brak logo

E Wedel

Warszawa

Opinie o E Wedel

Ranstad Grodzisk Mazowiecki 2016-09-19 08:55
Agencja Pracy Tymczasowej RANDSTAD poszukuje osób do pracy tymczasowej na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI
Wymagania:

a) posiadanie książeczki sanepid
b) dyspozycyjność do pracy trzyzmianowej

Oferujemy:
a) Stawkę godzinową (13,00 – 14,00 brutto /godz)
b) Dodatek za pracę w porze nocnej (4,00 zł brutto/godz)
c) Premie w wysokości 1,30 – 1,40 zł brutto za brak nieobecności nieusprawiedliwionych
d) Umowa o pracę tymczasową, podpisywaną co miesiąc lub na pół roku
e) Elastyczny grafik
f) Praca od zaraz

Aplikacje można składać w skrzynce pocztowej RANDSTAD
1
GalaktycznyPiegusek 2016-09-20 18:55
Czy u was Inni Impulsowcy też was tak traktują jakby chcieli żebyście odeszli i opowiadali jak to w Wedlu traktuje się ludzi? W Wedlu kiedyś nikt by nie wycierał ludźmi podłóg a ostatnio stało się to normą. Możesz pracować ponad siły, realizować targety a i tak zostaniesz zrównany z ziemią i twój przełożony pokaże Ci jak MAŁY jesteś. Ktoś tu zapomniał o szkoleniu z "kolorów" charakterów i zaczął stosować tylko jedną metodę Jeb.. Jeb.. nie nagradzać! Panowie i panie kiedyś Wedel był marką nie tylko na rynku czekolad ale marką jako pracodawca zacznijcie doceniać ludzi ich zdrowie i czas jaki dla firmy poświęcają chyba że chcecie by Wedel był jak inne firmy z wieczną rotacją na rynku i odbudowywaniem zaufania i relacji.
BaryłaOdGoryla 2016-09-21 16:30
Aha Widocznie to u nas jest takie mocne parcie na szkło że po trupach ale do celu. Wcześniej nikt nas tak nie jechał. Targety zrobione ale to i tak za mało. Niemożliwe targety zrobione ale to też za mało. U nas w ekipie wszyscy się powoli wypalają nawet ktoś nowy widzi że tu się robi jakiś kołchoz , psychika nie wytrzymuje a gdzie równowaga praca/dom. W trasie 9-10 godzin w domu robota w weekend robota a i tak ciągle złe.
1
MarianoItaliano 2016-09-21 18:59
Jeżeli pracujesz dajesz z siebie wszystko poświęcasz czas prywatny na to by spełniać wymagania przed tobą stawiane a na końcu i tak traktują Cię jakbyś i tak nic nie robił. My naprawdę pracujemy więcej niż ktokolwiek myśli, ilość godzin ,zadań ,kilometrów jest nieadekwatna do tego co do nas wraca. Ciągła presja nas niszczy odechciewa się dawać więcej i więcej bo i tak w następnym miesiącu będzie to samo. Spieszcie się szanować ludzi tak szybko odchodą a później co, znów budowanie relacji odzyskiwanie zaufania klienta wszystko od nowa. Doceniajcie ,pomagajcie a nie robicie wszystko by nie chciało się tu dalej pracować. My jesteśmy częścią tej firmy , robimy dobrą robotę zejdźcie z nas a efekt Wedel "w i po" zrobi resztę chcemy pracować bo szanujemy pracę ale bez zbędnego nękania i dołowania.
Stokrotka 2016-09-23 08:37
Marianoitaliano: czy możesz konkretnie napisać na czym polega nękanie i dołowanie?
Dotyczy to jednego kierownika, czy taka jest zasada w firmie?
Skąd się biorą nierealne plany? Może rok wcześniej były takie wyniki?
Stokrotka 2016-09-23 08:38
Marianoitaliano: czy możesz konkretnie napisać na czym polega nękanie i dołowanie?
Dotyczy to jednego kierownika, czy taka jest zasada w firmie?
Skąd się biorą nierealne plany? Może rok wcześniej były takie wyniki?
Wolf1986 2016-09-27 13:08
DZIEN DOBRY. Może się ktoś orientuje, jakie proponują stawki na magazyn ? Praca ciężka jest ? Z góry dziękuje za odpowiedz :)
ChałwaMać 2016-09-30 15:35
Mój RKSI czy ASM jak chciałby się nazywać właśnie pozwolił Mi podjąć decyzję odnośnie dalszej mojej kariery w strukturach sprzedażowych Wedla. Drodzy "Warszawiacy" nauczcie swoich Managerów że są inne metody współdziałania niż Mobbing ,to chyba nazywa się WSPÓŁPRACA. O ile Mi wiadomo Manager oceniany jest przez pryzmat swoich ludzi , a co jeśli ludzie źle ocenia współpracę z Managerem? Wiadomym jest że od pracownika trzeba wymagać , że trzeba go kierunkować , pokazywać możliwości i rozwiązania problemów ale co wtedy kiedy największym problemem staje się Manager? Drodzy "Warszawiacy" żeby mieć dobrych pracowników trzeba zapewnić im spokój , stabilizację i chęć bycia w tej firmie , pracownik zadowolony sam zrobi wszystko by nikt nie podważył jego kompetencji i żeby mógł dalej tu pracować. Nie straszcie , nie róbcie z nas durni , nie każcie szukać innej pracy przez zachowanie waszych Managerów my chcemy być częścią tej firmy bo ONA sam w sobie jest dobra
Innuendo 2016-10-03 18:50
Ludziska pracujący w terenie, obawiam się że u konkurencji jest to samo, PH przestaje cokolwiek znaczyć a ten zawód obumiera, redukuje się. Koło twojego klienta otworzy się Żabka, Biedra czy inny gad, i taką sieć, albo grupę sieci obsłubuje ktoś zza biurka, czasem tylko jadacy w teren zrobić aktywność jakąś, wiec po co PH? Pojechać, sprzedać i wyeksponować w sklepie tradycyjnym który ledwo zipie przez to sąsiedztwo? Dać karton czekolad płaczącej pani w PSS, bo ma remanent, potem coś uzyskasz w zamian, ale co z tego? Napakujesz czekolady pod sufit ale na odsprzedaż masz niewielki wpływ, a twoja rola w firmie podupada, bo to w nowoczesnym robi się deale, ale do nowoczesnego trzeba mniej ludzi: jednego w biurze i paru parobków w terenie, którzy zaraportują, ew. ustawią stojak i dostaną za to grosze.

Piszę jako człowiek do niedawna konkurencji, zmieniający branżę. Jeśli ktoś chce zarabiać powyżej średniej krajowej jako PH i mieć służbówkę dobrej klasy to niestety teraz jest to z mobbingiem i wyzyskiem wkalkluwoanym w to, bo jego wydajność vs. wydajność innych stanowisk spada. A ludzie pobrali kredyty za dobrych czasów i walczą na noże, HR dziwi się, że nowi nie chcą pracować, albo nie potrafią. Dobre firmy gdzie jest spoko praca nie szukają przedstawicieli, bo po co im więcej. Dzisiaj dzwonili z jednej firmy że chcą mi dać 2500 podstawy na rękę na działalnośc gospodarczą, udusiłem się ze smiechu, skończyłem rozmowę. Ta druga grupa przychodzi i godzi się na te warunki i och ach bo dostał auto i firma go wypluje po roku, bo nie ogarnie tematu.
PH zarabiał gdy tworzyły się sieci handlowe, rozwijał się handle zanim zostało wszystko zagarnięte przez większe sieci. Lepiej już było.
6
Ozzy 2016-10-03 21:53
Chyba nie zrozumiałeś ani słowa z tej wypowiedzi.
Mickey Rurka 2016-10-04 19:04
Czyvktoś ma jakieś info co szykują dla Impulsiaków? Krążą plotki że ma się coś pozmieniać i tu nie mowa o autach:) Będzie w końcu lepiej czy dalej będą liczyli że następny z rekrutacji będzie lepszy?
Zainteresowany 2016-10-16 14:44
czy może ktoś z Was wyjaśnić mi czym rożni się przedstawiciel handlowy od przedstawiciela hadlowego w dziale sprzedaży impulsowej?, bo na pracuj.pl były dwa ogłoszenia do Wedla na Warszawę z góry dziękuje za informacje
BiggySmalls 2016-10-17 13:19
PH Impulsowy jest do zapied...nia i walki w polu na najtrudniejszych klientach a PH to taka wizytówka firmy który obsługuje lepszych i większych
Max 2016-10-17 15:30
BZDURA !!!! Z tą "wizytówką" to pojechałeś. Wszędzie dobrze gdzie Cię nie ma co?
Albo nie masz poojęcia co piszesz albo kłamiesz. Nie pisz głupot! PH rzeczywisce obsługują większe sklepy.
Jednak za wiekszym sklepem za zwyczaj idzie WIĘCEJ pracy . A to wymaga WIĘCEJ zaangażowania w danym punkcie. Samo się nie zrobi!

Aby dokonać rozróżnienia. PH Impulsowy obsługuje najmniejsze sklepy impulsowe z niewielką ilością produktów oraz o nizszym potencjale zakupowym. PH mają zdecydowanie wieszke sklepy typu SUPERMARKET. Mają zdecydowanei wiecej pracy związanej z ilośćią wstawianych lokalizacji, materiałów POS, ankiet itd.
Zainteresowany 2016-10-18 09:09
Możesz napisać jaka jest różnica w wynagrodzeniu i w narzędziach pracy?
BiggySmalls 2016-10-19 07:23
MAXiu to się przesiądź i zobacz jak sprzedać NPD w punkcie gdzie pani nie ma kasy i ledwo wiąże koniec z końcem. Dużo pracy powiadasz? To zrób 18 punktów nie 9 jak robisz . POSy mamy i to coraz więcej a wstaw pełen stojak tam gdzie pani robi zamówienia po 500gsv?
Max 2016-10-19 22:32
Ale jakie zapewnione transakcje?
PH sam musi sobie wszystko wywalczyć. W dużym sklepie dużo pracy, w małym zdecydowanie mniej. Dlatego też impulsowi mają więcej wizyt. To chyba proste. Jakie są różnice w zarobkach tego nie wiem. Ale muszą być nieznaczne jesli w ogóle są. Rozmawiałem kiedyś z impulsowymi i szczerze mówiąc wcale się nie garną do zmiany na PH kiedy mają taką okazję. Lepiej im chyba zostać tam gdzie są. Więc po co narzekanie?
BS 2016-10-20 10:13
Impulsowy niedożyje awansu na PH wy się tak pazurami trzymacie. Poza tym szybciej odchodzą z wypalenia i nadmiaru obowiązków niż awansują
1
Max 2016-10-20 12:37
Bzdura. W calej Polsce jak są vacaty na PH to ASM uzupełnią je ludźmi z zewnątrz. Jak widac impulsowi nie pchają się na PH. Widać jest im dobrze tam gdzie są.
Nick 2016-10-21 09:42
Aż jeden na Warszawę:)
Spiro5 2016-10-25 12:09
Koordynator Magazynu - Znalazłem takie ogłoszenie. Obecnie pracuje jako PO kierwonika magazynu, jednak większych przyszłości rozwojowych w mojej firmie nie widzę. Czy warto tam aplikować czy strata czasu. Zarobki obecnie w granicach 3000zł, czy mogą dać więcej, jakie warunki racy.?
NEW man 2016-10-27 17:44
Czy to prawda że PH Impulsowy ma najciężej i zarabia najmniej? Gdzie tu logika? Chce startować ale opinie tu są jednoznaczne! Kiedyś znajomy z branży opowiadał Mi o PH z Wedla od mniejszych sklepów , gość tyrał po 10 godzin a do tego jeszcze pracował w domu. To prawda że tak jest?! Ile idzie tam zarobić?
Konsument z Olsztyna. 2016-10-28 06:15
Proszę mi powiedzieć , Dlaczego przywożone promocje przez waszych Pracowników są doręczane nawet do mieszkań Prezesów, Dyrektorów itp . A jeżeli do Olsztyńskich Hurtowni Spożywczych , to dlaczego ja jako kupujący w Sklepie który zaopatruje się z hurtowni Spożywczej A.B.E.R. , przy zakupie 10 opakowań ptasiego mleczka , nic nie otrzymałem. Kierownik Sklepu twierdzi że Hurtownia A.B.E.R nie dostaje promocji z Wedla.
1
Dudi 2016-10-28 07:19
Panie drogi może tak troszkę logiczniej bo wychodzi że kupił pan w sklepie 10 kartoników PM i nie dostał pan gratisu? Hurtownia dostaje gratis do 90szt żeby mieć lepszą cenę
Rasta 2016-10-28 07:21
Tak jest:)
Realista 2016-10-28 15:28
To chyba do Dyr. Macieja jest ?
ChałwaMać 2016-10-28 17:02
Do wszystkich Managerów w tej firmie których nauczono że istnieje tylko jedna dobra metoda dowartościowywania , kształtowania i nagradzania pracownika czyli , kiedy nie idzie zrobić z człowieka wrak, kłębek nerwów , takiego NIKOGO a gdy jest dobrze i robi się plany na 120-130 % najlepiej nie robić nic "przecież może gnoić Cię każdy czy to twój ASM czy RKS i może też twój klient" ty poprostu chcesz pracować zarabiać i utrzymać rodzinę więc co Ci pozostaje? Nadstawiać drugi policzek. Zrozumiejcie to Warszawiacy to Ci na dole robią najgorszą robotę żebyście wy byli na górze i spijali śmietankę
2
Pan z Pana. 2016-10-29 09:09
To ma oznaczać że olewać Polskie produkty. To dalej dostarczajcie do domów Prezesów , Dyrektorów.itp. Tak jest jak Polski Rolnik dostał prace w Mieście , Tylko dla mnie i nikomu więcej. Dudi wracaj do domu i do obory.
1
Handlowiec . 2016-10-29 09:42
O jakiej cenie -Dudi- gadasz , tu nie ma mniejszej ceny , Chyba że nie kupuje w sklepie który zaopatruje się w Olsztyńskiej Hurtowni A.B.E.R. Tu chodzi ze zawozisz promocję do domu Właścicieli czy dyrektorów. Ale bez przetargów , w Lidlu mam taniej i coś gratis.
1
Bosman Strong 2016-11-10 17:53
Ooooo następny IPH odchodzi?! Ustawmy szpaler unieśmy szable jeśli dał radę tyle czasu to jest to Fighter! Niech Ci się wiedzie, na każdego przychodzi pora. Wycisnęli jak cytrusa a teraz następnego który na chwilę da radę. W firmie krąży takie przysłowie "Po Wedlu jest już tylko z górki"
1
Max 2016-11-10 19:28
Bosman jak Ci tak źle to sie nie męcz. Odejdź a nie uprawiaj kreciej propagandy i nie szkaluj dobrego imienia firmy. Nie rozumiem tych ktorzy taplają w błocie swojego pracodawcę. Jak źle sie czujesz to sobie zmień na lepsze., ale nie przelewaj czarnej rozpaczy na inych bo to poprostu jest nie fair.
2
ex_iph 2016-11-17 00:51
No i pięknie... Sam odszedł czy rksi mu pomógł? :)
xxx 2016-11-23 22:00
Widzę że Max nie masz pojecia o czym piszesz albo jesteś pracownikiem ktory ta firme ceni bardziej niż rodzinę a tacy sa najgorsi niestety. IPH to największe szambo i kazdy to wie, poziom RKS w tym dziale jest poniżej jakichkolwiek standardów wiec ludzie odchodzą bo nie chca pracowac z takimi baranami. Szacun dla tego o ktorym piszecie, dobrze zrobil!
3
Duddi 2016-11-24 18:03
Racja!
Praca po 10 godzin plus zadania domowe od RKSa który chyba w szkole był nieźle gnojony że teraz sam nam to robi!
Nadgodziny w zadaniowym czasie pracy istnieją jeżeli ktoś w firmie nie czyta kodeksu pracy!
Poza tym za pracę w domu też należy się wynagrodzenie dla nas to nie radocha siedzieć do późna robiąc za panów RKSów robotę którą szefowa zadała.
12 godzin to pod sąd pracy podchodzi a wspólne prace z wami psełdo przełożonymi pod mobbing lub gnębienie psychiczne.
Nie ździwcie się jak w końcu to nie wy będziecie na odchodne ludzią się odgrażać magazynkami lub zobowiązaniami wobec firmy tylko pracownik wniesie sprawę wam za to co robicie!
Nie lepiej pomagać? Nie lepiej doceniać? Szanować? Sorry was tego na kursach w Wa-wie nie nauczono!
Więc szukajcie następnych, róbcie rekrutacje.
Powodzenia ,ale dzięki wam renoma firmy jako dobrego pracodawcy bardzo podupadła
2
Lewy 2016-11-24 20:57
Nie wiem komu współczuć! Wam czy Waszym RKSI - jak ich nazywacie. Widzę tutaj bandę tchórzliwych desperatów bez krzty honoru. Przecież w takich firmach są HR. Czemu nie pójdziecie tam wylewać swoich żali? Odpowiem Wam - bo jesteście lewusami , którzy chcieliby brać kasę i nic nie robić! W dodatku Wasze błędy ortograficzne pokazują jak wysoki poziom sobą reprezentujecie. Szczytem hipokryzji jest pisać ,że pracuje się po 12 godzin a mieć czas na wylewanie bredni na forach internetowych i to w godzinach pracy! " Straszny musi być zapierdziel" ;-). Sam pracowałem w Wedlu i dzięki temu dzisiaj mam co mam. To ciężka praca ,ale bardzo dużo daje. Wedel w CV otwiera wiele drzwi u innych pracodawców. CI RKSI to prawdziwe mięczaki - trzymają takie padliny , które pójdą w rynek i zepsują markę pracowników Wedla.
6
Dick Tracy 2016-12-07 08:27
Czy firma Wedel daje swoim pracowniką karpiówka czy raczej słodycze?
Jakie są podwyżki roczne? Czuć je czy tylko "inflacja"? Ile może max zarobić PH Impulsowy a ile PH?
Proszę o info bo chcę startować a takie szczegóły robią różnicę:)
Anty Wedel 2017-01-10 20:55
Odchodzisz z firmy z własnej woli to za nierozliczony magazyn z gratisami dostajesz dyscyplinarkę i straszą Cię sądem. A gdzie kasa za nadgodziny i mobbing. Tak odpłaca się za tyranie w "renomowanej" firmie. Great Pleace to Work
5
BN PM 380g 2017-01-17 21:15
potwierdzam te działania. nie pozwolą Tobie decydować o swoim losie, nawet na koniec pokażą ci swoją moc i wyższość dając zwolnienie dyscyplinarne.

współczucia dla tych, którzy tam jeszcze się trzymają i "myślą, że chwycili boga za nogi..."
7
Nick 2017-02-01 18:02
Witam.
Jestem pracownikiem sprzedaży terenowej w firmie Lotte Wedel. Pracuje w LW już taki okres że mogę pisać i wypowiadać się na tematy związane z tą firmą oraz o ludziach w niej pracujących. Firma choć z wadami jest naprawdę firmą na poziomie potrafi mile zaskoczyć i dać powody do uśmiechu. Największą wadą tej organizacji są nieodpowiedni ludzie oraz bezduszność procedur korporacyjnych które jak to w takich organizacjach bywa najbardziej odczuwalna jest dla tych na samym dole hierarchii.
Nikt nie dba tu o równowagę między życiem rodzinnym a pracą. Jeżeli chcesz tu pracować musisz się oddać bez reszty, musisz być odporny na brak logiki, na kontrole przełożonego który uważa że nie chcesz sprzedawać olewasz swoje obowiązki a target bez ciebie zrobi się sam.
Pracujesz jakbyś był na własnej działalności gospodarczej idziesz na urlop, chorujesz nie zarabiasz a i nie świecisz na zielono w KPIach. Nie masz urlopu jeżeli masz zawalić target. Nikt tu nie rozumie że każdy pracuje tu dla tej premii . Za podstawę by tu tyle nikt nie orał każdego dnia a przecież nadgodzin nie płacicie a pracy w domu nikt nie liczy. Obarczacie nas odpowiedzialnością za wszystko nie patrząc ile zwalacie nam każdego dnia na głowy.
Wiemy że uważacie że Wedel nie jest zwyczajną firmą ale właśnie takim podejściem zabijacie tą niezwykłość, legendę która rak kultywujecie.
Nikt kto tu pracuje nie jest taki sam ale wszyscy chcemy jednego spokojnego i dostatniego życia a nie psychicznego wypalenia i braku chęci do dalszej pracy. Zacznijcie rozmawiać ze zwykłymi pracownikami i słuchajcie zanim do końca ta firma straci "dziecięcą radość".
A managerów uświadomcie że dobry pracownik to ten który chce tu pracować czuje się tu dobrze , bezpiecznie jak w domu a nie śledzi z uwagą pracuj.pl
4
Tutek 2017-02-08 13:04
Co to za akcja w Impulsach RKSI kontrolują magazynki by szukać złodziejki!? Pięknie taki wyraz uznania i zaufania?!
ryngfb 2017-02-13 22:19
to po to, żeby nie było jak u poprzedników, których jak zwalniali okazywało się, że mieli ogromne rozbieżności pomiędzy magazynkami a stanem faktycznym. teraz widocznie chcą mieć mniej papierkowej roboty kiedy będą wręczać Tobie dyscyplinarkę za ...(tu użyj kreatywności swojego RKSI z zakresu opisywania Twojej pracy)....
Pozdrawiam

i serio do kolegów IPH- poza Wedlem też jest praca i to nawet LEPSZA!
polecam spróbować życia zanim Was psychicznie zajeżdżą.
Sed 2017-02-13 23:54
A jak wymiana doblo na nowe auta? Coś wiadomo?
phwawa 2017-02-15 22:55
Witam ,
jakie warunki finansowe na stanowisku PH nie impulsowego tylko normalnego . Wybrali już kogoś na to stanowisko co szukają obecnie ?
Hulk 2017-02-16 08:59
Tu nikt Ci nie napisze ile zarabia PH. Wszystko zależy od tego jaką stawkę wynegocjujemy na początku i czy wmieścisz się w widełki. Start to ok 3500 brutto niektórzy mają więcej nawet 4000> tu stawki są niższe niż w innych firmach na rynku. Za to pracujesz w "Wedlu"
PH lubelskie 2017-02-16 10:24
Może ktoś udzielić informacji jak wygląda praca w sprzedaży w woj. lubelskim? Co chwile pojawiają się oferty pracy i zastanawiam się czy nie spróbować. Zastanawia mnie tylko duża rotacja w ostatnim czasie. Może ktoś wie z czego to wynika?
Truteń 2017-02-16 18:36
Poczytaj wyciągnij wnioski nie wszystko jest prawdą ale GreatPlaceToWork Wedel już nie wygrywa. Wszystko zależy od ludzi. A nieodpowiednich na Stanowiskach tu nie brakuje.
zainteresowany 2017-02-17 13:55
A jak oceniacie pracę w Warszawie na stanowisku normalnego przedstawiciela ?Skoro taka niska podstawa to jakieś premie realne do wypracowania? Czas pracy normowany czy nie ? Auta maja gpsy ?Auta można użytkować prywatnie ?Proszę o jak najwięcej informacji.
Woody Hardcore 2017-02-17 16:17
Tak jak pisali koledzy. Poczytaj.
- Premie , zależy od rynku i klientów na koniec od tego jaki super z Ciebie handlowiec
- Czas pracy , 8 godzin to się tu nie pracuje , czasami 10 to mało a do tego "zadania domowe" potrafi to rozbroić człowieka
- Auta , nie mają gps'u ale może się to zmienić bo zmieniają flotę poza tym po 10-12 godzinach w pracy i zadaniach do domu gdzie chcesz jechać? Chyba że do domu lub poszukać parceli na cmentarzu
- Poza tym jak wszędzie zależy od ludzi
1
ph fmcg 2017-02-22 21:47
Witam ,
czy ktoś się orientuje o co chodzi z tym ogłoszeniem na Przedstawiciela Handlowego na zastępstwo na terenie Warszawy ? Wybrali już może kogoś ? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Octi 2017-02-26 13:05
Jak zamontuja GPS to trzeba będzie pilnować czasu pracy, nie będzie można powiedzieć że nie wiedzą ile czasu pracuje ph, niejedna firma unika GPS bo łatwiej pozwać o nadgodziny itp, a sam system darmowy nie jest.
Zostaw swoją opinię o E Wedel - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Wedel