brak logo

P.U.T. Ol-Trans

Mrzezino

Opinie o P.U.T. Ol-Trans

Lukasz 2016-12-12 18:38:54
Upadek taki zeby troche z piorek wyszli.
6
OL TRANS 2016-12-12 21:12:51
Może nie ma w okolicy innych ofert pracy inteligencie. A dzieci chcą jeść. Może dlatego, hm?
2
Ja 2016-12-12 21:16:57
Twoi niewolnicy to Ukraińcy. Polacy mają na Ciebie wy.....e. Wkrótce wszyscy pójdą stamtąd w pi.du.
10
wkuzony 2016-12-12 21:39:52
Bony poszły na Bazylikę Olgierda
10
szczesliwy pracownik 2016-12-13 09:27:36
Hmm... Jeżeli każdy narzeka, ciągle cos nie tak. Malo kasy, wiele godzin. To dlaczego tam pracujecie? Wiem czemu, bo lepszej pracy nie ma. A zgaduje ze za 1500zl 8 godzin 5 dni w tygodniu nie będziecie robić. A dlaczego tak źle jest w firmie Państwa Hewelt? Wina ludzi. Pokazali ze mogą tak robić i teraz maja źle. Każdy z Was by wykorzystał głupotę ludzi. Czy ktoś trzyma Nas tu siłą.czy dobrowolnie zgadzamy się na takie warunki pracy?Najpierw pomyślcie zanim cos napiszecie.

Ps. Nie jestem z rodziny H.
2
Zołza 2016-12-13 17:29:35
✋Stop mam tego dość WYSIADAM
ja 2016-12-13 22:48:57
Mam nadzieję ,że to czytają Oltransowcy,każdy wie co tam się wyrabia a Wy PIZDY NA na to pozwalacie co wam robią,sprzedajeciee swoich"" kumpli""WSTYD PODPIERDZIELACZE a co do BONÓW WSTYD dla pracodawcy SOCJALNE PIENIĄDZE.Link z waszymi wypowiedziami powinien trafić do UWAGI za wasze zacytuję POPRZEDNIKA";wyrzucanie zanueczyszczanie wod gruntowych kolo ujjecia wody zaniczyszczeniami od mycia gruszek i smoeci wyzucanych na skrywe.,,,,
6
Sprawiedliwy 2016-12-14 01:13:50
Kto ma za uszami teraz powinien się bac. . . masa zawsze wygrywa.
2
Pracownik2 2016-12-14 13:51:02
Moze obublikowac link do forum na fb na ich profil firmowy
4
Wodolej 2016-12-14 13:59:11
Bony poszly na parking bazyliki!
2
Twój murzyn 2016-12-14 16:55:02
W Gdansku Tuchomiu tez się wodę wylewa.M Mrzezinie leci w basenik a z basika w krzaki a tak samo jest w Gdańsku a Tuchom to nA pole odrazu wylewa
6
Policja 2016-12-14 20:14:39
A co to sa za substancje co sa wylewane z gruszki i czym sa myte i plukane?
Wodolej 2016-12-14 21:09:38
Przyjezdzasz z resztka lub pusta gruszką na baze gdziekolwiek,to wszystkń zalewasz woda(czyli lejesz wode do betonomieszanki)potem wylewasz po wymieszaniu w tzw recykling z ktorego cała woda z hemia dodawana do betonu wylewa sie w basen z BASENU powinna trafic ponownie do PRODUKCJI betonu ale tak sie nieDZIEJE,woda z ta HEMIA przelewa sie do DZIURY po zwirowni
6
czarodziej 2016-12-14 21:17:40
Drogi kolego!! A ten cały SYF który zostaje po HEMI w basenie jest wywozony ładowarka na WYSYP !!
9
Pp 2016-12-14 21:28:18
A ludzie mieszkajacy blisko nic nie reaguja na to? SZOK. Moze sa zastraszani? Albo sie boją?
2
Uwaga 2016-12-15 08:17:52
Ciekawe ilu odważnych się znajdzie?
ktos 2016-12-15 10:56:38
NIE MARTW SIĘ JUŻ SĄ TACY LUDZIE!!!!TYLKO CZEKAĆ AŻ POJAWIĄ SIĘ ODPOWIEDNIE WŁADZE!!BHP ITDDD!!!I WASZE ODWRACANIE GŁOWY JAK JEZDZICIE AUTAMI I UDAJECIE ZE PRACOWNIKA NIE WIDZICIE!!SMIESZNE
3
Mieszkaniec 2016-12-15 15:23:29
Itd,drogowka pip,us, sa slepi na oltrans
1
Kierowca 2016-12-15 21:24:09
I dobrze że są ślepi, bynajmniej jeszcze oni nam nie robią pod górkę ...
on 2016-12-15 22:46:45
W kopercie z kasą masz zabierany PODATEK A tak nie powinno być!!!I JAK TU KIEROWCO nie robia Ci pod gorke
5
pracownik 2016-12-16 01:17:15
to prawda tak robia
1
ornung 2016-12-16 09:19:08
I spojzcie jeszcze na jedno z każdego miesiąca zabierają wam 1h-2h!!WASZEJ PRACY!!!NIECH 100LUDZIOM POZABIERAJA PO2-3H PRACY!!!!
2
oko 2016-12-16 09:24:19
prosze o dyskrecje prezent na swieta +300zlotych BRAWO OLTRANS BRAWOOOOOOO
4
truck 2016-12-16 09:27:44
Człowiek martwi się czy do10-tego mu starczy ,czy dzieci będą SZCZĘŚLIWE NA ŚWIĘTA a oni :""prosze o dyskrecje prezent na swieta +300zlotych""MÓWCIE O TYM NIECH WIEDZĄ!!!!!!CO MY TREDOWACI !!!
2
Pomocnik 2016-12-16 09:50:56
Wielu przedsiębiorców decyduje się w okresie świątecznym na dodatkowe bonusy dla pracowników, by w ten sposób jeszcze bardziej zmotywować ich do pracy

ALE SKRUCZ(pamietacie z OPOWIESCI WIGILIJNEJ)NIE DAJE!!!
3
gruby 2016-12-16 14:21:58
nam gole godzin zadnych nadgodzin premi.teraz na okres zimoy nawet na goracy kubek zupki nie dostaniesz.a w domu u hewe... sejfy na lewizne
3
gruz 2016-12-16 14:55:32
PRAWDA NA LEWIZNE Z NASZEJ PRACY !!!NADGODZINY KTÓRE NAM NIE PŁACĄ ,ZABRANE SOBOTY PŁATNE 100/

2
siwy 2016-12-16 14:59:16
Zalowanie WODY LATEM!!!!!!!DO PICIA
MOŻNA BY BYŁO DUŻO PISAĆ !!!!!PISZCZCIE JUŻ CZAS SKOŃCZYĆ Z MILCZENIEM!!!
3
szeregowy 2016-12-16 15:03:25
Jak MOŻNA BRAĆ PODATEK OD ZAROBIONYCH GODZIN W KOPERCIE!!!!
3
trzesiawa 2016-12-16 15:43:17
wody latem laskawie 2x0.5L
1
kiero 2016-12-16 18:36:58
Najlepiej zrobić strajk ;-)
3
Pracownik 2016-12-16 18:44:01
Sprawę trzeba nagłośnić bo jesteśmy zwyczajnie robieni w ch.j.a i nie możemy tego tak zostawić i dać się doić nadal. Tylko pytanie ilu odważnych się znajdzie którzy potwierdzą co tu się wyrabia?
4
kiero 2016-12-16 19:37:38
Jeden wyjdzie przed szereg i dostanie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tego się boję że jak będzie ciepło to zaczną sypać nasi koledzy
4
Żoga 2016-12-16 22:24:45
Juz sa przesłuchiwani spoko juz mi ktos mowil ze byl na komendzie i sie wypytywali teraz szukaja swiadkow i zbieraja dowody na ta bezczelna ... Szajke co oszukuje lydzi i panstwo.nie mozna sie dorabiac na codzej krzywdzie. Zamiast placic podatki z ktorych sa budowane drogi to ich przeladowane autka rozjezdzaja i niszcza nowe ladne drogi.
3
kolega z pracy 2016-12-17 20:24:51
NYPEL tobie naprawdę jest aż tak źle
5
Nypel 2016-12-18 22:50:28
Tak ile czesu mam byc traktowany jak młody i ciagle jeb... Po 24 h. Nie daje juz rady help...
2
Żoga 2016-12-18 22:56:53
Załużcie tam zwiazek zawodowy to bedziecie. Mieli jakies prawa tak to beda was jeb.... Ciagle bo sobie na to pozwalacie.widze wybudowali wam droge jak po te 28 ro bedziecie dslej wizic to dlygo nie wyrzyma i kamil sie za was weznie.
1
Zębatka 2016-12-18 23:00:27
Jawas wszystkich podpierd...
3
Anonim 2016-12-23 06:40:15
Przestancie robic z igly widły.Nikt nie sciaga podatku z kopert to po pierwsze.Po drugie jak wam az tak zle to przeciez nikogo nie trzymaja,wiec po co tam siedzicie?Cieszcie sie ze jest praca , a panstwo H nie sa wcale zli, pani HH bardzo dobra kobieta,pomaga innym,bardzo mila,pan OH rowniez zawsze sympatyczny jak sie go spotka.I uprzedze was,nie jestem z ich rodziny a z rodziny pracownika.Ot taka niespodzianka.Zobaczycie karma wraca i za wasze bzdurne opinie jeszcze do was wroci.
3
Una 2016-12-25 01:06:51
Nikt nie mówi że Ci państwo są źli. To ich synuś traktuje ludzi jak gó..o.
8
wesolych swiąt 2016-12-25 21:01:08
Pełen Szacunek dla PAna Olka i Dla jego Żony ale jego syn szym. powinien chociaż raz ręce pobrudzić żeby wiedzieć co to jest szacunek dla pracy. . . ludzi ...i ich rodzin . jeżeli człowiek nie szanuje ludzi którzy na niego pracują ....................... to ten człowiek powinien dostać po dupie od zycia.
3
trynkiewicz 2016-12-27 20:48:58
POmaganie ludziom w posiadaniu z jednym z NAJDROŻSZYCH sklepów spożywczych w okolicy
7
Żoga 2016-12-27 22:22:01
Kto to jest ten wasz nowy dyspozytor? Słyszałem że jakis nowy i tez ktos z układów rodzin... I gps nawet wam za)ozyl dla waszego lepszego bytu
1
Anonim 2016-12-28 08:17:08
Czepiacie sie bo zazdroscicie...
1
kruk 2016-12-29 17:19:08
NiKT IM NIE ZAZDROŚCI!!NIE POZWALAJĄ JUŻ LUDZIE SOBĄ POMIATAC!!!!TY ANONIMIE !!!@
1
ja 2016-12-29 22:02:23
to jakas kpina
lewus 2017-01-04 09:07:05
Ściągają z BIALYCH kopert podatek przez WIELE LATI!!!!SOBOTY 100/ ZABRANE TO KPINA !!!JAK MOŻNA ŚCIĄGAĆ PODATEK OD ZAROBIONYCH Wiecej GODZIN NA CZARNO!!NADGODZINY NIE PLATNE
4
Anonimus 2017-01-09 12:28:20
Jeden wielki cyrk krótko mówiac ale ludzie nie sa zmuszani do pracy tam, po jaka cholere siedzicie w tej firmie. Ciezko to pojac skoro wam sie tak wszystko nie podoba.
1
Beduin 2017-01-11 19:14:37
No wlasnie po co tam pracujecie skoro tak nazekacie.? Kazdy wie ze to beznadziejna firma i tylko sobie robicie wstyd tam pracujac.
1
Łoker 2017-01-15 10:45:53
Zima wasza,wiosna nasza!
2
Zostaw swoją opinię o P.U.T. Ol-Trans - Mrzezino
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.T. Ol-Trans