Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

Pracowałeś w firmie P.U.T. Ol-Trans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
agu - 2013-12-27 17:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma fajna można się bawić w sekretaricie :)
zdjecie uzytkownika
agu - 2013-12-27 17:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kawę zaparzą no i ....nie tylko :)
zdjecie uzytkownika
GOSC - 2014-01-29 12:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam slychac w oltransie ma cie jakas budowe?
czy potrzebuja kierowcow?
pozdro
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-02-17 16:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GOSC, potrzebują, wejdz na ich stronę to masz komunikat Firma OL-TRANS zatrudni kierowców i spedytora z doświadczeniem. Informacje: email: info@ol-trans.pl tel. 501-560-101
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-18 13:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jack nie o ten ol trans chodzi
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-02-21 14:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten ol-trans ma innego maila, wyślij CV na adres: rekrutacja@ol-trans.com.pl na stronie mają otwarta rekrutację, może Cię wezmą.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-03-03 22:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki jak często zdarzają się wam delegacje? Bo widzę, że ogólnie średnio z nich jesteście zadowoleni...
zdjecie uzytkownika
krzaku - 2014-03-05 17:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo zrobił się mały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mówimy o tym ol-trans zajmującym się transportem ciężkim i tego typu robotami
zdjecie uzytkownika
gnom - 2014-04-14 21:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na swojej stronie OL-TRANS, bardzo pilnie poszukuję obecnie spedytora i kierowców z doświadczeniem, więc warto się chyba szybko odezwać
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-06-03 17:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oo, to super, bo ja właśnie szukam jakieś pracy jako kierowca tylko jakie musi być doświadczenie, 2,3 lat wystarczą? kurcze, chciałbym spróbować, ale nie wiem czy ta praca nie jest zbyt trudna, jak myślicie?
zdjecie uzytkownika
John - 2014-06-25 20:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno,ludzie to jakaś patologia po 18 godzin jeżdzą psychole bez karty mile widziana jazda najlepiej sie jej pozbyć przed przyjściem, kasa hmm psy więcej dostają 10 na ręke ale można po 300 godzin robić szał. Nawet kadrowy szaleje, jakieś problemy z czasem jazdy? to spoko łysy wszystko załatwi.
zdjecie uzytkownika
majk - 2014-09-02 13:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
18 godzin dziennie się jeździ czy to sa jakieś konkretne trasy, które trzeba zrobić i to zalezy jak kto się wyrobi po prostu. Ja kiedyś jeździłem, ale nie dużo i chyba zatrudnię się u nich, bo kolega mi mówił, że są całkiem znani w tej branży i że jak chce na kierowce to do nich, więc ciekaw jestem warunków
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2014-09-04 10:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
majk...jest tak zatrudnisz sie i Ciebie wyślą do Wrocławia.. na miejscu nie ma pracy..
zdjecie uzytkownika
byly kierowca - 2014-09-04 10:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
we Wrocku siedzisz 2 tyg, w piątek wieczorem jestes u siebie w domu juz i w niedziele wieczorem spowrotem do Wrocławia...Dostaniesz dobrze dorznieta ciężarówke któraledwo kupy sie trzyma... stawka ta sama plus dieta 30 zł...nie polecam się zatrudniać tam ale to już Twój wybór...
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-09-17 15:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio dieta u nich to 30 zł? na cały dzień tyle dają? Ciekawe gdzie ja bym sobie za to kupiła porządny obiad, chyba cały czas jadłabym bułki i parówki, haha. Chłopak chciał do nich się zgłosić, ale chyba wybije mu ten pomysł, albo niech sam poczyta jakie tutaj opinie o nich są, to na pewno się rozmyśli
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-21 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasem masz się jeszcze z tego rozliczać co do złotówki nawet
zdjecie uzytkownika
słabo - 2014-09-28 13:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to słabo serio skoro to prawda
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-02 15:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba żart, że rozlicza się aż do złotówki, z takim budżetem to tak czy inaczej nie zaszalejecie.. może są szanse, żeby większa grupa osób sie dogadała i powiedzcie, że to jest za mało jednak na cały dzień, niech oni sami spróbują to zagospodarować na coś innego niż bułki i parówki tak naprawde to wyczyn.
zdjecie uzytkownika
Rudy 102 - 2015-01-10 15:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na papierze dostajesz 1200zl na reke ale dostaniesz taka kwote tylko wtedy jesli beda mieli dla ciebie robote.Jesli nie zrobisz odpowiedniej ilosci godzin bedziesz mial u nich dlug za ZUS i podatki.Jak zrobisz 300 godzin to zarobisz 3tys.Dobrze??Powodzenia.Praca dla desperatow i ludzi z mocnymi nerwami.Spzet stary i w dodatku niezbyt chetnie naprawiaja.Kierowcow przyjmuja caly czas bo ciagle ktos sie zwalnia.Zapraszamy:)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-22 18:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma juz dawno zeszla na psy.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-01-23 16:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi jeszcze tylko jak wyglądają u Was zarobki i konkretnie czy można zarobić już powyżej 2 tys na miesiąc jak przyjdę i będę nowym pracownikiem czy nie za bardzo? mam doświadczenie i znam się na mojej pracy, więc w tym temacie bez zastrzeżeń zupełnie.. dajcie znac co sądzcie o pracy u nich.
zdjecie uzytkownika
Gringo - 2015-01-25 21:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie ze mozna zarobisc 2tys.Wystarczy zrobic 190 godzin i masz.Jak masz doswiadczecuje tylko nie to omijaj ta firme.Tu sie nie pracuje tylko walczy o przetrwanie.Brak szacunku i brak pieniedzy.Kazdy kazdego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo sie boja o swoje stanowisko.
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-02-06 20:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edek, przecież kolega Rudy 102 napisał w komentarzu nad Twoim jak tu jest ze stawkami oraz warunkami. @Gringo, to w takim razie co takiego Cie trzyma w Ol-Trans? Jak tez objawia się ten rzekomy brak szacunku? Czy prócz pensji jest coś jeszcze, jakieś system socjalno-benefitowy? Pozdrawiam i dzięki za opinie.
zdjecie uzytkownika
Nubu - 2015-02-11 21:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kuzyn tam pracowal i podobno mozna zarobic ale tylko w sezonie wiosna lato.Jak jest zima to kicha.Jak cieplo to nawet na piwo nie mial czasu.Pojezdzil chyba ze 3 lata i poszedl na tiry.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-22 20:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stawka na przeżycie podpierdalanie z byle czym jak zabłyśniesz jazda bez karty i pauzy to będziesz zasłużony i będziesz miał 0.50gr wiec od innych nie wiem gdzie w tym wszystkim ITD.stawka teraz jakie 12 na rękę czyli przy normalnych godzin dużo nie zarobisz dlatego ludzie tam robią do wieczora zęby mieć 3 tys tu cytuje kolegę bo to prawda rudy102 "Na papierze dostajesz 1200zl na reke ale dostaniesz taka kwote tylko wtedy jesli beda mieli dla ciebie robote.Jesli nie zrobisz odpowiedniej ilosci godzin bedziesz mial u nich dlug za ZUS i podatki.Jak zrobisz 300 godzin to zarobisz 3tys.Dobrze??Powodzenia.Praca dla desperatow i ludzi z mocnymi nerwami.Spzet stary i w dodatku niezbyt chetnie naprawiaja.Kierowcow przyjmuja caly czas bo ciagle ktos sie zwalnia.Zapraszamy:) "
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.U.T. Ol-Trans?
Zadaj pytanie