brak logo

Arhelan sp.j

Bielsk Podlaski

Opinie o Arhelan sp.j

klient 2014-08-26 22:23:05
Jestem w szoku, czytając te komentarze... Na co dzień mieszkam w Warszawie i tam robię zakupy, ale gdy wracam na Podlasie chętnie odwiedzam Arhelan, a raczej odwiedzałam... Ostatnio słyszałam, że Arhelan traktuje pracowników przedmiotowo, pracują dłużej niż powinni i do tego są tanią siłą roboczą - cóż żal mi pracowników, którzy pracują jak "mrówki" za marne pieniądze. Na pewno nie będę robić tam zakupów i sądzę, że każdy myślący człowiek (przy szerokim wyborze sklepów) nie powinien napychać kieszeni tym, którzy mają problem z szanowaniem praw pracowniczych i kodeksu pracy. Pozdrawiam sklepowe!! Jesteście super babki, szukajcie pracy w miejscach, gdzie, ktoś Was doceni :)
3
Ha ha ha 2014-09-08 21:10:03
No cóż są ludzie którym do szczęścia dużo nie potrzeba. Oby fartuszek był wygodny i ładny. Ciekawe ten Twój mundurek ubierasz jak Jesteś na ulicy???
4
klient 2014-10-05 09:50:55
Jestem klientka arhelanu w bransku ( obok kosciola ).zakupy tam robie codziennie ale zachwycona nie jestem.kasjerki sa niemile.czesto podchodzac do kasy pani z oburzeniem stwierdza ze miala isc na przerwe ale jeszcze laskawie mnie obsluzy.rozumiem ze czlowiek ma prawo zeby cos zjesc,ale musze gdies za zakupy zaplacic.na stanowisku miesnym panie bardzo mile,zazartuja i zawsze cos doradza.mam zastrzezenia i to bardzo duzo tylko do jednej pani z miesnego.dzieki temu ze maja plakietki wiem ze ta pani ma na imie monika.cos okropnego! Bardzo niemila,opryskliwa,nie powinna miec wogole kontaktu z klientem,bo ich odstrasza.gdy ona obsluguje wole zrezygnowac z zakupu,bo gdy u niej kupowalam i chcialam w plasterkach sporo wedliny to myslalam ze mnie wzrokiem zabije.ktos powinien z nia cos zrobic.poza tym duzy asortyment i nie raz fajne promocje.
6
ziomuś 2014-10-13 23:53:01
Kobieto ciekaw jestem jakie sama masz wykształcenie i czym się zajmujesz w zyciu. Skoro chcesz wymagać to zacznij od siebie. Widzisz tylko jedna stronę medalu. W poprzednim systemie była byś śmieciem i lizała byś tyłki pracownic sklepu spożywczego. zastanów się nad sobą i pomyśl o innych. Kobiety pracujące w tym sklepie to też ludzie!!! I zasługują na przerwę i oddech.
4
klient UZ 2014-10-15 08:22:17
No coz nie wiem kto tu nie ma wyksztalcenia w koncu to ty pracujesz ma kasie. do tego te wulgaryzmy... totalny brak kultury wiec wogole nie martwie sie opinia czlowieka na tak niskim poziomie intelektualnym i nie tylko. Twoj wpis swiadczy o tym ze jestes pracownica tego sklepu i widac ze szefowa czytala moj wpis i wziela sie za ciebie jak i pewnie aa reszte ekipy. niestety ja napisalam prawde co widac po twej reakcji. szanuje ludzi ale wyglada na to ze kasjerki z arhelanu obok kosciola przez 8 godz chca miec przerwe. mowilam juz ze rozumiem ze panie musza zjesc,odpoczac ale gdzie ja mam placic??? Skoro sa trzy kasy i zadnej z pan. nie odpoczywa sie cala zmiane i nie razem.mozna chodzic na wymiane, bo praca to nie miejsce na plotki. Nie wiem ktora z pan napisala ta wulgarna odp ale jak widze jedna z pracownic: kasjerka lub pani monika. bo tylko o nich pisalam negatywnie.mialam tego nie robic ale jestem zmuszona zlozyc oficjalna skarge do szefostwa w bielsku i szczegolowo op is ac jak to wyglada u was oczami klienta.chyba ze otrzymam przeprosiny, bo pani ktora to napisala najlepiej pokazala jak traktuje klienta.
4
Dida 2014-10-15 13:22:20
Ależ nic nie stoi na przeszkodzie żeby Pani złożyła podanie o pracę na stanowisko sprzedawca - kasjer. Na stronie internetowej znajdzie Pani szczegóły.Jak już Pani załatwi formalności z przyjęciem do pracy. To przyjdzie Pani do sklepu, ubierze uniform firmowy, przypnie plakietkę i zobaczy Pani jak wygląda praca sprzedawcy. Na pewno Pani będzie najlepszym pracownikiem.
3
seli 2014-10-15 13:48:14
Czytajac to co powyzej jestem zniesmaczona.klientka wyrazila opinie i jest atakowana. Po co? Przeciez kazdy ma prawo do jej wyrazania.nikt nikogo nie zmusza do pracy ,prawda. A wszedzie jest ciezko, wszedzie trzeba wlozyc jakis wysilek.takie zycie. Skoro ktos sie podjal pracy z klientam to trzebatego klienta szanowac. Nie ma innej rady. dobrze ze jakas praca jest.
4
ziomuś 2014-10-17 21:11:14
Kobieto jesteś przykra. Twoje zachowanie świadczy o tym że jako dziecko miałaś ciężko wśród rówieśników. Ale nie powinnaś za swoje życiowe niepowodzenia obwiniać bogu ducha winnych dziewczyn. One pracują obniżając bezrobocie. Z Twojej opinii widać jak nisko upadło społeczeństwo w tej mieścinie. Nie oczekuj że kasjerka na Twój widok podskoczy z radości. Wyjdź z domu, ubierz się normalnie i zobacz jak obsługiwani są klienci w innych marketach. Może to doświadczenie da Ci do myślenia. A kultury to mnie uczyć nie musisz. Widać po raz kolejny że niema nic gorszego niż wykształcony cham. Pozdrawiam i buziaczki :)
klient 2014-10-17 21:57:05
Po pierwsze robie zakupy w wielu miejscach jak kazdy.po drugie nie prosze by skakaly wystarczy ze przyjma pieniadze za towar.za duzo wymagam? Portal nie sluzy do wystawiania MI opinii.ma inne przeznaczenie.nie bede sie dalej wdawac w dyskusje.milej nocy.
3
a 2014-10-21 08:13:36
w tym zakładzie wszystko jest na odwrót najpierw wstawiają meble potem robią remont w dwa dni aby przykryć syf w kontach i za półkami. a te tak zwane regionalne są zbędne . ich zadania polegają na kapowaniu
1
klientka 2014-10-28 15:04:54
Dlaczego nikt nie zastanowi się nad powodem takiego a nie innego zachowania ekspedientek? Może by tak zagłębić się w to bardziej bo niejednokrotnie na stanowisku kasjera znajdują sie osoby z większym wykształceniem itd niż posiadają ich przełożeni lub osoby pracujące w branży że tak powiem biurowej. Często bywam słuchaczem wielu wyzwisk typu:debil [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] punka,larwa itd itd ze strony kierownictwa pod adresem personelu. Pracownik ma łzy w oczach, jest roztrzęsiony ale milczy gdyż wielka Pani Kierownik nie przydzieli premii albo jeszcze i zwolni.
obserwator 2014-10-30 12:40:37
Jeżdżę po całej Polsce i tylko u nas można usłyszeć i obserwować kierownictwo wyżywające się na personelu. nie tak dawno licząca zapewne nie dużo więcej niż 20 lat kierowniczka na środku sklepu oczywiście przy klientach syczała do miłej i naprawde oddanej pracy ekspedientki: KOŃCZ OBSŁUGIWAĆ BO MUSZĘ CI ODP.......TAK BY CI W PIĘTY POSZŁO! albo ZAMKNIJ MORDĘ BO PRZEZ NAJBLIŻSZE MIESIĄCE PREMII NIE ZOBACZYSZ! Czy w takich warunkach da się pracować lub robić zakupy?
2
kupiec 2014-11-04 11:02:05
kiedy sprzedajecie firmę bo widziałem ogłoszenie że idziecie do nowego pana?
nowa 2014-11-10 09:35:39
planuję podjąć pracę w Arhelanie, gdy czytam te opinie jestem w szoku. Czy rzeczywiście tak jest jak piszecie? co znaczy wynagrodzenie uzależnione od wyników pracy na stanowisku kasjera?
do nowa 2014-11-11 00:34:55
daruj sobie ta prace. jak nie jestes konfidentem to bedziesz miala prze13bane
1
była kasjerka 2014-11-12 16:42:25
Generalnie - nie polecam pracy w Arhleanie. Prcowałam tam 2 lata - i o dwa za długo. Premia?? Buhahah jaka premia - obecnie pracownicy pracują za najniższą krajową, bo "sklep nie wyrobił planu" (założeń planu - nikt nie zna, często nawet kierownicy), bo "brud na sklepie" (dodam, że kontrolerzy mitycznego brudu szukają nawet w prywatnych szafkach oraz pod nogami regału). Na umowę o pracę nie ma co liczyć, na śmieciówce pracuje się cały rok, nawet w święta i w tzw. "czerwone kartki"( nie chcesz pracować np. w Wigilię - to wymówienie). O kierownictwie... nawet nie ma co opowiadać - bo moderator zablokuje komentarz :). Generalnie - nie radzę tam składać CV! Atmosfera strachu, kpiny z ludzi i wyzysk - tak wygląda praca w Arhelanie.
6
nowa 2014-11-14 19:29:57
hmm. nieźle... nie wiem co napisać szok i nic więcej... a stanowiska kierownicze? łatwo jest zostać kierownikiem? czyli umowa zlecenie? czy dzieło? praca w Świeta Bożego Narodzenia to lekkie przegięcie... ehh
2
Ewa 2014-12-05 20:24:12
Niestety takie są realia pracy w Arhelanie. Wyzysk
2
Oferty Pracy
2014-12-05
Żródło: Gowork.pl
Bielsk Podlaski
(podlaskie)
ARHELAN Burzyńscy sp.j. zatrudni osobę na stanowisko: Sprzedawca - kasjer Miejsce pracy: BIELSK PODLASKI Oferujemy: - stabilne zatrudnienie, - wynagrodzenie uzależnione od efektów, - pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,    Oczekujemy: - profesjonalnej obsługi klientów i wysokiej kultury osobistej, - umiejętności pracy w zespole, - mile widziana umiejętność obsługi kasy fiskalnej, - mile widziane aktualne bad
Pracownica 2014-12-07 21:24:41
sprzedawca-kasjer ARHELAN Burzyńscy sp.j. 2014-12-05 Żródło: Gowork.pl Bielsk Podlaski (podlaskie) ARHELAN Burzyńscy sp.j. zatrudni osobę na stanowisko: Sprzedawca - kasjer Miejsce pracy: BIELSK PODLASKI Oferujemy: - stabilne zatru[...]">@Oferty Pracy - 2014-12-07 21:24:40
Pracowałaś dwa lata?O dwa za dużo!Piszesz tu głupoty!Po pierwsze-o wysokość pensji trzeba było się pytać przy podejmowaniu pracy-nikt nie ukrywa jakie są pensje.Sklep nie zna założeń planu?ZAWSZE kierownictwo sklepu jest poinformowane o założeniach planu .Na umowę o pracę nie ma co liczyć?Bujda!Nie opowiadaj że dwa lata pracowałaś na śmieciówce!Praca w święta?To chyba trzeba podziękować naszym politykom a nie pracodawcy!Szefostwo nie łamie prawa ani zatrudniając na umowy śmieciowe ani nakazując pracę w święta!Takie jest prawo-przyjmując się do pracy ja byłam poinformowana o takich warunkach-po prostu zatrudniając się trzeba zapoznać się z warunkami pracy!Co do kierownictwa-wszędzie na świecie kierownicy dzielą się na tych porządnych i ...no powiedzmy na ,chamidła,.Myślę że miałaś nieszczęście trafić na ten drugi rodzaj.Co do strach?przed czym?przedszkolak jesteś czy dorosła kobieta?Jeśli robisz to co do ciebie należy to co ci grozi?Bili ciebie czy jak?Nie rozumiem!Wyzysk?Jasne też bym wolała zarabiać 5 tys zamiast 1300 ale to są takie realia !Ja pracuję już prawie rok i jest okej.Jest różnie-raz lepiej raz gorzej ale nigdy jeszcze nie odczułam że ktoś mnie nie wykorzystuje!No owszem-jakieś kontrole wewnętrzne są czasami bez sensu przeprowadzane i nie potrzebnie się czepiają-no ale cóż-oni też tylko pracują i wykonują czyjeś polecenia!Fakt-czasami jest tak nerwowo że człowiek nie może doczekać się końca zmiany-ale pokarzcie mi jakiś zakład pracy ,gdzie jest cały czas różowo!Kończąc -jeśli ktoś chce pracować a nie tylko chodzić do pracy-w Arhelanie da się pracować!Po 11 miesiącach-nie mam zamiaru rezygnować!
1
klijent555 2014-12-18 08:08:19
byłam w Arhelanie w Brańsku wczoraj tj. 17.12.2014 doznałam szoku. Na dziale z mięsem , artykuły zostały przeniesione i trzeba stać w kolejce po żółty ser, ryby.Nie mama pojęci czy ktoś to robił to pomyślał o klientach.Jest bzdurne i nieefektywne. Niech kierownictwo samo przyjedzie i postoi w kolejce.Chyba nikt nie pomyślał o osobach - pracownicach , które tam pracują . Tylko im współczuć, jak będa oceniane przez ludzi.Ta ocena jest dla kierowników.
klientka 2015-01-15 15:34:38
Doprawdy, koszmar niewyobrażalny, horror niebywały - nie można przyjść do pracy z pomalowanymi paznokciami. Zapewne skarżąca się w ten sposób pani jest w dodatku rozgoryczona, że za takie poświęcenie nie dostaje "premii". I zapewne nie wie o tym, że jest coś takiego jak etykieta biznesu, która dotyczy między innymi odpowiedniego stroju w miejscu pracy. Jedną z takich zasad jest noszenie obuwia zakrywającego palce i pięty. Poza tym, eleganckie kobiety nie zakładają tipsów, wydekoltowanych bluzek i krótkich spodenek do pracy, bo nie jest to miejsce, w którym mają eksponować swoje walory wizualne, lecz używać swoich kompetencji. Taka jest kultura pracy u ludzi, którzy mają klasę i trochę oleju w głowie. A jeśli właściciele Arhelana zwracają uwagę na strój swoich pracowników, to w takim razie należy im pogratulować za dbałość o profesjonalny wizerunek firmy.
5
klient 2015-03-04 20:17:46
WBrańsku wspułczuję pracownikom,szefowa p.Ela jest okropna.nie dziwię się że nie mają serca do kientów,w takiej atmosferze nikt by nie chciał sie znależć.Mają jeszcze i tak dużo uporu ,że chcą tam pracować,wiadomo zresztą czemu,nie mają wyboru.Rynek pracy ograniczony,zero wyboru,a coś trzeba robić.Zła atmosfera i terror ze strony kierowniczki ijej męża który ciągle wsadza nos i poniża biedne kobiety,jest odczuwalna na sklepie i w stosunkach z klientem.Dobrze,że jest biedronka ,zawsze można odpuścić sobie to siedlisko niezgody.
4
klient 2015-03-04 20:18:42
WBrańsku wspułczuję pracownikom,szefowa p.Ela jest okropna.nie dziwię się że nie mają serca do kientów,w takiej atmosferze nikt by nie chciał sie znależć.Mają jeszcze i tak dużo uporu ,że chcą tam pracować,wiadomo zresztą czemu,nie mają wyboru.Rynek pracy ograniczony,zero wyboru,a coś trzeba robić.Zła atmosfera i terror ze strony kierowniczki ijej męża który ciągle wsadza nos i poniża biedne kobiety,jest odczuwalna na sklepie i w stosunkach z klientem.Dobrze,że jest biedronka ,zawsze można odpuścić sobie to siedlisko niezgody.
5
klientka z Rudki 2015-04-23 21:25:58
Arhelan w Rudce - dziewczyny kasjerki tu pracujace są bardzo miłe, ale kierowniczka masakra.Bylam w ogromnym szoku slyszac niejednokrotnie jak uwagi do pracownic wykrzykuje (!)w obecnosci klientow. Przyklad: ktora krowa wykladala nabial???Brak kultury osobistej, brak slow a to ogolnie kojarzy sie z obozem pracy , zdecydowanie wyrazy wspolczucia dziewczynom tu pracujacym.Fakt, ze wytrzymuja ten terror swiadczy tylko i wylacznie o beznadziejnym rynku pracy.Czy wlasciciele nie sa swiadomi, ze łamane sa podstawowe prawa?
1
basia 2015-05-08 23:40:52
w bielsku też nie lepiej .szczególnie w 11.pewnie dzięki kierowniczce większość dziewczyn się zwolniła.
nina 2015-05-08 23:45:49
KTO TAM JESZCZE PRACUJE W TEJ FIRMIE. ZMUSZAJĄ DO PRACY W SWIĘTA,PREMIA POD STOLEM, UMOWA ZLECENIE NA ROK ALBO DLUZEJ,A JESZCZE MANKO DO SPLATY.
2
kASKA 2015-07-07 09:32:11
Arhelan to patologia w czystej postaci. Jak jesteś zdesperowana, masz tzw nóż na szyi, to idz do pracy w arhesyfie tzn w arhelanie. Firma zarządzana jak u typowego prywaciarza wyzyskiwacza, umowy śmieciówki, dużo kasy do rączki pod stołem. Jednym słowem SYF.
1
Ami 2015-09-24 10:37:17
A w Augustowie kierowniczce coś się poj*3ało i pracowników traktuje jak woły a odejście z pracy to zobaczysz jak życie może zmarnować jakie głupoty ludziom opowiada i mobbing jest normalnie ale wszyscy boją się coś mówić żeby pracy nie stracić
1
klient 2015-10-09 20:23:41
Lubisz być poniżany traktowany przez kierowniczki i właścicieli ARHELANa jak podczłowiek ,śmieć ,naginać jak wół za płacę minimalną na umowę śmieciową, idź do Arhelanu.To wszystko ci zapewni ta firma.Dziewczyny mimo tych warunków są miłe i kompetentne niedoceniane przez przełożonych.Aha awans tylko po kumoterstwie i znajomościach.
2
TAKA PRAWDA 2015-10-09 20:35:28
Za porządek jaki panuje odpowiadają regionalni a zazwyczaj są to osoby niekompetentne i tylko mają te stanowiska jak i inne w arhelanie po znajomości lub są kuzynami właścicieli.
glutek 2015-10-14 23:13:57
Kto tam pracuje po kumoterstwie albo po rodzinie?
Augustowianka 2015-12-28 12:33:20
Pracowałam w sklepie w Augustowie, i nie pracuję już ale to co potrafi opowiadać pani Danusia to już koszmar, kogoś tak fałszywego nie spotkałam w życiu swoje małe oszustwa i niedociągnięcia przykrywa plotkami. Wciąga całe rodzinny, pani Danusiu proszę pilnować swojej a nie zaglądać do domu każdemu kto nie jest po pani stronie, myślę że zanim pani przejdzie na emeryturę to spotkamy się w sądzie, a z tego co wiem to chętnych jest sporo. Szkoda tylko , że właściciele firmy pozwalają na to , żeby tak się działo. Nie chciałam żeby do tego doszło, żeby pisać na forum ale może ktoś wreszcie wstrząśnie tą panią , bo ona sama nie ma na tyle honoru i pokory żeby dać ludziom spokój, nie będę panią obrzucać błotem tak jak to jest w pani zwyczaju, bo żeby osiągnąć pani poziom musiałabym się położyć na podłodze,
2
ktos 2016-01-04 23:24:57
Praca w arhelanie ludzie nie idzcie tam pracowac kierowniczka w tym sklepie to chodzaca istna masakra, wydziera sie bez powodu szuka pretestu zeby wydrzec na swoich pracownikow, dziewczyny uciekaja zeby tam nie pracowac bo psychicznie nie wytrzymuja.
gaj 2016-01-13 18:19:14
Płaca zależna od wyników he he.Najniższa krajowa i stówa pod stołem. Umowa zlecenie i praca w święta. O to atrakcyjna oferta pracy w arhelanie. A potem do sądu wezwanie. Teraz około 100 pracowników ma wezwanie.
Ktos 2016-01-17 00:23:46
No jesli Tobie sie wydaje ze tak sie super pracuje w tym sklepie to ok, bo pracowac w niedziele 12 godz i nie dostac za to kasy to juz nie jest tak fajnie, albo placic za to ze cos jest nie przecenione po normalnej cenie, albo karza pacic za przeterminowane piwo swoim pracownikom po normalnej cenie
DYC 2016-01-18 19:49:26
Jestem byłym pracownikiem firmy Arhelan. Tez mam wezwanie do sądu,co ciekawe nie jedno. I też będe zeznawała wszystko co wiem....PRAWDĘ!!!!!!!!!!!!!!
3
mia 2016-01-20 14:13:53
Wynagrodzenie nie jest wcale zależne od wyników bo płacą i tak najniższą krajową. Chyba że liczyć tą 100 pod stołem bez odprowadzonych składek.
syf 2016-02-14 22:40:16
W zabłudowiu szukają do pracy nie ze względu na rozwój ale z powodu tego że nikt tam nie chce pracować .dziewczyny uciekają bo wolą dojeżdżać do Białegostoku niż pracować w arhelanie. A kasa pod stołem też się skończy. Kontrola już jedzie!
2
Anika 2016-02-24 23:55:42
Syf, wyzysk, patologia. ,a nadgodziny 23h dostałam 100zł w premii pod lada. Za przeterminki juz przeceniane co nie poszły musiałyśmy zapłacić, nie szanują nikogo, premia pod stołem jak wyjdzie, nerwów szkoda za 1300zł.

W końcu porządek bedzie po sprawie bo za dużo juž syfu w tym kołchoIe.

W poniedziałek ide do innego sklepu i tam szanują bo pracuje moja znajoma przynajmniej spokojniej.
2
kuj 2016-03-10 19:12:55
jak ta sprawa w sądzie się zakończyła? może ktoś wie
kuj 2016-03-10 19:13:48
jak ta sprawa w sądzie się zakończyła? może ktoś wie
sprawa 2016-03-22 08:23:10
Sprawa się jeszcze toczy. Arhelan się odwołał od wyroku sądu i teraz bezpodstawnie ciąga niewinnych ludzi po sądach, żeby się tłumaczyli za ich głupotę. Żenada.
koma 2016-04-09 18:45:02
Ja pracuję w Arhelanie już rok i nie mam żadnych zastrzeżeń, kasa wypłacana nie tylko na czas ale i przed czasem, premia zawsze na czas, płacą za święta i nadgodziny na czas- nie rozumiem większości wypowiedzi, ale może zależy to od kierownictwa. W mojej pracy jest super kierownictwo i fajna załoga, nie ma dręczenia ze strony regionalnych- przychodzą i uwagi kierują do kierownika- nam kasjerom nikt nie ubliża i nie komplikuje pracy, która nie ukrywam do najlżejszych nie należy..spożywka :) Wszystkim chcącym pracować w Arhelanie życzę tylko takich kierowników jak w moim sklepie :)Powodzenia
koma 2016-04-09 18:45:31
Ja pracuję w Arhelanie już rok i nie mam żadnych zastrzeżeń, kasa wypłacana nie tylko na czas ale i przed czasem, premia zawsze na czas, płacą za święta i nadgodziny na czas- nie rozumiem większości wypowiedzi, ale może zależy to od kierownictwa. W mojej pracy jest super kierownictwo i fajna załoga, nie ma dręczenia ze strony regionalnych- przychodzą i uwagi kierują do kierownika- nam kasjerom nikt nie ubliża i nie komplikuje pracy, która nie ukrywam do najlżejszych nie należy..spożywka :) Wszystkim chcącym pracować w Arhelanie życzę tylko takich kierowników jak w moim sklepie :)Powodzenia
koma 2016-05-17 10:04:10
Próbuj- większość opinii to opinie osób którym się nie powiodło w Arhelanie i wylewają pomyje- w sumie zwykła reakcja Polaka:) Trzymam kciuki
2
ona 2016-05-20 11:16:16
Niedługo to sami właściciele będą stać za ladą bo z takim podejściem do pracownika to już długo firma nie pociągnie. Ludzie wolą każdą inną pracę byle nie w arhelanie. Powiedzcie w której jeszcze firmie handlowej istnieje coś takiego jak odpowiedzialność materialna za towar wrzucany na sklep przez ludzi z biura,premie pod stołem,praca w dni świąteczne? Nie dziwcie się że nikt nie chce pracować w takiej formie! Ile macie wakatów? W urzędzie pracy ludzie drgawek dostają na propozycje pracy w arhelanie! A umowy zlecenia dalej funkcjonują? Jakich macie zarządzających którzy dbają tylko o to żeby nie podpaść szefowej stając za pracownikiem taką i macie firmę! Ludzie nie idźcie tam!
klient 2016-06-12 18:55:29
dużo byłych i obecnych pracowników żle się wypowiada o sklepach arch. widocznie coś w tym jest ,nie szanują ludzi co na nich pracują ,a co właściciel by osiągnął bez tych roboli,kim by był? fakt, sklepy mają ładne i dobze zorganizowane ,czas pomyśleć o pracowniku , szkoda kobiet(ekspedientki)
basia 2016-06-15 20:03:47
ja tam się źle nie wypowiadam i bardzo pragnęłabym u was zostac kierownikiem sklepu w Siemiatyczach - tylko ciekawi mnie czy na serio muszę mieć biegłą znajomość komputera
Ona28 2016-11-11 11:27:57
Wszędzie dobrze gdzie nas niema.W kazdym sklepie sa takie rarytasy.Pracuję już prawie 4 lata w Arhelanie i bywało gorzej Bywalo lepiej Życie.Hak wszędzie.A ci co pisza tu negatywne komentarze zapewne toci ktorzy tam pracowali i juz nie pracuja
Zostaw swoją opinię o Arhelan sp.j - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arhelan sp.j