brak logo

Media Drukarnia Studio Reklamay

Będzin

Opinie o Media Drukarnia Studio Reklamay

anonim 2016-01-12 20:43
wszyscy tu bzdury piszecie! Lepiej już stać w markecie na ochronie, niż tam pracować, poza tym wypowiada się chyba również szefostwo tutaj:))
1
anonim 2016-04-24 14:31
trzeba liczyć tylko na siebie jak potrzebujesz pomocy, to nie każdy robi to co musi ?
Abel 2016-04-25 15:56
Proszę nie sugerować się pozytywnymi opiniami na temat tego pracodawcy. Pracodawca sam wydał jako polecenie służbowe mnie abym je napisała. Firma oszukuje pracowników na każdym kroku, wymyśla jakby tu obciąć wypłatę. Osobiście jest mi dłużna za 6 miesiecy wynagrodzenia za swoją pracę. Pilnujcie się i uważajcie , nie polecam
3
anonim 2016-05-08 22:45
bo niema pracy w media i kasy
anonim 2016-05-09 18:16
ja mam praktyki w media nie pracuje w media??? i co praktyka nie gra roli??
i co robić mondrale w wiedzę ???
mariusz 2016-05-09 18:26
pracowałem w media i nie pracuję nawet mam pojecie i czemu tak jest kasa się liczy dla szefa żeby jechać za granice ?
3
anonim 2016-05-09 20:50
kierownik słucha marak krawczyka i jest wieli śmiech na dupie marka??
anonim 2016-05-09 20:56
media pracują tylko mało znając w zawodzie, nie można pracować w media bo ja nie pracowałem w media i cisza hej ????
anonim 2016-05-09 21:31
pracuj za niżą krajową 7 a mozna 12 na godzine to wróce tak mam zamiar pracować w media ???
anonim 2016-05-11 22:47
w markecie można stać za z hej czy się równamy pracą , bo jak bracowałem nie mogłem liczyć na podwyżkę lub jaką premie każdy kończy po 8 godzinach ja tyrałem kasy było mało na moje godziny pracuj aż padniesz ,kierownik nawet pogania jest dobrze ????
anonim 2016-05-12 20:57
w media jest wieli bałagan ja na zewnąć i wewnacz i jest pożądek w wdrukarni lenie jak mnie brakuję???
anonim 2016-05-24 20:30
a wypłata jest niska pracuj jak koń może???? ja pracowałem i nic??
anonim 2016-05-27 18:28
praca jest ok ale kasy mało można zarobić ???
anonim 2016-05-27 18:30
nie można się dogadac szefem????
anonim 2016-05-29 15:25
pracowałem w media i jest oszustwo w media pracuj 12g lub 14g 1800zł i jest zgoda???????
anonim 2016-07-07 20:17
chyba dalej w media jest oszustwo bo nie ma pracy i kasy na podwyżki a szef się opala za granicą ????
SZAŁ 2016-07-14 19:29
PRACOWAŁEM MEDIA I WIEM JAK TAM JEST PROŚIŁEM SZEFA O PODWYŻKĘ TO NIE DAŁ I TA FIRAM JEST UCZCIWA TO CZEMU TAM NIE PRACUJĘ ???
rafał prz 2016-07-17 02:20
jest uczciwa ale mało można zarobić?media [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
rafał 2016-07-17 21:11
warunki dobre można mało zarobić i tak jest dobra drukarnia media?????
bocian 2016-07-17 21:48
A atmosfera jaka teraz panuje? Dziękuję za odpowiedź.
nieydwooleni 2017-02-17 13:39
Niezadowoleni, są tylko Ci co tyłki im do krzeseł przymarzły z nieróbstwa. Jak si idzie miedzy wrony to si kracze tak jak one.... Wysilcie mózgi, weźcie się do roboty to i 5000 PLN zarobicie. Pracuje X lat w tej firmie i chyba dalej będę pracował, a niezadowolenie będzie dalej.... z prostego wzgledu, za mały mózg by ogarnąć więcej, by mieć wiecej
bylam-wiem 2017-02-18 07:43
Jesteś głupi/a Rafał i tak Cię wykorzysta jak każdego, okrada Ciebie mnie tez okradał i Państwo. ZUS pewnie od najniższej Płaci chyba ze bez umowy pracujesz. Pan Przybylak i Pani Przybylak sa siebie warci, ona myśli ze jest cudowna, piękna i ładna... może i jest ale słoma jej wystaje z butów, nie ma gustu. Ludzi ogóle nie szanują. Pracowałam tam kilka lat temu, miałam być kimś prawa ręka szefa i co ? Zwolnił. Nie bój się jak zobaczy ze zarabiasz 5 tysi też Cie zwolni, bo będzie szukał kogoś komu da 2 tysie i jeszcze mu l.. zrobi. Rafał zawsze był pazerny.Kiedyś Pan za to odpowie, za krzywdę ludzką. Do dziś żałuje ze jak mnie Pan zwolnił nie poszłam do sądu by zapłacił Pan uczciwie za nadgodziny.
Jak kolego/koleżanko jesteś inteligentny/a to znajdziesz sobie prace za 5000 gdzie będą Cię normalnie traktować, zapłaci normalną pensję 5 a nie 15, na konto bankowe. Da premie a nie będzie op.......ł. Wielu sukcesów dla firmy, a dla Państwa Przybylak życzenia by zaczęli normalnie szanować ludzi
6
Alicja 2017-05-19 12:25
@nieydwooleni piszesz, że jesteś pracownikiem Media Drukarnia Studio Reklamay. Co więcej możesz napisać o pracy w tym miejscu? Jakie jeszcze plusy zauważyłeś w pracy w Media Drukarnia Studio Reklamay? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach.
WALCZMY ŻE ZŁODZIEJEM NIE JESTEŚMY JEDYNI!!!! 2017-05-30 01:52
Jezus Maria jaki tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzie proponuje złożyć zbiorowy pozew sądowy przeciwko Panu Rafałowi i jego pazernej na pieniądze małżonce Magdalenie Grudzińskiej Przybylak. Na chwilę obecną mam już kilka osób które będą zeznawać w sprawie matactw oszust i przekrętów. Po za tym Pan Rafał Przybylak wystawia lewe faktury dla każdego klienta wzamian za podwójny koszt podatku Ale o tym każdy z pracowników wie. Proszę o informację kto by był na tyle odważny aby zeznawać przeciw Panu Rafałowi oraz domagać się odszkodowania za oszustwa których dokonał dla osób które zazwyczaj dawały z siebie wszystko. Jeżeli będzie więcej chętnych podam mail oraz więcej info
1
Krav 2017-05-30 02:04
Hahaha... Anka? Powiem Ci jak ty odeszłaś odeszły zlecenia bo byłaś najlepsza. Szef jak odeszłaś chodzi tak ze...sr..ny że strach się bać.
1
Oszukany przez Karła z wielką głową 2017-05-30 08:32
To szef tej firmy to pisał. Każdy tu o tym wie
koles 2017-06-09 06:38
Pierwsze,słyszę o jakimś pozwie,to jakaś bzdura,praca,jak praca,żadnych cudów,ale to co piszecie,to przesada.
banita 2017-06-17 09:50
Ludzie piszecie głupoty - jak to możliwe że jest tam tak źle a ostatnio jak byłem to 4 pracowników co się zwolniło wrócili pracować u przybylaka - chyba raczej nie jest tak źle bo by nie wracali. Jak się nie chce pracować to wszędzie będzie źle. Wiem bo mnie też wydawało się że jest źle a jak się okazało to nie było tak źle. Ostatnio nawet była impreza firmowa z okazji dnia drukarza na koszt firmy. Jak ktoś chce coś konkretnie wiedzieć to raczej jechać i porozmawiać z pracownikami a nie czytać te bzdury.
2
kolo olo 2017-06-20 15:33
Byłem na rozmowie - facet mówił całkiem sensownie - niestety nie dogadaliśmy się co do kasy więc nie wiem jak jest - ale chciałbym spróbować -może następnym razem.
JAKUB 2017-06-20 16:41
Pracuje tutaj 5 lat, do swojego doszedłem wspólnymi silami i dużym wparciem Rafała.... wypowiadają się tutaj osoby które pewno już nie pracują i próbują zatruć atmosfer i oczernić Szefa i Szefową. Marnie Wam to idzie - jeżeli ktoś ma ochotę zapoznać się z rzetelną oceną zapraszam do drukarni, proszę pytać o Jakuba - kierownika oddziału
1
R 2017-06-20 22:04
Ile Ci zapłacił przybylak? Co Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] piszesz. Jestes takim samym gnojem jak on tylko przypuszczam mniej kradni......Bo Rafał ci za dużo nie da Panie Kierowniku Haha :-)
2
JAKUB 2017-06-21 07:16
Albert Einstein, powiedział : "Każda praca jest dobra, o ile jest dobrze wykonywana." Sukcesów na polu zawodowym życzę
FR 2017-06-21 07:26
Haha, nic nie robisz tylko komentujesz :-) A może w końcu Przybylak dał Co urlop i się nudzisz
kuba buba - be 2017-06-21 17:27
Widziałem ostatnio Kubusia jak się po Sosnowcu lansował sportowym mercedesem cabrio szefa - ciekawe za co go ta przyjemność spotkała - pewnie w ramach premii dostał sobie pojeździć chłopczyk - hahaha - może niedługo dostanie taki służbowy za nadgodziny. Ja wole byle jaki ale swój samochód.
1
Mercedes 2017-06-21 19:57
Jeździł pewno przybylaka woził. Tego to już na TAXI nie stać. Może niech zwolni Kubusia to będzie miał na taryfę :)
2
JAKUB 2017-06-21 20:36
UUUUU aż tak jestem obserwowany, fajnie.... PS. Mercedes SL 550 bardzo fajny samochód, trzeba zrobić jazdę próbną przed dokonaniem zakupu. Proszę zawiadomić US że może będę taki samochód kupować bo podatek trzeba zapłacić, lub lepiej może jakiś"zbiorowy pozew sądowy " w uzasadnieniu proszę wpisać bo Kuba jeździ mercedesem Rafała....

Szanowni Państwo, wszystkie powyższe wpisy są naprawdę śmieszne, podtrzymuje zaproszenie dla każdego zainteresowanego. Jestem do Państwa dyspozycji.
Mercedes stop 2017-06-21 20:59
Nie zwolni Kubusia..... 12 zł za godzine mu płaci, prędzej drukarza bo ma 16 zł. Kubus szef ci malutko płaci Panie kierowniczku poproś o 2 zł podwyżki, a jak Ci nie da to zapraszam po info na priv. Praca stała 17 na godzine :-) serio
1
Mercedes 2017-06-21 21:28
Ale za usługi dodatkowe mu płaci:-) Pewno od kilometra :-) Tak da mu 2 zł podwyżki za bycie kierownikiem. Panie Rafale co Pan na to złodziejstwo a może chojnosc Pańska. Żona by go zajebala bo to dużo kosztuje:-) Strajk zróbcie, to was weźmie na imprezę firmowa i do kopert na wigilie da 20 zł by nie trzeba było szukać drobnych na wódkę. Jeden plus dla przybylaka umie manipulować by mało płacić. Kubus jest mu oddany, i się nie zwolni a ten go dalej będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i 12 zł płacił hehe. Pana Jarosław tylkyo nie robi w kuku.
1
ROMEK 2017-06-21 21:47
WSZYSTKO KŁAMSTWA
Klient 2017-06-21 21:53
Panie z biura dalej po 16 chcą czekoladę za obsługę klienta?
2
Kubus Kierowniczek i ekipa 2017-06-22 07:16
Kubus napisał co Przybylak kazał, dał mu plik pomiędzy z monopolu i zrobił kierownikiem. Lolka kierowca, a Iwonę kierowniczka i już kasa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest za wakacje. Dość wyzysku matactw dlatego mnie już tam nie ma, czekam na to aż będzie zbiorowy pozew sądowy.
1
kolo 2017-06-22 09:30
Powtarzam,Nie ma i nie było żadnego pozwu,piszesz bzdury
Sprawiedliwość 2017-06-22 10:10
Pozew dopiero będzie ;-) i do inspekcji pracy zusu tez pójdzie pismo :-) Jak Pan się wytłumaczy z płacenia pod stołem skoro powiem ze mi Pan płacił pod stołem by zusu nie płacić., są jeszcze dwie osoby co to potwierdza.
kolo 2017-06-22 10:26
Nie jestem szefem,tylko pracownikiem ,dlatego,pisze że,to są bzdury
Sprawiedliwość 2017-06-24 10:26
Nic się nie zmienia u Pana Rafała, tylko samochody szefowstwa. Bardzo biedny człowiek, nie dawał nikomu zarobić a jeszcze kazał płacić za reklamacje z wypłaty, która była bardzo biedna i wystarczało z ledwością na życie.
1
klient dwa 2017-06-24 13:49
Ha,fakt,pani blondynka,czasem ,nie wiem czy mówi,poważnie ,że mam,się wynosić,bo przyszlem,trochę później,czy mówi poważnie,a może taka filozofia firmy????
2
klient 2017-06-24 14:40
Trzeba było,kupić czekoladę,ja tam bez tego nie wchodzę,jak za komuny,
Sprawiedliwość 2017-06-25 15:01
Jaki szef taki pracownik, jeden,drugi trzeci. Przybylak to Robin Hood zabierze pracownikom by mieć dla siebie:)
3
Kokoloko 2017-07-04 16:04
Kal die zglosic do tego pozwu ?

Proszę o kontakt. Ż chęcią mam parę dowodów które sprawią że Przybylak autobusem do swojej drukarni będzie jeździł:)
1
człowiek 2017-07-12 00:44
Przybylak w tym tygodniu powinien Pan otrzymać kopie zawiadomień jakie zostały w dniu dzisiejszym wysłane do ZUS Sosnowiec, Izba Skarbowa Katowice oraz Państwowa Inspekcja Pracy:
ZUS -praca na czarno, praca na L4, oraz brak płatności składek za to co Pan pod stołem płaci.
US - o podejrzeniu kto Panu płaci i Pan nie daje Faktur ani paragonów, oraz obszerne zawiadomienie o nadużyciach i wyłudzeniach VAT z firmą ......
INSPEKCJA PRACY - skandaliczne warunki pracy niedostosowanie stanowisk pracy, niewystarczające oświetlenie, smród oraz zatrudnianie ludzi na czarno.
Może to Pana coś nauczy, ludzie nie idźcie tam pracować obieca wam złote góry a później was wywali.
Niczego nie zmienicie jak będziecie się zgadzać na takie niewolnicze warunki pracy.
Aktualne oferty na rynku pracy:
DRUKARZ 25ZŁ / godzina
INTROLIGATOR 15-17ZŁ / godzina
HANDLOWIEC 2700ZŁ + PREMIA
PRACOWNIK BIUROWY 2200ZŁ

1.SOSNOWIEC / CZELADŹ - 2 OFERTY PRACY DLA DRUKARZA Z NORMALNYMI SKŁADKAMI I WSZYSTKO NA PAPIERZE
2.INTROLIGATORNIA - 4 OFERTY PRACY
3. W BRANŻY POLIGRAFICZNEJ NIEDUŻO, ALE W INNYCH JEST MNÓSTWO
4. PRACOWNIK BIUROWY - BARDZO DUŻO OFERT



1
Zostaw swoją opinię o Media Drukarnia Studio Reklamay - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Drukarnia Studio Reklamay