brak logo

Media Drukarnia Studio Reklamay

Będzin

Opinie o Media Drukarnia Studio Reklamay

Anna W 2015-07-14 13:48
Pracowałam i narzekałam - ale po czasie - wszędzie dobrze gdzie nas niema. Tak więc nie było tak źle pracować trzeba ale pensja zawsze na czas. A szef jak szef czepia się i tyle - ale który szef się nie czepia. Generalnie nie jest aż tak źle.
1
Pracownik drukarni 2015-07-14 13:53
Nie zgadzam się z moim przedmówcą, firma w której pracowałam jest jedną z najbardziej uczciwych firma z jakimi miałam przyjemność współpracować. Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane w terminie, nikt nie robi problemów jeżeli chodzi o urlop, bądź wolne, L4, wcześniejsze wyjście z pracy. Po za tym są wypłacane dodatki na dziecko, a Szefostwo jest miłe oraz zawsze idzie pracownikowi na rękę. Warunki w firmie są bardzo dobre, panuje miła atmosfera, kierownik drukarni chodzi zawsze uśmiechnięty, a i nie raz zdarzało mi się prosić o zaliczkę, która zamiast być mi odciągnięta z wypłaty zostawała zaliczana do nadgodzin, które miałam doliczane i mogłam w wybranym dla siebie czasie wykorzystać. Niestety musiałam się wyprowadzić, więc zrezygnowałam z tej pracy, ale każdemu kto się zastanawia nad pójściem na etat do tej firmy z czytym sumieniem mogę ją polecić
1
anik 2015-07-14 13:54
Firma dobra i porządna, ja nie narzekam, a wręcz przeciwnie chwale sobie bardzo. Kasa, warunki i atmosfera też ok :)
Ogólnie polecam :D
anonim 2016-01-12 20:43
wszyscy tu bzdury piszecie! Lepiej już stać w markecie na ochronie, niż tam pracować, poza tym wypowiada się chyba również szefostwo tutaj:))
1
anonim 2016-04-24 14:31
trzeba liczyć tylko na siebie jak potrzebujesz pomocy, to nie każdy robi to co musi ?
anonim 2016-05-08 22:45
bo niema pracy w media i kasy
1
anonim 2016-05-09 18:16
ja mam praktyki w media nie pracuje w media??? i co praktyka nie gra roli??
i co robić mondrale w wiedzę ???
mariusz 2016-05-09 18:26
pracowałem w media i nie pracuję nawet mam pojecie i czemu tak jest kasa się liczy dla szefa żeby jechać za granice ?
3
anonim 2016-05-09 20:56
media pracują tylko mało znając w zawodzie, nie można pracować w media bo ja nie pracowałem w media i cisza hej ????
anonim 2016-05-09 21:31
pracuj za niżą krajową 7 a mozna 12 na godzine to wróce tak mam zamiar pracować w media ???
anonim 2016-05-27 18:28
praca jest ok ale kasy mało można zarobić ???
anonim 2016-05-27 18:30
nie można się dogadac szefem????
SZAŁ 2016-07-14 19:29
PRACOWAŁEM MEDIA I WIEM JAK TAM JEST PROŚIŁEM SZEFA O PODWYŻKĘ TO NIE DAŁ I TA FIRAM JEST UCZCIWA TO CZEMU TAM NIE PRACUJĘ ???
rafał prz 2016-07-17 02:20
jest uczciwa ale mało można zarobić?(usunięte przez administratora)
rafał 2016-07-17 21:11
warunki dobre można mało zarobić i tak jest dobra drukarnia media?????
bocian 2016-07-17 21:48
A atmosfera jaka teraz panuje? Dziękuję za odpowiedź.
Alicja 2017-05-19 12:25
@nieydwooleni piszesz, że jesteś pracownikiem Media Drukarnia Studio Reklamay. Co więcej możesz napisać o pracy w tym miejscu? Jakie jeszcze plusy zauważyłeś w pracy w Media Drukarnia Studio Reklamay? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach.
banita 2017-06-17 09:50
Ludzie piszecie głupoty - jak to możliwe że jest tam tak źle a ostatnio jak byłem to 4 pracowników co się zwolniło wrócili pracować (usunięte przez administratora)- chyba raczej nie jest tak źle bo by nie wracali. Jak się nie chce pracować to wszędzie będzie źle. Wiem bo mnie też wydawało się że jest źle a jak się okazało to nie było tak źle. Ostatnio nawet była impreza firmowa z okazji dnia drukarza na koszt firmy. Jak ktoś chce coś konkretnie wiedzieć to raczej jechać i porozmawiać z pracownikami a nie czytać te bzdury.
2
kolo olo 2017-06-20 15:33
Byłem na rozmowie - facet mówił całkiem sensownie - niestety nie dogadaliśmy się co do kasy więc nie wiem jak jest - ale chciałbym spróbować -może następnym razem.
JAKUB 2017-06-20 16:41
Pracuje tutaj 5 lat, do swojego doszedłem wspólnymi silami i dużym wparciem Rafała.... wypowiadają się tutaj osoby które pewno już nie pracują i próbują zatruć atmosfer i oczernić Szefa i Szefową. Marnie Wam to idzie - jeżeli ktoś ma ochotę zapoznać się z rzetelną oceną zapraszam do drukarni, proszę pytać o Jakuba - kierownika oddziału
1
JAKUB 2017-06-21 07:16
Albert Einstein, powiedział : "Każda praca jest dobra, o ile jest dobrze wykonywana." Sukcesów na polu zawodowym życzę
JAKUB 2017-06-21 20:36
UUUUU aż tak jestem obserwowany, fajnie.... PS. Mercedes SL 550 bardzo fajny samochód, trzeba zrobić jazdę próbną przed dokonaniem zakupu. Proszę zawiadomić US że może będę taki samochód kupować bo podatek trzeba zapłacić, lub lepiej może jakiś"zbiorowy pozew sądowy " w uzasadnieniu proszę wpisać bo Kuba jeździ mercedesem Rafała....

Szanowni Państwo, wszystkie powyższe wpisy są naprawdę śmieszne, podtrzymuje zaproszenie dla każdego zainteresowanego. Jestem do Państwa dyspozycji.
kolo 2017-06-22 10:26
Nie jestem szefem,tylko pracownikiem ,dlatego,pisze że,to są bzdury
JAKIE WARUNKI 2017-07-30 17:17
Jakie warunki ? Interesuje mnie zmiana pracy.
Alicja 2017-08-09 13:50
@JAKIE WARUNKI widzę, że jeszcze nikt Ci nie odpisał. Zgłosiłeś się w tym czasie bezpośrednio do firmy? Chętnie dowiem się czegoś więcej o procesie rekrutacyjnym oraz o tym jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna.
Drukarnia Katowice 2017-08-09 17:25
Szanowni Państwo, kontakt do nas był podany, ale został usunięty, zapewne przez właściciela drukarni. Proces rekrutacyjny to rozmowa kwalifikacyjna, a rozmowa jak wygląda chyba każdy poszukujący pracy wie. Dla osób naprawdę zainteresowanych odszukanie w internecie informacji która drukarnia z Katowic poszukuje aktualnie handlowca nie powinno stanowić problemu. Nasza informacja o zatrudnieniu została zamieszczona tutaj dla poszukującego pracy handlowca Z DOŚWIADCZENIEM - takie osoby sprawdzają opinie pracodawców z branży.
Były niewolnik 2017-09-20 22:41
Widzę, ze Go work usunął mój wpis - był pierwszy w tym wątku dotyczącym drukarni Media... I właściwie to chyba od niego się wszystko zaczęło, skusiłem resztę hehehe... Dłuuuugo wisiał, był zgodny z regulaminem!!!!! Napisane tam było m.in. o tym, że Rafałek nie daje umów, czyli pracownicy byli zatrudnieni na czarno.. Rafałek jeździ sobie po świecie, więc i na posmarowanie łapki Go workowi ma... Podwójne standardy w Polsce 2017 roku. Uwaga - Robię print screen (nie pierwszy!!!!), wszyscy się dowiedzą jak obiektywny jest go work, jeśli usunie mi ten wpis!!!
Alicja 2017-09-22 13:50
@Były niewolnik wpisy są archiwizowane przez administratora portalu tylko jeżeli naruszają one zasady regulaminu. Jeśli uważasz, że któryś z Twoich komentarzy został usunięty niesłusznie, skontaktuj się z administratorem drogą mailową. Kontakt znajdziesz w §10 regulaminu: http://www.gowork.pl/regulamin
Zostaw swoją opinię o Media Drukarnia Studio Reklamay - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Drukarnia Studio Reklamay