brak logo

ALBA-MPGK

Dąbrowa Górnicza

Opinie o ALBA-MPGK

XXX 2011-12-12 11:13:26
FIRMA NIE SZANUJE LUDZI !!!!!!!! TO JEST NAJLEPSZA OPINIA O FIRMIE W KTÓREJ PRACOWAŁEM 5 LAT.
4
Ania 2013-12-04 09:32:49
Pracowałam tam 5 lat jako pracownik biurowy. Ogólnie rzecz ujmując na firmie jest nieporządek. Niskie zarobki (chyba że masz wujka, ciocię etc. na wyższym stanowisku), socjalnego z roku na rok coraz mniej zabierają wszystko co się da, nieważne kto popełnił błąd winny zawsze jest ten szary pracownik zazwyczaj kierowca, dział logistyczny nie ma nic wspólnego z logistyką (np. wysyłają śmieciarki o ładowności 12 ton po pół tony śmieci), cały czas patrzą na potknięcia żeby zabrać premię lub zwolnić pracownika, strasznie podlizują się miastu żeby tylko wygrać przetarg na wywóz śmieci. W tej firmie nigdy nie będzie dobrze. Życzę im żeby ich wygryzł jakiś Remondis.
5
ytromp 2014-02-19 17:46:24
żenada...
6
sad 2015-01-13 18:16:15
Przyjmujac sie do obozu nawet nie wiesz kiedy Cie zwolnia robia pod niemcem i nie szanuja Polakow za nic zabieraja premie
10
rossi 2015-05-28 15:14:55
Witam, ile mogę liczyć "na rękę" jako kierowca kat "C" ? Jakie godziny pracy ?
Z góry dzięki
rossi 2015-09-22 20:50:05
Słoneczko Ty moje,na olx.pl się czasem pojawiają ogłoszenia ALBY :D
lala 2015-10-02 12:00:19
Z moich może trochę starych informacji to jakieś 2000 zł na rękę. Ale nie polecam. Dyrektor jest masakryczny. Zresztą od 2-3 lat wszystko się tam pochrzaniło i każdy z dnia na dzień patrzy czy nie dostanie zwolnienia.
Pracownik 2015-12-20 21:44:36
Witam.na początku stawka wynosi
1500zl jako kierowca kąt C i jak bedzeisz lizal d..PE to może zostaniesz umowę akordów i trochę podskocza ci zarobki.
Ale żebyś nie zadurzo zarobił PAN kierownik Kiciński za opiekuje się twoja premią zabiera za pirdoly nawet zostawisz otwarte auto po pracy i ciach po premiera itp.Na bazie są związki zawodowe ale nie myslcie że wam pomogą oni dbają o soję tylko a resztę maja głęboko.I jak macie jeszcze jakieś pytania to piszcie to coś napisze
Pracownik 2016-01-07 20:53:33
@Darek na placu jest mnustwo kamer nawet mysz się nie przesliznie a do tego jest jeszcze ochrona a w niektórych jak to można nazwać smieciarkami zamknięcie auta graniczy z cudem myślę że wiesz o czym pisze Pozdrawiam
1
Roko 2016-02-06 09:26:50
Witam.Pracuje w tej firmie niedługo ale przyszlem tu tylko przezimować. To co piszą to szczera prawda zarobki uwlaczajace godność ludzką praca nie wspolmierna do zarobków są ludzie którzy jako ladowacze zarabiają poniżej 1400zl.Dyspozytorzy to młode łepki którzy INO dokladaja roboty,a najlepszy w tym syfie jest kierownik mega pajac.Słyszałem że premie zabierają za nic.Dobrze że mi nie zabrali, niedługo się zwalniania i ostrzegam innych omijajcie to miejsce szerokim łukiem.Tu przydaloby się ich podać do inspekcji pracy albo do TVN
2
Dispo 2016-10-03 16:39:17
Pracowałem tam i bardzo mocno! nie polecam tej firmy. Zrobicie sobie tylko uraz w mózgu.
1
erf 2016-10-03 16:52:04
@Dispo hmm no dobra skoro już tak napisales to czy moglbys napsiac tez dlaczego tak sadzisz? bo wiesz warto by było jakos uzasadinic swoja wypowiedz bo każdy kto chciałby jednak podjąć prace w firmie to chce jak najwięcej na jej temat wiedzieć przeciez
Ftiuit 2016-11-04 20:41:15
To że przeczyta co ludzie napisali wyżej to sama prawda
1
Dispo 2016-11-07 18:16:28
Mobbing zastraszanie brak szkoleń awansów podwyżek brak jakiejkolwiek kultury pracy kumoterstwo
2
Zostaw swoją opinię o ALBA-MPGK - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALBA-MPGK