Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U.B. ŁUCZ - BUD

Pracowałeś w firmie P.H.U.B. ŁUCZ - BUD i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aktm - 2012-11-22 20:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha odpowiedz na których budowach robiłeś, to może się na nich spotkaliśmy to pogawędzimy o łuczbudzie i o tobie i twoich robotach.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-04 10:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ty pochwal sie gdzie robiles albo raczej gdzie tak spieprzyles robote
zdjecie uzytkownika
dupa - 2012-12-05 20:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista od elewacji się odezwał........ pewnie tylko od tego..... .......no i od wazeliniarstwa widzę po tym co pisze...
zdjecie uzytkownika
ala - 2012-12-10 13:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łuczbud to jakaś totalna porażka. Kadra, kierownictwo niższego i wyższego szczebla i nie mówię tu o kierownikach ( jest kilka wyjątków ale to na palcach jednej ręki się policzy ) tylko to jakieś oszołomy, (usunięte przez administratora)...DNO...nie polecam wchodzić do nich na budowy na robotę...
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-12-10 19:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dupa - 2012-12-05 20:58:39

Specjalista od elewacji się odezwał........ pewnie tylko od tego..... .......no i od wazeliniarstwa widzę po tym co pisze...
do kogo ty pijesz tym wpisem? i co ma do tego elewacja? ponawiam, pochwal sie gdzie robiles i co wykonales na tyle zle ze teraz wypisujesz glupoty, jak sie nie umie robic to sie nie robi albo robi domki a nie wymagajace jakosci obiekty
zdjecie uzytkownika
ania - 2012-12-17 20:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście masz nick podobny chyba do ciebie i twojej roboty. Jeżeli jesteś taki odważny to podaj gdzie robiłeś i co na budowach tej firmy bo moim zdaniem to tylko partaczysz roboty oraz znieważasz brać budowlaną.
zdjecie uzytkownika
aktm - 2012-12-17 20:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ala - 2012-12-10 13:11:01

Łuczbud to jakaś totalna porażka. Kadra, kierownictwo niższego i wyższego szczebla i nie mówię tu o kierownikach ( jest kilka wyjątków ale to na palcach jednej ręki się policzy ) tylko to jakieś oszołomy, (usunięte przez administratora)...DNO...nie polecam wchodzić do nich na budowy na robotę...
A czym cię wyzyskują? Jakością odbioru robót czy rozliczeniem rzeczywistym wykonanej roboty? Ja nie mam z nimi żadnych problemów gdyż potrafię liczyć i znam się na dokumentacji i podpisuję z nimi ryczałt. Na jakich budowach byłem? Lewandów, Oskroba, Radomskiego, Śnieguliczki, Kuropatwy, Dolna, Człuchowska. A ty gdzie?
zdjecie uzytkownika
aktm - 2012-12-23 21:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ala - 2012-12-10 13:11:01

Łuczbud to jakaś totalna porażka. Kadra, kierownictwo niższego i wyższego szczebla i nie mówię tu o kierownikach ( jest kilka wyjątków ale to na palcach jednej ręki się policzy ) tylko to jakieś oszołomy, (usunięte przez administratora)...DNO...nie polecam wchodzić do nich na budowy na robotę...
A gdzie ty pracowałeś na ich budowie? Poczwal się może razem robiliśmy to powspominamy co sie tam działo. przyznaj się ktora to budowa
zdjecie uzytkownika
hgd - 2013-01-02 11:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie oszukujmy się...łuczbud to słaba firma...nie umiejętnie zarządzana, brak w niej podejścia do pracowników i zdrowego rozsądku
Co robi reklama łuczbudu na Krakowskiej na tych żelbetach które stoją tam już rok a co ciekawe inwestor jakoś się TAM nie reklamuje ...nie wiecie???...REKLAMA WYRABIA NEGATYWNĄ OPINIĘ O ŁUCZBUDZIE
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2013-01-05 11:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hgd - 2013-01-02 11:42:49

No nie oszukujmy się...łuczbud to słaba firma...nie umiejętnie zarządzana, brak w niej podejścia do pracowników i zdrowego rozsądku

Co robi reklama łuczbudu na Krakowskiej na tych żelbetach które stoją tam już rok a co ciekawe inwestor jakoś się TAM nie reklamuje ...nie wiecie???...REKLAMA WYRABIA NEGATYWNĄ OPINIĘ O ŁUCZBUDZIE
A skąd to wiesz że jest słabą firmą. Może to ty jestes słaby i beznadziejny? Jestem pracownikiem tej firmy od 15 lat i nie jest prawdą że nie szanują pracowników. Przynajmniej dwa razy w roku dostajemy dodatkowe pieniądze na świeta. Pracując w delegacji przywożą nas na budowy jak i do domów. Jak to jest złe podejście do pracownika i brak zdrowego rozsądku to powiedz w której firmie jest lepiej żeby mnie zarejestrowali i takie warunki dali?
A odpowiedz mi matole co robią reklamy na samochodach MPK, PKS i innych mediach jak i przy trasach i ulicach. Wszyscy o wiedzą, a ty nie? To się dokształć
zdjecie uzytkownika
Kulas - 2013-01-16 20:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeeeeeeee.
Co wy wszyscy wiecie???????????????????.
Jak porobicie tyle co ja to się wypowiadajcie.
PRAWDA OSTATNIO BARDZO SIĘ POPSUŁO i poleciało kilka osób: czy to w zarządzie, na bazie, żelbeciarzy czy też kierowników, inżynierów. Co do osoby z zarządu się nie wypowiadam bo nie znam dobrze tematu ale słyszałęm, że nerwowo nie wytrzymał. Na bazie poleciały głowy bo roboty nie było a co do kadry to kilku Bogu ducha winnych inżynierów poleciało i kilku hmmm...może słabych, może za mało kontrolowanych kierowników. Rada na koniec...takich łuczbudów jest na pęczki wiec jak jest słabo to się zmienia.
Co do reklamy to rzeczywiście słabo to tam wygląda...wielu znajomych pyta czemu Nasza budowa stoi już tak długo i szkoda wyjaśniać....a wystarczy zmienić reklamę na Generalny Wykonawca Konstrukcji...no ktoś się tu nie stara, jest mało domyślny...ehhh.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-17 23:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odosnie reklamy na al.krakowskiej to nie rozumiem o co to wielkie halo, jakie zle wrazenie? nieistniejace juz OLT EXPRESS placilo gruba kase wlascicielom obiektu za reklame a tu maja reklame za darmo?jak stoi i sie nic nie dzieje to logiczne ze aktualnie temat jest wstrzymany czy jakis tam inny status no ale moze to dla niektorych zbyt trudne do pojecia
zdjecie uzytkownika
re ja - 2013-01-30 14:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zastanów się...słabo wygląda zatrzymana budowa...i nikogo nie interesuje z jakich powodów...wszyscy myślą- Zrobili coś źle; Grzebią się itp.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-31 09:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze Cie.... to ze samochod stoi na parkingu nieuzywany przez jakis czas to znaczy ze sie popsul?
poza tym widac ze stan surowy zostal zakonczony, zostala reklama firmy ktora go stawiala - tyle. przejezdzam tamtedy codziennie i ani razu nie pomyslalem o tym w kwestii ze cos zrobili zle.
zdjecie uzytkownika
al - 2013-02-11 16:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ty tak myślisz bo wiesz o co chodzi i jaki jest powód, że budowa nie idzie dalej ale wiele osób zupełnie nie związanych z budownictwem jak i fachowców pytało mnie co się tam nic nie dzieje i dlaczego budowa zatrzymana itp........ i nie chce się z tobą spierać, nie wymyśliłem sobie tego.
zdjecie uzytkownika
T.W. - 2013-02-27 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Źle się robi w firmie...cięcia, brak budów, prezes zaczyna kręcić, dyrektor coś obiecuje prosto w oczy a potem mówi, że nie obiecywał, omija temat...a wszystko przez to, że nie może sam podjąć decyzji bez zdania prezesa... pytanie tylko po co on jest dyrektorem i po co obiecuje... ehhhhh .........żenada...
zdjecie uzytkownika
OK - 2013-03-05 20:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaby ten Łucz-Bud. Same kurniki w zasadzie buduje. Nie ma PRESTIŻUUUU... opinie ma taką sobie na rynku budowlanym w Stolicy.
zdjecie uzytkownika
ber... - 2013-03-21 17:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem co nieco i nie polecam. (usunięte przez administratora) w czystej postaci. Jak nie mają roboty to się (usunięte przez administratora) .wymyślają powody żeby obciąć kasę, podeślą ci swojego BHP-owca który podobno walnie ci karę, albo syna prezesa na budowę żeby zdał relację z budowy...słabizna jakaś.
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz - 2013-03-21 23:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ber... - 2013-03-21 17:26:39

Słyszałem co nieco i nie polecam. (usunięte przez administratora) w czystej postaci. Jak nie mają roboty to się (usunięte przez administratora) .wymyślają powody żeby obciąć kasę, podeślą ci swojego BHP-owca który podobno walnie ci karę, albo syna prezesa na budowę żeby zdał relację z budowy...słabizna jakaś.
nie wiesz nie pisz, bhp-owiec jest srednio raz w miesiacu na kazdej budowie a jak sie na niej nie przestrzega przepisow bhp to wiadomo ze moze ktos zostac ukarany, co do syna prezesa to gosc jest mlody i sie uczy zawodu a nie jest wysylany na zwiady (wiem bo z nim pracowalem zanim odszedlem do innej firmy z mojego regionu)i rozumie to kazdy madrzejszy czlowiek a pozostali no coz....
zdjecie uzytkownika
fg - 2013-04-03 11:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na kilkunastu ale the best była chluba łuczbudu...renesans... dobra nazwa tej budowy... renesans łuczbudu
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz - 2013-04-03 17:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na jakich kilkunastu innych? bo rzeczywiscie na budowie hotelu mieliscie bardzo ciezko, ale niestety nie wszystkie budowy sa latwe i przyjemne, a tam z tego co slyszalem to generalny dawal popalic a nie jak to pisales wczesniej bhpowiec z Łucz-budu czy ktos tam inny wiec troche sie gubisz w opisach....
zdjecie uzytkownika
poszukiwacz - 2013-04-10 14:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem jacy są ludzie i zgadzam się z Tobą w tej kwestii, ale jeśli ktoś jest taki jak opisujesz to jest wyłącznie jego problem, najważniejsze jest robić swoje. Prezesi, dyrektorzy i kierownicy kontraktu czy budowy mają swoje rozumy i potrafią analizować pewne sytuacje i nie opierają się tylko na wiedzy zdobytej od jednego człowieka, ale to już inny temat.
Uważam, że każdy pamięta jak był inżynierem czy kierownikiem robót, budowy itd. tu pojawia się kwestia odpowiedzialności. Wyższe stanowisko powoduje odpowiedzialność większą i w świetle prawa (kierownicy budów) i pod kątem finansowym (prowadzących budowy kierownicy kontraktu)
Sprawy finansowej o której wspomniałeś nie komentuję bo jej nie znam, jedynie co mogę powiedzieć to to, że należy poznać wersję drugiej strony, nigdy nie wiadomo kto koloryzuje lub przesadza, nie zawsze ten od kogo się usłyszy jako pierwszego.
pozdrawiam i zamykam temat ze swojej strony.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-22 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 8-16 czy inaczej?
zdjecie uzytkownika
AA - 2013-06-25 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 7 do 17 standard chyba, że masz betonowanie więc do oporu. (usunięte przez administratora) Jednym słowem brak profesjonalizmu, (usunięte przez administratora) bo za nadgodziny i soboty nie płaca...nawet nie ma co o tym wspominać.
zdjecie uzytkownika
haha - 2013-06-26 21:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno zeby placili podwykonawca za nadgodziny skoro ci maja akord hahahaha
zdjecie uzytkownika
DUPA - 2013-06-28 13:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha - 2013-06-26 21:23:11

trudno zeby placili podwykonawca za nadgodziny skoro ci maja akord hahahaha
HAHA...a kto mówił, że jako podwykonawca...wiem to z pierwszej i drugiej reki. Masakra jest w tej firmie. INŻYNIEROWIE NIE DAJCIE SIĘ WKRĘCIĆ W TĄ FIRMĘ...(usunięte przez administratora)USTALENIA W OSTATECZNY FINAŁ TO OGROMNA RÓŻNICA FINANSOWA JAK I POZOSTAŁE ASPEKTY PRACY...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 19:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o czyli sa równiez pozytywne opinie o Lucz - Bud obserwuję wątek od dłuższego czasu i myslałem że jest aż tak źle
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 13:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli sa jakieś problemy z praca w soboty i z nadgodzinami w Łucz-Bud? Nie polecacie? Macie chociaz jakies fajne szkolenia, czy inne szanse na rozwój?
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-09-28 22:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Miałem okazję pracować w waszej firmie ale słyszałęm, że te negatywne opinie to prawda niestety więc powiedziedziałęm "nie" panu dyrektorowi...
Zarobki zaproponowano mi małe więc jest to prawda co się pisze 2500-3000 brutto bo jest kryzys.
Niestety o szkoleniach nie było tematu w ogóle.
Podzielam negatywne opinię na temat Łuczbudu.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 12:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500-3000 brutto na start to chyba nie tak źle. W ogóle na jakie stanowisko aplikowałeś? Na budowę do noszenia cegieł, chyba nie? O co Cię pytali na rozmowie w łucz-bud?
zdjecie uzytkownika
PK - 2013-11-19 09:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widzę, że słabo w łuczbudzie się robi.
Inżynierowie szukają roboty bo trafiły do mnie CV-ki. Widzę, że schemat się powtarza... zakończ budowę to cię zwolnimy...a na wiosnę się kogoś znajdzie.
Inzynierze jak chcesz zostać w firmie musisz się przykleić do jakiegoś kierownika kontraktu który bardzo dobrze żyje z prezesem i dziobać to może zostaniesz. jak trafisz na kogoś nowego lub jakiegoś pływaka, [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
aa - 2013-11-19 09:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PK - 2013-11-19 09:18:38]:
Człowieku...2500-3000 tys brutto...skończyłeś studia? Jak nie idz pracować do biedronki( bez stresu itd), jeśli tak to wyjedz do Niemiec na ogórki [usunięte przez moderatora] . 3000tys na rękę dla inżyniera to dolny próg i to standard w tej pracy.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-11-25 23:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To macie przestoje z robota na zimę? Czy szukaja ludzi do pracy w zimie? Polecacie w ogóle łucz-bud, coś się zmienia na lepsze?
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-12-23 19:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aa - 2013-11-19 09:23:04]:
PK a kto ci daje CV które trafiają do firmy. Chyba że że jesteś dyrektorem albo prezesem bo z tego co ja wiem to oni przyjmują do pracy ( mnie tak przyjmowali i kilku moich kolegów)a po twoim wpisie widać iż jesteś właśnie pływakiem nieszczęśliwym i pewnie w tej firmie już dawno nie pracujesz
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2013-12-25 16:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
radek, a możesz opisac dla potomnych jak wygląda procedura przyjęcia do łucz-bud? Jak sprawdzaja kwalifikacje?
zdjecie uzytkownika
Akjsbh - 2014-01-10 15:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2013-12-23 19:11:35]:
Kolego Radku. Nie jestem pływakiem, idę tam gdzie się dzieje dobrze a nie żle jak ma to miejsce w łuczbudzie. Jak widzę, że na wiosnę kilku inżynierów po zakończeniu budowy szuka pracy bo trafiają do mnie ich CV to znaczy, że się nic nie zminiło i dalej jest(usunięte przez administratora) I nie mąć młodym w głowach. Znam firme od podszewki i jest słabo co tu gadać.
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-01-12 23:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że łucz-bud od miesiąca szuka kosztorysantów robót elektrycznych i instalacyjnych, wczoraj ogłoszenie znów się pojawiło, a źle nie wygląda, tylko te 3 lata doświadczenia potrzebne.
zdjecie uzytkownika
stop pajacowaniu - 2014-01-18 22:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Akjsbh - 2014-01-10 15:10:20]:
to przedstaw sie skoro tak znasz od podszewki
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-01-20 23:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam myslę, ze przedstawianie sie nie jest konieczne, czasem dobrze napisać opinię pzoostając anonimowym, wazne sa opinie o łucz-bud na tym forum, a nie nazwiska.
zdjecie uzytkownika
stop pajacowaniu - 2014-01-21 20:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czemu piszesz negatywne opinie anonimowo, czyzbys sie wstydzil swojego zdania wyrazic publicznie?wlasnie taka jest moc internetu, anonimowo wszyscy potrafia oczernic,szkoda ze nikt nie ma odwagi powiedziec tego co sadzi podpisujac sie wlasnym imieniem i nazwiskiem.
dodam tylko ze jakby tak zle bylo jak piszesz, to firma nie wygrywalaby nowym kontraktow i nie przyjmowala nowym pracow ikow, ale zapewne wiesz to lepiej znajac firme od podszewki....
stop pajacom w internecie
zdjecie uzytkownika
Kadi - 2014-01-24 16:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze się z komentarzem powyżej, ale nie do końca, bo wygrywanie przetargów, a traktowanie pracowników to dwie inne rzeczy. No i anonimowość nie jest taka zła, jak ktoś się boi potem niesnasek, to trzeba to zrozumieć.
zdjecie uzytkownika
rahim - 2014-12-16 14:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kadi - 2014-01-24 16:33:49]:
nie prawda, tu nie ma nic do rozumienia. Jeśli ktoś ma swoje zdanie na dany temat i potrafi je wyrazić to powinien to robić. Niesnaski o których piszesz , to im wcześniej wyjdą tym lepiej. Przynajmniej wiadomo wtedy co można naprawić . Co do Łucz-Budu to cieszę się , że po pewnym czasie wygląda na to , że się podniósł
zdjecie uzytkownika
Alwin - 2015-01-06 21:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ber... - 2013-03-21 17:26:39]:
Firma do bani, cieszę się że już tam nie pracuję.
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-03-17 15:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
spoko firma.
zdjecie uzytkownika
rahim - 2015-08-19 22:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia), ale szefostwo stara się tutaj jak tylko może i to jest ich duży atut. Tak jak widać zresztą po opiniach na temat Łucz Budu zdania często o pracy tu są podzielone. Niemniej moim zdaniem przy trochę wyższych zarobkach nie byłoby na co narzekać
zdjecie uzytkownika
bism - 2016-04-06 11:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz @rahim myślę, że taki kierownik kontraktów nie ma na co u nich narzekać. Szkoda, że już znaleźli osobę na to stanowisko, bo wiem, że wymagali tylko 3 lat doświadczenia, a zarobki super.
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2016-04-11 22:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nadal poszukują na stanowisko Kierownik Budowy/Kontraktu
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2016-05-04 21:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taniocha i zadnych standardów - jedyny pryzmat przez ktory ta firma patrzy na swoj profil to im taniej i więcej tym lepiej. to też dla osób, które chcą u nich kupić mieszkania, żebyście wiedzieli za cena nie jest warta ich tworów.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1.Telefoniczne zaproszenie na rozmowę
2.Rozmowa z dyr. A.W.
3.Oczywiście stwierdzenie, że za drogo;)
4.Negocjacje.
5.Czas na zastanowienie.
6.Podjecie pracy
Pytania: 1.Co pan wcześniej robił.
2.Czy pan robił wyceny i ofertował.
3.Jaki miał pan zakres obowiązków.

BANALNE PYTANIA
POLECAM POCZYTAĆ O TEJ FIRMIE NA FORUM. TO WSZYSTKO TO PRAWDA. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAC.

zdjecie uzytkownika
rahim - 2016-05-06 18:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiktor - 2016-05-04 21:35:46]:
Poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Z tą akurat tutaj słyszalem że jest dużo lepiej chociaz to może tylko gadanie. w Łucz Budzie nie szukają teraz ludzi ale podobno jest opcja na przyszłość
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2016-05-20 23:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem skad Ty bierzesz takie informacje, z tego co wiem szukaja cały czas kandydatów na kierowników budów i kontraktów przede wszystkim oraz kierowników robót

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie P.H.U.B. ŁUCZ - BUD!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.B. ŁUCZ - BUD
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert