brak logo

SPEDYCJA POLSKA SPEDCONT SP. Z O.O. W ŁODZI TERMINAL KONTENEROWY

Łódź

Opinie o SPEDYCJA POLSKA SPEDCONT SP. Z O.O. W ŁODZI TERMINAL KONTENEROWY

ktos 2014-03-17 21:33
W firmie panuje balagan i chaos (i to malo powiedziane!!!) Od zmiany wlasciciela firmy na stanowiskach zarzadzajacych sa osoby niekompetentne!! (usunięte przez administratora)Zarowno w BZ jak i na TK Lodz!!! Balagan!! Balagan!!! Balagan!!!! Nikt nic nie wie, nie umie podjąć decyzji!Bardzo odradzam!!!!!!!
9
Gość 2015-10-30 20:51
Brak słów by opisać panujący tam bałagan jedna wielka improwizacja. Osoby odpowiedzialne za budowę struktur wewnętrznych organizacji powinny zmienić zajęcie. Omijać szerokim łukiem.
6
mm 2015-12-09 08:16
potwierdzam wypowiedzi
3
KIEROWCA 2016-08-24 19:02
BAŁAGAN JAKICH MAŁO WYPŁYNELI NA SZEROKIE WODY I SOBIE NIE MOGA PORADZIC ZA ODBIOREM KONTENERA TRZEBA STAC CZASAMI 5 GODZ
6
Sped 2016-10-26 13:01
Najgorszy terminal kontenerowy w Polsce!!! Na terminalu panuje Średniowiecze. PORAŻKA!!!!
5
KIEROWCA BOMBOWCA 2016-11-23 01:57
super firma, bardzo miła obsługa na dyspozytorni jak i na placu ! zawsze służą pomocą !
Nie zgadzam się z opiniami wyżej ! chyba nie o tym samym terminalu mówimy..
4
spedycja 2017-01-14 20:07
Brak organizacji, wiecznie kolejka i uganiasz się w poszukiwaniu swojego kontenera bo nie wiadomo gdzie on jest. Pracownicy robią co mogą cud ze jeszcze to wszystko działa.
3
Kierowca 2017-01-25 09:23
Porażka brak organizacji na placu cię olewają i stoi się po 5 h za kontenerem a kierownik transportu bez jakiegokolwiek wiedzy w transporcie intermodalnym .
5
Rekrutacja 2017-05-25 08:01
Miałam tą "przyjemność" być tam na rozmowie. Jestem bardzo niemile zaskoczona zmianami, które tam zaszły. To nie jest absolutnie Spedcont, który znałam kilka lat temu. Zmieniła się zupełnie kadra. Zamknięto także biuro w centrum Łodzi. Kiedyś pracowali tam pasjonaci kolejowi, osoby bardzo dobrze znające się na swojej pracy z wysoką kulturą osobistą. Teraz te wszystkie osoby pracują w innych firmach. Nie ma tam już nikogo, kto był kilka lat temu. Kiedyś byłam w takim obskurnym magazynie, w którym leżały rozsyblpane swińskie ogony, a podłoga była czarna - przypomniało mi się o tym jak weszłam do tego biura na Olechowie - obskurnie, wszystko się lepi. Dwóch panów, którzy nie wiedzieli na jakie stanowisko aplikuje a przecież w jakiś sposób zaproszono mnie na rozmowę.. Niekompeteni i nieprzygotowani. CV widzieli po raz pierszy gdy rozmawialiśmy. Co chwila dzwonił im tel więc wychodzili z sali. Całokształt przypominał mi scenerię z Pitbulla. Pan na rozmowie ubrany w polówkę i gruby łańcuch. Na koniec ani dziękuję za spotkanie ani nic, tylko poszli sobie gdzieś rozmawiać.
Kalmar 2017-07-26 10:30
Firma zarządzana bardzo prymitywnie, bez pomysłu na jutro.
Warunki pracy pracowników poniżej krytyki zwłaszcza zimą.
Bałagan dotyczący lokalizacji kontenerów, lokalizację spisują panowie z ochrony.
Sprzęt wysłużony pamiętający czasy Gierka.
Ogólny bałagan.
Kierownicy znają z zarządzania tylko temat siły
Obowiązujący język polski i ukraiński.

Anonimowy klient 2017-08-21 17:39
Najgorszy terminal w Polsce jaki widzielem, traktują przewoźników jak najgorszy syf i nie wywiązuja się z umowy. Miałem okazję byc kilka razy na terminalu oraz w biurze i powiem szczerze, gorszego syfu nie widziałem, nie wiedzą nic na temat kierowców tylko o tym ile kto dziś kawy wypił. Aby dogadać się z koordynatorem to porażka, przez telefon dużo obiecuję a później przed kierownikiem to nic nie pamięta. Czekam tylko na jedno, na upadłość tego syfu!
Placowy 2017-09-10 17:42
A jednak co roku zmienia się w firmie na lepsze....
Samochody służbowe Zarządu.
Szkoda, że nie czajniki dla pracowników.
Do kibla z woda pieszo ok. 1 kilometra.
Placowy
Zostaw swoją opinię o SPEDYCJA POLSKA SPEDCONT SP. Z O.O. W ŁODZI TERMINAL KONTENEROWY - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDYCJA POLSKA SPEDCONT SP. Z O.O. W ŁODZI TERMINAL KONTENEROWY