brak logo

Vermeiren

Trzebnica

Opinie o Vermeiren

tereniag 2014-05-24 15:46:15
Mam jak najgorsze doświadczenie z tą firmą. Kupiłam od nich wózek inawalidzki i chciałam dokupić podnóżki. Przysłano mi niekompletne i o złych wymiarach. Po dziesiątkach telefonów nie mogę się doczekać na przesyłkę. Sprawa ciągnie się od dwóch miesięcy i nie wiem czy się doczekam. Trochę mnie to zdrowia (a i tak go nie mam) kosztuje.
1
Lech 2014-09-09 15:54:30
Jako odbiorca detaliczny nie wydaje mi się, żeby miała pani do czynienia bezpośrednio z firmą Vermeiren, gdyż zobowiązana jest ona do sprzedaży tylko i wyłącznie innym firmom. Być może żale należałoby skierować w stronę pośrednika?
3
piotr 2016-03-07 21:30:33
wbrew temu co sie slyszy na temat zarobkow wcale nie jest tak kolorowo 1650 zl miesiecznie zeby zarobic ponad dwa tysiace praca 6 dni w tygodniu ja zwolnilem sie po 2 mies za 1 mies 1300 za 2 1500 smiechu warte.pozdrawiam pracownikow Piotr Kaczmarek
4
Pracownik Vermeiren 2016-04-10 00:40:40
Witam, z tego co Pani napisała wnioskuje że Pani Janina nie pracuje w tej firmie więc proszę nie robić pięknej reklamy, bo tak kolorowo nie jest, jestem pracownikiem tej firmy, i dzieje się coraz gorzej w tej firmie, wprowadzają różne zakazy, ostatnio nawet zakaz słuchania radia, ale wracając do tematu, zarobki na poziomie 1650zł NETTO w teraźniejszych czasach to jakiś żart, a wymagania jak w Japońskich firmach, coraz więcej ludzi zatrudniają (z Wrozametu, chyba chcą rozwalić też tą firmę) do poganiania ludzi, dużo by pisać po prostu dzieje się źle dla pracowników, bo dyrekcja i zarząd są zadowolone. Firma otworzyła swoje firmy w Chinach i Indiach, to teraz sobie resztę dopiszcie. Dobrze że zaczyna się pisać o tej firmie bo nie traktują i doceniają swoich pracowników produkcyjnych, pozdrawiam i proszę się nie wypowiadać w czyimś imieniu.
Pracownik
4
pele 2016-05-11 21:30:39
W tej firmie spawacze zarabiają tyle samo co sprzątaczka albo operator wiertarki.Ogólnie spawacz traktowany jest w tej firmie jak śmieć ze stawką godzinową 12 zł.Firma bogata a dopiero od 2 lat zrobiła oświetlenie nad stanowiskami spawalniczymi,a jeśli chodzi o wyciągi to tragedia.W tamtym roku były kary jeśli ktoś zachorował to miał zakaz przychodzenia w soboty przez cały miesiąc.Na Wrocławskiej jest tak że kogoś nie ma w piątek,to za kare na sobotę nie jest zapisany.Ekipa która chodzi na rozładunki ma płacone ponad 50 zł od tira + dodatkowo lecą im normalne godziny pracy.Ogólnie zakład kolesiostwa ..
3
Misiek 2016-05-22 09:08:00
Co Ty piszesz?!!!Jakie warunki? Traktują ludzi jak śmieci za głodowe pensje !!!Kadra kierownicza to pajace bez wlasnego zdania i nie mająca pojecia co i jak sie robi.Gdyby nie pracownicy, produkcji by nie byLo.Całą czarną robotę odwalają szaraczki a oni zbieraja profity.I atmosfera,która woła o pomstwę do nieba.Kłótnie na porządku dziennym,które są podgrzewane przez kierownictwo.Kiedyś to był przyjazny zaklad,ale teraz potworzyły się kliki,które rzadzą.Wiadomo,ze kierownictwo otacza się półgłówkami,bo z mądrzejszymi mieliby problem.Nie wybijesz się człowieku,bo cię stłamszą.Wielu madrych ludzi zostało zgnojonych w obawie,że obnażą głupotę i zacofanie kierownictwa.Szkoda mojego czasu na pisanie bo i tak nikt z tym nic nie zrobi.Mottem tego zakldu jest : BÓG NA JĘZYKU A W SERCU SZATAN.....
5
były pracownik 2016-05-22 12:06:47
Święta racja.Zgadzam się w zupełności z tą opinią.Warto dodać,że zakład przechodzi pseudo reorganizację.Stara się wprowadzić coś na wzór organizacji pracy w TOYOCIE.Jakiś tam śmieszny LINE.Stworzono stanowisko osoby odpowiedzialnej za ten stan rzeczy.Ale ludzie, to wielka pomyłka.Osoba ta nie ma zielonego pojęcia o produkcji.Wczesniej była zwykłym pracownikiem,który nie należał do pracowitych.Zwykły leser.Ale znajpmości z "górą" czynią cuda.I się zaczęlo demolowanie firmy.Lata po całym zakladzie i po łebkach coś tam ustawia.Produkcja zamiast wzrastać drastycznie maleje.Stoi nad tymi biednymi ludzmi i mierzy czasy pracy,stresuje ich,doprowadza do okropnej atmosfery.Wybrano jakiś śmiesznych liderów.Z inteligencją u nich na bakier ale w donoszeniu i gnębieniu ludzi są mistrzami.Ogólnie brak jest szacunku dla starszych pracowników.Próbuje się ich zastapić nowymi młodymi,ale ci młodzi to chorowite i słabe egzemplarze.Ja osobiście mam teraz spokój.Biorę na rękę 2700 bez sobót i nadgodzin a przede wszystkim pracuję w normalnej atmosferze.Za ciężką pracę dostaję może nie największe pieniądze,ale często szef podejdzie i podziękuję.Po prostu pogada jak człowiek z człowiekiem.Wysłucha co mi się nie podoba i nigdy z tego powodu nie mam żadnych nieprzyjemnosci.A w vermeiren czułem się jak niewolnik.Czekam aż ludzie się obudzą,otworzą oczy i powiedzą co myślą.
8
Pokonany 2016-06-19 15:21:48
Tam trzeba zacząć porządki od kierowników.To oni psują atmosferę wśród ludzi.Szczują pracowników jeden na drugiego.Gdy jest cicho i spokojnie,to jest żle.Boją się jedności wśród ludzi,bo a nóż wywiozą ich na taczkach.Tam rządzi klika.Każdy kierownik ma paru przydupasów co im donoszą.To takie prostaczki co nie mają swojego mózgu.Atmosfera jest okropna.O zarobkach szkoda mówić.Zarabiają tylko przydupasy.Klika rządzi !!! A zaklad podupada bo w takiej atmosferze to robota nie idzie.I bedzie jeszcze gorzej.
6
Zostaw swoją opinię o Vermeiren - Trzebnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vermeiren