako pośrednik. Jeśli ktoś chciałby pracować w Grupa Tempo to te opinie tutaj są po to, żeby sprawdzić czy jest to dobry pracodawca. Jakiś czas temu ktoś podrzucił mi informację, że szukają do pracy właśnie w Grupa Tempo. Wyszukałyśmy ze znajomą w sieci kontakt do osób, które tam pracowały i zapytałyśmy wprost: jak tam jest? Wszystkie opinie były bardzo złe. Coś musi w tym być prawdy. Może oferty pracy jakie zamieszczają nie są złe. Ale praca u nich i dla nich - wydaje się być bardzo dużym ryzykiem, i może zakończyć się dużymi nieprzyjemnościami.
Drukarnia 2016-04-22 13:49:43
zabieraja towar i nie płacą, pani przyjeżdza i mówi oj zapomniałam pieniedzy jak wróce to biura to zrobie przelew, którego nigdy nie ma zamiaru zrobić. czy takiej firmy nie można nazwać złodziejem? Ciekawe jakim jest pracodawca hmm?
LOLI 2016-05-13 19:44:57
Szukają pracowników do ZEA praca w parkach rozrywki. I uwaga najlepsze stawka 2200zł miesięcznie na ręke to nie pomyłka w ZŁ. Szczycą się tym że wyżywienie i zamieszkanie gratis. Ale z taką stawką w Emiratach to jak niewolnik raczej:) nie polecam szukają frajerów mam nadzieję że nikt się nie nabierze
davidek 2016-05-13 21:39:27
Ktoś się wybiera do pracy do Dubaju do tego parku rozrywki?
PRACA DUBAJ 2016-05-22 17:33:15
Hej, tak wybieram sie wraz z moją żoną. Mamy objąć stanowisko Team Leaderow i zostaliśmy zaproszeni na ostatni etap rekrutacji, ktory odbedzie sie 11, 12 czerwca. Z tego co sie orientuje są tam mozliwosci dalszego rozwoju po zakonczeniu pierwszego kontraktu i zarobki również się wówczas zmieniają. Wychodzi i tak lepiej niż w Polsce gdy mam zapłacić za mieszkanie i jedzenie.
Pysia 2016-05-27 09:31:59
Hej powiedzcie w jakim stopniu trzeba umieć język jak dzwonią z firmy o co pytają po angielsku.. Ciężkie pytania!?
cristaal 2016-05-28 22:51:01
Hej!
Kto aplikował do tego parku rozrywki w dubaju... i dostał zaproszenie na ostatni etap rekrutacji na rozmowę z pracodawcą?!

Kasa właśnie podejrzanie mała jak na Dubaj, wyżywienie zapewnione ale ciekawe jakie i ile posiłków, zdjęcie apartamentów robi wrażenie ale ciekawe jak będzie w rzeczywistości.

Proszę o kontakt cristaal @ onet ;)
3
aneta 2016-06-23 21:25:25
Ktoś wybiera się na rekrutcję w niedziele?
2
Mariola 777 2016-06-24 11:29:37
aneta - ja się wybieram, podaj maila do siebie :)
Mariola 777 2016-06-24 11:53:30
el - możesz rozszerzyć to co masz na myśli ?
ms 2016-06-25 04:55:15
Wybieram sie w niedziele wraz z narzeczona oboje na team leaderow.
nicka 2016-06-28 20:13:53
Hej. Kto byl na rekrutacji? jak wrazenia? mozecie cos opowiedziec?
Zgłosilam sie, ale niestety nie mogłam w tę niedziele przyjechań do Warszwy.

pozdrawiam,
nicka 2016-06-29 18:06:02
@tr3 26 czerwca byla rekrutacja do parku rozrywki w Dubaju prowadzona przez Grupę Tempo ;)
Anna 2016-07-02 18:45:07
Hej. Jest jakas grupa/forum dla ludzi którzy wybieraja się do pacy do pracy w Parku Rozrywki w Dubaju?
nicka 2016-07-03 17:40:02
Na prawdę nie ma tu nikogo kto będzie pracował w Parku w Dubaju? Bardzo bym chciała wymienić się opiniami i przemyśleniami z kimś kto tez się wybiera.
nicka 2016-07-06 12:13:01
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie szukam ludzi, którzy nigdy nie słyszeli o rekrutacji do Dubaj Park and Resort, tylko tych, którzy rekrutację przeszli pomyślnie i wybierają się tam do pracy. Z góry dziękuję
ms 2016-07-06 13:50:34
hej, Ja się wybieram wraz z narzeczoną. Przeszliśmy pomyślnie rekrutacje na stanowiska team leaderów. Czekamy teraz na odzew ze strony grupy tempo w sprawie wiz wyjazdowych. Czy otrzymalas juz moze jakas informacje?
nicka 2016-07-06 16:40:49
No właśnie zero info... ogółem co o nich sądzicie? O warunkach itp? Ja mam dość mieszane odczucia.
nicka 2016-07-06 17:18:53
a to mozna aplikowac jeszcze? przeciaz rozmowa kwalifikacyjna juz byla. Ja mam największy problem z bardzo niska płacą i tym, gdzie umiejscowiony jest park. Wy co myslicie?
nicka 2016-07-07 12:17:51
@zuza , ja już przeszłam pozytywnie rekrutacje, wiec na nic nie musze czekać. Chciałam po prostu pogadać z innymi ludzmi którzy też sie wybieraja. ;)
nicka 2016-07-13 18:52:44
Hej ludzie wybierajacy sie do Dubaju! Jak u was z wizami? Cos juz zalatwione ?
Alan 2016-07-20 17:34:14
Hej,
jest tu ktos kto wybiera sie do Dubai Park and Resort? Najlepiej tez na stanowisko asystenta atrakcji ;)

Pozdrawiam,
gość_ 2016-07-20 19:52:25
W sumie taki specjalista ds. handlowych w branży stalowej/usług żelbetowych mogą liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo premie do podstawy są doliczane.
Zostaw swoją opinię o Grupa Tempo sc - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Tempo sc