brak logo

Michalak Welding

Gdynia

Opinie o Michalak Welding

spawacz 2011-04-11 14:44:04
Bardzo fajna firma. Miła atmosfera pracy. Uczciwi ludzie. Polecam w 100% ! :)
3
anonim 2011-06-09 11:16:15
nie ładnie pisać opinie własnej firmie , "troszkę" Olaf prze kolorowałeś
1
zdzichu 2012-01-09 07:20:37
kiedy zarobiłeś 12, 13 zł? zanim coś napiszesz to pomyśl człowieku. Nie wszystko jest świetnie, ale nigdy nie było 12, 13 zł. Po prostu nie kłam i tyle.
Terazniejszy Pracownik 2012-01-11 21:26:02
Do \"bylego pracownika\" : hahaha widać że tak naprawde NIGDY tam niepracowałeś,tylko czemu tak kłamiesz?
fiolet 2013-03-24 16:41:48
firma jest ok, nie najlepsza ale inne firmy bija na glowe
1
Mariusz 2013-06-19 18:29:15
Podobno prezes firmy chce wykupić sieć komórkowa Play - bo Michalak ma jeszcze niższe stawki na rynku niz play :)
2
bracia blue 2013-07-01 20:28:53
U michalaków jest super atmosfera, można robic nadgodziny, można jechać nawet do afryki zarabiać dobre pieniądze. My bracia mówimy stanowcze NIE dla negatywnych opinii nt.tej firmy.
Niestety nie nadajemy sie do monterki gdzie zaczynaliśmy więc zostalismy paprakami spawaczami ;)
pozdrawiamy
4
romanerotoman 2014-01-16 22:12:59
bracia blue, wiem że jesteście, poklikacie?:)
kulawy bou 2014-01-27 20:12:31
beke mam z tych waszych komentarzy, ale fakt stawki ponizej 12 sie zdarzały
2
blackjack 2014-03-26 15:17:41
Jak ktoś nie pije to problemów z pracą nie ma. Wypłacalni też są. Szkoda czytać Wasze rozżalone opinie. To NIE JEST już Stocznia, gdzie wyznawaliście zasadę "czy się stoi czy się leży...". Proponuję wziąć się do pracy, przychodzić trzeźwym i nie odwalać fuszerki. Jak nie odpowiada to zmienić firmę i po kłopocie.
5
hauer 2014-07-24 20:30:48
siemka jestem szlifierzem z 1,5 letnim doswiadczeniem, czy miałabym szanse otrzymac prace w firmie Michalak Welding??
1
xxx 2014-07-30 18:58:07
tak super firma zwłaszcza że zwalniają i nie wiadomo za co nie polecam totalny bałagan co z tego że sa wypłacalni skoro ludzi mają za nic najlepiej by było żeby 5 ludzi zrobiło cały
















ogólny bałagan nikt nic nie wie



4
blue 2014-08-06 18:15:17
tak idź tam a na pewno pożałujesz zobaczysz
1
bambi 2014-08-14 10:32:11
no tak można jechać do afryki szkoda ze nie moga pojechać na księżyc hahahahahehehehe jak ktoś tam napisał wcześniej za dobre pieniądze hahahahahehehehe ciekawe jak zarabiają inni od nich za granicą hahahahahehee
blueblue 2014-09-15 09:16:32
Ponoc na ksiezycu tez juz wzial barke do roboty, bracia jada
Maciej 2014-11-24 16:26:38
Witam, czy obecnie Michalak Welding prowadzi w ogóle jakąś rekrutację, bowiem na ich stronie w zakładce praca jest wypracowanie na czym polega praca w stoczni, a nie oferty pracy. Znalazłem za to jakąś nieaktualna w urzędzie pracy, to poszukiwali montera konstrukcji. niby wszystko pięknie, (usunięte przez administratora) i wymagali biegłego angielskiego oraz rosyjskiego. Serio?
bubi 2014-12-29 19:15:32
akurat nie pija tylko pompuja w siebie ile się da na energomontaźu jak robili to nie było dnia bez picia
MAŁY 2015-01-02 07:46:20
zgadzam się z gościem na energomontażu walili prawie co dzień mało się nie przewracali na hali
myatlantis 2016-05-15 20:15:03
Nie wiem czemu ludzie tutaj takie rzeczy piszą, ale też mi się wydaje to bez sensu, by zwalniać najlepszych swoich ludzi @wojtek. Przecież to by nie miało najmniejszego sensu... No i szukaliby nowych ludzi, a nie ma teraz rekrutacji u nich prowadzonej. Firma sama w sobie fajna, dbają o pracowników, skoro dają umowy o pracę.
Zostaw swoją opinię o Michalak Welding - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Michalak Welding