brak logo

Media Drukarnia Studio Reklamay

Będzin

Opinie o Media Drukarnia Studio Reklamay

Anonim 2015-03-02 18:02:06
Niektóre osoby pracują tam na czarno, czyli bez żadnej umowy. Szefostwo stwarza pozorną atmosferę szacunku i sympatii do pracownika - to tylko pozory, bo pracownika, nawet dobrego, mają za nic.. Łatwo da się go zastąpić kimś innym, ale czy naprawdę aż tak łatwo o fachowca w tej branży, "osobę z ulicy" trzeba najpierw przeszkolić, a jak przyjdzie ktoś taki, kto nie ma bladego pojęcia co to np. CMYK albo jakie są formaty... Jaki to ma cel, ludzie kochani... Ale najważniejsze, żeby szefowi rosło na koncie! Bardzo kiepskie zarobki na początek, potem raczej też marnie, pracownicy mówią, że "nigdzie nie zarobisz mniej"... Praca bardzo często po godzinach, nieprzestrzegane są przepisy BHP, maszyny stare, niebezpieczne, wszędzie kurz i dziadostwo, poganianie pracowników, bo realizuje się zamówienia "24h", bardzo niska cena, dużo zepsutych druków, kiepska jakość... DTPowcy ślęczący non stop w pracy, właściwie nikt sobie nie robi przerw, ludzie jedzą przy swoich stanowiskach pracy....
3
Anna W 2015-07-14 13:48:01
Pracowałam i narzekałam - ale po czasie - wszędzie dobrze gdzie nas niema. Tak więc nie było tak źle pracować trzeba ale pensja zawsze na czas. A szef jak szef czepia się i tyle - ale który szef się nie czepia. Generalnie nie jest aż tak źle.
Pracownik drukarni 2015-07-14 13:53:52
Nie zgadzam się z moim przedmówcą, firma w której pracowałam jest jedną z najbardziej uczciwych firma z jakimi miałam przyjemność współpracować. Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane w terminie, nikt nie robi problemów jeżeli chodzi o urlop, bądź wolne, L4, wcześniejsze wyjście z pracy. Po za tym są wypłacane dodatki na dziecko, a Szefostwo jest miłe oraz zawsze idzie pracownikowi na rękę. Warunki w firmie są bardzo dobre, panuje miła atmosfera, kierownik drukarni chodzi zawsze uśmiechnięty, a i nie raz zdarzało mi się prosić o zaliczkę, która zamiast być mi odciągnięta z wypłaty zostawała zaliczana do nadgodzin, które miałam doliczane i mogłam w wybranym dla siebie czasie wykorzystać. Niestety musiałam się wyprowadzić, więc zrezygnowałam z tej pracy, ale każdemu kto się zastanawia nad pójściem na etat do tej firmy z czytym sumieniem mogę ją polecić
anik 2015-07-14 13:54:44
Firma dobra i porządna, ja nie narzekam, a wręcz przeciwnie chwale sobie bardzo. Kasa, warunki i atmosfera też ok :)
Ogólnie polecam :D
anonim 2016-01-12 20:43:24
wszyscy tu bzdury piszecie! Lepiej już stać w markecie na ochronie, niż tam pracować, poza tym wypowiada się chyba również szefostwo tutaj:))
1
anonim 2016-04-24 14:31:24
trzeba liczyć tylko na siebie jak potrzebujesz pomocy, to nie każdy robi to co musi ?
Abel 2016-04-25 15:56:11
Proszę nie sugerować się pozytywnymi opiniami na temat tego pracodawcy. Pracodawca sam wydał jako polecenie służbowe mnie abym je napisała. Firma oszukuje pracowników na każdym kroku, wymyśla jakby tu obciąć wypłatę. Osobiście jest mi dłużna za 6 miesiecy wynagrodzenia za swoją pracę. Pilnujcie się i uważajcie , nie polecam
1
anonim 2016-05-08 22:45:18
bo niema pracy w media i kasy
anonim 2016-05-09 18:16:07
ja mam praktyki w media nie pracuje w media??? i co praktyka nie gra roli??
i co robić mondrale w wiedzę ???
mariusz 2016-05-09 18:26:08
pracowałem w media i nie pracuję nawet mam pojecie i czemu tak jest kasa się liczy dla szefa żeby jechać za granice ?
2
anonim 2016-05-09 20:50:44
kierownik słucha marak krawczyka i jest wieli śmiech na dupie marka??
anonim 2016-05-09 20:56:32
media pracują tylko mało znając w zawodzie, nie można pracować w media bo ja nie pracowałem w media i cisza hej ????
anonim 2016-05-09 21:31:13
pracuj za niżą krajową 7 a mozna 12 na godzine to wróce tak mam zamiar pracować w media ???
anonim 2016-05-11 22:47:46
w markecie można stać za z hej czy się równamy pracą , bo jak bracowałem nie mogłem liczyć na podwyżkę lub jaką premie każdy kończy po 8 godzinach ja tyrałem kasy było mało na moje godziny pracuj aż padniesz ,kierownik nawet pogania jest dobrze ????
anonim 2016-05-12 20:57:59
w media jest wieli bałagan ja na zewnąć i wewnacz i jest pożądek w wdrukarni lenie jak mnie brakuję???
anonim 2016-05-24 20:30:21
a wypłata jest niska pracuj jak koń może???? ja pracowałem i nic??
anonim 2016-05-27 18:28:16
praca jest ok ale kasy mało można zarobić ???
anonim 2016-05-27 18:30:31
nie można się dogadac szefem????
anonim 2016-05-29 15:25:20
pracowałem w media i jest oszustwo w media pracuj 12g lub 14g 1800zł i jest zgoda???????
anonim 2016-07-07 20:17:00
chyba dalej w media jest oszustwo bo nie ma pracy i kasy na podwyżki a szef się opala za granicą ????
SZAŁ 2016-07-14 19:29:38
PRACOWAŁEM MEDIA I WIEM JAK TAM JEST PROŚIŁEM SZEFA O PODWYŻKĘ TO NIE DAŁ I TA FIRAM JEST UCZCIWA TO CZEMU TAM NIE PRACUJĘ ???
rafał prz 2016-07-17 02:20:32
jest uczciwa ale mało można zarobić?media [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
rafał 2016-07-17 21:11:02
warunki dobre można mało zarobić i tak jest dobra drukarnia media?????
bocian 2016-07-17 21:48:51
A atmosfera jaka teraz panuje? Dziękuję za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Media Drukarnia Studio Reklamay - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Drukarnia Studio Reklamay