brak logo

Vermeiren

Trzebnica

Opinie o Vermeiren

tereniag 2014-05-24 15:46:15
Mam jak najgorsze doświadczenie z tą firmą. Kupiłam od nich wózek inawalidzki i chciałam dokupić podnóżki. Przysłano mi niekompletne i o złych wymiarach. Po dziesiątkach telefonów nie mogę się doczekać na przesyłkę. Sprawa ciągnie się od dwóch miesięcy i nie wiem czy się doczekam. Trochę mnie to zdrowia (a i tak go nie mam) kosztuje.
1
Lech 2014-09-09 15:54:30
Jako odbiorca detaliczny nie wydaje mi się, żeby miała pani do czynienia bezpośrednio z firmą Vermeiren, gdyż zobowiązana jest ona do sprzedaży tylko i wyłącznie innym firmom. Być może żale należałoby skierować w stronę pośrednika?
3
piotr 2016-03-07 21:30:33
wbrew temu co sie slyszy na temat zarobkow wcale nie jest tak kolorowo 1650 zl miesiecznie zeby zarobic ponad dwa tysiace praca 6 dni w tygodniu ja zwolnilem sie po 2 mies za 1 mies 1300 za 2 1500 smiechu warte.pozdrawiam pracownikow Piotr Kaczmarek
5
Pracownik Vermeiren 2016-04-10 00:40:40
Witam, z tego co Pani napisała wnioskuje że Pani Janina nie pracuje w tej firmie więc proszę nie robić pięknej reklamy, bo tak kolorowo nie jest, jestem pracownikiem tej firmy, i dzieje się coraz gorzej w tej firmie, wprowadzają różne zakazy, ostatnio nawet zakaz słuchania radia, ale wracając do tematu, zarobki na poziomie 1650zł NETTO w teraźniejszych czasach to jakiś żart, a wymagania jak w Japońskich firmach, coraz więcej ludzi zatrudniają (z Wrozametu, chyba chcą rozwalić też tą firmę) do poganiania ludzi, dużo by pisać po prostu dzieje się źle dla pracowników, bo dyrekcja i zarząd są zadowolone. Firma otworzyła swoje firmy w Chinach i Indiach, to teraz sobie resztę dopiszcie. Dobrze że zaczyna się pisać o tej firmie bo nie traktują i doceniają swoich pracowników produkcyjnych, pozdrawiam i proszę się nie wypowiadać w czyimś imieniu.
Pracownik
4
pele 2016-05-11 21:30:39
W tej firmie spawacze zarabiają tyle samo co sprzątaczka albo operator wiertarki.Ogólnie spawacz traktowany jest w tej firmie jak śmieć ze stawką godzinową 12 zł.Firma bogata a dopiero od 2 lat zrobiła oświetlenie nad stanowiskami spawalniczymi,a jeśli chodzi o wyciągi to tragedia.W tamtym roku były kary jeśli ktoś zachorował to miał zakaz przychodzenia w soboty przez cały miesiąc.Na Wrocławskiej jest tak że kogoś nie ma w piątek,to za kare na sobotę nie jest zapisany.Ekipa która chodzi na rozładunki ma płacone ponad 50 zł od tira + dodatkowo lecą im normalne godziny pracy.Ogólnie zakład kolesiostwa ..
3
Misiek 2016-05-22 09:08:00
Co Ty piszesz?!!!Jakie warunki? Traktują ludzi jak śmieci za głodowe pensje !!!Kadra kierownicza to pajace bez wlasnego zdania i nie mająca pojecia co i jak sie robi.Gdyby nie pracownicy, produkcji by nie byLo.Całą czarną robotę odwalają szaraczki a oni zbieraja profity.I atmosfera,która woła o pomstwę do nieba.Kłótnie na porządku dziennym,które są podgrzewane przez kierownictwo.Kiedyś to był przyjazny zaklad,ale teraz potworzyły się kliki,które rzadzą.Wiadomo,ze kierownictwo otacza się półgłówkami,bo z mądrzejszymi mieliby problem.Nie wybijesz się człowieku,bo cię stłamszą.Wielu madrych ludzi zostało zgnojonych w obawie,że obnażą głupotę i zacofanie kierownictwa.Szkoda mojego czasu na pisanie bo i tak nikt z tym nic nie zrobi.Mottem tego zakldu jest : BÓG NA JĘZYKU A W SERCU SZATAN.....
6
były pracownik 2016-05-22 12:06:47
Święta racja.Zgadzam się w zupełności z tą opinią.Warto dodać,że zakład przechodzi pseudo reorganizację.Stara się wprowadzić coś na wzór organizacji pracy w TOYOCIE.Jakiś tam śmieszny LINE.Stworzono stanowisko osoby odpowiedzialnej za ten stan rzeczy.Ale ludzie, to wielka pomyłka.Osoba ta nie ma zielonego pojęcia o produkcji.Wczesniej była zwykłym pracownikiem,który nie należał do pracowitych.Zwykły leser.Ale znajpmości z "górą" czynią cuda.I się zaczęlo demolowanie firmy.Lata po całym zakladzie i po łebkach coś tam ustawia.Produkcja zamiast wzrastać drastycznie maleje.Stoi nad tymi biednymi ludzmi i mierzy czasy pracy,stresuje ich,doprowadza do okropnej atmosfery.Wybrano jakiś śmiesznych liderów.Z inteligencją u nich na bakier ale w donoszeniu i gnębieniu ludzi są mistrzami.Ogólnie brak jest szacunku dla starszych pracowników.Próbuje się ich zastapić nowymi młodymi,ale ci młodzi to chorowite i słabe egzemplarze.Ja osobiście mam teraz spokój.Biorę na rękę 2700 bez sobót i nadgodzin a przede wszystkim pracuję w normalnej atmosferze.Za ciężką pracę dostaję może nie największe pieniądze,ale często szef podejdzie i podziękuję.Po prostu pogada jak człowiek z człowiekiem.Wysłucha co mi się nie podoba i nigdy z tego powodu nie mam żadnych nieprzyjemnosci.A w vermeiren czułem się jak niewolnik.Czekam aż ludzie się obudzą,otworzą oczy i powiedzą co myślą.
10
Pokonany 2016-06-19 15:21:48
Tam trzeba zacząć porządki od kierowników.To oni psują atmosferę wśród ludzi.Szczują pracowników jeden na drugiego.Gdy jest cicho i spokojnie,to jest żle.Boją się jedności wśród ludzi,bo a nóż wywiozą ich na taczkach.Tam rządzi klika.Każdy kierownik ma paru przydupasów co im donoszą.To takie prostaczki co nie mają swojego mózgu.Atmosfera jest okropna.O zarobkach szkoda mówić.Zarabiają tylko przydupasy.Klika rządzi !!! A zaklad podupada bo w takiej atmosferze to robota nie idzie.I bedzie jeszcze gorzej.
8
pracowniczek 2017-01-13 14:29:31
żal.pl to mało o nich - kompetentne osoby zwalniają, a zostawiają takie pośmiewiska jak sekretarek z serwisu - przecież ten koleś nic nie ogarnia, ale ze jego szef to wielki przyfrend Dyrektora produkcji, a ten jest przyjaciełem samej góry to cóż...nie wymagajmy, ze zostaną osoby odpowiednie. Poza tym szykowanie stanowiska dla tego dziecka co pracuje na LEAN bo na ślusarni nie daje psychicznie rady...no ludzie!!Kwas co raz wiekszy, bajzel to już przeszedł wszelkie pojęcie- kolejne dziecko, które udaje ze ogarnia i zna wszystkich pracuje w handlowym...ale jak sie sypia z kieronikiem działu to sie jest bezpiecznym...jedyne pocieszenie, ze kontroli teraz będzie od groma...
5
ptyś_1 2017-01-16 10:37:32
całe szczęście, ze zwolnili tą lalę z kadr, co wypłata to problem z naliczaniem....a tak święty spokój i wkońcu będzie dobrze!
Zostaw swoją opinię o Vermeiren - Trzebnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vermeiren