brak logo

P.U.T. Ol-Trans

Mrzezino

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

ornung 2016-12-16 09:19
I spojzcie jeszcze na jedno z każdego miesiąca zabierają wam 1h-2h!!WASZEJ PRACY!!!NIECH 100LUDZIOM POZABIERAJA PO2-3H PRACY!!!!
4
oko 2016-12-16 09:24
prosze o dyskrecje prezent na swieta +300zlotych BRAWO OLTRANS BRAWOOOOOOO
4
truck 2016-12-16 09:27
Człowiek martwi się czy do10-tego mu starczy ,czy dzieci będą SZCZĘŚLIWE NA ŚWIĘTA a oni :""prosze o dyskrecje prezent na swieta +300zlotych""MÓWCIE O TYM NIECH WIEDZĄ!!!!!!CO MY TREDOWACI !!!
2
Pomocnik 2016-12-16 09:50
Wielu przedsiębiorców decyduje się w okresie świątecznym na dodatkowe bonusy dla pracowników, by w ten sposób jeszcze bardziej zmotywować ich do pracy

ALE SKRUCZ(pamietacie z OPOWIESCI WIGILIJNEJ)NIE DAJE!!!
3
gruby 2016-12-16 14:21
nam gole godzin zadnych nadgodzin premi.teraz na okres zimoy nawet na goracy kubek zupki nie dostaniesz.a w domu u hewe... sejfy na lewizne
4
gruz 2016-12-16 14:55
PRAWDA NA LEWIZNE Z NASZEJ PRACY !!!NADGODZINY KTÓRE NAM NIE PŁACĄ ,ZABRANE SOBOTY PŁATNE 100/

2
siwy 2016-12-16 14:59
Zalowanie WODY LATEM!!!!!!!DO PICIA
MOŻNA BY BYŁO DUŻO PISAĆ !!!!!PISZCZCIE JUŻ CZAS SKOŃCZYĆ Z MILCZENIEM!!!
3
szeregowy 2016-12-16 15:03
Jak MOŻNA BRAĆ PODATEK OD ZAROBIONYCH GODZIN W KOPERCIE!!!!
3
trzesiawa 2016-12-16 15:43
wody latem laskawie 2x0.5L
1
kiero 2016-12-16 18:36
Najlepiej zrobić strajk ;-)
4
Pracownik 2016-12-16 18:44
Sprawę trzeba nagłośnić bo jesteśmy zwyczajnie robieni w ch.j.a i nie możemy tego tak zostawić i dać się doić nadal. Tylko pytanie ilu odważnych się znajdzie którzy potwierdzą co tu się wyrabia?
5
kiero 2016-12-16 19:37
Jeden wyjdzie przed szereg i dostanie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tego się boję że jak będzie ciepło to zaczną sypać nasi koledzy
5
Żoga 2016-12-16 22:24
Juz sa przesłuchiwani spoko juz mi ktos mowil ze byl na komendzie i sie wypytywali teraz szukaja swiadkow i zbieraja dowody na ta bezczelna ... Szajke co oszukuje lydzi i panstwo.nie mozna sie dorabiac na codzej krzywdzie. Zamiast placic podatki z ktorych sa budowane drogi to ich przeladowane autka rozjezdzaja i niszcza nowe ladne drogi.
3
kolega z pracy 2016-12-17 20:24
NYPEL tobie naprawdę jest aż tak źle
5
Nypel 2016-12-18 22:50
Tak ile czesu mam byc traktowany jak młody i ciagle jeb... Po 24 h. Nie daje juz rady help...
2
Żoga 2016-12-18 22:56
Załużcie tam zwiazek zawodowy to bedziecie. Mieli jakies prawa tak to beda was jeb.... Ciagle bo sobie na to pozwalacie.widze wybudowali wam droge jak po te 28 ro bedziecie dslej wizic to dlygo nie wyrzyma i kamil sie za was weznie.
2
Zębatka 2016-12-18 23:00
Jawas wszystkich podpierd...
5
Anonim 2016-12-23 06:40
Przestancie robic z igly widły.Nikt nie sciaga podatku z kopert to po pierwsze.Po drugie jak wam az tak zle to przeciez nikogo nie trzymaja,wiec po co tam siedzicie?Cieszcie sie ze jest praca , a panstwo H nie sa wcale zli, pani HH bardzo dobra kobieta,pomaga innym,bardzo mila,pan OH rowniez zawsze sympatyczny jak sie go spotka.I uprzedze was,nie jestem z ich rodziny a z rodziny pracownika.Ot taka niespodzianka.Zobaczycie karma wraca i za wasze bzdurne opinie jeszcze do was wroci.
4
Una 2016-12-25 01:06
Nikt nie mówi że Ci państwo są źli. To ich synuś traktuje ludzi jak gó..o.
9
wesolych swiąt 2016-12-25 21:01
Pełen Szacunek dla PAna Olka i Dla jego Żony ale jego syn szym. powinien chociaż raz ręce pobrudzić żeby wiedzieć co to jest szacunek dla pracy. . . ludzi ...i ich rodzin . jeżeli człowiek nie szanuje ludzi którzy na niego pracują ....................... to ten człowiek powinien dostać po dupie od zycia.
4
trynkiewicz 2016-12-27 20:48
POmaganie ludziom w posiadaniu z jednym z NAJDROŻSZYCH sklepów spożywczych w okolicy
10
Żoga 2016-12-27 22:22
Kto to jest ten wasz nowy dyspozytor? Słyszałem że jakis nowy i tez ktos z układów rodzin... I gps nawet wam za)ozyl dla waszego lepszego bytu
1
Anonim 2016-12-28 08:17
Czepiacie sie bo zazdroscicie...
1
kruk 2016-12-29 17:19
NiKT IM NIE ZAZDROŚCI!!NIE POZWALAJĄ JUŻ LUDZIE SOBĄ POMIATAC!!!!TY ANONIMIE !!!@
1
ja 2016-12-29 22:02
to jakas kpina
lewus 2017-01-04 09:07
Ściągają z BIALYCH kopert podatek przez WIELE LATI!!!!SOBOTY 100/ ZABRANE TO KPINA !!!JAK MOŻNA ŚCIĄGAĆ PODATEK OD ZAROBIONYCH Wiecej GODZIN NA CZARNO!!NADGODZINY NIE PLATNE
6
Anonimus 2017-01-09 12:28
Jeden wielki cyrk krótko mówiac ale ludzie nie sa zmuszani do pracy tam, po jaka cholere siedzicie w tej firmie. Ciezko to pojac skoro wam sie tak wszystko nie podoba.
1
Beduin 2017-01-11 19:14
No wlasnie po co tam pracujecie skoro tak nazekacie.? Kazdy wie ze to beznadziejna firma i tylko sobie robicie wstyd tam pracujac.
1
Łoker 2017-01-15 10:45
Zima wasza,wiosna nasza!
2
jeden z wielu 2017-01-24 15:19
Wstyd pracować w ol transie... Dla mnie wstyd to siedziec w mcdonaldzie, robić non stop, być ciągle obserwowany, być od wszystkiego. I marna kasa za taka prace, i ten stres. Czasami się zastanówcie co piepszycie. Ja to mowia wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma.
2
Czarny murzyn 2017-01-29 22:32
Firma robi z ludzi idiotow
1
O żeś w mordę 2017-01-30 11:53
W mc donalds robisz swoje 8 godz i do domu. A tam masz wlasnie wszędzie kamery nawet na stołówce ci patrzą w talez co jesz. Pseudo kierownikow masz nad soba pseudo bo wiekszosc z papierami tam juz nie robi i cie pilnuja slyszalem dużo o tym. Robisz po ile godzin w ol.... ......... 11+ Auschwitz wiesz co to? Jak nie wiesz to zajzyj w książki.
3
mcduneld 2017-02-07 09:56
Jakbym pracował 11+ to by mnie tu nie było. Sa inne firmy. Ale pamiętajmy, że sa tacy co chcą te godzinki robić. Ale to już ich wybór. I nie chce słyszeć teksty typu: A gdzie ja pójdę; kto mnie weźmie. Nikt Was tutaj siłą nie trzyma, a NAJgorzej tez nie jest.
1
Mc .......dauen. 2017-02-12 20:05
Jak bym pracowal tu ... I nikt was tutaj siła nie trzyma . to cos krecisz pracujesz tu i tu . super szczery komentarz . nalezysz chyba do tych zasłużonych
Dzidxi 2017-02-12 21:09
Porażka ta firma! Po prostu porażka.
4
Tola 2017-02-12 21:33
Ludzie o tej firmie to już legendy krążą. Powinniście wziąć sprawy w swoje ręce. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie dajcie się wykorzystywać! Zgłaszać wszędzie gdzie się da, głównie do PIP i do Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska. Jeżeli twierdzicie, że PiP, US itp w rejonie pucka są bezradne, to polecam Ins. ochrony środowiska, oni tego nie zbagatelizują. Nikt was siłą nie trzyma, ale nie wolno dać się zgnoić! Każdy pracownik wymaga szacunku, bo to Wy pracujecie na ich luksusy ( mercedesy, piękne domy)
6
Dubaj 2017-02-16 16:10
I wycieczki.
3
Macharadża Mrzezina 2017-02-16 16:14
No cóż mam wam powiedzieć ... Jedni maja lepej jedni gorzej.
2
Tola 2017-02-24 23:38
Ach no tak, zapomniałam o klikukrotnych wakacjach w ciągu roku ;D przepraszam bardzo, moje niedopatrzenie :D pozdrawiam
4
Sprawiedliwy 2017-03-04 16:32
7 grzechow glownych pseudo firmy oltr.... Kto zaczyna.: 1...
3
1 2017-03-04 16:35
1Nie placa odpowiedniej placy za wykonana peace. Za darmo trzeba busem jezdzic 4 godz za 6 zl ale nie za godz ale za 4 godz.
7
xx 2017-03-05 10:41
2 Jesteś zatrudniony jako KIEROWCA "a w rzeczywistości pracujesz jako KIEROWCA mongol i jesteś do WSZYSTKIEGO,
7
sklepik 2017-03-09 20:53
3.Dawanie wybranym osobom BONY do swojego sklepu po uprzednim podniesieniu cen
7
Macharadża Mrzezina 2017-03-16 17:41
No cóż kazdy chce zarobic
1 2017-03-19 10:20
niektórzy pracodawcy w ogóle nie płacą za jazdę busem i też jest.. jeszcze na dodatek ściągają pracownikom z wypłaty za dojazd do pracy... są takie firmy panowie i nie jest to OL Trans
KLIENT 2017-03-24 18:21
STANOWCZO ODRADZAM OBSŁUGA ODRAZAJACA I CO NAJGOSZE WIDZE ZE TO NORMA W TEJ FIRMIE
KLIENTA MAJA ZA NIC......NIC DODAC NIC UJAC, PAN H CZY JAK TAM SIE NAZYWA TO RZECZYWISCIE KTOS NA H..... ALBO RACHEJ KTOS ZGODNIE Z POLSKA PISOWNIA NA CH......
KOBIETY W BIURZE NIE WIEDZA CO TO DOBRE WYCHOWANIE ALE COZ CZASEM JEST WYZSZE ALE BRAK PODSTAWOWEGO..
NAJDALEJ OD TEJ FIRMY ,NAJLEPIEJ OMIJAC SZEROOOOKIM ŁUKIEM BARDZO SZEROKIM
8
1 2017-03-26 18:56
W budowlance jest tak.... Faktycznie nie placa za jazde busem .... Ale placa za to jemu za jego prace. Rano wsiada w busa i jest w pracy tak i ma placone bo zawozi go na budowę. Tak jak powinno byc a w olt... Wsiadasz do busa jedziesz 2 godz na budowe za darmo.i tak z powrotem. Czyli pol etatu za free.
2
Alicja 2017-03-29 11:23
Chcecie dowiedzieć się więcej na temat P.U.T. Ol-Trans? Zachęcam do obejrzenia strony internetowej firmy http://www.ol-trans.com.pl/pl/o-firmie.php
Dubaj 2017-03-30 13:11
To nie jest komentarz . Lecz widac. W tym heroizm wlascicieli w przerwaniu dadawaniu prawdziwych komentarzy przez osoby ktore dużo wiedzą o tej firmie i zasada w niej panujacym. ....
2
Anonim 2017-04-07 21:19
Nikt i tak nic z tym nie zrobi.Bylo dobrze i moze byc dobrze...wystarczy ze pracodawca wkoncu doceni ludzi bo przyjdzie chwila ze naprawde potraci dobrych pracownikow...juz odchodza a co bedzie dalej?Stracili duzo pracownikow z powolania ktorzy szanowali ta robote...prosba do panstwa H, docencie co macie,moze to nie rodzina i przyjaciele ale ludzie ktorzy dla was pracuja i na wasze swieta w Dubaju, nie stac ich na godne swieta w domu ,troche pokory. ..przykre
7
Zostaw swoją opinię o P.U.T. Ol-Trans - Mrzezino
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans