brak logo

Hotel Stok

Wisła

Opinie o Hotel Stok

anonim 2009-06-07 17:50:19
Przyjażni ludzie i atmosfera, jednakże są duże luki w równym traktowaniu pracowników zależnie od płci.
szukam nowej pracy 2009-07-22 21:39:50
tak to prawda pracuje tam już jakiś czas i wyraźnie mężczyźni są faworyzowani od kobiet
anonim 2009-11-21 12:54:56
Pracowałem tam kiedyś zarobki marne zresztą widać po ogłoszeniach cały czas poszukują pracowników więc to świadczy o zarobkach i traktowaniu ludzi bez porównania z Gołębiewskim
Jaśko 2009-12-06 11:01:43
Ja w tym hotelu też pracowałem i nie mam dobrego zdania czysty wyzysk złe traktowanie przez kierownictwo pracowników ( techniczny ) ci ludzie nie mają pojęcia o kierowaniu zespołem pracowników dlatego jest taka duża rotacja pracowników kto porobi jakiś czas i przekona się to odchodzi dość szybko ja nie polecam i większość nawet ci którzy tam pracują
Wiolka 2009-12-22 12:43:03
Co tu dużo gadać ceny są bardzo wysokie za ten standard który oferują ( bez porównania z innymi hotelami) żadnych atrakcji wszędzie daleko ja nie polecam
Jaśko 2009-12-29 17:19:08
Aby nie być gołosłownym poczytajcie aktualne ogłoszenia znowu poszukują pracowników do działu technicznego i gastronomi o ludzie co tam się dzieje jak za takie marne pieniądze ludzie uciekają chyba już ten hotel całkiem upada
anonim 2009-12-31 11:07:23
Ja też się podpiszę pod tym też tam pracowałem i dość szybko się zwolniłem >> marne wręcz bardzo marne pieniądze a kierownictwo czasy średniowiecza nie ma pojęcia o kierowaniu garstką pracowników nie polecam tam pracy niech każdy przemyśli czy warto .....
Julka 2010-09-12 18:14:10
Ja w tym hotelu byłam drugi raz ( z firmy mus ) żadnych atrakcji już od co najmniej 4 lat mówią o basenie że już wkrótce ale to tylko słowa . Byłam w centrum Wisły jest tam hotel Gołębiewski mają wszystkie atrakcje które przyczynią się do miłego odpoczynku .
anonim 2010-09-17 14:10:12
Pracowałam w tym Hotelu i naprawde nie polecam innym, bardzo mala wyplata,naprawde jest coraz to gozej, w ogole to same wady bardzo mało zaletów
gość 2011-01-17 16:40:57
będąc na wczasach przekonałam się jak traktuje się w tym hotelu pracowników....po prostu"mózg staje "że można w taki sposób traktować ludzi...miałam wrażenie że tylko jeden pracownik obsługuje cały hotel ze strony technicznej !...wszędzie gdzie byłam z mężem mijałam ciągle jednego i tego samego pracownika technicznego.dla mnie jest to niepojętne jak można tak traktować innych....pełno ludzi w hotelu a oni gonią jak zwariowani... "hotel czterogwiazdkowy a nie stać was na więcej pracowników??..
to ja 2011-03-31 03:11:06
po jakiemu to?
Panda 2012-01-21 22:26:50
Jestem zawiedziona byłam w tym hotelu bo mi go polecono ale to inny temat istne naciąganie klienta gdyby nie ten basen (jedyna rozrywka) można by powiedzieć gdzie diabeł mówi dobranoc .Co do obsługi i pomocy jakiegoś \"boja \" można tylko pomarzyć kto im dał te 4 gwiazdki...
Marlena 2013-02-03 18:18:08
Popieram tą Panią też jestem srogo zawiedziona jeśli chodzi o pomoc w transporcie bagaży do pokoju owszem obsługa Hotelu na głowie staje ale ta garstka jak stwierdziła dziewczyna na recepcji trudno cokolwiek zwojować .Myślę że Hotel oszczędza na pracownikach ale to widać dla każdego gołym okiem przy takim ruchu gości hotelowych trzeba do tego podejść profesjonalnie w Stoku tego brakuje .
agis 2015-01-07 14:39:17
Hej, poszukuje pracy na recepcji i myslałam nad hotelem Stok, jednakże z tego co widze mało tutaj aktualnych opinii. Polecacie pracę? Mam pytanie, czy recepcja stoi non stop, czy jednak możecie sobie siadać? Jesli stoicie, to z jakiego materiału jest podłoga, może zainwestowali w relaksujące maty pod stopy?
Pracownik 2015-03-09 18:24:50
Praca po dwanaście godzin, płaca za 8 godz. kierownictwo dramat Nie polecam tej firmy
momo 2016-05-11 21:45:51
@jhj to prawda są róźne opinie na temat zarobów w Hotelu Skok, ale trzeba pamiętać,że im bardziej jesteś miły dla klienta tym większe dostajesz napiwki,więc można czasami wyciągnąć drugie tyle co z pensji. Takie jest w każdym hotelu,a zwłaszcza 4 gwiazdkowym. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Hotel Stok - Wisła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Stok