brak logo

E Wedel

Warszawa

Opinie o E Wedel

Łajka 2017-03-04 21:46
Gęstnieje?! Mój "nadrzędny" szaleje bez powodu jak pierwszy w rankingu nie jest! A co będzie jak targetu nie zrobi , kiedy nie zarobi i nie dostanie długopisu?! Z resztą gul mu chodził jak go w końcu nie odbierał w tym roku a co będzie teraz jak targety z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wstrząsneli! Panowie czy to czas na ewakuację? Za podstawę w Wedlu nie opłaca się pracować , za dużo wymagają za mało oddają. A rekrutacje ubogie w narybek , byle młody może go wypierzemy i da się nim sterować.
koń 2017-03-05 13:30
Targety będą duże za chwilę , a budżety będą przycięte. Ale jest super ogólnie , certyfikacje znowu będą , czekoladki znowu będą , pewnie jakiś audyt wpadnie itd.
PIK I POK 2017-03-08 13:13
Impulsowy dział zrobi targety bez pakietów i może się z nimi pożegnać taka kara za bałagan w magazynach. Daliście "impuls" do akcji i reakcji a co zostanie z budżetów to "ICH". Rozsądni wiedzą co z tą informacją zrobić. Patrzcie długo falowo nie zrobią impulsy to nie zrobi RKS i KKSI a za wszystko podziękują IPH wiadomo jak. Tak firma buduje atmosferę. Twierdza Zamość padła pierwsza
Joanna 2017-03-09 13:50
@PIK I POK długo pracujesz już w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków pracy i zatrudnienia.
P i P 2017-03-09 14:52
Szefowo w i tak nie słuchacie:]
PIK 2017-03-10 07:29
MK WIDAĆ ŻE MASZ POKÓJ RAZEM Z RKSem NA WYJAZDACH pisałem do inteligentnych
2
Jack 2017-03-10 07:31
Morał Kombatantów napisz coś więcej. O co chodzi z tymi rozliczeniami , jaka jest atmosfera , ogólnie jak się pracuje. Rzeczywiście widać duża frustrację u kogoś , ale ja szukam pracy i zastanawiam się czy nie aplikować na Zamość. Jakie będziecie mieli samochody?
MT 2017-03-10 07:39
Z inteligentnym ludźmi komunikuje się w inny sposób Gamoniu! Podejmie męska decyzję a nie siedzisz jak i marudzisz. Jak widać niedorajdo poradzić sobie nie potrafisz nawet ze znalezieniem pracy . Czuję, że Ciebie będzie dotyczyć kolejna dyscyplinarka! Dlatego tu siedzisz i jączysz! Przestań kłamać podaj namiary do siebie to Ci linę wyśle
Legolas 2017-03-10 08:57
pracuje w firmie od niedawna jest dużo pracy ale polecam . Można zarobić pakiet socjalny ok, samochody Doblo dramat raz w tygodniu servis. Ale zmieniają na dniach na OPLA Astrę 5.Ja niestety trafiłem na teren po człowieku który był oszustem i złodziejem ale już wychodzę na prostą .Współpraca z klientami idzie w dobra stronę są kontrole i czekoladki jest sporo stresu. Dużo prac z kierownikiem podobno u Ph jest mniej.
IPH 2017-03-10 16:04
Kto ma na zbyciu niepotrzebny karton PM bo mam akcje do rozliczenia a nie mam towaru bo nigdy go nie dostałem?! Ten kto ma mój towar niech zgodnie z jedną z wielu procedur odeśle go do UEDu bo inaczej ja będę musiał oddać towar którego w życiu na oczy nie widziałem:/ poza tym do 15 jeżeli nie rozliczę tych akcji klienci Mnie zlinczują bo nie dostaną towaru za akcje w lutym i nie zrobię targetu bo nie będę miał akcji centralnych na marzec. Na Uczciwego znalazcę czeka nagroda. Uśmiech dziecka którego tata nie będzie wkur. że choć tyrał pieniędzy nie zarobił bo poprostu nie miał jak.
Prawdziwy IPH 2017-03-10 16:36
" słodkie " to Twoje życie. Nie dość , że żona Cię bije to jeszcze dziecko ma za niedorajdę! Więcej odwagi i honoru. Zmykaj
pozdro 4 -przemek rksi. 2017-03-12 09:15
masakra co się dzieje.
nadal wy###lają z pracy z dyscyplinarkami?
Jack 2017-03-12 12:50
To o Tobie pisze Legolas. Co złodzieju i oszuście pracy nie możesz znaleźć? Czy może aktualny pracodawca dowiedział się o Twojej historii?
Wild Wild West 2017-03-13 12:59
Przemo pamiętaj najlepszy manager to taki o którym mówi się źle
;) ale jeżeli możesz polegać na swoich ludziach i ty masz tego świadomość nikt nie zakwestionuje twojej przydatności dla organizacji a wyniki mówią jednoznacznie że TEAM zbudowałeś mocny
More nad more 2017-03-13 19:08
Nie wiem kto Cię nauczył takiej def8nicji managera? Według mnie są 3 możliwości:1 ) Nigdy nie byłeś managerem, więc nie masz pojęcia o czym piszesz 2) Jesteś słabym managerem i wydaje Ci się że skoro naczystaleś się książek o żabkach to możesz promować bezsensowne teorie. 3) Jesteś managerem, ale swoje frustracje życiowe przeglądasz na życie zawodowe szukając odwetu za swoje niepowodzenia na swoich podwładnych.... Generalnie za nim napiszesz podobne bzdury i teorie wyssane z palca, wcześniej zmień dilera lub weź połowę
X-Max 2017-03-14 12:16
Sami mądrzy...( usunięte przez administratora ) firma jest OK a wszędzie znajdą się zgniłe jaja może warto w końcu oczyścić atmosferę i wrócić do dobrych praktyk kiedy chciało się pracować
Normalny PH 2017-03-22 18:35
Witam.
Na wstępie nadmienię że jestem z "rynku" i niedawno rozmawiałem z jednym z wedlowskich PH na punkcie czy ktoś mógłby mi zweryfikować pewne informacje bo ten PH opowiadał różne dziwne rzeczy? Jakie "czekoladki" audyt powodują u was taki stres że on woli szukać roboty niż dalej w tym uczestniczyć?! Koleś na punkcie robił z siebie małpę i dogadywał z paniami (błagał) żeby trzymały mu to co zrobił przez jakiś czas? Komedia była za free. Z tego co mówił to audyty i prace z kierownikiem to czysta 100% paranoja koleś wyglądał jak wrak ścierka brudas a nie PH. Pracuje w mniej znanej firmie ale jakoś takich cyrków nie robią. Kiedyś miałem Wedla za dobrego pracodawcę może i wartego zainteresowania ale po tym co czytałem tu wyżej i słyszałem od tego chłopaka to jakaś groteska.
1
Joanna 2017-03-24 15:36
A co jako obecni pracownicy E Wedel możecie powiedzieć o oferowanych w firmie benefitach? Chętnie dowiemy się na ten temat więcej.
Wójcio sama prawda 2017-03-27 17:16
Doblo to najlepszy benefit zawsze można wozić paczki dla DPD jak target nie pójdzie , Astra to ciągła mżonka jak podwyżki po ocenie rocznej. Z multisporta nie korzystam bo kiedy jak się pracuje od świtu do nocy a i skąd wtedy siły na sport. Dla nas sport to "pięciobój" czyli 5 czeko , parkur czyli skakanie po półkach oraz maraton czyli wyścigi z innymi PH kto szybciej wstawi stojak lub licytacje kto da więcej za stojak aukcja jak w Janowcu Podlaskim. Dla nas liczy się pieniądz i spokój. Z benefitów dobre jest ubezpieczenie na życie tyle ze Mnie będzie miała rodzina jak zasnę za kółkiem lub dostanę zawału ze stresu i przepracowania.
1
słodki 2017-03-27 19:06
Pracowałem do niedawna dla największej konkurencji Wedla i też miałem miałem mimo kontakt. Może nie tak źle bo ph na nim terenie był ogarnięty i przeszedł do mniejszej i ponoć spokojniejszej firmy właśnie przez to ciśnienie, audyty, kontrolę i psychoze, ciągle na świeczniku i miała dość a podobno jedna z lepszych osób w regionie (to i większe ciśnienie bo może robiła za lokomotywe). Akcje typu proszenie o zistawienie wystawki albo prosba do mnie lub kolegow bysmy odpuscili na tydzien przed kontrola bywaly. Inna sprawa ze Wargorki do tej pory mieli kupe towaru i kasy, gorzej z odsprzedaza bo jakosc produktu spada. Teraz kasa i szacunek bywa w średnich firmaach a nie w korpo z marketingiem, taki wedel czy milka mogą sobie pozwolić na nieszanowanie pracownika bo zawsze znajdzie się inny napaleniec.
1
Zainteresowany 2017-03-29 18:12
Przepraszam dlaczego ciągle są tylko ogłoszenia na Impulsowego Przedstawiciela Handlowego i nic więcej? Co to za odłam że tam ciągle "giną" ludzie aplikiwać czy nie? Proszę o konstruktywne opinie kiedyś Wedel to była firma z której nikt się nie zwalniał proszę o opis stanowiska?
Zainteresowany 2017-03-30 13:25
Może ktoś mi udzielić informacji? Po tych wpisach o "Impulsowych" nie wiem co z tą ofertą zrobić? Jakoś razi Mnie ta rotacja. Może ktoś z HRu!?
Dick 2017-03-31 11:12
3 x IPH szukacie?! To co tu piszą pokrywa się z prawdą i dowody są twarde. Tak motywuje się ludzi do pracy tych którzy są , byli lub tych którzy mieli by tu przyjść do pracy! A ilu szuka , zapytajcie?
Max 2017-03-31 13:19
Kolego ... a wiesz może co oznacza "Dick" po angielsku? W takim razie nie bądź "Dick" i nie szkaluj firmy w której pracujesz ... Tyle w temacie.
3
Dick 2017-03-31 23:14
Max nie da się szkalować firmy która sama niszczy swój Mit. Nowoczesność , korporacyjność ponad człowieczeństwo a szkoda bo legenda jest piękna.
Słodki 2017-04-01 09:56
Impulsowiec to z założenia mięso armatnie zarabiające mniej, jeżdżące mniej atrakcyjnym autem, obsługujące kurniki: najniższa półka. To od długiego czasu tak wyglądało i nie jest to tajemnicą. Ale tak na rozum: weź tu awansuj, jak nie ma gdzie się wykazać i tylko dostajesz spady, a coraz więcej sklepów się zamyka.
PiP 2017-04-03 12:03
I tak się czujemy , tak nas traktuje firma
Minionek 2017-04-04 08:54
Co się szykuje w dziale impulsowym , jakie zmiany nas czekają bo coś się dzieje?
koń 2017-04-09 19:16
idą duże zmiany, baaaardzo duże , a tak naprawdę to szkoda życia młodego człowieka by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po sklepach i słuchać niekompetentnej kadry . Płace marne vs wymagania ogromne, czasu prywatnego nie ma , ale jest coś w zamian [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stres. No i potem oceny roczne z czapki, by nie wyszło wyżej niż u szefa.
1
Joanna 2017-04-10 10:57
@koń o jakich zmianach wspominasz? Chętnie dowiemy się więcej na temat obecnej sytuacji w firmie.
Sun of the beach 2017-04-11 17:04
Koń chciał powiedzieć że tą "bardzo dużą zmianą" jest to że on odchodzi bo ktoś go bardzo zmotywował do dalszej ciężkiej pracy "uczciwą rzetelną i szerokopasmową" oceną rocznego wylewania potu i wysłuchiwania budującego bełkotu klientów i kierowników którzy nie pamiętają już sami jak byli na naszych miejscach. "Nie pamięta wół jak cielakiem był". Rozumiemy chwytacie swoją szanse ale miejscie sumienie i doceniacie co macie. Rotacja w naszym dziale świetnie obrazuje że ktoś tu ma problem i nie koniecznie są to ludzie od sprzedaży "niższego pionu " bo z tego co się orientuje każdy z nas chce uczciwie pracować i zarabiać pieniądze bo po to tu przyszliśmy a za podstawę nikt tu pracować nie będzie i ani Pani pani Joanno ani panowie RKSi nikt z was za podstawę jaką my mamy nie robił by tyle co My. Ciężko jest " s.r.a.ć we własne gniazdo" ale jeżeli nie ma dialogu bez konsekwencji służbowych i późniejszych represji jedyną formą jest "krzyk" tutaj bardziej czy mniej merytoryczny ale "krzyk" może kiedyś ktoś chcący dobrze dla NASZEJ go usłyszy.
MortalKombat 2017-04-11 22:16
Bogu dzięki ,że takie "Gamonie jak Wy odchodzą"! To naprawdę dramat ,że w Naszym zespole pracują tacy nieudacznicy. Ludzie na ocenę roczną - jak w każdej firmie - pracuje się cały rok. Jeśli ktoś nie ma wyników to chyba oczywiste ,że nikt nie będzie bił mu braw a już na pewno dawał podwyżek. Rozmawiam z ludźmi w swoim zespole i oraz innych i nikt takich wyimaginowanych doświadczeń jak Ty nie ma.
Pewnie jesteś jednym z tych złodziei lub lewusów bez pomysłu na siebie i dlatego jesteś ( byłeś) dociskany. Niestety jesteś przykładem tego ,że nie ma sensu inwestować czasu w beztalencia.
"Z pustego i Salomon nie naleje"!!!
Joanna 2017-04-12 09:40
@MortalKombat rozumiem, że Ty masz odmienną opinię o pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. Tylko bardzo proszę o nie obrażanie innych użytkowników forum.
Joanna 2017-04-12 14:51
@MK nie jestem w stanie upomnieć każdej osoby. Jednak zachęcam wszystkich do zamieszczania komentarzy, które są jak najbardziej merytoryczne. Zamiast wzajemnego skupiania się na pojedynczych użytkownikach wątku, dużo bardziej konstruktywne i przydatne dla osób szukających informacji o firmie będzie zamieszczenie własnej opinii. Tym bardziej jeśli odbiega od tych, które pojawiają się obecnie.
Green Monster 2017-04-12 18:12
Smutne to trochę jaka żółć się tu leje... Mi też wiele rzeczy się nie podoba i nie wiem czy długo z pewnymi standardami jeszcze wytrzymam ale nie można pisać że Wedel jako firma jest firmą złą dla pracownika. Może nie jest to raj na najniższych stanowiskach terenowych ale pamiętam pierwsze co zapamiętałem przy zetknięciu z innymi ludźmi z firmy to rozpiętość doświadczenia (życiowego oraz zawodowego) tu trzeba być twardym i przyjmować ciosy na które w innych realiach pewnie byśmy nie pozwolili , pracuje się więcej niż w innych firmach w których pracowałem i to nie tylko w terenie ale i w domu. Pracy jest dużo ale może kiedyś ktoś cię zauważy a jeżeli nie to doświadczenie nabyte pozwoli Ci być może w nowej firmie być tym najlepszym i dać się zauważyć tam.
Każdy z nas jest inny , wyjątkowy i wnosi do regionu i firmy coś ważnego. I każdego z was było miło poznać.
4
Nie wierzę 2017-04-13 22:47
Witam
Czytam opinie na temat pracy w Wedlu i nie wierzę w to co widzę.
Jak można ..... we własne gniazdo!!! Jak można pisać takie bzdury!!!!?
Te opinie muszą pisać osoby, które chciałyby nic nie robić i brać za to pieniądze i z lenistwa nawet nie pachnieć, ale kasę brać.

Ludzie ogarnijcie się!!
Zgadzam się z niektórymi wypowiedziami. Wymagania są to prawda. Czasem jest trudno, czasem jest nerwówka, ale taka jest nasza praca. Taki jest obecny rynek.Wymaga umiejętności radzenia sobie ze stresem, z zaplanowaniem czasu. Wymaga komunikatywniści , budowania relacji i chęci. Tylko dlaczego nie bierzecie pod uwagę tego, że w każdej firmie i na całym świecie jest tak, że żeby coś osiągnąć trzeba z siebie dać więcej niż minimum?

Nie jest prawdą, że przełożeni nie doceniają.
Jeżeli robisz coś ponad jesteś doceniany. Minimum musisz mieć i za to nikt nie będzie stawiał nikogo na podium. W ŻADNEJ FIRMIE.

Oceny roczne-jak pracujesz cały rok taką masz ocenę i to jest normalne.

Nie jest prawdą, że trzeba bać się wyrazić własną opinie, lub zdanie.
Nie jest prawdą, że za rozmowy ponosisz konsekwencje.
Jeżeli mówisz sensownie, jeżeli masz pomysł na rozwiązanie problemu, jeżeli mówisz o prawdziwych barierach, a nie bzdurach zawsze zostaniesz wysłuchany. Zawsze jest rozmowa. I nie mówcie, że nie. Tylko mówcie o sensownych barierach.
O każdej sytuacji, o każdym niedociągnięciu można rozmawiać, a nawet trzeba.
Przełożeni nie zawsze wszystko wyłapią, bo z wieloma rzeczami nie mają styczności, ale wystarczy o tym mówić , żeby wiedzieli o co chodzi. Czy to w systemie, czy też w rynku.
Jeżeli nie wiedzą, to jak mogą reagować? Jak mają nam pomóc?

Dlaczego tyle razy pisane było o tym "BEZNADZIEJNYM DOBLO", a tak mało o tym, że mamy zmianę na Opla?
Dlaczego nikt nie pisał, że Doblo było do Vana, że była zrobiona specjalna paka na vana i po to były takie auta?
Odpowiem
Dlatego, że lepiej jest narzekać niż pokazać pozytywne rzeczy w firmie, a pozytywy są, tylko o tym nikt nie będzie pisał, bo po co , przecież lepiej jest narzekać.
Dlaczego nikt nie napisze, że vana mamy za sobą?
Dlaczego nikt nie napisze,że są Ople Astry nowe 5-cio osobowe?
Są firmy, które zatrudniają z własnym autem, może dla wiecznie narzekających taka opcja jest lepsza-zastanówcie się


Malkontentom proponuję zmienić firmę i iść tam gdzie będzie lepiej.
Nie rozumiem, po co tu jeszcze jesteście skoro jest tak źle.

Polecam pracę w Wedlu osobom, które chcą naprawdę pracować.
Osobom, które chcą posiadać umiejętność pracy w stresie, ale też pracować w fajnej atmosferze.
Osobom, które chcą nauczyć się kreatywności, albo wykazać się swoją kreatywnością.
Osobom, które chcą budować naszą Firmę i chcą być dumni, że mogą pracować w Wedlu.
Osobom, które wchodząc do sklepu obsługiwanego przez siebie będą mogły powiedzieć" TAK TA PÓŁKA ZROBIONA ZOSTAŁA MOIMI RĘKOMA. TAK. JESTEM Z TEGO DUMNY DUMNA"

A Wy wiecznie narzekający przestańcie oczerniać firmę. Idźcie w końcu tam gdzie będzie Wam lepiej i dajcie pracować tym którzy chcą pracować.
14
goryl 2017-04-21 08:28
IPH w ogóle nie powinni narzekać , bo co by nie mówić to są od obsługi najmniejszych klientów .
Od poczatku wiedzieli , że będzie doblo itd.
Ale to ,że jest duża rotacja IPH to nie wina Wedla , tylko wina ich przełożonych , którzy nie mają prawdopobnie kompetencji do pracy z zespołem . Ale tak to jest jak się wyciąga w górę swoich kolegów , mimo że nadają się jedynie do pracy w magazynie.
Łuki 2017-04-21 09:35
Nikt już na Doblo narzekać nie będzie:) a ty nie oczerniaj NASZYCH RKSów bo lepszy swojski chłop z rynku niż teoretyk zza biurka lub ASM z importu nie znający firmy , produktów i realiów. A RKS z plecami to tylko wartość dodana dla zespołu:)
1
Joanna 2017-04-21 09:42
@Nie wierzę dziękuję za tak rozbudowaną opinię. To ważne, mieć poczucie, że zawsze w firmie można liczyć na wysłuchanie i że inni liczą się ze zdaniem pracownika. Rozumiem, że Ty lubisz swoją pracę. Mógłbyś/mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tego jakie możliwości rozwoju oferuje firma?
Nie wierzę 2017-04-21 23:56
Witam
Tak. Można liczyć na wysłuchanie i na to, że inni liczą się z twoim zdaniem, jeżeli masz coś do powiedzenia sensownego, a nie tylko pretensje, zarzuty i to jak wszystko jest źle. O tym też trzeba mówić, ale używajmy argumentów dlaczego coś trzeba zmienić, lub udoskonalić. Co nam pasuje i argumentując to mówić dlaczego tego nie zmieniać.
I tu już zaczyna się rozwój.
Rozmowa przy użyciu argumentów.
Część ludzi przychodząc do firmy doskonale potrafi używać argumentów , inna część mniej doskonale i w tym kierunku można nabyć tej umiejętności.
Rozwój to nie tylko awans tak jak wielu z nas uważa, ale są to też umiejętności, których nabywamy w Firmie.
Rozmowy z klientem trudnym, niedostępnym jak też z tym bardziej dostępnym.
Umiejętność dostosowania się do klienta. Z jednym musimy rozmawiać biznesowo z innym na luzie, bo klient nie lubi "sztywniaków" i takich odsyła z kwitkiem- " kupię sobie co będę chciał i gdzie będę chciał"
Rozwój to nauka i budowanie relacji zarówno z klientem jak też z Firmą.
Rozwój to nabywanie i udoskonalanie umiejętność rozmowy z klientem w taki sposób, aby zaczął myśleć tak jak my chcemy, aby miał przekonanie do tego, że to jest naprawdę doskonały pomysł.
Nie ma już chyba sprzedawcy w firmie, który przy nowaościach leci na "RUMUNA" argumenty są codziennością.
Rozwój to planowanie i zarządzanie czasem i sprzedażą- estymacje- umiejętność, którą nieświadomie wykorzystujemy w życiu prywatnym, tylko nie planujemy tego używając plików, bo kto z nas nie planuje sobie wyjazdu, czy zakupów. Raz zaplanujemy to lepiej raz gorzej, przeliczymy się z wydatkiem, lub nie wyrobimy się w czasie, to następnym razem planujemy rozsądniej.

Rozwój to wspólne prace- tak czasem męczące, ale po takiej pracy sami widzimy, że możemy jeszcze zrobić Coś innego, coś więcej. Sami widzimy rezerwy, choć nie chcemy ich zauważać.
Rozwój to warsztaty, nawet powtarzane kilkukrotnie zawsze wniosą coś nowego, coś innego, coś co wykorzystamy w swojej pracy i w życiu.
Rozwój to rozmowy w zespołach i nie tylko w zespołach, ale z ludźmi z firmy.
Wymiana doświadczeń tych dobrych i tych mniej dobrych. Chyba, że trafimy na wiecznie niezadowolonego, ale tu też mamy pole do rozwoju"NIGDY NIE BYĆ MALKONTENTEM, BO TO PRZESZKADZA, DENERWUJE MNIE I INNYCH"

Rozwój to również nauka szacunku do klienta, kolegów, przełożonych i firmy.

Wedel jako firma daje bardzo szeroki obszar do rozwoju, tylko trzeba chcieć się rozwijać. Trzeba chcieć zauważać jaki aspekt rozwija.

Awans-trudno dostać się na stanowisko, gdzie nie ma wakatu.
Ale dostajemy informację, na jakie stanowisko można aplikować i wiem, że nie ma problemu z zaproszeniem na rozmowy, jeżeli doświadczenie i kwalifikacje adekwatne są do wymogów danego stanowiska . No chyba , że np. "Sprzedaż" aplikuje na stanowisko np. Kierownika produkcji :) ale jeżeli ktoś ma doświadczenie i predyspozycje to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby aplikować.
Wiem, że osoby chcące się rozwijać, albo osoby chcące udoskonalać już nabyte umiejętności zgodzą się z tym, że firma daje dużo możliwości do rozwoju.
Możliwości, które możemy wykorzystać zarówno w pracy jak też w życiu prywatnym
2
ewa 2017-04-23 07:48
co więcej , jest coraz więcej luzu , wspólne prace to sumie gadanie o wakacjach itd , obiadek, kawusia
wyniki się robią same , a najlepiej jest poza Warszawą - nikt nie przyjeżdża i nie zawraca gitary.
2
łaciaty 2017-04-24 20:52
Akurat słyszałem rok temu od koleżanki z Wedla inną opinię, może się zmieniło, narzekała że rozrósł się kontroling i wymagania nierealne się stawały itp ciśnienie i poszła do "spokojniejszej" konkurencji.
Jesli to prawda to nawet jestem skłonny uwierzyć, bo irma wpompowała trochę kasy i wysiłku w swoją pozycję, przynajmniej na tradycji są mocni, gdzie nie zajdę to was pełno, Milka zawężona, a Wedel się wylewa. Ciekawe czy to wszystko przekłada się na wyniki finansowe firmy. No i wiadomo, co region to inaczej.
Warrgorek 2017-05-09 11:20
Jak tam iph?
Juz macie nowe astry?
Joanna 2017-05-09 11:48
Obecnie firma poszukuje między innymi INŻYNIERA PROCESU do pracy w Warszawie. Czy ktoś z Was pracuje w tym charakterze w E Wedel i mógłby powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda ta praca?
Billi Bob 2017-05-09 18:25
Tak i nagle forum ucichło:) daj dziecku cukierek. Ale nikt w tym nowym aucie nie zauważył jak dowalili z targetami i że w portfelu za chwile już się Cash nie zroluje i czar Astry pryśnie. Policzcie sobie panowie i panie jak "mocno rośnie" obsługiwany przez was kurnik czy za chwile nie okaże się że to co słuchaliście o "firmach krzak" nie dzieje się na naszym ogródku. Chyba ktoś w Warszawie nie zauważył że chłonność rynku też ma swoją granice a cyfr których oczekujecie nawet najlepsi już niedowiozą.
słodki 2017-05-15 10:54
Teraz problemem będzie pewnie sytuacja, gdzie wszystko przestanie rosnąć bo ileż można pakować w te półki? W małych sklepach już więcej nie dacie rady zrobić, z wiejskiego kurnika nie zrobicie mega sklepu. Impulsowcom nie zazdroszczę.
Pewnie czeka was za jakiś czas syutacja jak w łaciatej konkurencji, doszli do szczytu, zaczęli oszczędności, redukcje itp. Chyba że jeszcze pociśniecie w marketach nowoczesnych, bo tam jeszcze coś da się pewnie zrobić, ale to już wasz problem, czy opłaca się strzelać dla udziałów półkowych na niskiej rentowności, no i to rozgrywa się wyżej :).

...chyba, że zaczniecie robić....yyy przepraszam produkować lody ;)

pozdrawiam
była konkurencja
... 2017-05-19 12:40
Witam,

Może ktoś się orientuje jaki jest przedział godzinowy w pracy na produkcji? W ogłoszeniu jest napisane, że to praca na 3 zmiany. Czy to standardowe godziny 6-14, 14-22, 22-6? Czy w Wedlu inaczej się to przedstawia?

Pozdrawiam
killbill 2017-05-25 22:56
ile można zarobić na PH Impuslowym? chodzi mi o kwote podstawy i prowizje
Duddi 2017-05-26 08:58
Prowizje:)?! Impulsy to rzeź niewiniątek tam targety z czapki i najcięższa robota idź do hurtowni będziesz miał "prowizje"
Bobo 2017-05-26 17:50
Na wszystkich co pracowali w Wedel jest wcześniej czy później przyklejona łata złodziej i nierób.
Zostaw swoją opinię o E Wedel - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Wedel