logo Manor House

Manor House

Chlewiska

Opinie o Manor House

anonim 2008-10-08 13:12:36
Słowa kojarzące się z Manor House (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa):
Praca w Manor House to nie tylko praca jako instruktor.. Jest to praca z ludźmi z roznych warstw społecznych, zetknęłam się tu z róznymi wymaganiami którym musiałam sprostać.
Możliwość rozwoju była olbrzymia poniewaz MAnor House w tym momencie jest jednym z najlepszych ośrodków SPA w Polsce gdzie standard musiał być bardzo wysoki i nawet w najtrudniejszych sytuacjach trzeba było zachować zimną krew i znaleźc dogodne rozwiazanie dla naszych klientów... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wyselekcjonowaną kadrą.Nie ma tam miejsca dla przypadkowych ludzi. Cały zespół to zgrana ekipa ludzi znających swoja prace jak nikt inny... .
Najbardziej podobało mi się w Manor House: atmosfera pracy, mozliwosc pracy z ludzmi, rozwoju
anonim 2008-12-07 02:48:54
Żenada. przyjechałam na 3 dniowy pobyt i.. pierwsze wrażenie cisza spokój. w bramie przywitał nas ochroniarz ze szczotką w ręku :) Smiech na sali ,podszedł do budki wyglądającej jak wychodek .Tak to był wychodek!!!! zero warunków socjalnych ale niech tam bedzie. skierował nas na parking, i recepcje. na recepcij szok tak wrednej osoby nie spotkałam w życiu. zero uśmiechu, zero życzliwości. pokoje maleństwa. ale co mnie zmusilo do napisania tej wypowiedzi to zero snu już po północy a ja zasnąć nie moge bo psy ujadają że nie wytrzymuje. nie przyjeżrzajcie tu nigdy, o cenniku nie wspone słowem porażka
anonim 2009-04-01 17:01:36
Skusiłam się na weekend Relax z mężem, bo blisko Warszawy. To porażka - można byłoby przyjechać, ale za 1/4 ceny. Zabiegi kosmetyczne to kompletne dno - zabieg na twarz Eliksir Młodości kosztował 290 zł, trwał 40 min. (z czego przez 10 min. Pani szukała kosmetyków, aby finalnie znaleźć tonik na twarz za 2,50), żadnego porządnego oczyszczenia twarzy ani pilingu. Ceny biją na głowę najbardziej ekskluzywne salony warszawskie a jakość jak z lat 80tych w Izisie. Kuchnia fatalna (rozmoczona jajecznica na śniadanie). NIE POLECAM!!!!
makiki 2009-05-12 09:12:03
Jak czytam opinie, to jakby o zupełnie innym miejscu. Przez 3 dni pobytu NIE spotkałam się z niemiła obsługą. Wszyscy z obsługi byli uśmiechnięci i wychodzili naprzeciw naszym potrzebom i oczekiwaniom. Poza tym nie pamiętam, gdzie jadłam równie wyśmienite roladki z kurczaka... Odpoczęłam w przepięknej wiosennej scenerii i chyba o to chodziło!
chlewiska 2010-01-21 09:56:51
Witamy wszystkich odwiedzających , właśnie przebywamy w tym ośrodku drugą dobę. Wszystim odradzamy przybycie do tego hotelu !!
Co nas tu "odrzuciło" hmm , minóstwo :
- dojazd słabo oznakowany.
- obsługa ( recepcja ok , ale kelnerska to klęska)
- pokoje małe klitki ciasne
- posilki małe porcje a drogie ( ale to już robi sie standard)
my jestesmy tu na spotkaniu firmowym "szkoleniu" więc mamy ten komfort ze płaci firma a posiłki mamy w formie biesiadnego stołu, więc możemy pojeść.
aha i jeszcze jedno jak człowiek nie wypije większej ilości alkoholu to raczej sie nie wyśpi: kolega wypił i spał , a ja nie, co jakiś czas ktoś chodzi korytarzami ,a w pokoju wszystko słychac ,pokoje nie są wyciszone , nawet ochrona z jakimś urzadzeniem chodzi , podpytałem pana z ochrony: maja obowiazek od dyrekcij tak chodzić i piszczeć - ale dlaczego tu przy samych naszych drzwiach i o 4 w nocy !! kopiuje moją wypowiedz na inne forum - odradzam ten hotel !!
świruska 2010-02-02 13:13:52
Niestety jest tu bardzo drogo w porównaniu do warunków jakie się oferuje. Za zwierzaki płacić trzeba 40 zł zaś w innych ośrodkach cena ta kształtuje się od 7 do 10 zł.
Kasia 2010-12-17 14:32:26
Witam, jeżeli chcecie tanich hoteli w zawszonej dziurze, to po drodze do Szydłowca jest IGUŚ tam za pokój z rozwalonym łóżkiem trzeba zapłacić 80 zł a wtym moi drodzy macie: zimną wode, płytki na podłodze które pamiętają dziadka Piłsudskiego, hlew syf , bar tez nie za ciekawy, więc nie mówcie mi że Manor to hłam bo byłam tam i widziałam wiele, Niewiem czego wyszukacie, Prawda jest taka że luksus trzeba płacić. OPANUJCIE SIE
1
Małgorzata 2011-02-19 13:12:47
A wg mnie jest to jedno z bardziej niesamowitych SPA w Polsce - począwszy od pomysłu na zagospodarowanie budynków i przestrzeni kończąc na pomysłach na organizowanie czasu Klientom, wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe, pogratulować. Personel przesympatyczny.
anonim 2011-04-12 20:02:13
My również organizowaliśmy konferencję w Manorze i na pewno nie był to ostatni raz. Wszystkie formalności załatwiliśmy bez najmniejszych problemów, personel był bardzo pomocny a sama Pani Prezes sympatyczna. Nasi Klienci zadowoleni ze standardu i obsługi.
Bardzo dziwię się wrażeniu, jakie odniosłaś po pobycie w Manorze, może załatwialiście formalności w ostatniej chwili (mi też się kiedyś podobna sytuacja zdarzyła i atmosfera była faktycznie nerwowa, ale biję się w pierś - moja wina).
1
anonim 2011-05-18 21:10:09
Właśnie przeczytałam opinie i..z częścią muszę się zgodzić. Spędziłam w Manor House 3 dni . Wrażenia mieszane. Zacznijmy od negatywnych .Koszt, płacony z własnej kieszeni zamykający się w kwocie ok 1750 zł , za dwa noclegi z wyżywieniem typu HB i \"pakietem\" zabiegów relaks;) Czemu w cudzysłowie ? Ponieważ rodzaj zabiegów budził nieco uśmiechu na twarzy. Oprócz masażu pleców i karku, reszta polegała na moczeniu stóp w jonizatorze-cokolwiek to jest;) i leżeniu na materacu typu odpromiennik-uwaga jak powyżej;) Do tego picie wody namagnesowanej w chińskich kubkach-mam pisać,że cokolwiek to jest?;) Miało być o negatywnych stronach najpierw, więc dokończę, o wystroju który faktycznie łączy klasykę z kiczem i tandentą. Dodam do tego faktycznie ceny posiłków-dosyć wygórowane i faktycznie jedną Panią z recepcji ,której standard obsługi jest na poziomie wczasów FWP;)Dorzucę grotę solną ;) Każdy kto był w prawdziwej grocie solnej poczuje różnice. Ta w Manor to siedzenie przy lampach solnych z muzyką i szumem wody na warstwie soli. Jej stężenia w powietrzu nie zarejestrowałam ;) .Tą część opisu zamknę podsumowaniem \"przerost formy nad treścią \";) Co do rzeczy miłych : dobre jedzenie - na co zwracamy uwagę. Bardzo miła i profesjonalna obsługa kelnerska ŻEŃSKA, ponieważ męska wręcz przeciwnie..Miła część łaźni rzymskich,ale też bardziej skupiono się na wystroju niż ilość urządzeń , co jednak się zmienia ponieważ dobudowuje się skrzydło z atrakcjami wodnymi.To na plus.Rzecz która najbardziej przypadła do gustu to wydobywająca się zewsząd relaksacyjna muzyka.Na plus zasługuje jakość kosmetyków dostępna w łazienkach.Oraz miły gest-upominek w postaci kosmetyków przy wymeldowaniu. Ocena ogólna -pobyt wspominam, miło ponieważ starałam się nie skupiać na minusach , nawet jeżeli je zauważałam, ale raczej nie wrócę tam ponieważ pieniądze ,które płaci się w tym miejscu, są nie adekwatne do poziomu usługi. No może oprócz jakości jedzenia i niektórych miłych i profesjonalnych osób z obsługi jak, Panie z obsługi kelnerskiej i instruktor jazdy konnej oraz jedna ( nie mylić z drugą) z Pań z recepcji.Ogólnie wrażenie przerostu formy nad treścią ,zderzenia luksusu z przaśnością i tandetą oraz czyhania na wszelkie możliwe dopłaty i ograniczenia. Mam wrażenie ze czasem zapomina się, ze ludzie, którzy tu przyjeżdżają zazwyczaj już w paru miejscach byli:)
Ewelina 2011-07-20 22:24:23
Wiesz, odnośnie wystroju wszystko jest kwestią gustu, mi się i w środku i na zewnątrz podoba ten obiekt, ostatnio jak byłam miałam okazję zobaczyć też ich nowy nabytek, czyli basen- jak dla mnie BOMBA! A co do kasy, to nie miałam wrażenia, że ktoś próbuje wyciągnąć ode mnie pieniądze.
pikus 2012-02-12 21:08:50
Bylem w Manor House w Chlewiskach w ten weekend i jestem bardzo zadowolony. Miejsce ma swoj klimat, wyzywienie ok. obsluga w porzadku, swietny basen bez chlorowanej wody, ciekawe laznie rzymskie i mila won kadzidelek oraz kojaca muzyka wprawily mnie w dobry nastroj. mam nadzieje, ze powtorze ten wypad na wiosne.
Tjuning 2012-02-12 22:59:45
Czytam te brednie i oczom nie wierzę. Ludzie co wy za bzdury piszecie. Byłem tam z żoną od 10 do 12 lutego br. Przyznam że nigdy nie byłem w bardziej uroczym miejscu. Obsługa na 6 z plusem, jedzenie na 6 z plusem. Pokoje Ofuro SPa lux po prostu bajka. Ludzie którzy piszą takie brednie to chyba jakieś buraki ze wsi co im nigdy nie dogodzi. Polecam szczerze to miejsce, luksus jakich mało. Piszecie że drogo.... bzdura, za luksus się płaci a za taki luksus warto zapłacić dwa razy więcej. Nigdy nie jadłem tak dobrego jedzenia, restauracje Geslerowej się chowają przy tym jedzeniu. Pokoje, śliczne, przytulne, super. Basen poezja, obsługa coś niespotykanego, uprzejmi i pomocni w każdej sprawie. Poprosiliśmy o dodatkowy piecyczek do pokoju bo było chłodno, za pięć minut byłą obsługa z dodatkowym piecykiem. Naprawdę szczerze polecam. Jak ktoś jest buras któremu nikt nie dogodzi to niech jedzie gdzie indziej, szkoda czytać takie brednie. Robicie złą opinię tak wspaniałemu miejscu. Polecam wszystkim którzy cenią klasę i komfort tego rodzaju wypoczynku. Nigdzie nie znajdziecie nic lepszego.
Tjuning 2012-02-12 23:03:50
Klasa sama w sobie. Wszystko na 6 z plusem. Negatywne opinie to brednie buraków, których nic nie zadowoli. Byłem tam 3 dni i nie żałuję jednej złotówki tam wydanej. Musiałbym pisać pół dnia żeby opisać plusy tego miejsca. Szkoda czasu.... PO PROSTU POJEDŹCIE I ZOBACZCIE SAMI. LUKSUS I KOMFORT JAKICH MAŁO. POZDRAWIAM CAŁĄ OBSŁUGĘ I NA PEWNO TAM WRÓCIMY.
Iza 2012-07-31 21:54:13
Byliśmy ostatnio z mężem w Manor House i jesteśmy bardzo zadowoleni. Najbardziej podobał nam się piekny basen, w którym o dziwo nie było chloru (szok!). Czytałam wiele opinii i kilka razy pojawiło się, że mają tam niemiłą obsługę ... naszym zdaniem jednak ludzie są tam przesympatyczni a przy tym doskonale wypełniają swoje obowiązki. Zabiegi super! Na pewno się jeszcze wybierzemy.
Evelina 2012-10-31 21:28:13
Skorzystałam ostatnio z oferty na Grouponie i wybrałam się tam - powiem, że dawno tak nie wypoczęłam, jestem bardzo zadowolona.
niezadowolona z grouponu 2012-11-08 09:31:34
Kupiłam weekendowy pobyt w Manor House na Grouponie. Było strasznie! Bardzo żałuję wydanych pieniędzy! Jedna wielka porażka i żenada! Pokój był strasznie mały, a o łazienka - szkoda słów! - umywalka a raczej umywaleczka była tak mała że zęby musieliśmy myć w prysznicu bo cała woda leciała na ziemię! Ceny w restauracji ogromne i nie wiem dla czego bo jedzenie okropne a poza tym bardzo małe porcje. Obiadokolacja, która była w cenie była żenująca i strasznie dyskryminująca! - maleńka porcja zupy (chyba tylko ona była w miarę dobra) potem danie główne - ogromny talerz a porcja znikoma i oczywiście niedobre (byl to kurczak nadziewany serem feta z ziemniakami pure- najbardziej niesmaczna papka jaką w życiu jadłam). Niezapomniany jednak byl deser, a mianowicie w pojemniczku od sosu (coś w tym stylu jak pojemniki do sosów w Sphinxie) dostaliśmy po cztery ćwiarteczki owoców (kiwi, mandarynka...) polanych bitą śmietaną w sprayu PORAŻKA !!! Poza tym nieprzespane noce, gdyż pokój był oczywiście z widokiem na parking a za parkingiem w sasiedztwie była jakas hurtownia bądź sklep i prawie całą noc słychac bylo rozmawiających ludzi, przyjeżdzające samochody, piszczące wózki widlowe i szczekające psy... Jesli chodzi o strefę SPA to byla nawet niezła ale niestety dostępna tylko 2 godziny na dobę. Basen ok ale żadna rewelacja. Park bardzo mały, chociaz na zdjęciach wygląda na ogromny. Lokalizacja beznadziejna - w środku wsi, zabudowań...Po prostu SNOBISTYCZNE nie godne polecenia miejsce!
kastor 2012-11-09 02:28:46
\" dla naszych klientów... \" widać, że pochlebną opinię pisał ktoś stamtąd, może nawet właściciel :)
ewa 2012-11-27 21:45:13
A my z moim mężem byliśmy w manor house i nam się podobało, obiad był naprawdę spory bo i nawet moje 'nieszczęście' się najadło ;) Basen przepiękny, spory i bez chloru (szok!).
W nocy też spać mogliśmy bez problemów, żadnych hałasów nie słyszeliśmy. Jesteś pewna, że to jest opinia o manorze w chlewiskach a nie o tym drugim manorze, bo z tego co wiem to w Polsce są dwa ośrodki o podobnej nazwie.
jolka 2012-12-30 14:28:53
Gowno prawda. Manor jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isty a wy to pewnie wszyscy jak ta chytra. Baba z Radomia

Hrabia Mortadela 2013-04-13 17:41:07
Na szczęście negatywnych opinii z tego forum nie czytaliśmy przed wykupieniem pakietu na 3 dni. Przeczytaliśmy je za to już po przyjeździe, oczywiście od razu najeżając się i oczekując wszystkiego najgorszego... Tymczasem albo właściciele wyciągają wnioski z takich opinii, albo niektórych ludzi nie da się zadowolić.

Po kolei: obsługa przez całe 3 dni była bardzo życzliwa i pomocna, nic nie było problemem. Mieliśmy wykupione 2 różne pakiety - nie było żadnego problemu z połączeniem czy zamianą usług itp. wg. naszego życzenia. Jedzenie było fantastyczne. W życiu nie jadłem tak dobrego pstrąga w maśle koperkowym - nie wiem, jak się robi, żeby to nie było po prostu roztopione masło z koperkiem, ale żeby samo masło nim smakowało. Wszystko świeżutkie, pstrąg delikatny jak nigdy - zwykle mocno przyprawiam potrawy, ale tutaj nie chciałem nic zmienić w smaku ryby. Po pierwszej kolacji, super, podejrzliwie czekaliśmy na śniadanie (ktoś tu pisał o "rozwodnionej jajecznicy"). I znowu dostaliśmy jajecznicę aż pachnącą świeżością i smaczną. Wszystko na stole bufetowym było znakomite, fantastyczny świeży chleb, słowem bez zarzutu.

Kompleks SPA bardzo przyjemny. Faktycznie na minus trzeba zapisać lekką kiczowatość, wciskającą się szczególnie w tej części obiektu. Może właściciel niestety miał ostatnie słowo przy realizacji pewnie pięknego projektu, a może było 2 projektantów. Co nie zmienia faktu, że wszystko było super - bardzo przyjemna, niezimna woda w basenie, kilka różnych jacuzzi, super sauna, woda z cytryną po wyjściu z niej, i parę innych rzeczy.

Pokoje rzeczywiście nie za duże (byliśmy w Ofuro Lux), ale wystarczające. Bardzo oryginalnie urządzone (no dobra tez troszkę kiczu, ale nie za dużo). Po przyjeździe pokój był na samym początku chłodny, od razu przyniesiono nam zgrabny nowoczesny piecyczek i było super.

Dawno tak dobrze nie wypoczęliśmy. Polecamy.
Marcin 2013-08-07 09:56:26
Praca w tym hotelu jest bardzo przyjemna. Dobra atmosfera i uczciwe podejście szefostwa. Jak dobrze pracujesz, to nie ma się czym przejmować. Po za tym można liczyć na napiwki od gości.
1
Mirabella 2014-03-06 11:27:13
Każdego roku - przed wyjazdem na zasłużony wypoczynek orientuje się w Internecie gdzie warto wyjechać. Opinie użytkowników są chyba najcenniejszą wskazówką, jaką można się posłużyć. Jako cel naszego ostatniego urlopu obraliśmy właśnie Manor House. Hotel cieszy się dobrymi opiniami, zechciałam przekonać się ile w nich prawdy. Teraz ja – już po pobycie mogę napisać własną ocenę, którą mam nadzieje pokierują się inni przyszli goście Manor House.

Przede wszystkim przekonał mnie fakt licznych nagród, które otrzymał obiekt – a co za tym idzie – jego pracownicy. Myślę ,że obsługa to 50 % jak nie więcej sukcesu każdego lokalu, pensjonatu czy innego obiektu. W Manor House gość traktowany jest bardzo przemyślanie, gustownie i z szacunkiem. Każda prośba – nawet niecodzienna, spotykana jest z uprzejmością i szybką reakcją. Jestem wymagającym gościem – od kiedy pamiętam. W Manor House żadna moja prośba nie spotkała się z odmową albo krzywym spojrzeniem personelu.

Co do posiadłości – moim marzeniem byłoby móc spędzać więcej czasu w tak przepięknym obiekcie. Położony jest w „centrum” natury – z daleka od codziennej drażniącej cywilizacji, która i towarzyszy mi w moim mieście. Zdrowe środowisko, przemiła atmosfera + profesjonalne zabiegi SPA, jakich miałam okazję doświadczyć w Manor House- to odpoczynek, który naładował moje akumulatory na kolejny - 2014 r. Spacery w okolicznych lasach jak i w parku przypałacowym podobały się zarówno mi jak i mojemu Ozorkowi - pupilowi, którego mogłam tam ze sobą zabrać, co chyba nie jest standardem w hotelach. Polecałabym basen – bezchlorowy, podobnoż woda Gandera z jonami srebra. Miewałam alergie po wizytach w niektóych basenach i oczywiście ten nieprzyjemny zapach chloru, który zawsze mnie odstraszał od basenów. Tutaj wiadomo że taka sytuacja nie miała miejsca – bardzo mi się to podobało. Wystarczylo się osuszyć ręcznikiem i można było iść na inne zabiegi (fizjoterapeuci bardzo dobrze sprawowali swoje obowiązki). Manor House pozwolił mi wypocząć lepiej niż w innych podobnych tego typu obiektach. Z pewnością 4 gwiazdki to zasłużone wyróżnienie dla tego hotelu. Chciałabym wybrać się tam ponownie.
1
Kejti 2014-03-10 12:36:29
Zgadzam się z przedmówczynią! opinie są bardzo ważne, bo turystyczne portale mogą nie być do końca szczere, a jednak pewna opinia osoby będącej w danym ośrodku jest najbardziej wiarygodna. Ja mogę dodać, że miałam okazję być na firmowym wyjeździe w Manor House i wspominam go bardzo życzliwie. Bardzo dobrze wyszkoleni fizjoterapeuci zadbali o profesjonalne zabiegi spa, zorganizowanie nam czasu "wolnego" , czyli integracja udała się wyśmienicie. Co do zabiegów - mkieliśmy okazję mieć je wspólnie, co dało bardzo fajny efekt. Przyjemność, relaks odprężenie i możliwość wspólnej integracji co świetnie zaowocowało u nas później w firmie. Zdecydowanie chciałabym tam pojechać ponownie. PRzepiekna okolica, zamek bajkowy - prawie że jak z filmu wprawił nas w bardzo dobre nastroje.
1
Fersi 2014-04-20 18:52:15
Stricte co do zabiegów chciałabym dodać swoją opinię, miałam przyjemność (choć nie często miało to coś wspólnego z przyjemnością) bywać w wielu SPA. Rozbieżności ci do fachowości zabiegów były nieporównywalne. Manor House oceniam na 6 +. Ludzie bardzo dobrze przykładali się do zabiegów.
malina 2014-05-02 23:27:16
Witam.
W Manor house jestem obecnie trzeci raz. Za kazdym razem w Stajni Platera.
Zupelnie nie rozumiem negatywnych opinii. Atmosfera panujaca tutaj jest nie do opisania. Odpoczywa sie z kazdym oddechem. Jedzenie jest przepyszne dla wszystkich znajdzie sie cos smacznego. Sama oprawa fantastyczna. Pani JUSTYNA i Pan LESZEK to osoby dzieki ktorym chce sie tu wracac. Zawsze
mili usmiechnieci i mimo naprawde wielu gosci zawsze sluzacy dobra rada i pomoca. Nadaja temu miejscu sympatycznej atmosfery. Cala obsluga jest rewelacyjna. Pokoje piekne urzadzone z charakterem. Jesli ktos lubi stal i szklo i fast foody to niech jedzie do biurowca. Park jest fantastyczny zadbany z detalami widac naklad pracy personelu.
Spa.. oferta jest bardzo bogata a ceny dokladnie takie same jak w byle hotelikach. Basen bardzo ladny duzy. Rwaca rzeka to atrakcja niespotykana nigdzie i rewelacyjna. Podlogi podgrzewane woda ciepla. Bezposrednio wyjscie na piekny taras z lezakami. Witalna wioska... wczoraj bylam tam na seansie. Rewelacja. Mimo ze trwa do 22 to bardzo mile Panie nikogo nie wyprosily i biesiadowalismy w towarzystwie do 1 w nocy pieczac kielbase w ognisku.
edek 2015-01-13 12:12:06
też mi się wydaje, że właśne na tym może polegać problem, ale nie do końca jak sądzę.. a jakie macie ogólne opinie o nich, bardziej na plus cz na minus jednak? bardzo zależy mi na waszym zdaniu tak naprawdę, bo nie chce iść do nich ciemno w sumie i dlatego pyta, wole mieć jasną sytuację na początku.
kaśka 2015-03-19 15:28:34
edek no jak poczytasz opinie to widać że bardzo na plus! prócz świetnego zespołu odpowiednio wykwalifikowanych pracowników- załogi to i miejsce fajne, warunki dopasowane ku potrzebie człowieka który tam jedzie po to żeby się zrelaksować. Mogę wnioskować że jak zadowolone są osoby korzystające z ich usług to i cały personel hotelu też nie ma na co narzekać
kejt 2015-06-09 22:54:51
(usunięte przez administratora)prawda, wyzysk max godzin mobbing okropny zryci przełożeni którzy rzucają w pracowników ch*jami i jak mówią na MH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Monika 2015-11-02 12:18:22
Korzystałam wielokrotnie z tego serwisu dlatego tam gdzie mogę to zawsze podpytuję o to jak się wiedzie pracownikom. To od pracowników można się najwięcej dowiedzieć o hotelu, jak traktują tam swoich ludzi - po takich rozmowach wiem gdzie warto wrócić. Byłam w zeszły weekend z Manor House, bo zaintrygowała mnie ich akademia z zabiegami odmładzającymi. Przy okazji zabiegów szczerze rozmawiałam z kobietą, która robiła mi refleksologię o tym jak się tam pracuje. Mówiła mi, że szefostwo dba o kursy i szkolenia - zdobywają kolejne etapy tych refleksologii (nawet jakoś niebawem ma przyjechać do nich ekspertka o międzynarodowej sławie). Profesjonalizm tej pani podczas mojego zabiegu naprawdę mnie ujął! Myślę, że jak ktoś jest dobry w zakresie masaży itp. mógłby tu spróbować aplikować. Opierając się na jej opinii mogę wnioskować, że naprawdę można tu się rozwinąć, a przy okazji mieć stabilną sytuację finansową, oczywiście wykonując fachowo zabiegi. Dowiedziałam się, że są związani z pracownikami, większość z nich pracuje tam już od wielu lat. Tyle w kwestii zatrudnienia - sam obiekt i jego spa bardzo polecam, można się zrelaksować i być pewnym, że podczas zabiegów jest się w dobrych rękach.
haroo 2016-05-11 14:25:58
Myślę, że odnośnie stawki to się dowiesz na rozmowie @xoxo.
Karolina 2016-11-06 08:21:51
Ja chcialam z dziećmi tam pojechać niestety zong, dzieci poniżej 12 roku życia nie mogą byc gość tegoż hotelu szok i niedowierzanie psa tam można zabrać a dzieci nie ,mam synów w wieku 4 i 8 lat co za potwór takie chore zasady ustalił? Jak dla mnie porażka jeżdżę z dziećmi po calym świecie, ale nigdy z takimi zasadami się nie spotkalam i to ma być poziom i standard jak dla mnie nieporozumienie! !!!!
Zostaw swoją opinię o Manor House - Chlewiska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Manor House