logo Prime Invest

Prime Invest

Łódź

Opinie o Prime Invest

tess 2011-11-24 00:22:19
ja miałam okazje pracować chwilę w tej firmie jako telemarketer może zarobki nie są rewelacyjne ale jeżeli ktoś pracował w call center to ta firma na tle wielu innych na prawdę jest niezła. Płacą wedle umowy o czasie, produkt do sprzedaży czy raczej usługa jest dobra więc ze spokojnym sumieniem rozmawia się z klientami(nie sprzedaję się ludziom rzeczy, których nigdy nie zobaczą ani z których nigdy nie będą mieć pożytku). Atmosfera bardzo przychylna, bardzo miło wspominam to miejsce pracy.
Akwizycja, są takie czasy, a nie inne... zapotrzebowanie na tego typu pracowników jest więc ktoś musi to robić :)
xxx 2012-03-09 18:09:44
pisanie, ze cos jest masakra oznacza, ze nie ma sie wiedzy ani doswiadczenia na rynku finansowym. Ciekawe co reprezentuja soba osoby, ktore tak pisaly. Pewnie to pokolenie Y. Prosze wierzyc: wielkie korporacje nie sa lepsze
XYZ 2012-05-12 18:58:35
Ilu ludzi, tyle opinii....Każda negatywna opinia jest super i jak najbardziej przemawia natomiast pozytywne posądzacie o wypisywanie przez samych Właścicieli firmy! Ludzie, odrobinę obiektywizmu!Firma z perspektywami, bez ograniczeń, można się bardzo wiele nauczyć,bez narzucania ,,sztucznych,, planów, fakt faktem nie jest łatwo o klienta-ale to chyba żaden wyjątek, tak jest wszędzie w tej branży...Co do zarobków...Ktoś daje Wam lokal i narzędzia pracy to nie dziwcie się, że dostajecie tylko jakąś część prowizji od banków czy towarzystw!Chcecie zarabiać kokosy to załóżcie własną firmę!Jeśli chodzi o samego Dyrektora to człowiek o ogromnej wiedzy i tego nie da się podważyć!Pomijając fakt posiadanych umiejętności w branży finansowej to pierwszy pracodawca w mojej karierze, który ma ,,ludzki,, stosunek do zatrudnionych. Normalny człowiek z ambicjami i nieco szerszą wizją świata niż przeciętni.I chyba to właśnie wszystkich boli najbardziej;)To byłoby na tyle...Sajonaaaaaraaaaa!!!!
gosc 2013-07-03 15:13:08
ta firma juz nie istnieje, osiągnęła totalne dno
zofi 2013-07-03 22:33:16
Mam poważne problemy ze słownością i wypłacalnością reprezentanta PI. Od kilku miesięcy współpraca jest bardzo utrudniona. Czy ktoś doświadczył podobnej sytuacji?
masło 2013-07-19 13:43:48
Hej zofii Napisz prosze coś więcej. Widziałem, że nie maja juz oddziałów poza łodzią? Coś sie u nich dzieje? Czy płaca prowizje? Pracuje tam ktos poza dyrektorem jeszcze?
gość 2013-07-19 17:00:32
oddział w Łodzi tez już nie funkcjonuje !!!
zostały tylko reklamy na budynku
miki 2013-07-24 15:21:37
firma upadła. nie ma już żadnego oddziału a po tym w łodzi szyld został. Komornik zajął majątek własciciela/firmy. nie ma juz o czym gadać. pytanie tylko co własciciel nabroił? wie ktoś?
gość 2013-07-24 19:04:25
jak to co narobił - okradał ludzi , pracowników , klientów a teraz nie ma pieniędzy na oddanie wszystkim poszkodowanym więc wszedł komornik
miki 2013-07-25 10:45:19
jak można okradać klientów? Pracowników to tam może zrozumiem, nie wypłaca się im wynagrodzenia. Ale klientów? przeciez klienci płacili pieniądze do ubezpieczalni, więc jak tu ich okraść? Czy może jakieś inne szwindle robił?
cisza 2014-12-31 18:05:52
no ja sie nie dziwie ze nie bedzie ;] ale coz moze ktos cos jescze tutaj kiedys napisze i bedzie okazja podyskutowac z kims na poziomie. powodzenia wszystkim w nowyhm roku 2015 oby byl lepszy niz ten i zeby wszyscy mieli super prace i jeszcze lepsza kase za ta ich prace. z gory dzieki za zyczenia pozdrawiam
cisza 2014-12-31 18:05:54
no ja sie nie dziwie ze nie bedzie ;] ale coz moze ktos cos jescze tutaj kiedys napisze i bedzie okazja podyskutowac z kims na poziomie. powodzenia wszystkim w nowyhm roku 2015 oby byl lepszy niz ten i zeby wszyscy mieli super prace i jeszcze lepsza kase za ta ich prace. z gory dzieki za zyczenia pozdrawiam
Kamillo 2015-03-10 12:42:00
Skoro domena jest zarejestrona przy wyszukiwaniu wspomnianej firmy to oznacza, że gdzieś muszą funkcjonować, ale faktycznie żadnej aktywności nie widać. Ktoś podpowie jak sięz nimi skontaktować aby wskrzesić logistycznie i odbudować i dobre imie? Mam nadzieje że ktoś się w tej sprawie wypowie bardziej konstruktywnie niż przedmócy. Pozdrawiam
lili 2015-03-10 13:53:00
Nie ma czego odbudowywać no bo ze złodziejami nikt nie będzie pracował !!!!!do dziś klieci i pracownicy nie mogą odzyskać pieniędzy
karina 2016-05-13 13:08:40
co wy piszecie? Moz pomyliliscie firmy, oni dzialaja :)
Zostaw swoją opinię o Prime Invest - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prime Invest