brak logo

KMC-Services

Kraków

Opinie o KMC-Services

Frajerzyna z Łodzi 2013-04-12 16:38
Pracuje już trochę czasu w Łodzi przy ikea, pieniadze ok 1700 zł [usunięte przez admina] - Ikea powinna sie zainteresowac tym.
1
pracownik 2016-05-30 16:21
Praca w KMC w Modlniczce jest ok. Ale tylko u kierownika Przemka. Kierownika Jacka omijajcie szerokim łukiem.
8
Magazynier 2016-09-04 14:34
No ja powiedziałbym odwrotnie akurat jeżeli chodzi o kierowników. Jeżeli rzetelnie wykonujesz swoje obowiązki to u Jacka dużo lepiej zarobisz bo on do każdej osoby podchodzi indywidualnie. Poza tym co to za kierownik magazynu który nie umie jeździć wózkiem widłowy. Co do pracy to polecam zarobki powyżej średniej. Wszystko na czas. Pełne ubezpieczenie,premie,system benefit. Same plusy nie będę wymieniał wszystkich. Polecam.
5
były magazynier 2016-09-08 11:56
Praca z panem Jackiem to same minusy. Za swoje błędy każe pracowników. Jeśli ma zły humor wyżywa się na podwładnych. Wydaje mu się, że zawsze ma rację. Ma swojego "kabla" w biurze i chętne zajmuje się bzdurami, które owa ani opowiada. Na każdym kroku trzeba uważać co się przy niej mówi.
Ze Jacek jezdzi wózkiem? to tylko dowód na to, że tak kiepsko organizuje pracę że musi sam rozwozić towar.
3
banialuka 2016-09-10 11:58
Cześć. Ja pracuje na kmc1. Nasz kierownik Przemek jest ok. W porządku gość. Praca też fajna. Niestety zarobki są słabiutkie, brak socjalu. Motywacja do pracy mogłaby być lepsza, gdyby nie to można by związać się z firmą na dłużej. Pozdrawiam
3
Wózkowy 2016-12-17 07:21
Właśnie zarobki na kmc1 są słabiutkie. Na kmc2 u Jacka nie narzekamy :-)
2
kmc1 2016-12-27 13:12
Firma która rozwija się w takim tempie powinna zadbać o pracownika a nas wiecznie zbywa się uśmiechem. Natłok pracy od długiego czasu i żadnych gratyfikacj finansowych za ciągłe zaangazowanie. Myślę że kierownictwo dojrzy że załoga jest bardzo niezadowolona z tego jak kilka osób odejdzie wiosną co wydaje się bardzo realne z tego co słyszalem. Za takie pieniądze można dostać pracę byle gdzie. Konkurencja nawet na terenie godmana daje sporo więcej kasy na start niz tu masz po roku i nawet dwóch. jeszcze z realną możliwością premii z tego co mi mówili. Jeszcze te plany wydłużenia zmiany do 22 w nocy. Powodzenia. Osobiście liczę na poprawę tej sytuacji, proszę zastanowic sie ile warte są umiejętności doświadczonego pracownika.
2
magazyniernr1 2016-12-27 23:55
praca z jackiem nie jest zla ale szkoda ze tylko słucha osob ktore same nie wykonuja swojej pracy a patrza na rece kolegow z pracy pozdrawiam pana P.I :D jednak mozna wchodzic komus w dupe :DDDD
5
GoldMagazynier 2016-12-28 19:36
Witam. Praca w KMC całkiem spoko. Jacek ugodowy gość. Płaca nie najgorsza. Trzeba tylko uważać na jednego z-ce brygadzisty (niejaki Paweł I.) który lubi za pieniążki podkablować kolegów. W końcu za to dostał po niecałym roku pracy awans którego ludzie nie widzieli po 3-4 latach pracy.
4
Alibabai40nigeryjczyków 2016-12-28 20:11
KMC2 - Praca lajtowa, płaca zawsze mogłaby być lepsza ale nie ma co narzekać, kierownik spoko tylko trzeba mieć dobre podejście, a P. I. konfident
5
P.I. 2016-12-31 01:15
Zapraszam do wyrażania swoich opini w cztery oczy. Nawet mogę podać adres do spotkania. Każdy z was mocny w necie a wyszedł by którykolwiek z was ze mną na spotkanie to zapewne walka zakończyła by się na pierwszym moim uderzeniu.Pozdrawiam Kozaki haha
1
Czekam na adres 2017-01-03 12:24
Podaj adres.
1
Inicjały 2017-01-03 18:00
Komandosów 1 Modlniczka. Wystarczająco już danych osobowych podaliscie publicznie. Podaj inicjały swojego imienia oraz nazwiska to osobiście podam Ci adres.
magazyniernr1 2017-01-12 03:38
Forum jest po to, ze by wyrazic swoja opinie, jak ktos tego nie rozumie, to nie wiem po co sie udziela spolecznie. Nawiazujac do tego co kolega powyzej napisal, to musial by sie zebrac praktycznie wszyscy magazynierzy ze, bys uslyszal o sobie opinie. Kolegow w pracy masz tyle ze by na jednej rece stolarza mozna by ich policzyc, i pamietaj nie przyszlem tylko przyszedlem!!!!!!! ta Polska mlodziez
1
P.I. 2017-01-12 15:49
Tak tak, masz racje. Przepraszam Panów ale troche mnie poniosło. Przyznaje że przy pierwszym poście walnołem z pół piwa i faza mnie poniosła. Przyznaje że poszłem do kierownika i podkablowałem kolegów.. ale który z was by tego nie zrobił za 2,5 tys na papierze?

Przepraszam jeszcze raz.
2
Pablo 2017-01-12 23:28
Po pierwsze to kolegów w pracy mi więcej nie potrzeba ponieważ wystarczy mi że najfajniejsze osoby trzymają się razem. Po drugie nigdzie nie pisałem przyszłem.Po trzecie forum jest do wyrażania opini na temat pracodawców a ja Panie przepisowy pracodawcą nie jestem. Po czwarte wiadome że tylko w grupie jesteście wstanie jaką kolwiek opinie mi powiedzieć w oczy ponieważ na osobności strach wam nie pozwala. Po piąte ostatni post to ktoś się podszył pode mnie.
GoldMagazynier 2017-01-13 09:54
Strach nie pozwala bo boimy się że podkablujesz do kierownika że cie obrażamy :( TRUE STORY ...
1
Gdzie Ci mężczyźni 2017-01-13 10:27
Strach nie pozwola raczej że wam chłopcy ręcznie wytłumaczę z kim macie do czynienia. W trakcie brania kąpieli mocno nawdniajcie miejsce pod ptaszkiem bo prawdziwy facet powinien mieć tam dwa jaja wam tego ewidentnie tego brakuje chłopcy skoro nie potraficie się przyznać.
GoldMagazynier 2017-01-13 14:57
A co powiesz o sobie stulejarzu skoro chodzisz sprzedawać gości za pieniądze? Wiadomo chyba jak nazywamy osobę która się za hajsy sprzedaje? hmm....??
W każdej ze swoich wypowiedzi tylko pokazujesz że siła nie idzie w parze z rozumem ;]
1
Prawdziwy mężczyzna 2017-01-13 23:10
Niehce mi się z wami dyskutować bo jak dla mnie nie jesteście tego nawet godni skoro nie potraficie się chłopcy podpisać. Publiczne oczernianie oraz psucie dobrego imienia jest ścigane w dzisiejszych czasach art.212 kodeksu karnego.Nie miałem nigdy potrzeby sprzedawać nikogo za pieniądze ponieważ mam wystarczające kwalifikacje żeby w miarę zarobić bez tego. Przeczytaj sobie w słowniku co oznacza słowo stulejarz ponieważ raczej ty pasujesz do tego słowa bo chyba cały czas Ci coś w życiu nie wychodzi i musisz jakoś się dowartościować w internecie. Jeszcze raz zapraszam do rozmowy osobistej jeśli kiedyś coś tam wyrośnie u was między nogami.
GoldMagazynier 2017-01-14 14:13
Jeżeli już mi grozisz sądami to:
"którykolwiek z was ze mną na spotkanie to zapewne walka zakończyła by się na pierwszym moim uderzeniu."
Art. 190 kodeksu karnego

§1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.


Złóż sprawę o psucie dobrego mienia a ja ci osobiście przyprowadzę do sądu świadka twojego sprzedawania ;) A z wyrokiem raczej szybciutko pożegnasz się z funkcją z-cy brygadzisty :( I za co biedaczku zamontujesz lpg w swojej BeeMWu ? :(

A teraz parę przykładów twojej inteligencji (którą jak wiadomo osoba na twoim stanowisku włada):
"Niehce mi się", "wam tego ewidentnie tego brakuje", "jesteście wstanie jaką kolwiek".

Masz rację, nie pisz już więcej bo swoją postawą, grożeniem i znajomością języka polskiego ośmieszasz firmę jak i samego kierownika że takiego durnia zrobił osobą decyzyjną.

Nie pozdrawiam ...
1
Biedak 2017-01-14 16:21
Sądu ani policji się nie boję. Jakiego biedaka stać na auto za 50 tyś. Nie bój się o moje lpg też mnie stać. Pogadamy w poniedziałek.
Zostaw swoją opinię o KMC-Services - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KMC-Services