brak logo

Huta Pokój

Ruda Śląska

Opinie o Huta Pokój

inter 2014-01-20 11:17
jak myślicie, ile może zarobić taki pracownik huty? albo na jakich stanowiskach ile zarabia, a też po ile godzin pracują ;)
9
marcin 2014-04-17 18:50
Powiem tak pracowałem na Hucie Pokój na wydziela WPG koło roku i była to najlepsza z dotychczasowych moich prac mimo ze zarobki nie są powalające nie było zle. Niestety zwolniłem się ponieważ chciałem więcej pieniędzy zarobić niestety to był błąd. W wszystkich prywatnych firmach ludzie nic nie znaczą liczy się tylko produkcja pracownika mają za nic nawet do kibla nie można iść a na Hucie pokój nic takiego nie miało miejsca nie ma to jak spać 4 godziny na nocce lub grać w katy z całą załoga w miłym towarzystwie. Pozdrawiam wszystkim pracowników firm na Hicie Pokój
1
gosciu 2014-08-27 15:34
ja pracowalem w warszawie w lucini w spolce reconewktor ogragiali mi kase do hutnikow nie przyjeli nawet przez zwiazki poszlo mialem polowe pieniedzy robota na 2 tokarkach norma hutnik na 3 robil za kazda mial dodatkowo placone toczylem waly fi 400x8000 stal gatunkowa hotel na wrzecionie co pare dni przepiepszali na imme mieszkania przyszles ze zmiany chcesz sie przespac odpoczac a torby przy dzwiach i kartka z nr pokoju do cholery
bruno 2015-01-12 13:33
Pracowałem w tej spółce od 2009 roku przez pięć lat. O zarobkach się nie wypowiadam gdyż każdy dostawał tyle ile sobie wynegocjował. Ogólnie pracowało się dobrze, ludzie fajni, ale pracowałoby się jeszcze lepiej gdyby nie kierownicy i zarząd. Nie spotkalem w tej spółce ludzi kompetentnych zajmujacych stanowiska kierownicze, a szczytem szczytów jest dyrektor HR i jednocześnie rzecznik tej firmy. Kompetencje Kierowników można scharakteryzować jednym - są proesjonalistami w lizaniu dupska prezesa S.
Poza tym nie liczą się z ludźmi, w 2014 roku wymyślili sobie żeby poprawić kondycje spółki należy zmusić ludzi do wykorzystywania urlopów bezpłatnych. Kto się nie zgodził to wiadomo... out, a sami brali premie za wyniki ekonomiczne.
1
T. 2015-01-16 10:32
czesc Tomek, od kiedy zmieniles imie na bruno? Też lizałeś. A teraz co, zawod hejter?
2
dd 2015-07-06 20:42
Jak wygląda sytuacja z przyjęciami? Są czy nie ma?
1
Sebi 2015-10-22 16:43
nie idźcie pracować do tej Huty,tam jest rotacja,pracowałem do wczoraj i mnie zwolnił majster od eurokonstrukcji,tylko jego zdanie na wierzchu ,a pracownik nie ma nic do powiedzenia ,dają na początek umowe zlecenie,umowę miałem dokońca miesiąca zwolnili mnie tydzień do końca umowy ,nie waidomo jak postąpią z moim kumplem on miał lepszego majstra odemnie,ale też jest na Eurokonstrukcjach
BYDLAK 2016-10-03 09:03
A JO UWAZOM ZE ROMAN MICHAL JAWOREK SZCZALA I MARZEC TO SOM NAJWIEKSZE OSZUSTY NA HUCIE I CIE WYKRECOM BYLE MIEC JAK NAJWIECEJ U SIEBIE W KAPSI A CIEBIE ZWOLNIOM BEZ SKRUPULOW
7
Hutnik 2017-04-05 19:39
A JO UWAZOM ZE MAREK KOZŁOWSKI TO KAPUS I SPRZEDAWCZYK. TYN TO AWANSOWOŁ Z LEBRA NA HUCIE NA LEBRA NA EUROKONSTRUKCJACH.
4
KD 2017-04-28 14:46
Jak z robotą na hucie? Opłaca się tam iść jako spawacz??
Hutniczka 2017-06-30 23:09
Podtrzymuje opinie panow powyzej, mojego tate gnebili juz od ponad pol roku, obecnie nie ma czlowieka, tak go zniszczyli psychicznie, ze popadl w gleboka depresje, teraz nie wiadomo co dalej z nim...
Musze to powiedziec, tam pracuja najgorsze gnoje na slasku.
Hutnik 2017-07-01 12:43
Hutniczko podtrzymuję Twoją opinię. Takiego terroru psychicznego wcześniej nigdy nie było i ludzi dla których liczy się ciepła posadka a nie dobro spółki i człowiek.
1
Darek 2017-07-27 15:18
Każdy pisze terror kto nigdy nie pracował w innej normalnej firmie. Średnia płaca na rękę 2tys złotych Jak dobrze żyjesz z kierownikiem masz nadgodziny wtedy podwajasz zarobek. A jak kierownik albo jego pachołek dobrze żyje z tym co jest nad nim (dyrektor wydziału zwłaszcza ci co są z nim na ty)może mieć dużo więcej o tym wiedza wszyscy.
1
Zostaw swoją opinię o Huta Pokój - Ruda Śląska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Pokój