logo Media Star

Media Star

Koszalin

Opinie o Media Star

... 2011-05-11 14:27:32
PROSZĘ UWAŻAĆ NA [usunięte przez moderatora] TO DONOSICIEL [usunięte przez moderatora]
1
jadwinia 2011-09-05 12:14:58
Zgadzam się z powyższą opinią udaje koleżankę a jest fałszywa aż zakłamaniem kipi taki firmowy LIZUS.Cała ta firma robi się wielkim syfem
1
izunia 2011-11-09 23:09:58
Pracowałam w firmie Media Star ponad trzy lata. Ogólnie bardzo pozytywnie. Fajna załoga, kaska zawsze na czas. Polecam.
Marta 2011-11-16 19:16:30
Zgadzam się z [usunięte przez moderatora] pracowałam w Media Star dwa lata i jest ok. Niestety musiałam się przeprowadzić i zrezygnować z pracy. Załoga ok , wypłata zawsze na czas. Polecam firme.
iwonna 2011-12-16 00:05:21
kasa może i na czas a jeśli załoga to tylko sklepowa w porządku bo na resztę(czytaj właściciel)szkoda słow a pensja i jego weksle to jakas kpina
podpisywane pod przymusem jeśli oczywiście zależy człowiekowi na pracy
uczciwa 2011-12-20 12:08:19
Zgadzam sie,ta firma byla fajna ale kilka lat temu,teraz dla [usunięte przez moderatora] liczy sie tylko kasa a nie pracownicy,ich traktuje przedmiotowo i wogole nie szanuje,wiem to sama po sobie,zaluje ze zmarnowalam tam kilka lat.A CO DO ZALOGI SKLEPOWEJ TO....jednym wolno wszystko a innym nie wolno nic,nigdy nie zapomne tych chorych sytuacji.DZIEWCZYNY trzymajcie sie od nich z daleka tym bardziej teraz jak tylko pseudo kierowniczki maja umowy o prace a reszta to umowa zlecenie.
oszukana 2012-02-15 22:52:37
Firma ogólnie fajna, ale rzeczywiscie co do właściciela [usunięte przez moderatora] mam ogromne zastrzeżenia. Zaproponował mi pracę, najlepiej jakbym już tego samego dnia przyjechała pracować, a jak przyjechałam dnia następnego to po przepracowanym całym dniu powiedział że jednak nie będzie tworzył nowego stanowiska pracy i mi dziekuję. Przez niego znalazłam się na lodzie, bo musiała odmówic dwóm innym firmom za współpracę, bo myślałam że będę pracować w Media Star. Właściciel ma strasznie wolne myślenie, sam nie wie czego chce. Żenada!!!
oszukana z innego miasta 2012-02-16 11:57:21
Naprawde wspolczuje bo mnie tez potraktowal podobnie,to firma ktora nie szanuje swoich pracownikow,oczywiscie na ich stronie
; www.mediastar.pl wszystko pieknie opisane,ze jaka to cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a atmosfera,ze firma daje mozliwosci rozwoju itd,ale prosze mi uwiezyc to puste slowa,przepracowalam tam kilka lat i znam ta firme od "kuchni" NIE POLECAM !
oszukana 2 2012-03-14 21:43:21
Firma spada na psy a właściciel pazerny na pieniądze .Póki pracujesz jest ok a jeśli tylko się sama zwolnisz to wiadro pomyj i oszczerstw na Ciebie wyleją i napiszą .Skandal nie \"firma\" !!! RÓWNIEŻ NIE POLECAM
OBŁUDA HIPOKRYZJA ZAKŁAMANIE TO MOTTO TEJ PSEUDOFIRMY
Oszukana3 2013-01-23 22:08:30
Media star to firma zaklamana. Wymuszaja na pracownikach pokrywania ubytkow , pracownik traktowany przedmiotowo, nie mila atmosfera stwarzana przez kierownictwo i osoby prowadzace inwentaryzacje... Ogolem praca w strachu, NIE POLECAM !!! Pracowalam i poznalam tych ludzi . w tej firmie czesto zmieniaja sie pracownicy bo to [usunięte przez moderatora] !!!! W zyciu nie chciala bym tam wrocic.
ktosia:) 2013-03-23 21:56:18
Te wszystkie co tak narzekają, pewnie zostały zwolnione.Pokończyły "zawodówki" i chciały być kierowniczkami. Niestety...głupota wychodzi po czasie i trzeba było się pożegnać:) Tak więc zamiast tu siedzieć i pisać...sioo do szkoły :) no i roboty szukać :)
xxc 2013-05-30 19:58:10
Do ktosia po pierwsze odcaeo sie o ludzi oo zawodowce pustaku moga byc leosi od ciebie.tylko tam pracuja tez ludzie po studiach i kradna kierownicy kombinuja oracownicy oddaja kase.balagan w komputerze firma dno
Aguś 2013-06-15 17:09:11
DO KTOSIA
Hmmm pewnie to pisze jakas kierowniczka tylko ze najpierw uczy sie dziewczyny wszystkiego najsprytniejsza wie wszystko, i kierowniczka to wykorzystuje dziewczyna robi wszystko a ona bierze premie.I w salonach nie pracuja tylko ludzie po zawodowce moze tsk piszesz bo ktos po takiej szkole byl inteligentniejszy od ciebie..Szkola nie swiadczy o czlowieku.A rzadko ktora dziewczynw by chciala byc kierowniczka tego.Smieszny jest ten post
zadowolona 2013-06-24 21:09:19
Jestem pracownicą MEDIA STAR i nie pracuję na umowę o pracę tylko na umowę zlecenie (ale to mi odpowiada) i sorki ale nie rozumiem dla czego takie bzdury wypisujecie o [usunięte przez moderatora] i o pracy w tej firmie..........
Po pierwsze rozejrzyjcie się dookoła i potem zadajcie sobie pytanie który pracodawca w tych czasach jest ideałem..Praca w tej firmie nie jest moją pierwszą pracą i bez obwijania w bawełnę jest to moja najspokojniejsza praca jaką miałam, a i sam właściciel jest ok...
A z drugiej strony jakimi WY byli byście szefami.............:):):)

P.S.
Moja pani kierownik z tego co wiem jest po zawodówce i muszę powiedzieć Wam że jest super babką....:):)

Pozdrawiam nie zadowolonych i życzę wam abyście na swojej drodze znalezli wymarzonego szefa..
pokrzywdzona 2013-06-25 13:43:56
wszystko prawda najlepsze z tego wszystkiego jest to ze po kilku latach pracy zwalniają z dnia na dzień i niestety nie można się doprosić wytłumaczenia ZA CO? cichociemni [usunięte przez moderatora] jakaś sekta! od której proponuje trzymać się z daleka bo w tej firmie nie zna się dnia ani godziny wywalą na bruk jak PSA i jeszcze kopa dadzą na koniec!PORAŻKA!mam nadzieję jedynie, że kadra zarządzająca doświadczy w przyszłości czegoś takiego a szanowny Pan [usunięte przez moderatora] pójdzie z torbami!
monika 2013-06-25 13:51:46
Zycze zadowolonej oby tak dalej ja tez bylam w siodmym niebie pracukac tam ale po 1,5 roku zawiodlam sie i taka jest prawda mam nadz ze nie doswiadczysz tego znam osoby ktore podczas pracy tam bralo tabletki uspokajajace.Moze to zalezy od oddzialu niewiem.
1
zadowolona 2013-06-25 23:01:31
Myślę że w znacznym stopniu atmosfera w pracy zależy głównie od nas..
No ja chyba mam to szczęście że w Media Star pracuję mi się naprawdę dobrze..... I jak czytam te opinie to sorki ale włosy się jeżą na głowie....
Pozdrawiam
2
dziewczynka 2013-06-29 22:32:21
Cos mi sie wydaje ze zadowolona jest podstawiona by poprawic opinie
zadowolona 2013-07-02 21:09:44
Nie jestem podstawiona......... ja po prostu nie przejechałam się "jeszcze" na tej firmie ale jeśli coś się zmieni to na pewno się odezwę..
Pozdrawiam.............:):):)
ktos244578 2013-10-01 18:51:06
nie wiem dlaczego ludzie dodaja takie komentarze z ktorych polowa nawet nie jest prawda,
ja co do tej firmy nie mam zastrzezen , mila atmosfera , GDY CZEGOS nie rozumiesz wystarczy napisac i wszystko Ci wyjasnia a placa taka jak wszedzie w tych czasach i bynajmniej siedzisz w cieplym , nie brudzisz sie przy tym
ja 2013-10-04 21:19:59
brak zastrzeżeń do tej firmy ;) tylko premia mogłaby być większa ;)
,,, 2014-02-15 16:06:21
HEHE JESTEM PO ZAWODÓWCE I JESTEM KIEROWNIKIEM DROGA PANI. SZKOŁA TO NIE WSZYSTKO. ZOBACZYLI, ŻE ŚWIETNIE WSZYSTKO OGARNIAM I ZAPROPONOWALI MI SAMI STANOWISKO KIEROWNICZE. POZDRAWIAM PANIĄ DOUCZONĄ :)
ktos 2014-02-15 18:52:24
Pracowałam tam pół roku. Było to jakiś czas temu. Pracy nie polecam,(usunięte przez administratora)...Najgorsza praca jaką miałam. Ludzie fałszywi, zarobki śmeszne. Po moim odejściu nastepna dziewczyna dostała ponoć połowe stawki za tydzień pracy ponieważ nie mogli podpisać z nia umowy...śmieszne,ale jej sprawa. Ta praca tylko zepsuła mi psychikę i miałam nerwice. Już jesk ok,ale to nieważne. I nie jestem jedną z tych co pisza bo im się pracować nie chce, ale tam się nie da. Wymagają cos a same kierowniczki nie są lepsze a już nie chce mówić o PANI Z AUDYTU. Załuje tylko, że ostatni raz jak ją spotkałam nie odpowiedziałam...(zawsze jak kierowniczka przychodziła z ta z audytu stałam jak wryta, taki strach powodowały). Hmm...ale spokojnie, jak tylko nadarzy się okazja zgłosze ich do inspekcji pracy....
zainteresowana 2014-04-08 22:05:56
Ja mam pytanie co do kierowniczek ktore nie sa uczciwe i zwykle pracownice oddaja pieniadze za nie i nic nie mozna udowodnic czy ktos cos wie o takich sprawach
to ja 2014-04-23 18:13:36
Jeżeli nie udowodni się komuś kradzieży to kosztami obciążane są wszystkie osoby pracujące w salonie. KIEROWNICZKI RÓWNIEŻ.
sprzedawca 2014-09-15 16:24:13
Witam,
Co mogę powiedzieć o tej całej firmie, to jedno wielkie oszustwo! Pracowałam 4 miesiące Każdy zamykał się w min 230 godzin, gdzie "kierowniczka" wykorzystując moją niską stawkę robiła sobie cały czas wolne. Kierownicy mają Cię gdzieś zgłaszasz im problem a oni nie mogę Ci w niczym pomóc. Po inwentaryzacji każą Ci tylko płacić za ubytki, nie patrząc jak długo pracujesz i kto był przed Tobą.
A po odejściu albo zostajesz na lodzie albo musisz chodzić po sądach...Więc za nim będziesz chciał/ła rozpocząć pracę w takim saloniku najpierw popytaj ludzi, którzy znają kierowniczkę, albo najlepiej pogadaj z byłą pracownicą, ona prawdę Ci powie...
1
Pracownica 2014-10-24 08:03:18
Szczerze mówiąc nie wiem na co narzekacie. Możliwe, że na waszym saloniku jest chamsko, pełno zakłamania itd. jak piszecie, ale to już raczej sprawa wasza i waszych współpracownic. Dla mnie praca jest całkiem miła. Pracuje na umowę zlecenia, ale mi inna umowa nie potrzebna, poza tym mniej podatków zabierają. Godziny, w których pracuje także mogę sobie sama ustalać :) Wystarczy się tylko dogadać.
Była pracownica 2014-12-18 20:10:00
Chamstwo kłamstwo i obłuda. Kierowniczka regionalna, która wykrada pieniądze i zgania na pracowników. Kompletny brak szacunku i za byle przewinienie kara finansowa. Nie dość, że mało płacą to taka jedna pomyłka kosztuje równe 10zł to karygodne!! Całe szczęście, że to już za mną. Nie polecam a nawet odradzam pracę w tej firmie.
2
Gość 2015-01-14 12:36:44
znalazlam dzis ogloszenie o ajencji kiosku, czy ktos zna moze ten temat i moze sie wypowiedziec ? na jakich jest to warunkach? na jakim procecie od utargu ? ile wkladu w;lasnego ?
dfg 2016-10-13 18:29:27
nie tylko ajentów ale innych pracowników też szukają na przykład sprzedawców oraz kierowników i księgowych
Oszukana 2016-10-26 13:36:59
Na początku wszystko było ok. Po pierwszym dniu zostałam sama. Musiałam otwierać i zamykać kiosk MediaStar (nie mając żadnego doświadczenia w pracy w handlu) po pewnym czasie musiałam zrezygnować z pracy. Gdy przyszłam po swoje pieniądze za przepracowane dni to nagle okazało się że w kasie z jednej z moich zmian brakowało 100zł, a w lotku 101zł. Nikt mi nigdy nie powiedział, że brakowało takich kwot. I nagle okazało się że brakuje również 11 paczek papierosów. I oczywiście nie dostałam pieniędzy za uczciwą pracę. (usunięte przez administratora) . Oczywiście opisuje sytuację z salonu prasowego (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię o Media Star - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Star