brak logo

SAUERBREY POLSKA SP. Z O.O.

Crawinkel

Opinie o SAUERBREY POLSKA SP. Z O.O.

Kaziu 2011-10-07 10:30:20
Dokładnie zgadzam się z opinia sam pół roku temu miałem do czynienia z tą firmą i nie zycze komus podobnego doswiadczenia.
desperat 2012-05-01 11:35:45
witam to 100% prawda co piszecie jeszcze nie pracowałem w takiej nie rzetelnej nie uczciwej firmie jak saurebre właśnie wraz z kolegami opuściliśmy to coś porostu nie ma takiego słowa żeby ich nazwać chłopaki nie dajcie się ! nie płacą terminowo to jeszcze nic czasami nawet do 3 miesięcy czekaliśmy na wypłatę I to jeszcze takie grosze nie całe 1200euro za 225 godzin za wszystkie nie wypłacili bo reszta poszła sobie do jakiegoś banku których nigdy nie zobaczę co miesiąc odciągają za różne rzeczy co nigdy na takie coś nie podpisywaliiśmyżadnej zgody nawet normalni niemcy sie zwalniali bo ci troszke upośledzeni zostawali ale nawet ci już mądrzeją poprostu nie mają serca dla swoich wszystkich pracowników ta firma powinna być zlikwidowana czy prawo niemieckie istnieje
1
POGROMCA 2013-04-06 07:57:14
Anonymus - 2012-06-11 17:57:34

Witam

jak zwykle każdy widzi rzeczywistość w własnych barwach :P

Pracuję w tej firmię już rok czasu. Ludzie piszą jaka zła firma i że wszyscy uciekają a prawda taka że 90% Polaków zostało zwolnione za alkohol, kradzieże i demolki na hotelach. To jakaś masakra jak potrafimy się pokazać za granicą. Słynny (usunięte przez administratora) który werbował ludzi to też jakiś kryminał który olewał ludzi i robote a teraz pisze bzdury o firmie. Obecnie jest inny człowiek ; wszystko jest załatwiane na czas, zero problemów z dokumentami czy telefonami. Co do kasy to firma miała opóznienia zimą ale max 3-4 tygodnie a do tego każdy kto potrzebował kasy zawsze ją dostawał od szefostwa. Zarobki jakieś kosmiczne podają bo jak nikt nie zdemolował nic ani nie złapał fotki na radarze to nic nie obcinają a zarobki obecnie nie spadają poniżej 1400 netto średnio. Do tego auto dają i karty do tankowania a hotele są naprawde super. Urlop płacą, chorobowe płacą i pomagają w wszystkim ale jak to Polak; nie chce się robić to się narzeka na firme. Obecnie jest nas około 40 Polaków i nikt nie ma zamiaru się zwalniać z własnej woli bo ciężko znaleść taką firme w tych czasach - prawie jak państwówka. Osobiście polecam a nierobom i pijakom wszędzie będzie źle:P
Panie Anonymus po pierwsze wstydził byś się pisać takie bzdury pracowałem w tej firmie od początku i mogę skopiować tu ksero kopie z wypłaty i wydruk z banku ile zarabia się w saurebrey może inaczej czeka? czasami 3 miesiące i to nie zimą tylko ostatnio to już cały rok.Panie kolego może ty jako zastępca pana (usunięte przez administratora) masz 1400 ale my nigdy tyle tam nie zarobili ostatnio nawet po odciognięciu za auto to nawet 1200 nie było, żeby zarobić ponad 1300 to trzeba było dobry miesiąc mieć i kilka dni urlopu płatnego ,ci co pracowali po stronie starego dederówka to 1000 pare lub 1100 a nawet 900 także nie pisz człowieku głupot bo czy prędzej czy później pójdziesz z torbami jak Pan (usunięte przez administratora)tylko że on chociaż znał język i umiał się wypowiedzieć bo był za ludźmi i dlatego go zwolnili ,także miej sumienie i nie polecaj tej firmy ludzią normalnym nikt sobie tego z kosmosu nie wziął żeby to opisywać(usunięte przez administratora)
1
monia 22 2013-09-09 20:38:02
witam wszystkich co krytykuja firme SAUERBREY. Mój mąż pracuje w tej firmie od roku i jeszcze nie zdażyło się żeby spożnili się wypłatą, pomogli nam nawet załatwić dokumenty na rodzinne, auto tez dostał służbowe a mieszkania tam gdzie mieszka jest świetne.. zapewne zwolnili was z powodu własnej głupoty.
1
Kazik 2013-11-21 20:09:04
WSZYSTKIM, KTORZY MAJĄ ZAMIAR COŚ ZACZĄC.Z TĄ FIRMĄ POWIEM TYLKO TYLE. ODRADZAM !!!!!!!!!!!!! TO NIE JEST NAWET WARTE PISAĆ. (usunięte przez administratora)
Góral 2013-11-21 20:14:47
Jeśli chcecie widzieć w jaki kanał się pakujecie, to zdwońcie do ludzi z okolic Zakopanego.
Od nich nik już nie pojedzie z tą firmą nigdzie. Dowiedziałem się, że firma kasuje 28 Euro za godzinę, a wynajmuje polaków z którymi podpisuje umowy na 9 Euro, których i tak nie płaci tak jaktrzeba, potrącając na jakieś fundusze itp. ZGROZA !!!
Piter 2013-12-07 15:36:24
Co wy to pierniczycie może i firma miała kryzys zgadzam sie ale powoli sie to klaruje dajcie mi przykład innej firmy Niemieckiej co wam daje auto firmowe. Za które odtracaja ci 80 Euro miesiecznie .Ludzie średnie zarobki w Niemczech dla polaków to przedział 1200-1800 euro wiem bo już zaliczyłem 2 firmy w Niemcach .. :P ja pracuje po 180-200 h i na czysto nie liczac zimowego koszyka nadgodzin mam 1200-1300 euro ale co tam .FAKT Firma rewelacyjna nie jest ale też tragedii nie reprezentuje sprubujcie popracowac w firmie co da ci zarobic 2 k i dojeżdżaj swoim autem to sie do wiesz ile to kosztuje ja to przerabiałem wiec wole troszku mniej zarobic ale nic mnie nie interesuje a prywatne autko czeka sobie na pana w domu bez zbednych uszkodzeń i kilometrów..
1
adamus 2014-05-12 12:56:41
Koniec wyjazdów do tej "paczki" zwanej Sauerbrey GmbH. Chyba ludzie zmądrzeli,albo tam się skończyło (usunięte przez administratora) W końcu sami Niemcy też się zorientowali o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. W polskim sądzie toczą się już kolejne sprawy. Pierwsza zakończyła się odszkodowaniem wypłaconym przez Sauerbrey Polska. Oby tak dalej !!!
ja 2014-12-16 16:59:18
firma jest ok narzekaja nieroby i pijaki trzy lata tam pracuje i mam zamiar pracowac dalej. Paliwo daja ubranie i hotele z kasa tez jest ok za171 godzin zarobilem 1460 e zimowe płacą wszystkie dokumenty załatwia. Nie ma co narzekac
żuku 2015-02-07 15:54:40
zgadzam się z Tobą i z oceną firmy Sauerbrey Polska. Moim zdaniem praca tutaj to naprawdę dobra opcja dla kogoś kto szuka zatrudnienia z wynagrodzeniem w Euro. Jeśli chodzi o godziny pracy w miesiącu to nie jest ich kosmicznie dużo a w przeliczeniu te 6tys. wpada, także ja jak najbardziej nie narzekam
Piotr 2015-11-07 08:18:51
UWAGA. Firma SAUERBREY GmbH ogłosiła upadłość. Ze względu na niewypłacalność została zlicytowana. To co z niej zostało, sprzedano. Gratuluję wszystkim, którym pomogłem zarówno merytorycznie jak i w sprawach sądowych. Między innymi jest to Wasz sukces. Już nie oszukają nikogo. Spółka Polska jeszcze nie została zamknięta, więc jeśli macie jakieś sprawy sporne ,to się spieszcie.
vfds 2016-05-15 19:01:28
@Frevo chyba faktycznie dziala a co do zatrudnienia to od dluzszego czasu nic sie nie pojawialo od nich
Zostaw swoją opinię o SAUERBREY POLSKA SP. Z O.O. - Crawinkel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAUERBREY POLSKA SP. Z O.O.