brak logo

KMC-Services

Kraków

Opinie o KMC-Services

Frajerzyna z Łodzi 2013-04-12 16:38
Pracuje już trochę czasu w Łodzi przy ikea, pieniadze ok 1700 zł [usunięte przez admina] - Ikea powinna sie zainteresowac tym.
1
pracownik 2016-05-30 16:21
Praca w KMC w Modlniczce jest ok. Ale tylko u kierownika Przemka. Kierownika Jacka omijajcie szerokim łukiem.
9
Magazynier 2016-09-04 14:34
No ja powiedziałbym odwrotnie akurat jeżeli chodzi o kierowników. Jeżeli rzetelnie wykonujesz swoje obowiązki to u Jacka dużo lepiej zarobisz bo on do każdej osoby podchodzi indywidualnie. Poza tym co to za kierownik magazynu który nie umie jeździć wózkiem widłowy. Co do pracy to polecam zarobki powyżej średniej. Wszystko na czas. Pełne ubezpieczenie,premie,system benefit. Same plusy nie będę wymieniał wszystkich. Polecam.
5
były magazynier 2016-09-08 11:56
Praca z panem Jackiem to same minusy. Za swoje błędy każe pracowników. Jeśli ma zły humor wyżywa się na podwładnych. Wydaje mu się, że zawsze ma rację. Ma swojego "kabla" w biurze i chętne zajmuje się bzdurami, które owa ani opowiada. Na każdym kroku trzeba uważać co się przy niej mówi.
Ze Jacek jezdzi wózkiem? to tylko dowód na to, że tak kiepsko organizuje pracę że musi sam rozwozić towar.
4
banialuka 2016-09-10 11:58
Cześć. Ja pracuje na kmc1. Nasz kierownik Przemek jest ok. W porządku gość. Praca też fajna. Niestety zarobki są słabiutkie, brak socjalu. Motywacja do pracy mogłaby być lepsza, gdyby nie to można by związać się z firmą na dłużej. Pozdrawiam
3
Wózkowy 2016-12-17 07:21
Właśnie zarobki na kmc1 są słabiutkie. Na kmc2 u Jacka nie narzekamy :-)
3
kmc1 2016-12-27 13:12
Firma która rozwija się w takim tempie powinna zadbać o pracownika a nas wiecznie zbywa się uśmiechem. Natłok pracy od długiego czasu i żadnych gratyfikacj finansowych za ciągłe zaangazowanie. Myślę że kierownictwo dojrzy że załoga jest bardzo niezadowolona z tego jak kilka osób odejdzie wiosną co wydaje się bardzo realne z tego co słyszalem. Za takie pieniądze można dostać pracę byle gdzie. Konkurencja nawet na terenie godmana daje sporo więcej kasy na start niz tu masz po roku i nawet dwóch. jeszcze z realną możliwością premii z tego co mi mówili. Jeszcze te plany wydłużenia zmiany do 22 w nocy. Powodzenia. Osobiście liczę na poprawę tej sytuacji, proszę zastanowic sie ile warte są umiejętności doświadczonego pracownika.
2
magazyniernr1 2016-12-27 23:55
praca z jackiem nie jest zla ale szkoda ze tylko słucha osob ktore same nie wykonuja swojej pracy a patrza na rece kolegow z pracy pozdrawiam pana P.I :D jednak mozna wchodzic komus w dupe :DDDD
6
Alibabai40nigeryjczyków 2016-12-28 20:11
KMC2 - Praca lajtowa, płaca zawsze mogłaby być lepsza ale nie ma co narzekać, kierownik spoko tylko trzeba mieć dobre podejście,( usunięte przez administratora )
6
magazyniernr1 2017-01-12 03:38
Forum jest po to, ze by wyrazic swoja opinie, jak ktos tego nie rozumie, to nie wiem po co sie udziela spolecznie. Nawiazujac do tego co kolega powyzej napisal, to musial by sie zebrac praktycznie wszyscy magazynierzy ze, bys uslyszal o sobie opinie. Kolegow w pracy masz tyle ze by na jednej rece stolarza mozna by ich policzyc, i pamietaj nie przyszlem tylko przyszedlem!!!!!!! ta Polska mlodziez
2
Pablo 2017-01-12 23:28
Po pierwsze to kolegów w pracy mi więcej nie potrzeba ponieważ wystarczy mi że najfajniejsze osoby trzymają się razem. Po drugie nigdzie nie pisałem przyszłem.Po trzecie forum jest do wyrażania opini na temat pracodawców a ja Panie przepisowy pracodawcą nie jestem. Po czwarte wiadome że tylko w grupie jesteście wstanie jaką kolwiek opinie mi powiedzieć w oczy ponieważ na osobności strach wam nie pozwala. Po piąte ostatni post to ktoś się podszył pode mnie.
Zostaw swoją opinię o KMC-Services - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KMC-Services