brak logo

Centrum Elektryczne Ania

Wieluń

Opinie o Centrum Elektryczne Ania

bufoo 2009-06-07 13:05:53
Słowa kojarzące się z Centrum Elektryczne Ania (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobał;o mi się w Centrum Elektryczne Ania:
Najbardziej nie podobało mi się w Centrum Elektryczne Ania:
3
gość 2012-12-29 12:15:52
Nie polecam, praca stresująca, prezesom wydaje sie że mogą wszystko i wprowadzają swoje fanaberie ( za słodka herbata, kawa nie w tym smaku itp), brak szacunku dla pracownika. owszem płaca wpływa regularnie ale to nie wszystko co ważne
2
anonim 2013-07-30 08:53:00
Pracuję w tej firmie już 10 lat i nie narzekam. Jak się dobrze wykonuje swoją prace, to pracodawca potrafi to docenić. Warunki płacowe i socjalne na pewno lepsze niż w innych wieluńskich firmach a stres wszędzie taki sam.
2
Piotr 2013-09-05 09:49:16
Opinia o Ani w Wieluniu jest w pełni zasłużona - stres i praca bez poszanowania dla pracownika. Właściciele zastraszają i zamykają usta płacąc "więcej" . Atmosfera pracy jak w obozie pracy. Beznadziejna kadra kierująca logistyką i magazynem - szczególnie magazynem
Piotr 2013-09-24 11:20:32
Zapomnij o dogadaniu się - jak chciałem wyjść musiałem brać dzień urlopu albo w ogóle nie było mowy o wyjściu. Dodatkowo nie wiadomo kogo w końcu pytać, brygadzista pomiata kierownikiem i dyrektorem bo rodzina z prezesem. Zarabiam teraz mniej , dojeżdżam do pracy ale za nic bym tam nie wrócił. Zresztą duża rotacja na magazynie i wśród kierowców mówi sama za siebie - ciagle leca ogłoszenia.
2013-09-24 11:23:39
Taa no pewnie multisport w postaci robienia wszystkiego co tylko sobie wymyślą, dodatki na wczasy w postaci telefonów . Szkoda gadać. A stres nie jest wszędzie taki sam - pracowałam tam i nie zgodzę się z tym.
2
goron 2014-03-27 11:31:26
Ostatnio Centrum elektryczne Ania zostało członkiem Zachodniej Izby Gospodarczej, dobrze, że widać chociaż taki rozwój firmy.
2
Ex 2014-03-31 18:48:46
Podsumowując pracę w CEA wypada użyć określeń: brak szacunku dla pracownika, niekompetencja kierowników i dyrektorów, wyzysk, atmosfera w pracy tak beznadziejna, że aż czasami śmieszna, przezabawne (wręcz żałosne) nowo bogactwo. Zachowanie Szefostwa wskazuje na zupełne oderwanie od rzeczywistości. Mówię tutaj o standardach "współpracy" ze swoimi podwładnymi, życzenia (polecenia do zrealizowania) itp. Sam fakt, rotacji pracowniczej w tej firmie wiele mówi. Firma zatrudnia ok 80 pracowników i non stop poszukuje nowych. Uwierzcie mi ... to nie wynik raptownego rozwoju firmy a raczej nieustannego wykruszania się kadry. Trudno się dziwić gdyż faktycznie to miejsce pracy nie jest do wytrzymania. Zdecydowanie nie polecam.
5
Ania 2014-05-13 12:20:40
Praca stresująca, właściciele bardzo ciężcy i himeryczni ale wypłaty są na czas. Pisze kolejny raz bo widziałam że wczesniejsze wpisy zostały wykasowane - czemu?
ewa 2015-01-07 09:55:51
Centrum Elektryczne Ania faktycznie poszukuje nowych pracowników ale jakich? Np. Spawacza z uprawnieniami na wózki, ze znajomością obcego języka, z prawem jazdy i inne wymogi a za sprzedawcę kogoś kto ma 20 lat, szkołę wyższą i co najmniej 20 lat doświadczenia. Przecież niektórzy kierownicy nie mają takiego wykształcenia ani uprawnień. Więc czego szukają??? Fikcja.
Maters 2015-02-18 01:36:52
Centrum Elektryczne Ania ma ten plus, że położone jest w dosyć centralnym miejscu Polski, przez co dostęp logistyczny generalnie w każdy zakątek Polski jest taki sam. Współpracują z wieloma znanymi markami - 3m, thorn, ospel także w jednym miejscu jest spora liczba towarów z których można wybierać. Ciekawe ponadto jakie są tam warunki pracy, czy da się przeżyć, czy jest ponadprzeciętnie?
amico 2015-02-18 18:26:28
Z Firmą EC "Ania", jako koordynator zaopatrzenia Elektrowni Bełchatów współpracowałem przez wiele lat! Mogę powiedzieć, że współpraca układała się bardzo dobrze ku zadowoleniu obu stron. "Ania" to bardzo wiarygodny, kompetentny partner handlowy. Szeroka gama towarów, doskonała logistyka, bardzo przystępne ceny, dostawy w krótkim terminie a do tego profesjonalna kadra pracowników powoduje, że "Ania" jest liderem w swojej grupie.
1
rr 2015-03-31 12:16:07
Co za głupoty piszesz? Z wymienionych firm jedynie coś z Ospela mają od ręki. Warunki pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko bez drutów pod napięciem. Głupota kierowników i dyrektorów - dojmująca
2
Ziutek 2015-04-12 19:55:16
Amico - bo ma twoja opinia do oceny pracodawcy - nie o to tu na tym forum chodzi, że firma jest OK dla swojego klienta ale, że jest OK czy też nie w porządku dla swoich pracowników. A w tym względzie jest akurat dokładnie tak, jak w opiniach innych forumowiczów.
były pracownik 2015-06-08 22:47:07
Brak szacunku dla pracownika. magazyn nie współpracuje z handlowcami, Szef czepia się wszystkiego każdej pomyłki nawet za 1zł. Przed klientami jest spoko. Ale pracowników sprowadza do klasy najgorszej. Nigdy nikt z zarządu nas nie chwali. Zwalniają bez przyczyny. Praca w dużym stresie. często trzeba zostawać po godzinach i nikt tego nie widzi.
1
amico 2015-06-21 18:45:34
Potwierdzam moją, wyżej napisaną opinię o firmie "ANIA". Dodam, że miałem wiele do czynienia z "szeregowymi" pracownikami a nie tylko z kierownictwem i nikt nigdy nie narzekał na pracę w firmie. Życzę dalszych sukcesów "ANI".
ehhh 2015-07-19 00:42:02
Ile macie trolle kont na tym serwisie że juz sie gubicie i sami sobie teksty plusujecie...
2
mocne 2016-01-02 14:17:51
Kiedy rusza nowy magazyn?
Na jakie zarobki może liczyć magazynier? Oraz jak kształtują się zarobki na innych stanowiskach?
emilka 2016-05-15 14:47:44
Firma jest wiodącym dystrybutorem sprzętu elektrotechnicznego od 1991 roku i stale poszerzają zakres swojego dzialania. posiadaja rowniez sklep online na ich stronie internetowej, maja bardzo dużo roznych produktów różne narzedzia, kable, artykuły spawalniczne itp
Niki7800 2016-10-31 07:33:02
Czy na nowej hali ruszyła produkcja?
1
Zostaw swoją opinię o Centrum Elektryczne Ania - Wieluń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Elektryczne Ania