brak logo

E Wedel

Warszawa

Opinie o E Wedel

Lord Wargor 2016-06-14 17:29:46
Jak pisali koledzy wyżej PH Impulsowy wypala się najszybciej dlatego pojawiają się wakaty. Najwięcej pracy z najgorszymi klientami za najmniejsze pieniądze. Targety standardy zadania controltour'y z RKSem dużo pracy w domu. Jeżeli jesteś kawalerem to OK może dasz chwile radę jeżeli masz rodzinę z tego co wiem od ludzi nie będą szczęśliwi że pracujesz w Wedlu chyba że tak bardzo lubią czekoladę:) Auta , dalej "niezawodne" Doblo do pracy OKey ale nic poza ,benefit to nie jest. Z doświadczenia wiem że w innych firmach jest łatwiej i nie jesteś ciągle w pracy.
1
pracujący przez agencje 2016-06-16 09:46:12
Brak pomysłu na pracę sprowadza się do tego że wyżywa się na ludziach ale tak tacy ludzie maja ze uważają że najlepszą obroną jest atak.
8
duszek 2016-07-17 20:46:54
bylas na wymianie ciekawe ile lasek obciagnelas a po drugie niekazdego faceta w polsce stac na silownie a wy polkoi jestescie kur wami taka macie opinie oczywiscie po za moja rodzina
Ciekawski 2016-07-18 17:43:22
Czy to prawda że LOTTE chce sprzedać Wedla ? Ktoś coś wie więcej ?
Max 2016-07-18 21:56:55
Ciekawski to taka sama prawda jak Twoją sąsiadem jest Justin Bieber :)
Wedel jest jedną z najdynamiczniej rozwijajacych się spółek w grupie Lotte więc możesz być spokojny. Lotte nie zamierza pozwbywać się takiego diamentu.
3
m. 2016-07-21 14:10:44
Czy ktoś pracował/pracuje w dziale R&D w Wedlu? Czy można nauczyć się tam czegoś na stażu? Czy istnieje szansa na zatrudnienie po stażu, jeśli stażysta się sprawdzić? Jaka panuje atmosfera?
3
Delo 2016-07-27 21:07:00
Dzięki rolmops 2016-01-22 16:03:59 za odniesienie się, wychodzi na to, że jakoś tam jest, tylko jest zasuw i ciśnienie, bo skoro poszła kasa to trzeba ją odzyskać ...
Wedlove 2016-08-08 16:25:33
Wedel jako firma jest ok ale:) jak wszędzie o tym czy da się tu pracować czy nie decydują ludzie to na jakich trafimy i jak bardzo wyprani przez korporacje są. Czy wyżej w hierarchii tym mniej osób nad tobą co za tym idzie większa samodzielność i mniejszy stres. Najgorzej jest na dole czyli w terenie. Weźmy na przykład takiego PH działu Impulsowego który nawet przez korpoludków z wyższego poziomu zaszeregowania wymieniany jest osobno nie razem ze zwykłym PH. Tzw. Mięso armatnie najmniej doceniany najbardziej wyeksploatowany przez wymagania , szkolenia oraz zadania które dostaje od swojego przełożonego. Baza klientów 270 ilość wizyt min.16 skuteczność min. 16 , zadania? Target , standardy kanałowe, merch., ekspozycje itp. Wiecznie niedowartościowany ponieważ zarabia najmniej pracuje najdłużej z najgorszymi klientami jeździ Doblem a do tego przełożony ciągle go szkoli by pokazać jak mało potrafi. Pamiętajcie praca PH nie kończy się z końcem trasy zawsze jest coś do zrobienia w domu i to jest tak zwana równowaga między pracą a rodziną w Wedlu równo oznacza 13 godzin Wedel 4 godziny rodzina.
2
ChocoFighter 2016-08-09 15:13:09
WEDLOVY w 90% trafiłeś w 10!!! Wymagania masakra , szansa na rozwój? Chyba że zastrzelisz liniowego lub znajdzie lepszą fuchę. Robią nam sieczkę z mózgu masz działać jak maszynka a w zamian dostajesz terminową wypłatę i wizję że może kiedyś czeka na ciebie raj i 100 dziewic ,skąd my to znamy:) Warszawa jest OK starają się stworzyć nam pozory rodzinnej firmy ale to tam robią z kierowników roboty. Niestety szkoda że wyścig szczurów trwa a co za tym idzie każdy robi z siebie zombie żeby tylko nikt go nie zrzucił ze stanowiska. A kto na tym najbardziej cierpi?! Szczury doświadczalne czyli MY. A przecież Great Place To Work pokazał że coś dzieje się złego.
2
XxX 2016-08-11 06:18:48
Wedel nigdy nie był firmą dla każdego Ci którzy są mocni (psychicznie oraz w tym co robią) będą zadowoleni a reszta zawsze będzie "płakać".... Szefie to mój wpis:p pozdrawiam najlepszy dział w firmie i najtwardszych ludzi w nim pracujących.
4
Wargor 2016-08-11 08:29:04
Brawo Ty :-)
MarcosSantos 2016-08-19 17:00:22
Czy u was w regionach też urlop=brak realizacji targetu?
Czy to jest jedyna forma udowodnienia ASM i RKS ile na rynku znaczy obecność PH.
Chyba że i u was nie powinno się iść na urlop bo to zaszkodzi realizacji planów regionu.
Coś się zmieniło przecież wcześniejsze lata nie były tak "ciężkie" i tak nas nikt nie nękał jak teraz.
1
Mały Nicki 2016-09-08 18:54:08
Ilu z was przyjaciele i przyjaciółki PH ma szanse na realizacje obecnego targetu? Nawet ASMowie w to niewierzą! Ile można?! Pracy 2razy więcej niż w innych firmach stresu także to i target x2 może tak w końcu kasa chociaż x 0,2?
Ciekawy 2016-09-11 13:43:19
Witam.
Mam pytanie do osob pracujacych w W. Jak wyglada praca na stanowisku Technik Utrzymania ruchu da sie przezyc ;) pozdr
Ciekawy 2016-09-11 15:04:12
Pytam bo chcialbym zlozyc podanie na to stanowisko i chcialbym czegos sie dowiedziec o tej pracy. Czytajac niektore wpisy to mam rozne odczucia ;) chociaz pracujac na tym stanowisku w innej firmie sadze ze podobne odczucia sa ludzi na roznych stanowiskach :)
Ranstad Grodzisk Mazowiecki 2016-09-19 08:55:39
Agencja Pracy Tymczasowej RANDSTAD poszukuje osób do pracy tymczasowej na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI
Wymagania:

a) posiadanie książeczki sanepid
b) dyspozycyjność do pracy trzyzmianowej

Oferujemy:
a) Stawkę godzinową (13,00 – 14,00 brutto /godz)
b) Dodatek za pracę w porze nocnej (4,00 zł brutto/godz)
c) Premie w wysokości 1,30 – 1,40 zł brutto za brak nieobecności nieusprawiedliwionych
d) Umowa o pracę tymczasową, podpisywaną co miesiąc lub na pół roku
e) Elastyczny grafik
f) Praca od zaraz

Aplikacje można składać w skrzynce pocztowej RANDSTAD
GalaktycznyPiegusek 2016-09-20 18:55:47
Czy u was Inni Impulsowcy też was tak traktują jakby chcieli żebyście odeszli i opowiadali jak to w Wedlu traktuje się ludzi? W Wedlu kiedyś nikt by nie wycierał ludźmi podłóg a ostatnio stało się to normą. Możesz pracować ponad siły, realizować targety a i tak zostaniesz zrównany z ziemią i twój przełożony pokaże Ci jak MAŁY jesteś. Ktoś tu zapomniał o szkoleniu z "kolorów" charakterów i zaczął stosować tylko jedną metodę Jeb.. Jeb.. nie nagradzać! Panowie i panie kiedyś Wedel był marką nie tylko na rynku czekolad ale marką jako pracodawca zacznijcie doceniać ludzi ich zdrowie i czas jaki dla firmy poświęcają chyba że chcecie by Wedel był jak inne firmy z wieczną rotacją na rynku i odbudowywaniem zaufania i relacji.
BaryłaOdGoryla 2016-09-21 16:30:26
Aha Widocznie to u nas jest takie mocne parcie na szkło że po trupach ale do celu. Wcześniej nikt nas tak nie jechał. Targety zrobione ale to i tak za mało. Niemożliwe targety zrobione ale to też za mało. U nas w ekipie wszyscy się powoli wypalają nawet ktoś nowy widzi że tu się robi jakiś kołchoz , psychika nie wytrzymuje a gdzie równowaga praca/dom. W trasie 9-10 godzin w domu robota w weekend robota a i tak ciągle złe.
1
MarianoItaliano 2016-09-21 18:59:22
Jeżeli pracujesz dajesz z siebie wszystko poświęcasz czas prywatny na to by spełniać wymagania przed tobą stawiane a na końcu i tak traktują Cię jakbyś i tak nic nie robił. My naprawdę pracujemy więcej niż ktokolwiek myśli, ilość godzin ,zadań ,kilometrów jest nieadekwatna do tego co do nas wraca. Ciągła presja nas niszczy odechciewa się dawać więcej i więcej bo i tak w następnym miesiącu będzie to samo. Spieszcie się szanować ludzi tak szybko odchodą a później co, znów budowanie relacji odzyskiwanie zaufania klienta wszystko od nowa. Doceniajcie ,pomagajcie a nie robicie wszystko by nie chciało się tu dalej pracować. My jesteśmy częścią tej firmy , robimy dobrą robotę zejdźcie z nas a efekt Wedel "w i po" zrobi resztę chcemy pracować bo szanujemy pracę ale bez zbędnego nękania i dołowania.
Stokrotka 2016-09-23 08:37:38
Marianoitaliano: czy możesz konkretnie napisać na czym polega nękanie i dołowanie?
Dotyczy to jednego kierownika, czy taka jest zasada w firmie?
Skąd się biorą nierealne plany? Może rok wcześniej były takie wyniki?
Stokrotka 2016-09-23 08:38:06
Marianoitaliano: czy możesz konkretnie napisać na czym polega nękanie i dołowanie?
Dotyczy to jednego kierownika, czy taka jest zasada w firmie?
Skąd się biorą nierealne plany? Może rok wcześniej były takie wyniki?
Wolf1986 2016-09-27 13:08:49
DZIEN DOBRY. Może się ktoś orientuje, jakie proponują stawki na magazyn ? Praca ciężka jest ? Z góry dziękuje za odpowiedz :)
ChałwaMać 2016-09-30 15:35:12
Mój RKSI czy ASM jak chciałby się nazywać właśnie pozwolił Mi podjąć decyzję odnośnie dalszej mojej kariery w strukturach sprzedażowych Wedla. Drodzy "Warszawiacy" nauczcie swoich Managerów że są inne metody współdziałania niż Mobbing ,to chyba nazywa się WSPÓŁPRACA. O ile Mi wiadomo Manager oceniany jest przez pryzmat swoich ludzi , a co jeśli ludzie źle ocenia współpracę z Managerem? Wiadomym jest że od pracownika trzeba wymagać , że trzeba go kierunkować , pokazywać możliwości i rozwiązania problemów ale co wtedy kiedy największym problemem staje się Manager? Drodzy "Warszawiacy" żeby mieć dobrych pracowników trzeba zapewnić im spokój , stabilizację i chęć bycia w tej firmie , pracownik zadowolony sam zrobi wszystko by nikt nie podważył jego kompetencji i żeby mógł dalej tu pracować. Nie straszcie , nie róbcie z nas durni , nie każcie szukać innej pracy przez zachowanie waszych Managerów my chcemy być częścią tej firmy bo ONA sam w sobie jest dobra
Innuendo 2016-10-03 18:50:20
Ludziska pracujący w terenie, obawiam się że u konkurencji jest to samo, PH przestaje cokolwiek znaczyć a ten zawód obumiera, redukuje się. Koło twojego klienta otworzy się Żabka, Biedra czy inny gad, i taką sieć, albo grupę sieci obsłubuje ktoś zza biurka, czasem tylko jadacy w teren zrobić aktywność jakąś, wiec po co PH? Pojechać, sprzedać i wyeksponować w sklepie tradycyjnym który ledwo zipie przez to sąsiedztwo? Dać karton czekolad płaczącej pani w PSS, bo ma remanent, potem coś uzyskasz w zamian, ale co z tego? Napakujesz czekolady pod sufit ale na odsprzedaż masz niewielki wpływ, a twoja rola w firmie podupada, bo to w nowoczesnym robi się deale, ale do nowoczesnego trzeba mniej ludzi: jednego w biurze i paru parobków w terenie, którzy zaraportują, ew. ustawią stojak i dostaną za to grosze.

Piszę jako człowiek do niedawna konkurencji, zmieniający branżę. Jeśli ktoś chce zarabiać powyżej średniej krajowej jako PH i mieć służbówkę dobrej klasy to niestety teraz jest to z mobbingiem i wyzyskiem wkalkluwoanym w to, bo jego wydajność vs. wydajność innych stanowisk spada. A ludzie pobrali kredyty za dobrych czasów i walczą na noże, HR dziwi się, że nowi nie chcą pracować, albo nie potrafią. Dobre firmy gdzie jest spoko praca nie szukają przedstawicieli, bo po co im więcej. Dzisiaj dzwonili z jednej firmy że chcą mi dać 2500 podstawy na rękę na działalnośc gospodarczą, udusiłem się ze smiechu, skończyłem rozmowę. Ta druga grupa przychodzi i godzi się na te warunki i och ach bo dostał auto i firma go wypluje po roku, bo nie ogarnie tematu.
PH zarabiał gdy tworzyły się sieci handlowe, rozwijał się handle zanim zostało wszystko zagarnięte przez większe sieci. Lepiej już było.
4
Ozzy 2016-10-03 21:53:53
Chyba nie zrozumiałeś ani słowa z tej wypowiedzi.
Mickey Rurka 2016-10-04 19:04:20
Czyvktoś ma jakieś info co szykują dla Impulsiaków? Krążą plotki że ma się coś pozmieniać i tu nie mowa o autach:) Będzie w końcu lepiej czy dalej będą liczyli że następny z rekrutacji będzie lepszy?
Zainteresowany 2016-10-16 14:44:11
czy może ktoś z Was wyjaśnić mi czym rożni się przedstawiciel handlowy od przedstawiciela hadlowego w dziale sprzedaży impulsowej?, bo na pracuj.pl były dwa ogłoszenia do Wedla na Warszawę z góry dziękuje za informacje
BiggySmalls 2016-10-17 13:19:28
PH Impulsowy jest do zapied...nia i walki w polu na najtrudniejszych klientach a PH to taka wizytówka firmy który obsługuje lepszych i większych
Max 2016-10-17 15:30:57
BZDURA !!!! Z tą "wizytówką" to pojechałeś. Wszędzie dobrze gdzie Cię nie ma co?
Albo nie masz poojęcia co piszesz albo kłamiesz. Nie pisz głupot! PH rzeczywisce obsługują większe sklepy.
Jednak za wiekszym sklepem za zwyczaj idzie WIĘCEJ pracy . A to wymaga WIĘCEJ zaangażowania w danym punkcie. Samo się nie zrobi!

Aby dokonać rozróżnienia. PH Impulsowy obsługuje najmniejsze sklepy impulsowe z niewielką ilością produktów oraz o nizszym potencjale zakupowym. PH mają zdecydowanie wieszke sklepy typu SUPERMARKET. Mają zdecydowanei wiecej pracy związanej z ilośćią wstawianych lokalizacji, materiałów POS, ankiet itd.
Zainteresowany 2016-10-18 09:09:18
Możesz napisać jaka jest różnica w wynagrodzeniu i w narzędziach pracy?
BiggySmalls 2016-10-19 07:23:30
MAXiu to się przesiądź i zobacz jak sprzedać NPD w punkcie gdzie pani nie ma kasy i ledwo wiąże koniec z końcem. Dużo pracy powiadasz? To zrób 18 punktów nie 9 jak robisz . POSy mamy i to coraz więcej a wstaw pełen stojak tam gdzie pani robi zamówienia po 500gsv?
Max 2016-10-19 22:32:41
Ale jakie zapewnione transakcje?
PH sam musi sobie wszystko wywalczyć. W dużym sklepie dużo pracy, w małym zdecydowanie mniej. Dlatego też impulsowi mają więcej wizyt. To chyba proste. Jakie są różnice w zarobkach tego nie wiem. Ale muszą być nieznaczne jesli w ogóle są. Rozmawiałem kiedyś z impulsowymi i szczerze mówiąc wcale się nie garną do zmiany na PH kiedy mają taką okazję. Lepiej im chyba zostać tam gdzie są. Więc po co narzekanie?
BS 2016-10-20 10:13:58
Impulsowy niedożyje awansu na PH wy się tak pazurami trzymacie. Poza tym szybciej odchodzą z wypalenia i nadmiaru obowiązków niż awansują
1
Max 2016-10-20 12:37:44
Bzdura. W calej Polsce jak są vacaty na PH to ASM uzupełnią je ludźmi z zewnątrz. Jak widac impulsowi nie pchają się na PH. Widać jest im dobrze tam gdzie są.
Nick 2016-10-21 09:42:00
Aż jeden na Warszawę:)
Spiro5 2016-10-25 12:09:11
Koordynator Magazynu - Znalazłem takie ogłoszenie. Obecnie pracuje jako PO kierwonika magazynu, jednak większych przyszłości rozwojowych w mojej firmie nie widzę. Czy warto tam aplikować czy strata czasu. Zarobki obecnie w granicach 3000zł, czy mogą dać więcej, jakie warunki racy.?
NEW man 2016-10-27 17:44:56
Czy to prawda że PH Impulsowy ma najciężej i zarabia najmniej? Gdzie tu logika? Chce startować ale opinie tu są jednoznaczne! Kiedyś znajomy z branży opowiadał Mi o PH z Wedla od mniejszych sklepów , gość tyrał po 10 godzin a do tego jeszcze pracował w domu. To prawda że tak jest?! Ile idzie tam zarobić?
Konsument z Olsztyna. 2016-10-28 06:15:22
Proszę mi powiedzieć , Dlaczego przywożone promocje przez waszych Pracowników są doręczane nawet do mieszkań Prezesów, Dyrektorów itp . A jeżeli do Olsztyńskich Hurtowni Spożywczych , to dlaczego ja jako kupujący w Sklepie który zaopatruje się z hurtowni Spożywczej A.B.E.R. , przy zakupie 10 opakowań ptasiego mleczka , nic nie otrzymałem. Kierownik Sklepu twierdzi że Hurtownia A.B.E.R nie dostaje promocji z Wedla.
1
Dudi 2016-10-28 07:19:51
Panie drogi może tak troszkę logiczniej bo wychodzi że kupił pan w sklepie 10 kartoników PM i nie dostał pan gratisu? Hurtownia dostaje gratis do 90szt żeby mieć lepszą cenę
Rasta 2016-10-28 07:21:24
Tak jest:)
Realista 2016-10-28 15:28:24
To chyba do Dyr. Macieja jest ?
ChałwaMać 2016-10-28 17:02:30
Do wszystkich Managerów w tej firmie których nauczono że istnieje tylko jedna dobra metoda dowartościowywania , kształtowania i nagradzania pracownika czyli , kiedy nie idzie zrobić z człowieka wrak, kłębek nerwów , takiego NIKOGO a gdy jest dobrze i robi się plany na 120-130 % najlepiej nie robić nic "przecież może gnoić Cię każdy czy to twój ASM czy RKS i może też twój klient" ty poprostu chcesz pracować zarabiać i utrzymać rodzinę więc co Ci pozostaje? Nadstawiać drugi policzek. Zrozumiejcie to Warszawiacy to Ci na dole robią najgorszą robotę żebyście wy byli na górze i spijali śmietankę
1
Pan z Pana. 2016-10-29 09:09:36
To ma oznaczać że olewać Polskie produkty. To dalej dostarczajcie do domów Prezesów , Dyrektorów.itp. Tak jest jak Polski Rolnik dostał prace w Mieście , Tylko dla mnie i nikomu więcej. Dudi wracaj do domu i do obory.
1
Handlowiec . 2016-10-29 09:42:01
O jakiej cenie -Dudi- gadasz , tu nie ma mniejszej ceny , Chyba że nie kupuje w sklepie który zaopatruje się w Olsztyńskiej Hurtowni A.B.E.R. Tu chodzi ze zawozisz promocję do domu Właścicieli czy dyrektorów. Ale bez przetargów , w Lidlu mam taniej i coś gratis.
1
Bosman Strong 2016-11-10 17:53:40
Ooooo następny IPH odchodzi?! Ustawmy szpaler unieśmy szable jeśli dał radę tyle czasu to jest to Fighter! Niech Ci się wiedzie, na każdego przychodzi pora. Wycisnęli jak cytrusa a teraz następnego który na chwilę da radę. W firmie krąży takie przysłowie "Po Wedlu jest już tylko z górki"
Max 2016-11-10 19:28:55
Bosman jak Ci tak źle to sie nie męcz. Odejdź a nie uprawiaj kreciej propagandy i nie szkaluj dobrego imienia firmy. Nie rozumiem tych ktorzy taplają w błocie swojego pracodawcę. Jak źle sie czujesz to sobie zmień na lepsze., ale nie przelewaj czarnej rozpaczy na inych bo to poprostu jest nie fair.
2
ex_iph 2016-11-17 00:51:54
No i pięknie... Sam odszedł czy rksi mu pomógł? :)
xxx 2016-11-23 22:00:15
Widzę że Max nie masz pojecia o czym piszesz albo jesteś pracownikiem ktory ta firme ceni bardziej niż rodzinę a tacy sa najgorsi niestety. IPH to największe szambo i kazdy to wie, poziom RKS w tym dziale jest poniżej jakichkolwiek standardów wiec ludzie odchodzą bo nie chca pracowac z takimi baranami. Szacun dla tego o ktorym piszecie, dobrze zrobil!
1
Duddi 2016-11-24 18:03:51
Racja!
Praca po 10 godzin plus zadania domowe od RKSa który chyba w szkole był nieźle gnojony że teraz sam nam to robi!
Nadgodziny w zadaniowym czasie pracy istnieją jeżeli ktoś w firmie nie czyta kodeksu pracy!
Poza tym za pracę w domu też należy się wynagrodzenie dla nas to nie radocha siedzieć do późna robiąc za panów RKSów robotę którą szefowa zadała.
12 godzin to pod sąd pracy podchodzi a wspólne prace z wami psełdo przełożonymi pod mobbing lub gnębienie psychiczne.
Nie ździwcie się jak w końcu to nie wy będziecie na odchodne ludzią się odgrażać magazynkami lub zobowiązaniami wobec firmy tylko pracownik wniesie sprawę wam za to co robicie!
Nie lepiej pomagać? Nie lepiej doceniać? Szanować? Sorry was tego na kursach w Wa-wie nie nauczono!
Więc szukajcie następnych, róbcie rekrutacje.
Powodzenia ,ale dzięki wam renoma firmy jako dobrego pracodawcy bardzo podupadła
Lewy 2016-11-24 20:57:07
Nie wiem komu współczuć! Wam czy Waszym RKSI - jak ich nazywacie. Widzę tutaj bandę tchórzliwych desperatów bez krzty honoru. Przecież w takich firmach są HR. Czemu nie pójdziecie tam wylewać swoich żali? Odpowiem Wam - bo jesteście lewusami , którzy chcieliby brać kasę i nic nie robić! W dodatku Wasze błędy ortograficzne pokazują jak wysoki poziom sobą reprezentujecie. Szczytem hipokryzji jest pisać ,że pracuje się po 12 godzin a mieć czas na wylewanie bredni na forach internetowych i to w godzinach pracy! " Straszny musi być zapierdziel" ;-). Sam pracowałem w Wedlu i dzięki temu dzisiaj mam co mam. To ciężka praca ,ale bardzo dużo daje. Wedel w CV otwiera wiele drzwi u innych pracodawców. CI RKSI to prawdziwe mięczaki - trzymają takie padliny , które pójdą w rynek i zepsują markę pracowników Wedla.
3
Zostaw swoją opinię o E Wedel - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Wedel