PANEK S.A.

Warszawa

Opinie o PANEK S.A.

kym 2015-01-27 07:31
Pojedziesz na jakieś wydania/odbiory. zobaczysz jak są podawane zlecenia itd. ja tak miałem. nic strasznego ogólnie
Ted 2015-01-27 21:10
Kym
A jak wygląda u Ciebie praca dużo masz zleceń wieczorami/ nocami ? i jak wyglada w weekendy ?
kazik 2015-01-31 18:32
pracuje od 2 miesięcy w oddziale jednoosobowym.
fajna praca. czasami nic się nie robi i cały dzień w domu a czasami dużo pracy ale za to jest ciekawie. dla miłośników motoryzacji praca prawie idealna.
1
nowy 2015-03-01 15:17
Pracuje od 2 miesięcy w oddziale jednoosobowym i jak dla mnie to praca idealna ze względu na moje zamiłowanie do motoryzacji. Nie ma nudy. Albo się jest w domu albo się jedzie do klienta lub relokacje. Na studia jest wolne i płacą za takie wolne.
zadowolony 2015-04-16 04:19
Widzę, że dużo dobrych opinii. firma się ostatnio tak rozwija, że ciągle aut brakuje i muszą dokupować. za to wynagrodzenia to bajka ja na dzisiejsze czasy bo minimum 2500zł na rękę dla studenta to dużo. a sporo ma też 3000zł i więcej - zależy ile zgarnie premii i wynajmów. Praca dosyć trudna bo trzeba się przyzwyczaić do telefonu przy tyłku bo mogą zadzwonić ze zleceniem ale ja nie mam z tym problemu. polecam!
1
praca 2015-06-05 22:51
złe opinie o tej firmie piszą chyba ci, którzy się nie dostali, fakt nie łatwo przejść rozmowę kwalifikacyjną, trzeba być dobrym w swojej dziedzinie.

POLECAM, pieniądze na czas, godziwe wynagrodzenie i fajni ludzie!
nowy 2015-08-31 21:56
Pracuje od 2 miesięcy w jednym z oddziałów. Praca fajna, zarobki jak na studenta super. można dostosować pracę pod względem godzinowym. Nowe auta, dobra atmosfera.
nowy 2015-10-12 16:23
pracuje od pół roku w większym oddziale i jest ok. kasa dobra, na czas i dobra atmosfera. kierownik wymagający ale praca jest ok
Janek 2015-11-21 15:17
Mam pytania do ludzi co pracują w Panku. Czy za bycie w gotowości w nocy dostajecie jakieś dodatkowe pieniądze czy tylko za samo podstawienie ? Czy za samo podstawie w dzień też się coś dostaje czy dopiero za sprzedaż czegoś klientowi ? Ile km maksymalnie od waszego miasta robicie podstawienie ?
kamil 2015-11-24 11:47
dostajesz podstawę na początek jakoś 1400zł na rękę + 5% prowizji za wydane auta i odebrane. Dodatkową kase masz za sprzedaż pakietów dla klientów. ogólnie zarobisz od 2500 -3500zł na rękę. za noc i podstawienia dodatkowej kasy nie ma.
ja 2015-12-26 19:44
Firma nie opłaca nic w tej kwesti.. karty multisport czy opiekę medyczna opłacasz sobie w całości a firma ręki do tego nie przykłada. Według nich to jest ich dobra wola że coś takiego udostępniają
1
Pracownik 2016-02-29 13:13
Pracuję już prawie rok i jestem bardzo zadowolona. Pieniądze zawsze na czas, ludzie fajni. Nie łatwo się tu było dostać, miałam ze 3 rozmowy kwalifikacyjne, ale się udało!
patrycja.k 2016-05-19 13:54
Ja w firmie już trochę pracuję i praktycznie od pierwszego etapu rekrutacji to co mi się podobalo to przede wszystkim usmiech i pomoc na każdym kroku. Przejrzyste materiały szkoleniowe i w sumie ciekawa praca.
4
Zdzich 2016-05-26 20:25
W firmie pracuje ponad 2 lata. Jestem w terenie i chwalę sobie pracę. Wynagrodzenie nigdy się nie spóźnia, wszystko jest na papierze i na koncie dzięki czemu mogłem dostać kredyt na mieszkanie a w tych czasach to nie jest takie oczywiste. Praca specyficzna i nie dla każdego. Jak ktoś polubi i się wdroży to będzie tutaj długo pracował.
1
zenek 2016-06-03 12:04
Dla mnie praca idealna - studiuję, latam dobrymi furami, zarabiam lepiej niż nauczyciel w liceum, faktycznie pracy czasami po 14h ale czasami w tygodniu trafi się dzień gdzie nic nie robię. Wolne na studia jest bez problemu i płacą za takie wolne. Dla studenta bez rodziny praca bardzo dobra
lama 2016-06-03 20:18
czy jako Przedstawiciel w wypożyczalni samochodów to ja musze u was mieć prawo jazdy? bo mi kurde zabrali:/
3
vini 2016-06-06 12:07
pracuje w firmie na działalności gosp. i mam dobre warunki. Teraz wprowadzili koordynatorów, nowych managerów i same nowe auta ciągle zjeżdżają więc jak ktoś szuka ciekawej pracy i dobrze opłacanej to polecam. Jest ciężko jak jest dużo zleceń ale za to później przekłada to się na wypłatę
ad 2016-06-07 11:22
chyba oczywiste ze prawo jazdy potrzebne do wypozyczalni aut.
zatrudniaja tez studentow zaocznych
Bartek 2016-06-24 21:54
Witam, czy może ktoś dokładnie wyjaśnić na czym polega praca przy relokacjach samochodów? Czy polega to na jezdzie po calej Polsce czy w obrębie konkretnego miasta? Pozdrawiam
hubert_84 2016-06-26 20:11
W firmie PANEK pracuję już chyba 3 rok :) W tym czasie udało mi się dwukrotnie awansować. to co mi się tam podoba to fakt, że jesteś doceniony za pracę i serce, które wkładasz w rozwijanie ich firmy.
star 2016-07-07 11:21
kasa dobra jest ale praca nie jest łatwa. W zależności od miasta i ilości pracy zrobisz od jakiś 2200zł-3500zł na rękę.
kasa jest zawsze na czas na koncie
nowy 2016-07-28 09:30
Tutaj jesteś co noc w domu i jeździsz w okolicach swojego zamieszkania więc to trochę inna praca niż kierowcy międzynarodowego
pzdr 2016-08-08 04:36
Wynajmujesz auta to logiczne chyba, że musisz mieć prawo jazdy. Zarobki dobre bo tak od 2500zł na rękę zarobić ale jak masz dużo wynajmów to i można 5000zł zarobić i wyplata na czas-
stary 2016-08-08 09:54
Ja jak się zatrudniałem to widziałem ich ogłoszenia na OLX i tutaj na goworku. Tam popatrz
star 2016-08-08 11:16
w panku masz płaconą prowizję za auta, które wydajesz/odbierasz i podstawę wynagrodzenia w zależności od tego jak długo pracujesz w panku. Tam nie masz nadgodzin bo to umowa zlecenie
1
swk 2016-08-14 12:50
Czy na stanowisko kierowcy trzeba mieć status studenta, czy można to jakoś obejść? Bo jestem osobą młodą, lecz narazie się nie uczę, a jest to zawód moich marzeń, gdyż uwielbiam siedzieć za kierownicą i doświadczenie w tym posiadam. Jest jakaś szansa dostania pracy, gdy nie ma się statusu studenta na tym stanowisku w Panek S.A?
Kandydat 2016-08-16 00:15
Jak wygląda przykładowy grafik? ;)
3
panki 2016-09-13 04:07
Ciekawa praca dająca dobrze zarobić. wynagrodzenie zawsze mam powyżej 3000zł na rękę a dodatkowo bez problemu mogę studiować.
Robercik 2016-10-11 14:48
Pytanko dla osób już tam pracujących jeśli studiuje dziennie to jest szansa na zatrudnienie? Jest możliwość pracy np. tylko w weekendy albo ustalić sobie grafik tak żeby nie kolidował z zajęciami na uczelni. Z góry dzięki za odp;P
J 2016-10-11 15:24
W tym momencie kierowcy to są potrzebni na już od ręki, nie dziwne to chyba za specjalnie, tak mi się przynajmniej wydaje.
K 2016-10-27 18:05
Osoby które pracują. Ile zleceń tygodniowo/miesięcznie średnio wychodzi (około)
ZLEC 2016-10-28 11:15
NA MIEŚCIE ZLECEŃ MIESIĘCZNIE JEST JAKOŚ 30 WYDAŃ I 30 ZWROTÓW
nick 2017-01-03 16:24
Po co wystawiacie ogłoszenia o pracę, skoro nie oddzwaniacie?
Miesiąc w miesiąc ogłoszenia na tą samą lokalizację, a telefonu zwrotnego jak nie było, tak nie ma.
Kolek 2017-01-05 11:18
Fajna praca a jak ktoś lubi jeździć jako kierowca to super.
Damian 2017-01-08 20:38
Pracuje w innym oddziale i tyle co moge powiedziec to jest to zdecydowanie praca dla ludzi ktorzy nie maja problemu z niestandardowym grafikiem i tym, ze zdazaja sie czasem dni w ktore pracujesz od rana do nocy. Praca troche dla singli ktorzy nie musza sie martwic, ze nie znajda w ciagu dnia czasu dla dziewczyny. Ale trzeba przyznac, ze nieraz prowadzi sie na prawde fajne fury;)
Kolek 2017-01-13 18:27
Czy aktualna jest oferta pracy dla kierowcy w Poznaniu?
Kazik 2017-01-16 17:30
z tego co wiem w Poznaniu powiększają kadrę i oferta jest aktualna
1
Kola 2017-01-29 10:20
Słyszałem dobre opinie o firmie ale po przeczytaniu kilku wpisów utwierdziłem się i składam CV. Widziałem ofertę pracy dla kierowcy w Poznaniu. Jakie są stawki?
Kuba 2017-02-19 09:18
Ja jestem zadowolony z pracy w firmie bo to dobra firma.
Dziendziej 2017-02-27 21:56
A jak wygląda system prace? Czeka się pod telefonem na zlecenia? Czy w biurze? Jak wygląda grafik?
Paulina 2017-02-28 13:22
Zapoznaliście się już z wywiadem PANEK S.A., który przeprowadzony był specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl? Czego się ciekawego dowiedzieliście? :)
Martynik 2017-02-28 13:22
Znajomy pracuje w Panek i bardzo poleca. Przede wszystkim szanują pracowników. Jeżeli pracujesz dobrze - swoje zarobisz, są szkolenia i nie zajeżdża się tam ludzi na amen. ;)
1
Paulina 2017-03-01 09:34
@Martynik, to świetna opinia! Zapowiada się naprawdę dobrze w tej firmie ;)
1
Natalia 2017-04-05 11:02
PANEK to normalna firma, charakter pracy natomiast nie jest odpowiedni dla niektórych osób. Myślę , że to powód niektórych wpisów
Jbb 2017-04-06 18:13
Mam takie pytanie jak podstawiam auto do klienta to jak wracam ?
Milena 2017-04-10 19:21
PANEK ma taki charakter działalności, że nie każdemu odpowiada i jestem w stanie to zrozumieć. Ale przecież teraz jest tyle pracy na rynku to po co ludzie tu siedzą? Mnie podoba się taka praca i mam dobre wyniki a w konsekwencji dobra kasę. To jest normalna firma!
1
Ania 2017-07-19 22:27
Ja osobiscie jestem zadowolona z obslugi w Bydgoszczy na lotnisku.
Panie Arielu T. dziekuje za mila i sprawna obsluge.
Pozdrawiam
Ania
Kuba 2017-07-25 11:10
Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji na forum? Chodzi mi o wymagania dla przedstawiciela handlowego? Czy można tu zarobić godziwe pieniądze? Jak się pracuje w firmie? Będę bardzo wdzięczny za informacje .
Ppp 2017-07-28 04:03
Pracuję tu pół roku zależy co dla kogo to godziwa płaca ja najgorszą wypłatę miałem 3600 najlepszą 4200zl uważam że to jest jak najbardziej ok
Magnat 2017-08-01 18:28
Panek zbiera pochwały, szkoda że nie ma nowych ofert dla przedstawiciela.
Zostaw swoją opinię o PANEK S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PANEK S.A.