brak logo

KEMIZO

Żary

Opinie o KEMIZO

anonim 2009-06-06 21:24:19
Dobra, rozwijająca się firma.
anonim 2009-10-22 23:58:04
Odradzam każdemu. Zero socjalu i robota nie do końca legalna.
anonimka 2010-02-16 17:56:27
(usunięte przez administratora)!!! Zmuszanie pracownic do sprzątania i podawania szefowi i jego gościom kawusi. Za byle pierdołe dostaje się ogromnie zjeby zaczynające się od słów wulgarnych. Poniżanie przesz Pana (usunięte przez administratora)wszystkich pracowników!!!
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2010-02-16 17:57:34
WALI SIĘ TAM NADGODZINY I NIKT NAM ZA TO NIE PŁACI!!!!!
anonim 2010-02-25 21:14:34
Ku pokrzepieniu serc powiem " zawsze mozna kosic koszyki pod marketem" droga wolna!
anonim 2010-03-24 14:24:28
anonimka

skad masz takie informacje?
jasno i klarownie zostal mi przedstawiony zakres obowiazkow jaki mam wykonywac na moim stanowisku wiec w czym problem?
jesli bym sie z tym nie zgadzala to bym nie zatrudnila sie w tej firmie.
nie wiem komu chcesz zaszkodzic ale piszac ten komentarz zaszkodzilas/les pracownicom firmy.
z wyrazami nie szacunku dla Ciebie...
ciekawa osoba 2010-03-25 19:33:27
jak ktoś jest taki odważny pisać takie rzeczy o tej firmie to niech sie przedstawi kto się kryje pod nazwą anonim i anonimka.
Jak to było Aha!! Anonim!! 2010-10-27 18:06:18
Fakt Fakt Kto tam pracował to wie!!! To mooże ktos stwierdzi ze tak nie jest? wystarczy porozmawiac z pracownikami?
pracownik kemizo 2011-12-29 19:35:42
Karpiowe? Owszem, było, tylko że w postaci paczki. Cała reklamówka słodyczy - najtańszego badziewia. Dla faceta, który ciężko haruje i stara się przez okrągły rok. Każdy liczył na parę cennych groszy na święta, jak w każdej normalnej firmie. Ale tak właśnie docenia się i szanuje pracownika a zarazem fachowca w tym zakładzie pra... ekhem, psychiatrycznym. Tak, szefostwo uważa swoich pracowników za debili. WSTYD !!!
pinky 2012-01-02 17:22:40
E to faktycznie Dziadostwo......!!!!!
poniżony 2012-01-05 17:35:45
Dziadostwo to mało powiedziane. Tam jest (usunięte przez administratora)i całkowity brak sprawiedliwości!
2
Playboy 2012-01-08 22:57:32
Flancja De Lux Vol. 40% 1l była by fajniejsza !!!!!!!
Wszystkowiedzący 2012-01-13 20:03:55
ciekawa osoba - 2010-03-25 19:33:27

jak ktoś jest taki odważny pisać takie rzeczy o tej firmie to niech sie przedstawi kto się kryje pod nazwą anonim i anonimka.
A ty nie bądź taką mądralą, może nie każdy jest taki "odważny" jak ty. Nie pomyślałeś/aś że ktoś nie chce się narazić na zwolnienie z pracy a chce napisać prawdę o tym co tam się dzieje? Powiesz może że skoro tam tak źle to niech odejdzie i znajdzie inną pracę, ale życie nie jest takie proste. Może jak następnym razem coś napiszesz to pomyśl 5 razy.
koleś 2013-07-19 09:30:23
Zwolnic Gronka wariata to bd oki
1
adik 2014-03-27 15:50:48
@fizyk, nie przesadzajmy, po to forum jest anonimowe, że można pisac anonimowo, może ktos pracuje aktualnie w kemizo i nie chce miec nieprzyjemności.
karl 2014-03-27 16:12:14
Dla zainteresowanych na protalu z filmikami you tube jest filmik prezentujący prace w Kemizo, możecie napisać ile z tego filmiku jest prawdziwe, warto aplikować?
1
jarek 2014-05-18 16:26:10
Takie filmiki jak wiadomo są reżyserowane, także pewnie w rzeczywistości praca w kemizo wygląda zupełnie inaczej.
jarek 2014-05-20 01:48:54
Chociaż z drugiej strony maja tutaj bardzo dobre opinie, także niech ktoś napisze jak się w kemizo pracuje.
@..@ 2014-05-21 22:51:41
Wspaniała atmosfera wręcz rodzinna bardzo dobre zarobki Polecam
2
koszar 2014-06-05 19:17:45
Witam panowie jakie są stawki za 1h pracy ozimek<<<<>>>> kemizo lub miech ile mozna zarobić jako początkujący>?
Kemizo 2014-07-17 20:09:46
Zwolnic Gronka wariata to bd oki
bronek

coś takiego podobny do H
Kronika Gala Anonima 2014-12-07 22:29:11
Firma jest ok, bardzo rozwijająca sie,szef jest impulsywny i wybuchowy ale raczej mozna jak najbardziej powiedziec ze jest w porządku. Gorzej jest z osobami zarządzającymi produkcją, (usunięte przez administratora)Pan (usunięte przez administratora) jest tak mądry że czuje sie mądrzejszy od samego prezesa krytykując praktycznie każda jego decyzje, oczywiście za jego plecami. Panu (usunięte przez administratora) nie można zaszkodzic niczym, ponieważ mści sie 10 krotnie, wiec nikt na zakładzie nie powie już nic mądrego Szefowi bo boi sie o swoją szanowna pupe. Nic dobrego w tym kierunku...
3
Remix 2015-04-30 23:51:29
coś cisza>?
kuki 2015-05-19 16:15:55
Zupan a co ty tam nie robisz już bo nie słychać cie ?
Zupan 2015-06-14 10:31:46
pewnie nie robi to kolega z Zagania tak jak wszystkich 2 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] reszta się patrzy
gdzie on jest? a no nima 2015-08-18 23:13:40
Powiem tak, gdyby nie pewne osoby to by ta firma lepiej funkcjonowała,o tym wie kazdy kto tam pracuje. Gro.. był ostatnio na urlopie i co?? wszyscy byli zadowoleni, kazdy sie wyrabiał ze swoja robota,wiedział co ma robic, nie było durnych decyzji. On nie szanuje nikogo w tej firmie,kazdy pracownik jest dla niego nikim. O tym wszystkim świadcza jego odzywki, jego komentarze. Dzien w ktorym Gro.. wyleci na zbity pysk bedzie zbawienny. Na jego miejscu powinna byc młoda inteligentna osoba ktora nie bedzie udowadniac ze jest najmadrzejsza na swiecie i nie bedzie obrabiac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowi.
gdzie on jest? a no nima 2015-08-18 23:20:32
i co powiecie ze nie prawda?
aa pol 2015-09-04 14:50:24
koledzy a kto pracuje ze starych sławek jest jeszcze pewnie Wiesiek
gro ciśnie do emerytury tak po za tym on ma 4500zł a dlaczego tak ciśnie ludzi

by tylko dla niego było ok w oczach Ozim

widziałem jak gro rozwalił 6 płyt nowych i 1 tą grubą ale ozim nie dowiedział się o tym cisza
flop 2016-05-18 18:51:23
i bardzo dobrze to właśnie o nich świadczy. pozdro!
Zostaw swoją opinię o KEMIZO - Żary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KEMIZO