brak logo

MD BAUMANAGEMENT GMBH

München

Opinie o MD BAUMANAGEMENT GMBH

jan 2015-02-27 16:25
Trzymajcie się z daleka od tej firmy, przysyłają umowę mailem do przeczytania, a na miejscu okazuje się że nie jest tak jak piszą, z gory płaci sie za mieszkane wszystkie formalności zalatwiasz sam, UWAGA NA TĄ FIRMĘ DAJCIE SOBIE SPOKÓJ.............
4
Leo 2015-02-27 16:30
oczywiście jak włacicielem jest Polak to nic dobrego, dzwonił do mnie dobrze że nie pojechałem
1
aaa1407 2015-10-06 12:06
Witam janie -ufsn czy mozna wiecej informacji na ten temat
1
ernest 2016-04-19 21:27
Może beda poszukiwać kogoś do Niemiec na budowy, zawsze rekrutowali wiec podejrzewam,że i teraz też.
edzio 2017-02-20 00:10
Dziad i tyle . Nie wypłaca W Polsce się więcej zarobi to się zastanówcie . Pracowałem tam i żałuję
2
Jack 2017-04-05 08:25
Firma dno.. wszystkie formalności załatwiasz sam praca przy dociepleniach garaży a nie jak piszą w ofercie przy remontach ... wypłaty bardzo słabe , godziny obicinane przez szefa który jest NAJWIĘKSZYM chamem jakiego w życiu spotkałem.Po odejsciu z firmy nadgodziny przepadły . Szczerze nie polecam i odradzam pracy w tej firmie.
1
Marek 2017-06-16 17:37
Pracowalem tam przez 5 lat i gdybym nie wrocil do polski z powodow rodzinnych chetnie bym tam zostal.
Wyplaty byly zawsze na czas i dla nierobow czy zuli nie ma tam miejsca., to FAKT.
8
Marek 2017-06-16 17:42
Chyba ciebie pamietam, Edzio.
Byles zamieszany w kradzieze maszyn w tej firmie, czy to tylko zbieg okolicznosci ze twoj Nick jest tak podobny do imienia Edward :)
6
Marek 2017-06-16 17:47
Dla "Cyganerii Nowoczesnej Europy" nigdzie nie bedzie wygodnie i wystarczajaco dobrze.
6
Łukasz 2017-06-22 09:57
Pracuję w tej firmie od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń co do terminów i wysokości wypłat. Nadgodziny i urlopy też bez zastrzeżeń.
3
Grzegorz 2017-06-22 19:00
Też jestem zatrudniony w MD Baumanagement i mogę tylko potwierdzić opinię Marka i Łukasza, wypłaty terminowe i nadgodziny zawsze wypłacane bez zastrzeżeń. Mieliśmy do tej pory kilku nowych cwaniaków którzy uważali się za lepszych od reszty załogi, ale cóż tacy nigdzie nie znajdą wystarczająco dobrych warunków pracy.
2
Grzegorz 2017-06-22 19:05
Cześć Edward,

Nadal znajdujesz przypadkowo maszyny z Hilti pozostawione przez innych na budowie?
Pozdrawiam Grzegorz
1
Bogdan 2017-07-02 08:11
Firma jest w porządku, zarobki też OK i na czas wypłacane.
1
Grzegorz 2017-07-03 12:31
Do GRZEGORZA tez jestem GRZEGORZ i tez pracuje w tej firmie duszy czas ale ciebie nie poznalem bo bym pamietal....ZNAJDZ SOBIE INNY NICK A NIE WOZ SIE PO MOIM IMIENNIU
2
MAREK! 2017-07-03 21:14
Ktoś o nicku MAREK podszywa się pod moje imię i pisze głupoty i bzdury,mam na imię Marek pracowałem tam ponad 5 lat i nie pamiętam żeby ktoś tam pracował o takim imieniu.Nie wiem kto pisze takie brednie i ewidentnie podpisuje się moim imieniem(kto tam pracował to pewnie się domyśla).
Pozdrawiam
3
Rower 2017-07-03 21:20
To chyba się podszywa jakiś Casanowa barów mlecznych.
6
Joanna 2017-07-07 08:36
Halo halo panowie,
widze ze troszeczke sie tutaj ruszylo i starzy znajomi sie pojawili :)
2
Joanna 2017-07-07 08:43
Witaj Marku,

jak juz sie pojawiles to fajnie by bylo gdybas napisal opinie, naturalnie obiektywna.
Jak rodzina i zdrowie?

Pozdrawiam Joanna.
3
Joanna 2017-07-07 08:50
Witaj Grzegorz,

moglbys rowniez napisac swoja opinie :)

podrawiam Joanna
3
Swiry 2017-07-12 09:15
Hehe dom wariatów i tyle
2
Zostaw swoją opinię o MD BAUMANAGEMENT GMBH - München
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MD BAUMANAGEMENT GMBH