brak logo

P.U.T. Ol-Trans

Mrzezino

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

bil 2010-12-21 23:23:29
OH to zajebisty uczciwy pracodawca, wspanialy czlowiek.HH super kobieta wspaniala laska razem para ktora ma wielka sile i wiare w to co robia. Pan MH to dobry czlowiek pozdrawiam.
1
anonim 2011-03-17 15:56:31
dno, dnoi dno , praca trudno nazwac to praca,to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od poniedzialku do niedzieli do 20 godz dziennie, mydla oczy nic wiecej, odradzam
1
janek 2011-03-23 19:34:53
zgadzam sie dno dno, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic wiecej, pracapo 18 godz to chyba przesada, nie polecam
1
anonim 2012-01-02 20:35:52
żenada. Odradzam wszystkim.
1
daria 2012-07-12 13:05:20
Pracowałam tam 3 lata.[usunięte przez moderatora] Moja ocena tego przedsiębiorstwa jest negatywna. Można by dużo opowiadać o tej firmie ale po co i tak nie ma w tym sensu. [usunięte przez moderatora]
Ktoś 2013-02-24 19:44:42
Myśle ze firma taka jak prace wykonywane przez nią np droga do Mrzezina to jest jakaś paranoja aby po takim krotkim czasie wszystko się sypalo droga wyglada jakby miała 30 lat użytkowania
anonim 2013-06-20 20:50:25
Hej, jak to jest teraz w ol-trans? Płaca na czas? Nie ma problemów z kontaktem z szefem? Z góry dzięki za odpowiedzi.
2013-10-06 18:32:59
szału nie ma
git 2013-10-07 14:05:28
Mozesz rozwinac swoja mysl? ;) Szalu nie ma w OL-TRANS- malo placa czy warunki sa do bani? Prosze o info.
1
cwaniak 2013-11-27 12:18:19
potrzebuja na delegacje za 12zl/h i 30 zl diety dziennie
4
1962 2013-12-18 11:34:11
11k zaproponowal jezdzic bez karty bo on musi miec czyste tacho za
cwaniak 2013-12-19 19:48:27
a jak zlapia to on zaplaci mandat?
gosc 2013-12-26 16:18:14
moglbys cos napisac jak tam wyglada natej delegacji ile placa?
agu 2013-12-27 17:53:39
Firma fajna można się bawić w sekretaricie :)
agu 2013-12-27 17:55:24
kawę zaparzą no i ....nie tylko :)
GOSC 2014-01-29 12:23:14
co tam slychac w oltransie ma cie jakas budowe?
czy potrzebuja kierowcow?
pozdro
jack 2014-02-17 16:20:56
GOSC, potrzebują, wejdz na ich stronę to masz komunikat Firma OL-TRANS zatrudni kierowców i spedytora z doświadczeniem. Informacje: email: info@ol-trans.pl tel. 501-560-101
gosc 2014-02-18 13:07:55
jack nie o ten ol trans chodzi
kolega 2014-02-21 14:44:06
Ten ol-trans ma innego maila, wyślij CV na adres: rekrutacja@ol-trans.com.pl na stronie mają otwarta rekrutację, może Cię wezmą.
Tom 2014-03-03 22:14:02
Chłopaki jak często zdarzają się wam delegacje? Bo widzę, że ogólnie średnio z nich jesteście zadowoleni...
krzaku 2014-03-05 17:09:41
bo zrobił się mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mówimy o tym ol-trans zajmującym się transportem ciężkim i tego typu robotami
gnom 2014-04-14 21:44:03
na swojej stronie OL-TRANS, bardzo pilnie poszukuję obecnie spedytora i kierowców z doświadczeniem, więc warto się chyba szybko odezwać
1
darek 2014-06-03 17:26:32
oo, to super, bo ja właśnie szukam jakieś pracy jako kierowca tylko jakie musi być doświadczenie, 2,3 lat wystarczą? kurcze, chciałbym spróbować, ale nie wiem czy ta praca nie jest zbyt trudna, jak myślicie?
1
John 2014-06-25 20:30:20
dno,ludzie to jakaś patologia po 18 godzin jeżdzą psychole bez karty mile widziana jazda najlepiej sie jej pozbyć przed przyjściem, kasa hmm psy więcej dostają 10 na ręke ale można po 300 godzin robić szał. Nawet kadrowy szaleje, jakieś problemy z czasem jazdy? to spoko łysy wszystko załatwi.
majk 2014-09-02 13:17:49
18 godzin dziennie się jeździ czy to sa jakieś konkretne trasy, które trzeba zrobić i to zalezy jak kto się wyrobi po prostu. Ja kiedyś jeździłem, ale nie dużo i chyba zatrudnię się u nich, bo kolega mi mówił, że są całkiem znani w tej branży i że jak chce na kierowce to do nich, więc ciekaw jestem warunków
byly kierowca 2014-09-04 10:18:49
majk...jest tak zatrudnisz sie i Ciebie wyślą do Wrocławia.. na miejscu nie ma pracy..
byly kierowca 2014-09-04 10:21:38
we Wrocku siedzisz 2 tyg, w piątek wieczorem jestes u siebie w domu juz i w niedziele wieczorem spowrotem do Wrocławia...Dostaniesz dobrze dorznieta ciężarówke któraledwo kupy sie trzyma... stawka ta sama plus dieta 30 zł...nie polecam się zatrudniać tam ale to już Twój wybór...
ilonka 2014-09-17 15:31:18
serio dieta u nich to 30 zł? na cały dzień tyle dają? Ciekawe gdzie ja bym sobie za to kupiła porządny obiad, chyba cały czas jadłabym bułki i parówki, haha. Chłopak chciał do nich się zgłosić, ale chyba wybije mu ten pomysł, albo niech sam poczyta jakie tutaj opinie o nich są, to na pewno się rozmyśli
radek 2014-09-21 13:11:14
czasem masz się jeszcze z tego rozliczać co do złotówki nawet
słabo 2014-09-28 13:36:14
to słabo serio skoro to prawda
piotrek 2014-10-02 15:34:53
to chyba żart, że rozlicza się aż do złotówki, z takim budżetem to tak czy inaczej nie zaszalejecie.. może są szanse, żeby większa grupa osób sie dogadała i powiedzcie, że to jest za mało jednak na cały dzień, niech oni sami spróbują to zagospodarować na coś innego niż bułki i parówki tak naprawde to wyczyn.
Rudy 102 2015-01-10 15:06:22
Na papierze dostajesz 1200zl na reke ale dostaniesz taka kwote tylko wtedy jesli beda mieli dla ciebie robote.Jesli nie zrobisz odpowiedniej ilosci godzin bedziesz mial u nich dlug za ZUS i podatki.Jak zrobisz 300 godzin to zarobisz 3tys.Dobrze??Powodzenia.Praca dla desperatow i ludzi z mocnymi nerwami.Spzet stary i w dodatku niezbyt chetnie naprawiaja.Kierowcow przyjmuja caly czas bo ciagle ktos sie zwalnia.Zapraszamy:)
Marek 2015-01-22 18:41:22
Ta firma juz dawno zeszla na psy.
edek 2015-01-23 16:02:18
a powiedzcie mi jeszcze tylko jak wyglądają u Was zarobki i konkretnie czy można zarobić już powyżej 2 tys na miesiąc jak przyjdę i będę nowym pracownikiem czy nie za bardzo? mam doświadczenie i znam się na mojej pracy, więc w tym temacie bez zastrzeżeń zupełnie.. dajcie znac co sądzcie o pracy u nich.
Gringo 2015-01-25 21:55:39
Pewnie ze mozna zarobisc 2tys.Wystarczy zrobic 190 godzin i masz.Jak masz doswiadczecuje tylko nie to omijaj ta firme.Tu sie nie pracuje tylko walczy o przetrwanie.Brak szacunku i brak pieniedzy.Kazdy kazdego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo sie boja o swoje stanowisko.
Tomo 2015-02-06 20:45:55
@edek, przecież kolega Rudy 102 napisał w komentarzu nad Twoim jak tu jest ze stawkami oraz warunkami. @Gringo, to w takim razie co takiego Cie trzyma w Ol-Trans? Jak tez objawia się ten rzekomy brak szacunku? Czy prócz pensji jest coś jeszcze, jakieś system socjalno-benefitowy? Pozdrawiam i dzięki za opinie.
Nubu 2015-02-11 21:12:30
Kuzyn tam pracowal i podobno mozna zarobic ale tylko w sezonie wiosna lato.Jak jest zima to kicha.Jak cieplo to nawet na piwo nie mial czasu.Pojezdzil chyba ze 3 lata i poszedl na tiry.
pracownik 2015-03-22 20:37:19
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stawka na przeżycie podpierdalanie z byle czym jak zabłyśniesz jazda bez karty i pauzy to będziesz zasłużony i będziesz miał 0.50gr wiec od innych nie wiem gdzie w tym wszystkim ITD.stawka teraz jakie 12 na rękę czyli przy normalnych godzin dużo nie zarobisz dlatego ludzie tam robią do wieczora zęby mieć 3 tys tu cytuje kolegę bo to prawda rudy102 "Na papierze dostajesz 1200zl na reke ale dostaniesz taka kwote tylko wtedy jesli beda mieli dla ciebie robote.Jesli nie zrobisz odpowiedniej ilosci godzin bedziesz mial u nich dlug za ZUS i podatki.Jak zrobisz 300 godzin to zarobisz 3tys.Dobrze??Powodzenia.Praca dla desperatow i ludzi z mocnymi nerwami.Spzet stary i w dodatku niezbyt chetnie naprawiaja.Kierowcow przyjmuja caly czas bo ciagle ktos sie zwalnia.Zapraszamy:) "
tubylko 2015-07-14 14:37:00
Dokładnie z tego co słyszałem to jeśli chodzi o wynagrodzenie w firmie P.U.T. Ol - Trans to nie jest to małe wynagrodzenie, a za pracę w sezonie czyli wiosna-lato naprawdę można zarobić dobre pieniądze. Niestety jeśli ktoś jest zainteresowany podjęciem pracy w tej firmie to nie ma nic wolnego do aplikowania
traba 2015-09-14 04:20:57
tez slyszalam ze jakis wielkich zarobków w P.U.T. Ol-Trans to nie ma, no i nic sie nie zmienilo pod wzgledem nowych etatow w firmie. wiem ze wczensiej posuzkiwali kierowcow samochodow ciezarowych z kategoria C. moze ci co narzekaja to nie maja do konca racji i w firmie jest ok skoro nikt si enie zwalnia i nie ma przez to etatow?
Mer 2016-04-12 11:54:11
A mi się wydaje, że kasa jest całkiem dobra, warto zainteresować się tym co jest do zarobienia, zwłaszcza, że mało obowiązków w sumie jest, odpowiedzialności mało
tutut 2016-05-11 18:02:41
To prawda, jak na takie zadania to kasa rzeczywiście super @Mer.
anonim 2016-08-10 22:24:22
witam czy firma Ol - Ttrans może zapewnić praco wnikom żeby co każdy piątek zjeżdżali do domu żeby nie byli zmęczeni czy im nie zależy żeby ludzie padli i za mają marne grosze z tego
gość 2016-08-10 22:36:55
czemu pracownicy nie mogą zjeżdżać co piątek do domu tylko tyrają a jak by kobieta rodziła to powiedzą że nie ma wolnego bo terminy gonią i to jeszcze za marne grosze co jest grane jestem cały tydzień w delegacji chce jeden jedyny piątek zjechać do domu nikt nawet nie zainteresuje się tym że ludzie już trafiają do szpitala i mają chorobowe niech firma OL - TRANS Mrzezino się weźmie i niech trochę luzu niech pomyślą o innych a nie szefostwo bierze kasę i się cieszy a my musimy zapierdalać do upadłego
Aj 2016-08-11 14:42:18
Chyba nie od dziś wiadomo, że tam ciągle kogoś szukają, więc na spokojnie możecie pytać kierowników.
pracownik 2016-09-04 19:43:01
niech ten pan szymon h weźmie się i niech przyjeżdża na s7 bo to kapusie się informują a jak jest tak mądry to niech się weźmie sam za robotę bo to jest kpina co to si dzieje w tej firmie moja kobieta po wiedziała że to bagno a nie firma wykorzystywanie ludzi i traktowanie jak w więzieniu czy kto ko wiek wie co się tam dzieje chyba nie bo to porażka zero torelancji zero szacunku jak źle zrobisz to idziesz do zwolnienia a o urlopie zapomnij gnidy sobie biorą a my musimy zapirdalać za marne grosze mam nadzieje że pan Szymon H z mieni to wszysko jak nie to firma padnie na ryj ............................................
pray 2016-09-04 23:17:55
Chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy, ale o takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, bo doświadczenie jest cenne.
pracownik 2016-09-09 00:17:16
do pana pray ..............
niema i nie będzie ogłoszenia bo jak by przyjęli to na kopniaka by wyżócili w delegacje na 3 lata jak na s7 to jest chamstwo w państwie no w sumie zależy jak jesteś wytrzymały to spoko ale rozwód masz w kieszeni albo dziewczyna ci ucieknie bo to co się dzieje to masakra ...... ja jestem sam bo dziewczyna powiedziała ze ma dosyć i tych dziw... co się tam pałoszom tagrze to jest na twoje ryzyko jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mamy zapierniczac a oni mają as gzdzie tym bardziaje ze dziewczyna mie zostawiła która jest w ciąży i jestem sam a pan szymon ma nas gdzieś i nie interesuje się tym co my robimy tylko kase trzepie na lewo i naprawo
Żona 2016-09-09 08:59:57
Święta prawda przez te delegacje tylko klutnie w domu bo co rusz jakies nowe informacje wychodza na temat naszych mężów czy partnerów kierowcy jak niewyzyte psy kozystaja z kobiet inni tez napewno. Zdrady na porzadku dziennym a jeden drugiego podpierda.... I jak tu zyc z takim facetem . normalnie drugie inne zycie jest tam a my kobiety nawet nie jestesmy swiadome co tam sie wyrabia.
paranoja 2016-09-09 10:58:50
Ludzie, przecież to firma, która świadczy usługi transportowe na terenie całego kraju..więc jak ktoś ma nie wyjeżdżać? Zatrudniasz się jako kierowca i nie podobają ci się delegacje??
Zostaw swoją opinię o P.U.T. Ol-Trans - Mrzezino
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans