Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

Pracowałeś w firmie P.U.T. Ol-Trans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-16 15:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma a pracodawca jest uczciwy i wyplacalny
zdjecie uzytkownika
bil - 2010-12-21 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OH to zajebisty uczciwy pracodawca, wspanialy czlowiek.HH super kobieta wspaniala laska razem para ktora ma wielka sile i wiare w to co robia. Pan MH to dobry czlowiek pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-17 15:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno, dnoi dno , praca trudno nazwac to praca,to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od poniedzialku do niedzieli do 20 godz dziennie, mydla oczy nic wiecej, odradzam
zdjecie uzytkownika
janek - 2011-03-23 19:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie dno dno, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic wiecej, pracapo 18 godz to chyba przesada, nie polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-02 20:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada. Odradzam wszystkim.
zdjecie uzytkownika
daria - 2012-07-12 13:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam 3 lata.[usunięte przez moderatora] Moja ocena tego przedsiębiorstwa jest negatywna. Można by dużo opowiadać o tej firmie ale po co i tak nie ma w tym sensu. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2013-02-24 19:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle ze firma taka jak prace wykonywane przez nią np droga do Mrzezina to jest jakaś paranoja aby po takim krotkim czasie wszystko się sypalo droga wyglada jakby miała 30 lat użytkowania
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 20:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jak to jest teraz w ol-trans? Płaca na czas? Nie ma problemów z kontaktem z szefem? Z góry dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 18:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szału nie ma
zdjecie uzytkownika
git - 2013-10-07 14:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozesz rozwinac swoja mysl? ;) Szalu nie ma w OL-TRANS- malo placa czy warunki sa do bani? Prosze o info.
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2013-11-27 12:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
potrzebuja na delegacje za 12zl/h i 30 zl diety dziennie
zdjecie uzytkownika
1962 - 2013-12-18 11:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11k zaproponowal jezdzic bez karty bo on musi miec czyste tacho za
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2013-12-19 19:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak zlapia to on zaplaci mandat?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-26 16:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moglbys cos napisac jak tam wyglada natej delegacji ile placa?
zdjecie uzytkownika
agu - 2013-12-27 17:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma fajna można się bawić w sekretaricie :)
zdjecie uzytkownika
agu - 2013-12-27 17:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kawę zaparzą no i ....nie tylko :)
zdjecie uzytkownika
GOSC - 2014-01-29 12:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam slychac w oltransie ma cie jakas budowe?
czy potrzebuja kierowcow?
pozdro
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-02-17 16:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GOSC, potrzebują, wejdz na ich stronę to masz komunikat Firma OL-TRANS zatrudni kierowców i spedytora z doświadczeniem. Informacje: email: info@ol-trans.pl tel. 501-560-101
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-18 13:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jack nie o ten ol trans chodzi
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-02-21 14:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ol-trans ma innego maila, wyślij CV na adres: rekrutacja@ol-trans.com.pl na stronie mają otwarta rekrutację, może Cię wezmą.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-03-03 22:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki jak często zdarzają się wam delegacje? Bo widzę, że ogólnie średnio z nich jesteście zadowoleni...
zdjecie uzytkownika
krzaku - 2014-03-05 17:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo zrobił się mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mówimy o tym ol-trans zajmującym się transportem ciężkim i tego typu robotami
zdjecie uzytkownika
gnom - 2014-04-14 21:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na swojej stronie OL-TRANS, bardzo pilnie poszukuję obecnie spedytora i kierowców z doświadczeniem, więc warto się chyba szybko odezwać
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-06-03 17:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oo, to super, bo ja właśnie szukam jakieś pracy jako kierowca tylko jakie musi być doświadczenie, 2,3 lat wystarczą? kurcze, chciałbym spróbować, ale nie wiem czy ta praca nie jest zbyt trudna, jak myślicie?
zdjecie uzytkownika
John - 2014-06-25 20:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno,ludzie to jakaś patologia po 18 godzin jeżdzą psychole bez karty mile widziana jazda najlepiej sie jej pozbyć przed przyjściem, kasa hmm psy więcej dostają 10 na ręke ale można po 300 godzin robić szał. Nawet kadrowy szaleje, jakieś problemy z czasem jazdy? to spoko łysy wszystko załatwi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski