Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

Pracowałeś w firmie P.U.T. Ol-Trans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 20:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jak to jest teraz w ol-trans? Płaca na czas? Nie ma problemów z kontaktem z szefem? Z góry dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 18:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szału nie ma
zdjecie uzytkownika
git - 2013-10-07 14:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozesz rozwinac swoja mysl? ;) Szalu nie ma w OL-TRANS- malo placa czy warunki sa do bani? Prosze o info.
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2013-11-27 12:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
potrzebuja na delegacje za 12zl/h i 30 zl diety dziennie
zdjecie uzytkownika
1962 - 2013-12-18 11:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11k zaproponowal jezdzic bez karty bo on musi miec czyste tacho za
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2013-12-19 19:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak zlapia to on zaplaci mandat?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-26 16:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moglbys cos napisac jak tam wyglada natej delegacji ile placa?
zdjecie uzytkownika
agu - 2013-12-27 17:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma fajna można się bawić w sekretaricie :)
zdjecie uzytkownika
agu - 2013-12-27 17:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kawę zaparzą no i ....nie tylko :)
zdjecie uzytkownika
GOSC - 2014-01-29 12:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam slychac w oltransie ma cie jakas budowe?
czy potrzebuja kierowcow?
pozdro
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-02-17 16:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GOSC, potrzebują, wejdz na ich stronę to masz komunikat Firma OL-TRANS zatrudni kierowców i spedytora z doświadczeniem. Informacje: email: info@ol-trans.pl tel. 501-560-101
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-18 13:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jack nie o ten ol trans chodzi
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-02-21 14:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ol-trans ma innego maila, wyślij CV na adres: rekrutacja@ol-trans.com.pl na stronie mają otwarta rekrutację, może Cię wezmą.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-03-03 22:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki jak często zdarzają się wam delegacje? Bo widzę, że ogólnie średnio z nich jesteście zadowoleni...
zdjecie uzytkownika
krzaku - 2014-03-05 17:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo zrobił się mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mówimy o tym ol-trans zajmującym się transportem ciężkim i tego typu robotami
zdjecie uzytkownika
gnom - 2014-04-14 21:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na swojej stronie OL-TRANS, bardzo pilnie poszukuję obecnie spedytora i kierowców z doświadczeniem, więc warto się chyba szybko odezwać
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-06-03 17:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oo, to super, bo ja właśnie szukam jakieś pracy jako kierowca tylko jakie musi być doświadczenie, 2,3 lat wystarczą? kurcze, chciałbym spróbować, ale nie wiem czy ta praca nie jest zbyt trudna, jak myślicie?
zdjecie uzytkownika
John - 2014-06-25 20:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno,ludzie to jakaś patologia po 18 godzin jeżdzą psychole bez karty mile widziana jazda najlepiej sie jej pozbyć przed przyjściem, kasa hmm psy więcej dostają 10 na ręke ale można po 300 godzin robić szał. Nawet kadrowy szaleje, jakieś problemy z czasem jazdy? to spoko łysy wszystko załatwi.
zdjecie uzytkownika
majk - 2014-09-02 13:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
18 godzin dziennie się jeździ czy to sa jakieś konkretne trasy, które trzeba zrobić i to zalezy jak kto się wyrobi po prostu. Ja kiedyś jeździłem, ale nie dużo i chyba zatrudnię się u nich, bo kolega mi mówił, że są całkiem znani w tej branży i że jak chce na kierowce to do nich, więc ciekaw jestem warunków
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2014-09-04 10:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
majk...jest tak zatrudnisz sie i Ciebie wyślą do Wrocławia.. na miejscu nie ma pracy..
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2014-09-04 10:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
we Wrocku siedzisz 2 tyg, w piątek wieczorem jestes u siebie w domu juz i w niedziele wieczorem spowrotem do Wrocławia...Dostaniesz dobrze dorznieta ciężarówke któraledwo kupy sie trzyma... stawka ta sama plus dieta 30 zł...nie polecam się zatrudniać tam ale to już Twój wybór...
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-09-17 15:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio dieta u nich to 30 zł? na cały dzień tyle dają? Ciekawe gdzie ja bym sobie za to kupiła porządny obiad, chyba cały czas jadłabym bułki i parówki, haha. Chłopak chciał do nich się zgłosić, ale chyba wybije mu ten pomysł, albo niech sam poczyta jakie tutaj opinie o nich są, to na pewno się rozmyśli
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-21 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasem masz się jeszcze z tego rozliczać co do złotówki nawet
zdjecie uzytkownika
słabo - 2014-09-28 13:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to słabo serio skoro to prawda
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-02 15:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba żart, że rozlicza się aż do złotówki, z takim budżetem to tak czy inaczej nie zaszalejecie.. może są szanse, żeby większa grupa osób sie dogadała i powiedzcie, że to jest za mało jednak na cały dzień, niech oni sami spróbują to zagospodarować na coś innego niż bułki i parówki tak naprawde to wyczyn.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x