brak logo

Przedsiębiorstwo Budowlane BUD-POL S.Nadziak

Bramka

Opinie o Przedsiębiorstwo Budowlane BUD-POL S.Nadziak

Życzenia na Wielkanoc 2015-04-03 09:07:06
ŻYCZENIA DLA KLIENTÓW BUD-POL S.NADZIAK
...żeby woda lała im się na głowy tylko w Lany Poniedziałek z plastikowego jajka, a nie po każdym deszczu lub opadzie śniegu z dachów wykonanych przez Bud-Pol S.Nadziak
Membrana w żalu 2015-04-17 17:28:26
Nikogo nie było z Bud-Polu S.Nadziak na szkoleniu z technik kładzenia membrany. Będą więc kładli membranę jak dotychczas - czyli byle jak.
Rozczarowana i zawiedziona membrana
trzecie oko 2015-04-29 08:02:05
alinko ?dla czego nauczyłaś się poprawnie pisać logicznie myśleć i nauczyłaś się pewnie spraw technicznych ,dla czego nie zrobiłaś sama dachu?
Stowarzyszenie Membran 2015-05-21 11:00:31
Krajowe Stowarzyszenie Membran nie mogąc się doczekać na poprawne kładzenie membran przez Bud-Pol S.Nadziak, na walnym zgromadzeniu przez aklamację uchwaliło: wszystkie membrany będące w kontakcie z tą firmą, będą rozkładały się same, co zagwarantuje zgodność ich kładzenia z zaleceniami producentów. Dzięki temu membrany będą miały stosowne zakłady, będą sklejane i nie będą dziurawione. Membrany na potwierdzenie jakości wykonanej czynności będą zostawiały różowy znak KSM (Krajowe Stowarzyszenie Membran). Znak ma być koniecznie różowy.
1
Związek Zawodowy Membran 2015-06-20 15:25:59
Związek Zawodowy Membran przy Krajowym Stowarzyszeniu Membran informuje:
będziemy za was (czyli za Bud-Pol S. nadziak) rozkładać membranę tylko do końca roku. Potem, jeśli nie nauczycie się tego sami robić - membrany nie będą wam sprzedawane decyzją producentów. Ostatniego matoła nauczymy poprawnie kłaść membranę, tylko trzeba się do nas zgłosić. Powtarzamy, ostatniego matoła nauczymy, nawet tego niepiśmiennego - a "dla czego" nie?
1
stowarzyszenie wielkich kochanków 2015-07-10 15:38:58
alina zamieniła się w różową membranę ,odsyskała dziewidżtwo ,zapraszamy do szkoły tantry ,kamasutry ,na szkolenia w zakresie rozdziewiczania
Kazio 2015-07-19 10:47:46
A Pani w szkole mówi, że to prawda, że wszystkie matoły powinny pójść do szkoły. Z pewnością dotyczy to BudPol.S. Nadziak. "Dla czego" nie chcą przyjąć pomocy?
Kazio lat 11
"Dla czego"? 2015-07-19 11:04:33
Firma Bud-Pol. S. Nadziak nie ma jednego pozytywnego wpisu. "Dla czego"?
"Dla czego"? 2015-07-19 11:11:49
"Dla czego" nie ma jednego pozytywnego i wiarygodnego wpisu o firmie Bud-Pol. S. Nadziak?
"Dla czego?" 2015-07-19 11:29:03
"Dla czego" nie ma jednego pozytywnego i wiarygodnego wpisu o firmie Bud-Pol S.Nadziak na żadnej ze stron z opiniami o firmach?
"Dla tego" 2015-07-20 09:46:57
Nie ma żadnego pozytywnego wpisu, ponieważ firma Bud-Pol S. Nadziak nie działa. Sławomir Nadziak od dawna nie realizuje zobowiązań wobec klientów, wynikających z wcześniej podpisanych umów. Firma więc może mieć i ma tylko negatywne wpisy.
stowarzyszenie wielkich kochanków 2015-07-21 12:18:19
alina sama pisze komentarze i sama na nie odpowiada ...hihihi
Klient 2015-07-22 09:01:17
To prawda, że firma "Bud-Pol" S.Nadziak nie działa. Sławomir Nadziak od lat nie realizuje zobowiązań wynikających z podpisanych umów.
3
Pytanie 2015-07-22 09:05:34
Czy firma Bud-Pol S.Nadziak jeszcze istnieje?
chachacha..... 2015-07-22 14:04:31
a właśnie, czy jeszcze BUD-POL. S.Nadziak istnieje? chachachacha.....
stowarzyszenie wielkich kochanków 2015-07-27 17:43:08
nadziak wywiązuje się z umów i je realizuje ,ma się dobrze hihi
cha-cha-cha- cha 2015-07-28 11:47:50
....czyli nie istnieje. Sławomir Nadziak od lat świadomie (ś-w-i-a-d-o-m-i-e) nie realizuje zobowiązań wynikających z umów podpisanych z klientami.
.....czyli nie istnieje....
stowarzyszenie wielkich kochanków 2015-07-30 11:31:09
istnieje i realizuje ..hihihi
oszukany klient 2015-07-31 08:56:50
Sławomir Nadziak nie realizuje zobowiązań wynikających z umów podpisanych z klientami - i robił to od lat świadomie i z premedytacją.
oszukany klient 2015-07-31 09:11:04
W stosunku do Sławomira Nadziaka należy stosować raczej czas przeszły. Czyli - Sławomir Nadziak nie realizował zobowiązań wynikających z umów podpisanych z klientami i robił to świadomie i z premedytacją.
stowarzyszenie wielkich kochanków 2015-08-28 09:00:31
ale jednak dalej działa
grześ 2015-08-28 15:31:17
firma działa poprawnie ,serio
1
pracownik 2015-09-14 11:59:59
Te szkolenia to nie szkolenia tylko lokowanie produktu, byłem na nich wysłany w poprzedniej firmie . Szkolenie jednodniowe, picie wódki wciskanie różnych produktów itd. Nie ma to nic wspólnego z rzetelną wiedza . Doświadczenie i ciężka praca , a nie szemrane szkolenia.
1
zatrudniony 2015-09-16 15:21:34
Firma okej, Szef słowny , pracuję w firmie od kwietnia w olsztynie.
XXMAX 2015-09-23 11:19:42
TA STRONA JEST BEZNADZIEJNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Karol 2015-10-13 13:13:09
Ta strona jest beznadziejna, bo dotyczy firmy która jest beznadziejna.
Karol 2015-10-13 13:20:41
Ta strona jest beznadziejna, bo dotyczy firmy która jest beznadziejna.
urząd skarbowy 2015-10-20 07:51:31
Beznadziejna jest firma OSTOMAX ..uważajcie na tą firmę
Kubuś 2015-10-29 15:43:03
Firma faktycznie nie jest z tej najwyższej półki, raczej można powiedzieć że jest z tej najniższej półki. A poniżej co? Tylko bagienne odmęty?
Tomeczek 2015-11-03 12:01:12
W tej firmie wszyscy chleją bez wyjątków dlatego są te cudownie pięknie wykonane roboty ,kto chce pracować w tej firmie od razu niech wszywa ESPERAL .
1
ESPERAL 2015-12-13 12:10:44
"W tej firmie wszyscy chleją bez wyjątków dlatego są te cudownie pięknie wykonane roboty, kto chce pracować w tej firmie od razu niech wszywa ESPERAL"
AA 2015-12-19 23:35:18
"W tej firmie wszyscy chleją bez wyjątków dlatego są te cudownie wykonane roboty .... " - po takiej opinii dodatkowe komentarze są już zbędne.
dorian 2015-12-27 17:44:38
Jestem zadowolony z usług tejże firmy polecam ,,,ludzie pracują rzetelnie ,co prawda zawsze może się znaleźć jakaś usterka ..lepiej zaraz powiedzieć i poprawią solidnie
1
Klient 2015-12-28 16:59:09
Firma nie reaguje nawet na pisemne wezwania do naprawy wadliwie wykonanych usług.
1
Klient 2015-12-28 17:02:22
Firma nie reaguje nawet na pisemne wezwania do naprawy wadliwie wykonanych usług.
OPINIA ROKU 2015 2016-01-03 22:10:32
" W TEJ FIRMIE WSZYSCY CHLEJĄ BEZ WYJĄTKÓW, DLATEGO SĄ TE CUDOWNIE PIĘKNIE WYKONANE ROBOTY. KTO CHCE PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE - OD RAZU NIECH WSZYWA ESPERAL"
Niuans 2016-01-09 14:42:04
Spoko, w tej firmie wszyscy tylko "praktykują". Takich ze zdobytym już doświadczeniem, wiedzą i umiejętnościami - tam na pewno nie ma i nigdy nie było. A za niuanse i inne partactwa i tak zapłacą klienci. "Jeleni" wśród klientów na szczęście dla tej, że tak nazwę "firmy", nie brakuje.
Odezwa 2016-01-22 21:07:14
Praktykanci wszystkich krajów łączcie się i przybywajcie do Bud-Polu S.Nadziaka !!! Tylko tu nauczycie się, że każde partactwo budowlane można nazwać niuansem i że nie ponosi się za to żadnej odpowiedzialności. Eldorado dla nierobów!!!
Druga nazwa 2016-02-15 21:54:03
Chyba jednak Bud-Pol. S.Nadziak ma i to bardzo duże problemy z partactwem.
To jest druga nazwa tej firmy.
wspolnota_mieszkaniowa 2016-03-18 20:45:16
oby tak życzliwych i solidnych wykonawców więcej!
1
S.O.S. 2016-03-28 09:38:12
Jak nazywają się firmy, które poprawiają po Bud-Polu Nadziaka? Czy jest przynajmniej jedna firma, która godzi się poprawiać po Bud-Polu Nadziaka i robi to skutecznie? Do tej pory wszystkie znane mi firmy odmówiły - twierdząc, że "takiego badziewia nikt nie zgodzi się poprawiać".
S.O.S. 2016-04-14 18:43:17
Jakie firmy poprawiają po BUD-POLU Nadziaka?
SOS - bis 2016-05-12 19:06:11
Ja też chcę wiedzieć jakie firmy poprawiają po BUD-POLUinadziaku?
Adam 2016-06-18 22:18:56
Myślę że jedna i ta sama osoba szarga imię p.Sławka może warto sprawdzić ? Ja znam tą firmę od lat, pracują rzetelnie a kto w dzisiejszy zagonionym świecie z pieniędzmi ni spierniczy czegoś ,całe życie popełniamy błędy i uczymy się na nich !Polecam firmę BUD-POL
Porada 2016-07-08 09:53:42
Jeśli ktoś chce utopić pieniądze w czymś bezsensownym, żeby wykazać straty na końcu niech zatrudnia Budpol I. Nadziaka
K 2016-07-08 13:59:56
Nadziak zaniża ceny ci jego fachowcy to menele z pod Morąga każdy ma w plecaku nalewkę widziałam ich teraz na grunwaldzkiej w Olsztynie. Partaki jakich mało robili remont kilka lat temu na warszawskiej 111 polecam skontaktować się z zażądem wspólnoty mieszkaniowej nie zostawią na nim suchej nitki
Trafna rekomendacja 2016-08-14 19:55:25
"Menele "- to trafna rekomendacja dla tej firmy.
1
Zdziwiony 2016-09-23 15:38:14
Jakiego gracza?????? Chyba najbardziej znanego partacza w branży budowlanej!!!! A jak się jest partaczem budowlanym, to strona internetowa i tak nic nie pomoże.
gbiuamozesz uz 2016-09-24 12:41:37
@ Zdziwiony - a dlaczego taka jest twoja opinia o nich? możesz podeprzeć to konkretnymi argumenmtami?
serial 2016-11-04 04:17:31
1. ESPERAL 2015-12-13 12:10:44 "W tej firmie wszyscy chleją bez wyjątków dlatego są te cudownie pięknie wykonane roboty, kto chce pracować w tej firmie od razu niech wszywa ESPERAL"

2. K 2016-07-08 13:59:56 Nadziak zaniża ceny ci jego fachowcy to menele z pod Morąga każdy ma w plecaku nalewkę widziałam ich teraz na grunwaldzkiej w Olsztynie. Partaki jakich mało robili remont kilka lat temu na warszawskiej 111 polecam skontaktować się z zażądem wspólnoty mieszkaniowej nie zostawią na nim suchej nitki
3. S.O.S. 2016-03-28 09:38:12 Jak nazywają się firmy, które poprawiają po Bud-Polu Nadziaka? Czy jest przynajmniej jedna firma, która godzi się poprawiać po Bud-Polu Nadziaka i robi to skutecznie? Do tej pory wszystkie znane mi firmy odmówiły - twierdząc, że "takiego badziewia nikt nie zgodzi się poprawiać". odpowiedz
4. podobnie...
5. ....
6. . itp
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Budowlane BUD-POL S.Nadziak - Bramka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Budowlane BUD-POL S.Nadziak