brak logo

ATV FILM

Łódź

Opinie o ATV FILM

grasownik 2014-04-30 09:00:50
Pracowałem z nimi, to był dobry czas :)
Sebastian Mazurewicz 2014-06-09 08:52:28
Pracowałem w ATV Film dwa lata w dziale marketingu – realizowałem zlecenia i wysyłałem ludzi zapisanych do galerii na castingi. Pracę wspominam jako bardzo ciekawą. Jeżeli chodzi o nerwówkę – fakt była – zwłaszcza wtedy gdy casting odbywa się z dnia na dzień, ba, nawet w tym samym dniu, a trzeba go zrealizować. Ale da się przyzwyczaić do takiego systemu pracy. Fajnie wspominam czas spędzony w tamtych latach .
Aleks 2014-06-27 09:17:27
Pragnę gorąco podziękować ATV Film za możliwość udziału w kolejnym projekcie jakim był plan zdjęciowy do filmu produkcji duńskiej :"Mennesker bliver spist". Wcześniej bywałam już na planach filmowych ale dzięki ATV mogłam zobaczyć jak wygląda paca na planie filmu zagranicznego.I jeszcze na tym zarobić :) Polecam serdecznie współpracę z ATV Film
chce wiedziec 2014-06-28 12:24:02
Widać, że tam pracujesz i piszesz sama sobie dobrą opinie. A ludziom chodzi o opinie BYŁYCH pracowników, lub osób mających styczność. Pozdrawiam
mag 2014-06-30 08:34:30
Ja pracowałam w Atv Film ok. 3 lata, praca wcale nie stresująca – wręcz przeciwnie -godziny pracy swobodne. I ciągła możliwość poznawania nowych ludzi . Możliwość rozwoju oceniam bardzo wysoko – szkolenia , które są przydatne nie tylko w pracy ale też w prywatnym życiu w codziennych czynnościach. Ekipa super – zgrana.
chce wiedziec 2014-06-30 21:18:01
Racja, jednak nikt nie chcialby sie sparzyc. Zreszta zalezy, na kogo sie trafi, a to dotyczy kazdej pracy
filemon 2014-08-04 09:00:09
Prawdopodobnie pracownik będzie jeździć na plany, może jakieś reklamy, może komisarz alex, albo ogarniać castingi dla ludzi do galerii twarzy :)zazdroszczę, też zawsze chciałem pracować w mediach
ATV 2014-08-20 08:42:03
Praktyka i nauka powiązana jest z wspieraniem poszczególnych, aktualnych projektów w firmie. Zainteresowane osoby proszone były o przesyłanie CV z tytułem PRAKTYKA na adres e - mail: atv@atvfilm.pl. Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi jedynie na wybrane oferty. 
hostess :) 2014-08-31 12:41:21
Ja mialem umowe , zarobki dwa razy wieksze od moich rowiesnikow . Werbowalem ludzi na ulicach do wziecia udzialu w kilkusekundowym castingu , praca dość wymagajaca , , stawka godzinna to 15 zl , przy czym jest limit wykonania 15 castingow , łatwo zatem obliczyc ze zarobek za jeden casting wynosi 1 zł , uwazam ze praca ta jest dla osob otwartych i kreatywnych oraz pewnych siebie . Mialem oczywiscie umowe zlecenie. Goraca polecam , kontakty z szefostwem oceniam na nienaganne .
Jarek 2014-10-06 10:09:12
Podpisałem umowę z Centrum Filmowym ATV Film. Jestem bardzo zadowolony z tego faktu, ponieważ mam możliwość współpracy i kontaktu z ciekawymi ludźmi. Wszyscy ludzie z ATV Film są serdeczni, mili, kulturalni, aż chce się żyć. Moja osoba jest super traktowana i brana pod uwagę, jeśli chodzi o współpracę. To wielka przyjemność przebywać w towarzystwie ludzi z ATV Film, są zawsze uśmiechnięci, radośni oraz myślą o ludziach chcących coś zrobić w życiu, pokazać się , zaistnieć
Karol 2014-10-24 11:01:49
popieram, są to osoby bardzo serdeczne
2
ilona87 2014-12-08 12:24:50
praca w ATV jest typowa jak w branży kulturalnej, czyli luźna atmosfera, kreatywni i ciekawi, choć czasem trochę zarozumiali, ludzie i dużo niecodziennych wyzwań.
Ona 2014-12-15 15:53:23
NIE POLECAM. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej - szef podstarzały facet - przepytywał mnie nie z moich umiejętności, ale zadawał pytanie osobiste np. czy mam chłopka, czy jestem zaręczona itd. Zachowywał się jakby szukał dziewczyny w wieku 20 paru lat, a nie profesjonalnego pracownika. Na rozmowie były trzy dziewczyny w podobnym wieku i podobnym wyglądzie (rozmawiałam z nimi czekając na swoją kolej). Żadna nie dostała pracy. Dziwne? Po trzech miesiącach znów widzę, że ogłoszenia wiszą na serwisach. Firma reklamuje się tym razem, że szuka osoby do: "pracy w biurze, kobiety, centrum, Piotrkowska, z miłą aparycją'. Oczywiście, żeby was zachęcić. Ale Wasz wybór, czy chcecie inwestować czas na tricki ludzi, którzy czują się bezprawni w swoich małych firmach. Szef szuka dziewczyny, wasze zdjęcia w CV to tylko pierwszy etap w selekcji.
3
on 2014-12-19 14:55:05
Znam szefa atv - jest charyzmatyczny i nie traktuje ludzi jak numerki w korporacjach tylko indywidualnie i po ludzku. Trudno mi powiedzieć, skąd takie pytania - wydają mi się nieprawdopodobne, ale też myślę, że w pracy w takiej branży trzeba umieć stawiać jasno granice, bo ludzie kultury (z którymi pracując w atv masz kontakt) czasami żyją we własnych hmm normach i jakoś trzeba sobie z nimi radzić.
3
yyyi 2015-01-22 10:30:54
Dla mnie firma krzak, robią grupowe rekrutacje zadają każdemu pytanie czy jest dyspozycyjny i czy chce potem, że zadzwonią i indywidualnie się umówią z każdym na rozmowę, bo co można stwierdzić po pytaniu o dyspozycyjność co najwyżej może im się spodobać lub nie twoja twarz ale jeśli to jest kryterium wyboru pracownika to współczuję.Byłem w Łodzi na spotkaniu takim szukali osoby do grupy castingowej ponoć ale w trakcie gadki o tej pracy bez żadnych konkretów czym się ta osoba ma zająć, właściciel powiedział u Nas się zarabia od4do10tys m-cznie kwestia ile sprzedaż castingów..To czegoś nie kumam to szukają PH czy osobę do grupy castingowej która ma robić za wynieś, przynieś, pozamiataj bo nie wyjaśnił czym się w/w osoba ma zająć?!Miło z każdym rozmawiał o samym bzdurach, 0 konkretów w obecności pozostałych kandydatów oczywiście bo spotkanie było grupowe potem, że zadzwoni do każdego aby indywidualnie się umówić następnie dostaje sms "w tym momencie pracy dla Pana nie mamy ale cv zatrzymamy i się odezwiemy" hello czegoś tu nie chwytam..Dla mnie firma krzak w takie zarobki nie wierzę ani w to jaka to super fucha wyjeżdżasz itp jakby tak było to by co tydzień ogłoszenia w necie nie było o poszukiwaniu osoby do grupy castingowej czyt PH lub diabli wiedzą kogo tak naprawdę szuka!!!Kobiet się pytał o mężów i dzieci bo to niby wymagająca pracą pełna dyspo bla bla bla żeby się mąż niby nie irytował i dzieci nie płakały za matką!!!
2
marat 2015-02-02 15:31:49
W wielu miejscach są takie rekrutacje, każdy ma inne zdanie na temat takiej metody, ale osobiście spotkałam się z nią kilkakrotnie, szczególnie w pracy w usługach i w kontakcie z klientem. Nie ma się czego bać :) w ATV zarobki rzeczywiście mogą być wysokie
lisa 2015-02-04 08:58:54
Pracowałam prawie rok w ATV, organizowałam castingi i inne wydarzenia. Gdyby nie to, że musiałam wyjechać, chętnie zostałabym w firmie. Bardzo dobra, luźna atmosfera, wyzwania, spotkania z ludźmi sztuki. Na pewno nie jest to praca dla każdego bo wymaga dużej elastyczności i własnej inwencji, a nie np. klepania w klawiature przez 8 godzin, za to daje dużo satysfakcji. Zarobki też jak najbardziej w porządku.
estelle90 2015-02-18 16:02:30
Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy w ATV Film. Stanowisko - pracownik obsługi castingów. Już na wejściu nie spodobał mi się GRUPOWY charakter rozmowy. Zasiadłam na kanapie, przysłuchując się opowieści o firmie i o wysokich zarobkach, jakie można uzyskać - nawet 5000 zł/miesiąc. Ta, jasne! Praca okazała się być wyjazdowa - każdy weekend! W ogłoszeniu nawet o tym nie wspomniano, a gdybym wiedziała, na pewno nie wysłałabym CV i nie zmarnowałabym tej godziny, którą tam spędziłam... Po drugie - nie ma stałego wynagrodzenia, jest jedynie prowizja!?

OPIS STANOWISKA: W każdy weekend (licząc od soboty rano, do środy)ekipa: czyli kierownik grupy castingowej, fotograf i hostessa udają się w podróż do innego miasta (co tydzień inne) w celu przeprowadzenia bezpłatnych castingów, czyt. sesji zdjęciowej. Kierownik kontaktuje się potem z wybranymi kandydatami i zaprasza je do studia ATV Film w celu założenia portfolio, tym samym, taka osoba zaczyna istnieć w bazie statystów Galerii Twarzy ATV. Co najśmieszniejsze - wykonanie portfolio jest oczywiście płatne i kosztuje ok 250 zł! Sam fakt, że ktoś wyrazi na to zgodę i pojawi się na stronie Galerii Twarzy, nie gwarantuje mu zatrudnienia! Wszystko to jest wyłudzaniem pieniędzy od ludzi. Szkoda, że zmarnowałam godzinę mojego życia. NIE POLECAM!
4
yuo 2015-02-21 19:36:16
Długo szukają chyba sami nie wiedzą kogo i czego szukają jak 99%firm w tych chorych czasach...Z 2str jak portfolio 250zł to mają na te domniemane pensje po 5tys baju baju jakby takie kokosy były i super fucha i atmosfera to by ciągle nie szukali personelu...
1
małami 2015-02-27 11:30:10
Oczywiście, znalezienie się w bazie twarzy powinno gwarantować zatrudnienie i najlepiej jeszcze wysokie zarobki. Oczywiście, sesja u fotografa jest wyłudzaniem przez niego pieniędzy, powinien przecież wszystko robić za darmo i charytatywnie. Nie każdemu musi odpowiadać praca wyjazdowa, ale to chyba nie powód, żeby od razu nazywać firmę wyłudzaczami pieniędzy. Ja np bardzo lubię być w drodze i mnie by taka praca pasowała.
4
uup 2015-02-27 14:40:34
To jest wyłudzanie kasy na te portfolia bo wystarczą zwykłe zdjęcia natomiast jeśli osoba po rejestracji dostanie jakaś propozycję to firma ma z tego profity więc z jakiej racji ktoś ma im dawać kasę i to nie małą nie mając żadnej gwarancji na zwrot tej inwestycji!!Firma musi się liczyć z ryzykiem i stratami!!Jak nazwać wieczne rekrutacje do tego grupowe?Co można ustalić o człowieku zadając mu 3głupie pytania w obecności 20 innych osób i kontr kandydatów?niepoważna firma i tyle..Znalezienie się w takiej bazie nic nie gwarantuje i dlatego musi być to darmowe bez wyłudzania kasy na castingi i portfolia bo zatrudnienie agenta może się okazać tańsze i skuteczniejsze niż bycie w bazie z kilkoma mln innych osób bo komu by się chciało przeglądać te profile nie oszukujmy się!!
jola 2015-03-01 18:43:34
Obrońcy firmy zaczynają mnie śmieszyć ile kasy bierzecie za swoje wywody naukowe i hymny pochwalne o firmie, w jakiej firmie pracownik płaci pracodawcy za możliwość pracy bo tu tak jest...zarejestruj się potem zabul za portfolio, atv może Ci załatwi fuchę może nie bo to tylko pośrednik więc może lepiej udać się bezpośrednio na jakiś casting bo one są w 99% darmowe!!
Fotograf który bierze kasę za zdjęcia ślubne bierze kasę za wykonaną usługę zgodnie z zamówieniem pary młodej która decyduje się na coś takiego i się zgadza na jego kwotę np 2500, w atv jest inaczej więc nie ma co porównywać masła do margaryny!w atv fotograf robi portfolia na rozkaz firmy nie kandydata więc niech firma płaci nie kandydat
4
kasa@ 2015-03-12 10:10:48
Hej,

Moje córki marzyły zagrać w reklamie itd. Wysłałam zgłoszenia. Następnego dnia była odpowiedz ze są zachwyceni, zaprosili na sesje ( zrobic portfolio). Ze względu na to, ze nie zgłosiłam się ponieważ uważałam i uważam firmę ATV FILM za oszustwo zapłaciły ze swoich. Córki oddały wszystkie swoje pieniążki ze skarbonki. Za podpisanie 60 zl + sesja 190zl. W ATV FILM ZAPŁACIŁAM 500 zl za dwie córki. Dojazd 400 km 400zl. Teraz zrozumiały ze 900zl miały by do dziś. Sumienia nie maja i tylko naciągaja. Jeżeli nie bierzesz udziału w ich szkoleniach (jeden 180zl) . Nie masz szans na udział w jakimkolwiek castingu a nie wspominając gdziekolwiek zagrac. Kończy się ważność umowy i żeby znowu naciągnac mogą zaprosić na casting i nic więcej. Nie polecam ATV FILM. Lepiej zgłosić się do Andy Max niedawno w TVP2 mówili.
yuo 2015-03-24 11:42:28
Najlepiej się zarabia na czyiś marzeniach i czyimś nieszczęściu np komornicy człowiek pracy nie ma w tych chorym kraju, a taki Ci przyłazi i wynosi dobytek Twojego życia, Sądy też żenada dawać komornika w takim momencie co innego jak się robi i nie płaci.
1
radeks 2015-05-13 12:36:40
no tak ale w andy max musisz przejść casting przed kamerą, a atv jest także dla osób, które po prostu chcą znaleźć się w bazie bo wierzą w sobie i w to, że wypatrzy je tam reżyser, a nie chcą być surowo ocenianiani na castingu wstępnym.
Czarna 2015-06-02 14:31:53
ja jestem zadowolona
varta 2015-07-03 12:55:37
nie wiem, czy teraz kogoś szukają, z tego co kojarzę nabór na ogół jest przed wakacjami kiedy organizowane są wyjazdowe castingi. No ale w sumie lato dopiero się zaczęło :)
Oszukana przez ATV 2015-07-25 13:46:53
ja miałam okazję "współpracować" z tą,że tak to nazwę firmą. Jedno wielkie oszustwo - unikajcie jak ognia!Pamiętajcie,że jeśli ktoś czegoś za bardzo pragnie to może się sparzyć,bo zawsze mogą się znaleźć tacy co to wykorzystają. Otóż ja zapłaciłam tej firmie 240 złotych (a było to w 2006 roku) za wpis i tzw. sesję zdjęciową. Owszem moje zdjęcia pojawiły się na stronie ale oczywiście tylko na określoną ilość czasu. Poza tym oglądając je teraz (mam je na płycie) stwierdzam,że laik, który zna chociaż podstawy fotografii wykonałby lepsze zdjęcia. Poza tym nie liczcie na żadną,nawet najmniejszą charakteryzację czy nawet na ustawienie oświetlenia tak żebyście wyglądali jak najkorzystniej (przynajmniej w podstawowej opcji,może te elementy są w jakimś trzy razy droższym pakiecie). Możecie wyglądać jak najgorzej ale od "fachowców" z firmy ATV oczywiście usłyszycie,że wyglądacie znakomicie - tylko żeby usprawiedliwili wyciąganie od Was kasy. Tak było ze mną - oglądając teraz moje zdjęcia bardzo się cieszę,że nie ma już ich na stronie. Maskaryczny ubiór podkreślający jeszcze wady figury (obecnie bardzo schudłam), fatalny makijaż, do tego stopnia,że widać było warstwy pudru. Ale oczywiście nikt z profesjonalistów ATV nie zwrócił mi na to uwagi a nawet twierdzili,że jest wszystko ok.A tak naprawdę tylko straciłam pieniądze, które były wtedy dla mnie dużą kwotą. Zastanawiam się dlaczego przez tyle lat nikt sietym nie zajmie, bo to co robi ta firma można podpiąć pod kradzież. I jak nie wstyd pan Prezesowi, że wyłudza kasę nawet od dzieci (jak tutaj się czyta)? WSTY WSTYD WSTYD!!! Tak mało ma pan pieniędzy,że posuwa się pan nawet do mydlenia oczu dzieciom? Od razu przypomina mi się scean z Głupiegi i głupszego z niewidomym dzieckiem, któremu sprzedano nieżywą papugę. Tutaj kategoria czynu jest podobna. Żeby w państwie prawa działy się takie rzeczy? Mam nadzieję,że w końcu to ktoś ukróci. A te swoje pozytywne komentarze to sobie wsadżcie pracownicy ATV Film - od razu widać,że to wy je piszecie.
1
Oszukana przez ATV 2015-07-25 13:51:38
Zapomniałam dodać, że wystarczy też spojrzeć na tych, którzy są wybierani do reklam czy filmów. Ilu z nich jest naprawdę przystojnymi, ładnymi kobietami albo przynajmniej takimi,że mają ciekawą aparycję (bo nie każdy musi być piękny)? Od razu widać,że są wybierani po znajomości i ten kto nie ma tam jakiś układów nie zostanie wybrany - choćby był przystojny jak Hugh Jackman albo piękny jak Angelina Jolie.
1
pati 2015-07-30 12:38:31
"Jedno wielkie oszustwo - unikajcie jak ognia!Pamiętajcie,że jeśli ktoś czegoś za bardzo pragnie to może się sparzyć,bo zawsze mogą się znaleźć tacy co to wykorzystają. Otóż ja zapłaciłam tej firmie 240 złotych (a było to w 2006 roku) za wpis i tzw. sesję zdjęciową" - ale gdzie tu oszustwo?
2
emiii 2015-08-17 16:02:31
eeee... ale przecież sama piszesz, że zdjęcia nie są obowiązkowe i to się zgadza z tym co ja wyczytałam na ich stronie. Piszą przecież, że mogą być jakiekolwiek zdjęcia, nikt nikogo nie zmusza do decydowania się na fotografa firmy. Juz nie przesadzajcie z tymi "oszustwem" wystarczy czytać ze zrozumieniem. ale jak wiadomo, niektórym sprawia to problem
Truskawka 2015-08-28 08:47:59
Akurat to, że znalezienie się w bazie nic nie gwarantuje, specjalnie mnie nie dziwi - w końcu umowa nie jest na konkretny angaż ;)A te castingi i portfolia podobno nie są obowiązkowe.
Truskawka 2015-08-28 09:16:33
Mnie ogólnie interesuje tego typu praca, wyjazdy, castingi, itp. Lubię pracę z ludźmi nieregularne godziny pracy mi nie straszne. W sumie to nawet chciałaby się dostać do czegoś takiego, jak atv. Chyba co komu pasuje, jedni wolą etat w biurze, inni właśnie coś takiego. Piszecie, że ta rekrutacja jest taka dziwna i że wcale później nie oddzwaniają, ale z drugiej strony jakby wszystkich z marszu odrzucali, to by znaczyło że nikogo nie potrzebują. A po co w takim razie robić nabór? A takie kwestie jak grupowa rozmowa kwalifikacyjna jest może podyktowana specyfiką pracy? Chyba każda firma ma własne procedury, a umówmy się, taka branża jaką reprezentuje atv, jest dosyć specyficzna. Więc może i rekrutacja musi być trochę "inna" ;)
1
Henryk 2015-09-18 10:40:17
Współpracowałem z firmą ATV kilka lat temu. ODRADZAM!!! Naciągacze i zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W internecie dają również ogłoszenia pod nazwą Casting.pl, albo casting online. Zdecydowana większość ich ogłoszeń (około 90%) o zapotrzebowaniu do filmu, reklamy, dzieci, młodych, starych, to kłamstwo !! Chodzi o to, żebyś wysłał zgłoszenie, oni się odzywają, że się nadajesz, podobasz, są zachwyceni i zapraszają do biura na podpisanie umowy. Kiedyś pobierali 60 złotych za rok czasu, a kilka lat temu stwierdzili, że przecież mogą pobierać 60 złotych za pół roku pobytu w ich bazie i tak robią !! To pierwsza opłata, na którą was naciągną, następna, to sesja fotograficzna, niby profesjonalna ale z profesjonalnością nie ma nic wspólnego. Kilka lat temu pobierali za to 190 złotych, obecnie biorą 250 złotych. Oczywiście wmawiają, że będzie dużo łatwiej dostać zlecenia jak się ma profesjonalne zdjęcia i tego typu pierdoły. Ja przez rok czasu dostałem kilka informacji o castingach i jedno zlecenie na dwa dni. Moi koledzy z innej agencji za to samo zlecenie dostali o 50 złotych więcej za każdy dzień, niż płaciło ATV, chodziło o statystowanie. I teraz najlepsze- na te głupie 190 złotych za dwa dni statystowania czekałem trzy miesiące !! Najpierw powiedzieli, że wypłata będzie za dwa tygodnie, a później, że jeszcze tydzień i tak przeciągali aż do trzech miesięcy !!
Normalna agencja nie bierze żadnych opłat i dopiero przy zleceniach zarabia.
ATV wykorzystuje naiwność ludzi i w dosyć chamski sposób ich podchodzi, jak wyżej opisałem. PRZESTRZEGAM, OMIJAJCIE ZŁODZIEJI Z DALEKA !!
3
tosia 2015-10-19 09:20:14
popieram turek. Wielu mocih znajomych z łodzi statystuje w reklamach czy produkcjach filmowych i z tego co wiem, dostają się do nich właśnie przez atv. Na facebooku codziennie publikują nowe oferty, a ich zweryfikowanie nie jest trudne, więc dziwie się henrykowi, że nie boi się publikować takich oszczerstw.
2
malinka 2015-11-30 13:25:15
Zupełnie nie rozumiem skąd u was tyle nienawiści do galerii twarzy atv, przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza, ani do podpisania umowy,ani do zrobienia zdjeć itd.a poza tym nie wystarczy tylko zapisać się i siedzieć z założonymi rękami.Trzeba chodzić też na castingi, bo przecież same do was nie przyjdą,co prawda czasami jest tak że ATV samo się z wami skontaktuje jak będzie ktoś zainteresowany waszą osobą,ale trzeba też coś działać w tym kierunku.Ja uważam że galeria twarzy jest w porządku i szczerze polecam.
1
malinka 2015-12-07 08:55:50
Może wyślij do nich wiadomość że gdyby potrzebowali kogoś do pracy to jesteś zainteresowany,może się odezwą do Ciebie.powodzenia
xoxo 2016-02-04 19:18:27
Warto się zgłosić, może niekoniecznie do bazy statystów, lecz jako pracownik. Dorabiam sobie u nich jako "hostessa" tzn przeprowadzam wraz z fotografem castingi w moim mieście. Jeśli wszyscy są tak sympatyczni jak moja szefowa to gorąco polecam. Jest to genialna forma na dorobienie sobie sporej gotówki przez weekend, oczywiście zależy to od Twojego wysiłku :)
1
Kasia22 2016-02-28 23:04:13
Dzięki współpracy z tą agencją mam sporo zleceń na statystowanie w różnych serialach, może pieniądze nie są jakieś wielkie ale będąc studentką można sobie nieźle dorobić. Agencja ATV jest jedną z najlepszych z jakimi współpracowałam. polecam
1
AN 2016-03-22 17:29:42
FAJNIE PODSTAWIONA OPINIA.
ann 2016-03-22 17:35:02
ODRADZAM WSPÓŁPRACE. To oszusci jakich nie malo. Pracowalam tak jako koordynator castingow oraz w biurze przy zawieraniu umow. Dzieki bogu zmadrzalam. Ludzi tam sie oszukuje A KIEROWNICTWO STOSUJE MOBBING. Pieknie pousuwane wiadomosci tego typu.... Zaplaciliscie portalowi?
Marta 2016-03-24 08:30:24
Droga Ann to że Tobie się nie powiodło i straciłaś pracę to nie znaczy że inni też muszą mieć takiego pecha jak Ty. Ja dzięki Galerii Twarzy ATV z Łodzi mam super portfolio i w dodatku zostałam zaproszona na casting do serialu. mam nadzieję że mi się poszczęści i się dostanę:) innym życzę powodzenia, zwłaszcza Tobie Ann;)
Kasia 2016-03-31 22:11:41
Moim zdaniem Galeria Twarzy Atv jest jak najbardziej w porządku,współpracuję z nimi od około roku i jestem pod wrażeniem że w tak krótkim czasie mogłam dzięki nim wystąpić w reklamie.jak dla mnie są jedna z lepiej funkcjonujących agencji w Łodzi
s 2016-04-11 12:05:21
DLA FOTOGRAFOW w POZNANIU. Pracowalam jako fotograf w tej firmie przez bardzo krotki okres czasu (dwa weekendy), bo po prostu to sie nie oplaca zadnemu szanujacemu sie czlowiekowi, ktory wie ile kosztuje sprzet i jego czas. ja sie zgodzilam, bo myslalam, ze warunki umowy zostana zmienione. Zaproponowali mi taka stawke, ze szkoda gadac, gdzie ja musialam jeszcze wykorzystywac do ich zdjec swoj wlasny sprzet, a zarabiaja tylko dzieki umiejetnosciom i obecnosci fotografa. Z tego co oni mieli na godzine to ja mialam dokladnie tylko 3% (obliczylam). Kiedy powiedzialam, ze chce wieksza kwote na godzine ze wzgledu uzytkowania swojego sprzetu, wysmiala mnie mloda blond "kierowniczka", w moim wieku i powiedziala, ze skoro mi sie nie podoba to znajda kogos kto bedzie pracowac nawet za 12 zl na godzine. Oczywiscie smieciowką, umowa o dzielo. SLUCHAM? Powiedzialam, ze w takim razie niech szukaja dalej bo ja znam swoja wartosc. I wciaz szukaja i szukaja tego fotografa juz ponad rok. Ciagle te same ogloszenie na OLX widze. Przeliczajac ile zdjec trzeba zrobic na godzine (80) a trzeba pracowac 5 godzin na dzien... Wychodzi tygodniowo az 4000 zdjec. Miesiecznie to az 16 tys zdjec. To jest BARDZO duza liczba, zwlaszcza ze aparat zyje od 100 tys klatek do 130 tys. I jeszcze proponuja 3000zl netto za miesiac... Wstyd.
1
Paweł 2016-04-25 08:20:41
Galeria Twarzy ATV jest świetną firmą, dającą wiele możliwości, jeżeli ktoś nie chce pracować to jego sprawa. Moim zdaniem warto podjąć z nimi współpracę. Ja jestem zadowolony i polecam
kameraakcja 2016-06-03 12:06:19
to prawda, Łódź filmowa żyje i ma się całkiem nieźle :)
Fredzia 2016-07-25 13:52:33
Bardzo sympatyczna ekipa i dużo zleceń - można znaleźć je na Facebooku Galerii Twarzy albo na stronie. Wystarczy chcieć a nie tylko narzekać :)
oburzona 2016-08-13 12:53:17
Jedna z gorszych prac jaką robiłam. Byłam hostessą u nich... Zapowiadali super warunki pracy, ekstra miejsce, super praca... Jasne... Mieszkaliśmy w jakieś zagrzybiałej spelunie, z przeciekającym dachem. Bez kuchni. Musiałyśmy jeść na mieście. A wiadomo na mieście jest drogo. Nie lubię również zagadywać do ludzi i ich naciągać na zdjęcie. Poza tym duzo rodzin się tam nie kręci a oni oczekują setki ludzi dziennie. Nigdy więcej dla nich robić nie będę. To był mój pierwszy i ostatni raz.
2
belmondo 2016-08-13 13:53:07
@rg a nio się nadal mieszczą przy toya koło hiltona?
mona 2016-11-08 15:35:50
Oni są na Piotrkowskiej. Koło Hiltona jest jakaś inna agencja. Ja jestem zadowolona z atv, choć nie jest to agencja, która prowadzi za rękę - trzeba być aktywnym, wyszukiwać castingi itp.
Zostaw swoją opinię o ATV FILM - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATV FILM