brak logo

E Wedel

Warszawa

Opinie o E Wedel

Klient 2017-07-04 20:10
Czy ktoś może Mi podać namiar na Przedstawiciela na okolicę Zielonej Góry? Otwieram sklep i chcę by przyjechał. Tylko ten co robi starą A2 i Świebodzin bo z nim nie ma problemów i normalny jest. Liczę na szybki kontakt chcę się towarować. CHata Polska Zawada
2
Mickey 2017-07-12 21:29
Wie pan że w Wedlu PH który jest "normalny i nie robi problemów" to wyjątek na plus dla klienta ale firma napewno odbierze to inaczej. Tu PH ma być od wciskania na siłę , egzekucji bez skrupułów oraz bycia bezuczuciowym gnojem. I wtedy jest dobrym profesjonalnym PH. To krypto reklama dla tego PH. w firmie ale jak odejdzie to będzie mógł patrzeć na siebie w lustrze.
Kibic 2017-07-17 15:53
Widziałem ostatnio Przedstawiciela z Wedla o 6.30 na punkcie składał dwa stojaki jednocześnie zapierdzielał jak świstak na taśmie , uśmiechu tam nie było a ludzie na parkingu raczej patrzyli z żalem jak musi zaiwaniać od rana. Czy to standard w tej firmie że o tej godzinie już walczycie czy w ogóle nie zasypiacie ku chwale Wedel marki?! Biedne trybiki oby chociaż wystarczało wam czasu na życie.
2
Gwiazda 2017-07-17 20:07
Hej,
Jestem przed rozmowa kwalifikacyjna na ph. Jak wygladaja etapy rekrutacji? I pytanie o zarobki ? Jaka jest podstawa ph w tej firmie i warunki umowy ? Z gory dzieki za konkretne info na moje pytania.
Król BoBo 2017-07-18 09:25
Te pieniądze nie wystarczą Ci na pokrycie strat na zdrowiu psychicznym i nigdy za nie nie kupisz czasu który ta firma zabierze Ci z życia
1
Tomek 2017-07-18 10:59
Jak atmosfera w impulsach na Górnym Śląsku ? Da się normalnie pracować i wyrobić w 8-9 godzin pracy ?
Trelek 2017-07-18 17:31
Tak jak w całej Polsce haha! Wszyscy szukają pracy , a Managerowie prowadzą rekrutacje jak widać
Lucek z pucek 2017-07-20 15:33
Fabryka przyjemności .... z dnia na dzień jestem bliższy zdania buldożer i zaorać !!! Ja się zwalniam bo już nie mogę wytrzymać w tym kołchozie !!
Powodzenia pozostałym !!
3
Lucedk 2017-07-20 15:38
Do pracy przyjeżdza Ukraina, bo Polska wie że czekolada jest z gorzkiego kakao ....
1
Mufasa 2017-07-24 20:04
Czy to prawda że RKSI mają zacząć jeździć na "Safari" i dobijać już konającą zwierzynę? Niech tylko pamiętają że ranne zwierze nie mając już nic do stracenia może bardzo poranić myśliwego. Warto zastanowić się czy takie "Safari" jest humanitarne lub czy da zamierzone rezultaty bo w pewnym momencie zabraknie zwierzyny i nie będzie do kogo strzelać. A z tym chyba już zaczyna być problem.
Mufasa bez sierści 2017-07-24 20:30
Mufasa, co masz na myśli mówiąc Safari? Od roku nie jestem w Wedlu, ale tego określenia nie słyszałem. Dodatkowo jestem tu systematycznie i zauważam również, że często zmieniasz nick, bo analogia Twoich wpisów i rodzaj straszenia rzuca się w oczy. Dziwny musisz być kolo taki "internetowy bruce lee" :)
2
yyyyyy 2017-07-24 22:47
Jutro mam rozmowę w sprawie rekrutacji na IPH Śląskie. Rozumiem, że szkoda marnować czasu?
obiektywnie 2017-07-25 08:53
Masz rozmowę w sprawie rekrutacji czy masz rekrutację?
To zależy od Ciebie, ale nie powinieneś sugerować się opiniami - zwłaszcza osób, które wylewają na forach swoje żale. Wedel to solidna, stabilna marka i bardzo dobry pracodawca. Nie ma co ukrywać, że jako rynkowy Lider wymaga też wyższych standardów, ale to przełoży się na Twój rozwój. Powodzenia.
2
Giguś 2017-07-25 09:23
Idź na tą rozmowę te dwie osoby które będą siedzieć na przeciw to cały krajobraz tej firmy i to co zobaczysz Vis a Vis siebie i to co od nich emanuje to to co będziesz miał na codzień
Legolas 2017-07-26 01:03
Pracuje w Wedlu na stanowisku Iph od ponad roku.Wszystko z rozmowy rekrutacyjnej się sprawdziło dużo pracy, duży teren, zadania, targety kontrole itd. Wiedziałem na co się decyduję , nie żałuje, wiele się nauczyłem.System wynagrodzenia pozwalający zarobić. Praca dla ambitnych ,pracowitych, z pomysłem na siebie .Warto spróbować... Nie każdy się nadaje Ci najsłabsi nieuczciwi odpadają i wylewają swoje żale na forum.
Powodzenia.
6
Prezydent RP 2017-08-09 15:32
Widzę po urlopie nic się nie zmieniło
Bo następne ogłoszenie na Pracuj.pl się znów pojawiło:)
Ilu jeszcze ludzi świeżą głowę mając
Porzucić Wedla nagle, w net zachciało???
Kierownicy wypoczną to się wtedy zacznie
Bo chęci nabiorą na tą wspólną jazdę
Ale się zaskoczyć bardzo mogą wtedy
Bo nas już nie będzie i co zrobią wtedy???

1
Ziomek z regionu 2017-08-09 16:45
Talent marnujesz na tym forum Ty " Wedlowski Cukiereczku"!
3
Monia 2017-08-10 15:42
Witam.
Chce aplikować na stanowisko Impulsowego PH czy ktoś może mi opowiedzieć czym to się różni od PH że tylko o Impulsowych można tu poczytać i trudno wybrać te właściwe właściwe prawdziwe dające obraz wpisy. Widzę że coś jest na rzeczy i nie chcę startować jeśli choć w połowie to co piszą jest prawdą bo szkoda czasu i zdrowia
JOE 2017-08-11 22:59
Robota jak każda inna. IPH obsługuje małe sklepy. Ma większą bazę i dużo większe sekcje . Jeśli w życiu sugerujesz się tym co banda dewot wypisuje na forach to lepiej rzeczywiscie nie marnuj czasu .
2
Co Cię Kocha 2017-08-13 21:56
Cudowny Cukierek Lider Kolarzówka,
wcześniej się u niego Polki biły,
teraz będzie Ukraina na potęgę piła.

Wypijmy za błędy, również błędy Cukierka
Lider Kolarzówka 2017-08-13 23:45
Praca w Wedlu ma być niebawem po 12 godzin
(przerwa obiadowa 30 + 2x relaksy po 5)
Praca od 6-18, 18-6
Stawka 10 na godziene

Zapraszam
Bill 2017-08-15 15:18
Ilu IPH szuka pracy? Dajcie okeja jeśli szukacie. Ja znam siebie i jeszcze jednego:)
5
szpon mruczuś 2017-08-17 07:27
Bill, kopiesz, jątrzysz, podkopujesz. Po co? Mi na przykład jest TU bardzo dobrze i tak jak Ty znasz jedną osobę która również szuka pracy, to ja znam wiele, które są zadowolone z warunków jakie oferuje Wedel i nic nie chcą zmieniać.
Swoją drogą to nawet mi Ciebie żal - nie dajesz sobie rady, wylewasz pot na monitor, więc mam dla Ciebie koleżeńską wskazówkę; otrzyj łzy, wysmarkaj nos i zmień "piaskownicę". Patrząc na Twój wpis proponuję byś wybrał zawód ankietera on-line. Zobacz, siedzisz przed komputerem, wpisujesz pytanie i czekasz... a tu NIC :) hmmm, to może nie był najlepszy pomysł, więc może kup wędkę i idź na ryby - emocji tyle samo i też się pewnie nie napracujesz... nuda - ooo!!! Ty pewnie tego szukasz :)
7
szt 2017-08-23 23:21
wiadomość dnia dyrektor hr lotte po 7 latach w trybie natychmiastowym został zwolniony. zapanowała wielka radość
z produkcji 2017-08-23 23:24
tak to prawda zle się dzieje w Wedlu, to nie są ostatnie zmiany.
Jacek 2017-08-24 20:18
Menagerowie prowadzą rekrutacje na Ukrainie.
Pilnie i sumiennie ...

Z resztą czego się spodziewać ?
Dział HR tak czarował, że z nadgodzinami wychodziło że pracowało się za 8 złoty za godzinę

W Wedlu człowiek sioę nauczył pić pić i pić....
1
XXX 2017-08-24 21:35
Przecież w Wedlu czekolada jest gorzka:) a managerowie zawsze mają różowe okulary tylko że ludzie zwalniają się i uciekają bo widzą i czują że to nie jest już to co było kiedyś
XYZ 2017-08-25 23:01
Brawo sprawiedliwość musi być, za chwile następne ciekawe zmiany
Smyk 2017-08-28 18:02
XYZ jakie zmiany? Co wiesz?
oplo 2017-08-28 21:07
zmiany nadchodzą oj beda zaskoczenia dla nie których
Pik 2017-08-29 18:58
Następny IPH odchodzi. Coś ta czekolada ludzią szkodzi
1
Bo 2017-09-01 15:31
Kto odchodzi z Impulsów?! Rotacja tu staje się MEGA duża czy Asterki nie pomogły?:) JJ odchodzi i teraz się zacznie dziać!
1
Hetman 2017-09-04 08:03
Mało nas mało nas do pieczenia chleba:P a szlachta się chce bawić i jutro wódki będzie więcej dla nas przynajmniej wypijemy za tych których już nie ma
1
Bob 2017-09-06 19:29
Nie wiem jak wy ale ta cała integracja to raczej średnio nam wychodzi ludzie rzucają się sobie do gardłem ,rywalizacja a nie integracja a jedyne co dobre to jedzenie i picie:) No może chwilowy uśmiech Joanny to jakaś nowość:P
MortalKombat 2017-09-06 20:57
Oj maruda z Ciebie Bob! Mi i całemu mojemu regionowi impreza bardzo się podobała. Zresztą jak widać było na części wieczornej większość SUPER się bawiła. Widujemy się rzadko a dosłownie w moment wszystkie stoliki zostały zsunięte i dyskusje trwały do wczesnych godzin;-) Uśmiech Szefowej rzeczywiście " ZJAWISKOWY" ,ale ja widuje go najwyraźniej dużo częściej niż TY, bo nie był dla mnie nowością! Może zastanów się Marudo dlaczego Ty tak rzadko?
11
piłkarz 2017-09-06 21:11
Integracja super. Dziękuję
5
Gracz 2017-09-06 21:46
Meczyki męczące ale spoko.
Fajne miejsce na spotkanie.
4
Bobowa 2017-09-06 22:00
PEWIEN BOB ZE WSI BOBOWA
POJECHAŁ PO BÓB DO SOCHOCINA,
NAKUPIŁ NIEMAŁO,
ZJADŁ ILE SIĘ DAŁO,
ŹLE WSPOMINA GO KLOZETOWA.

Bob zrób coś z sobą bo jak widać życie strasznie Ci ciąży!
ALEX 2017-09-06 22:48
Witam, pojawiło się ogłoszenie na PH Rzeszów . Możecie napisać jak wyglądają warunki zatrudnienia auto itd. .Jak się pracuje na tym stanowisku?
real Joe 2017-09-07 07:58
Bob'ek nie przesadzaj. Jak dla mnie całość na duży plus. Fajnie, że jako Impulsi mogliśmy spotkać się na imprezie Działu. Mam tylko nadzieję, że tego typu eventy - będą cyklicznie np. co rok :)
5
Mały Nicky 2017-09-07 10:13
Gdzie jest wódka tam się dzieje:) wyluzować można było ale "sposób na wódkę" stosuje powszechnie Putin i wszyscy go "kochają" :P
Czek 2017-09-09 14:51
Już niedługo pojawi się o wiele więcej ogłoszeń z tego regionu ...
2
Alex 2017-09-09 19:58
Czy to oznacza , że coś jest nie tak w tym regionie ? Odradzasz aplikowania?
1
Potencjalny 2017-09-13 07:22
Witam. Mam pytanko jest oferta na ZG czy ktoś może Mi napisać dlaczego PH odchodzi? Widywałem go na punktach i dawał radę ,ludzie chyba go lubili handlowali z nim więc dlaczego odchodzi? Powiedzcie czy warto aplikować jego już nie zapytam. Co jest na plus co na minus? Będę wdzięczny
Dyzio 2017-09-14 21:35
Taki dobry ,że aż sam o sobie musi pisać;-)
Potencjalny 2017-09-15 07:44
Kto?
Potencjalny 2017-09-15 07:47
Gdzie pisze? Tu jest dużo informacji ale ciężko wybrać rzetelne. Pomóżcie bo chcę próbować
Bruno 2017-09-15 09:57
Ja też jestem zainteresowany ofertą na Zielonej proszę o info
StreetFighter 2017-09-15 18:10
Jeśli chcesz próbować próbuj:) nie głupio pytasz... masz doświadczenie , lubisz walczyć , nie boisz się stresu i wielozadaniowości... próbuj. Tu trzeba mieć jaja i dużo samozaparcia i jak znany wieszcz mówił "czasami zagruźć zęby" :) Ja polecam. Doświadczenie jakie zdobędziesz pozwoli Ci decydować gdzie w życiu zmierzasz
3
Ron 2017-09-19 18:33
Jakoś średnio nam ten wrzesień idzie co:/ reklama kosztuje , konkursy kosztują a skąd to brać? Raz na wozie raz pod wozem. Czemu ostatnio ciągle podcwozem!
Zostaw swoją opinię o E Wedel - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Wedel