brak logo

akar

Rzeszów

Opinie o akar

anonim 2011-04-09 19:02:58
Zatrudniają ludzi [usunięte przez admina] nawet i po 3 tygodnie zrobisz im robotę a potem cię zegnają -temat stosują już wiele lat -przestrzegam wszystkich ogólnie firma uduś!obiecują że nawet po 2 miesiącach możesz kierownikiem zostać i że potrzebują po 15 osób nawet.Bajki opowiadają na wstepie ludziom!Nie polecam tych znawców FACHU!
2
anonim 2011-04-12 21:41:38
Tak poznałem tam ciekawych ludzi szczególnie kierownictwo!Niech dalej piszą takie śmieszne opinie jaka to porządna firma w końcu są pracodawcami!
1
Leszek72 2011-05-10 13:45:12
Pracowałem w tej firmie nie długo bo niecały rok.. Ale osobiście nie narzekam. Atmosfera jak w kazdej firmie. Zarobki jedynie kkiepskie ale za to punktualne. jako firme to oceniam 8/10
jadwiga 2013-10-05 10:02:55
przypadkowo trafiłam na tą stronę,
jak można zaufać komuś i pracować dla niego nawet za 6 złotych na godzinę bo AKAR tak płaci, jak to[usunięte przez admina]
1
kolorowa 2014-02-05 08:24:49
kupiłam w tej firmie okna,większej fuszerki nie widziałam ,tem.przy oknie spada około 4-5 stopni zaparowane do 1/3 wysokości okna .ZASTANÓWCIE SIĘ PRZED SKORZYSTANIEM Z ICH USŁUG z reklamacją tez są problemy
mickey 2014-07-30 16:25:21
Zgadzam się fuszerka i kanciarstwo są główną domeną tej firmy. Zarząd lubi opowiadać bajki i mydlić oczy, po czym okazuje się ze robią zupełnie odwrotnie. zatrudnienie w szarej strefie, problemy z płatnością są tu codziennością. Przychodząc do pracy zawsze usłyszysz "stawka zależeć będzie od chęci" a i tak otrzymasz to co wszyscy pracownicy czyli marnie.
ziggi 2014-08-14 19:43:01
Ja nie mam zastrzeżeń, pracowałem tam 1,5 roku, pieniądze były zawsze na czas, raz miałem trudną sytuacje i poprosiłem o kase wcześniej też mi poszli na ręke. Większa firma to nie pozwolą sobie na problemy. Zrezygnowałem bo się przeniosłem do innego miasta i teraz pracuje teraz u goscia przy ktorym akar to zlota firma!
marze 2014-11-20 17:21:22
sieroto to że okna zaparowały to wina złej wentylacji domu a nie okien!!!!!
2
kosto 2015-03-31 12:07:19
akar raczej nie miał nigdy problemów ze zleceniami, niska cena robi swoje, a oszczędność znajdzie się na jakości i pracownikach (niskie płace, niskie kwalifikacje). Jako pracodawca i kontrahent wykazują się dużym krętactwem i przebiegłością. Pilnuj się na każdym kroku.
byt 2016-05-08 14:18:48
le to było dawno @helson, wiem bo mój znajomy dostał tą posadę jako kierowca :) i to było we wrześniu
Zostaw swoją opinię o akar - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie akar