brak logo

Hotel - Restauracja "DALLAS" Halina Gąsior

Borzęta

Opinie o Hotel - Restauracja "DALLAS" Halina Gąsior

Sławek 2014-06-23 11:58:57
Fajne miejsce , spokoj cisza ,spoko jedzenie i spanie tez
1
karolina 2014-08-07 19:46:07
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FACET 2014-08-10 10:36:59
Restauracja jako budynek spoko ale jedzenie tragedia rosół to robią z tych zupek chińskich ten sam dokładnie smak placki po węgiersku gotowce podeszwa masakra, devolay niedopieczony poprstu tragedia
Gośka 2015-10-30 11:19:01
Myślę, że miejsce całkiem OK. Miałam tam chrzciny jednego dziecka oraz komunie starszego. Imprezy były udane, jedzenie smaczne, a obsługa bardzo miła. Polecam.
1
Kucharz 2015-11-12 00:51:57
Pierogi niby domowe a są z biedronki kotlety wszystko mrożone jeżeli ktoś mówi że tam jest dobre jedzenie to chyba ma upośledzone kubki smakowe !!!!!!
gosc 2015-11-12 21:33:04
Każdy ma swoje zdanie, ja miałam tam wesele na jedzenie nikt nie narzekał, a sala bardzo ładna, choć sam lokal ma skromny wystrój. Polecam !
Madzia 2015-11-15 16:28:05
Ja miałam tam komunię synka i jestem zadowolona. Nie wiem o co chodzi z tym jedzeniem chińskim, u mnie było smacznie, normalnie i rozmaite jedzenie za przyzwoitą cenę. Najważniejsze że było miejsce do zabawy dla dzieci, fajny ogród, miła obsługa, a sama restauracja jest dość w kameralnym miejscu. Co do wystroju, to zależy kto co lubi, dla mnie było ok.
1
Martna 2015-11-16 11:23:29
W Restauracji Dallas miałam chrzciny córci Mai, oceniam to miejsce bardzo pozytywnie. Cisza, spokój, duży ogród. Jedzenie też było smaczne. Wystrój sali ładny.
Ania 2015-11-24 10:40:58
Dzień dobry, ja miałam wesele w Restauracji Dallas i jestem bardzo zadowolona z imprezy. Cena była przystępna, lokal bardzo klimatyczny z kominkiem, jedzenie bardzo dobre, ogród gdzie mieliśmy robione zdjęcia i do zabawy dla dzieci.
1
Ania 2015-11-30 22:25:40
@Jola, nie wiem jak pracownicy czy są zadowoleni - trudno to ocenić, ale na pewno byli uśmiechnięci, mili i profesjonalni :) chyba pracownicy niezadowoleni, nie byli by wstanie dobrze pracować.
rusnodi 2016-05-17 18:32:36
Tak to już jest @Jola, że "nasz klient nasz pan". Trzeba o niego dbać i za to przecież nam płacą, zatrudniają na umowę o pracę więc no też dobre rozwiązanie
Zostaw swoją opinię o Hotel - Restauracja "DALLAS" Halina Gąsior - Borzęta
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel - Restauracja "DALLAS" Halina Gąsior