logo Espotel Poland Sp. z o.o.

Espotel Poland Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Espotel Poland Sp. z o.o.

Paul 2011-09-29 17:59:07
Tak, właśnie.
Szkoda na nich czasu, nie polecam.
LoL 2011-11-22 13:04:07
Robicie projekty tylko dla( usunięte przez administratora )czy zdobyliscie jakiegos innego klienta:)??
a 2012-02-27 15:16:40
Jak tam z robotą - robi się coś na miejscu (jest jakieś zaplecze techniczne?), czy praca polega na wiszeniu na słuchawce godając z innymi oddziałami? :)
2
Powiedzmy ze Marcin 2012-03-07 20:04:42
No ja tez mialem przykry kontakt - w miarę normalne 2 etapy rekrutacji, w miare ok - przeciez nikt nie spyta wprost czy dobrze poszlo, to sie wie i czuje. No i kolejny etap to imho takze odpowiedz ze poprzedni byl ok.
Pierwszy - test języka.
Drugi - test języka i umiejętności, info co umiesz, w czym się orientujesz, jakiś prosty problem do rozwiązania, programowanie za pomocą papieru i ołówka...ale ok.
( usunięte przez administratora )
norbi 2012-04-20 19:30:51
Może będzie lepiej jak przeczytasz wcześniejsze posty ludzi, którzy przechodzili proces rekrutacji ( usunięte przez administratora )Ja dokładnie znam to z autopsji. W ten sam sposób zostałem potraktowany jak mój przedmówca. Mam nadzieje,że pisząc to oszczędzamy czas przyszłym zainteresowanym. Choć do nich decyzja należy. Raczej nie chodzi tu o konkurencje.






Aspirant 2012-05-16 14:12:26
Od znajomego z KMEiFu ktory tam juz pracuje slyszalem, ze robia rozne ciekawe projekty no i atmosfera jest spoko, tylko faktycznie ciezko sie tam dostac. A co wiecej, czytajac ponizsze posty widac ze juz kilka osob odrzucili. Dlatego jestem ciekawy czy nadal szukaja i zatrudniaja?
Balzak 2012-05-17 20:23:39
3 stopniowa rekrutacja wcale nie jest taka straszna, mnie sie udalo przez nia przejsc z sukcesem - zaczynam za miesiac. A wiadomo przeciez doskonale, ze osobom ktorym ta sztuka sie nie udala, beda wieszac psy mowiac jacy to oni sa wspaniali. Od wyslania CV do podpisania umowy 3 tygodnie.
anonim 2012-05-22 23:32:31
Znaczy sie klasyczny outsourcing :)
mystery 2012-06-29 12:12:33
Dokladnie:)
anonim 2012-10-22 20:06:31
Jak tam obecnie wyglada praca? Czy firma zatrudnia tylko na umowe o prace, czy sa tez mozliwe inne formy wspolpracy? - obecnie pracuje juz w pewnej firmie z ktorej nie chialbym rezygnowac.
Czy projekty wykonuje sie na miejscu w calosci czy przypomina to takie powiedzmy biuro podruzy lub call center?
anon 2013-02-27 16:54:29
ktoś może mi wyjaśnić dlaczego wszystkie niepochlebne opinie zostały usunięte przez admina ? Czy były aż takie skrajne ? Czy łamały regulamin? Widać że coś się działo.
jinks 2013-07-23 14:56:06
Na początek jest umowa o prace na 3 miesiące a jeśli wszystko jest OK to przechodzi w umowę na czas nieokreślony :) Jak ktoś szuka stabilnego pracodawcy, polecam!
linux 2013-08-26 15:31:22
Pensje są bardzo elastyczne: adekwatne do umiejętności. A do tego atrakcyjne premie :)
abc 2013-09-29 23:52:43
Może ktoś powiedzieć cos konkretnego? Co z tymi negatywnymi opiniami? Czy na rozmowie są jakieś głupie psychologiczne pytania? Robota jest jakoś poukładana czy jest chaos i wyścig żeby zmieścić sie w terminach? Interesuje mnie stanowisko testowca/designera
amame 2013-10-11 17:33:01
Witam

Jak z zarobkami? Oczywiście nie chce wiedzieć dokładnie, bo pewnie to już zależy od wynegocjowania konkretnej kwoty. Ale czy np. 3500zł netto jest realne?
Him 2014-04-14 06:54:37
Na moje oko to raczej zależy od tego jakie mają kontrakty z firmami zewnętrznymi. Bo to prawda co mówisz, że PEWNIE nie stoją z kasą tak źle, ale trzeba mieć 100% pewności.
informatyk 2014-05-21 12:19:58
a jakich konkretnie informatykow poszukuja w espotelu. jestem swiezo po studiach i chcialbym tam sie zalapac :)
ala 2014-05-27 17:05:22
widzialam ze szukaja stazysty do HRu, myslicei ze warto sprobowac w Espotel? chodzi mi glownie o warunki rozwojowe, atmosfere pracy i rotacje w firmie. dzieki!
garry 2014-05-30 19:39:21
Jedyne ogłoszenie jakie znalazłem do Espotel'a to Trainee in Administration / HR, także nie wiem gdzie jest ta cała reszta ogłoszeń o których piszecie.
maciek 2014-11-17 15:24:04
a ja nawet tego ogłoszenia o Administration / HR, nie widzę... a wydaje mi się, że jest to kluczowe stanowisko jeśli chodzi o rekrutację na inne i kolejne stanowiska.. nie wiem czy jest to prawda, ale plotki mówią coś o tym, że firma ma juz problemy finansowowe i nie wiem co o tym myśleć, istnij jeszcze?
2
arr 2016-03-24 13:50:15
jako pracownik firmy Espotel - informuję, że podwyzki płac są co roku, w zależności od oceny pracownika. dodatkowo częstą praktyką są nagrody finansowe w przypadku niecodziennych zasług lub całokształtu.
kto 2016-05-07 21:10:54
Najważniejsze jest to, że taki Business Development Manager - Embedded Systems / Electronics może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie. Premie się rzeczywiście pojawiają tutaj dla każdego pracownika.
Zostaw swoją opinię o Espotel Poland Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Espotel Poland Sp. z o.o.