PANEK S.A.

Warszawa

Opinie o PANEK S.A.

stary 2015-01-01 21:02
ogłoszenia z tego co wiem są dawane na dane miasto gdy potrzebują na goworku ale też na olx - ja dowiedziałem się o pracy przez olx. Później instruktaż i dzień próbny.
kam 2015-01-11 17:11
Polecam pracę - pracuje od kilku miesięcy i nie mam powodów do narzekania.
Dobre wynagrodzenia i zawsze na czas a co najważniejsze nie pod stołem jak to w wielu firmach ma miejsce...
1
zenek 2015-01-24 21:57
Pracuje w dużym oddziale i atmosfera jest fajna. Kasa jest dobra i na czas na konto. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 2000zł na rękę więc dla studenta zaocznego który ma 20 lat to idealna oferta. Myślę, że na takich warunkach mogę tutaj zabawić na długo.
1
Ted 2015-01-26 21:04
Jak wyglada dzien próbny ?? podpowiedzcie bo w czwartek idę na dzien probny na kierowce - przedstawiciel !
3
kym 2015-01-27 07:31
Pojedziesz na jakieś wydania/odbiory. zobaczysz jak są podawane zlecenia itd. ja tak miałem. nic strasznego ogólnie
Ted 2015-01-27 21:10
Kym
A jak wygląda u Ciebie praca dużo masz zleceń wieczorami/ nocami ? i jak wyglada w weekendy ?
kazik 2015-01-31 18:32
pracuje od 2 miesięcy w oddziale jednoosobowym.
fajna praca. czasami nic się nie robi i cały dzień w domu a czasami dużo pracy ale za to jest ciekawie. dla miłośników motoryzacji praca prawie idealna.
1
nowy 2015-03-01 15:17
Pracuje od 2 miesięcy w oddziale jednoosobowym i jak dla mnie to praca idealna ze względu na moje zamiłowanie do motoryzacji. Nie ma nudy. Albo się jest w domu albo się jedzie do klienta lub relokacje. Na studia jest wolne i płacą za takie wolne.
zadowolony 2015-04-16 04:19
Widzę, że dużo dobrych opinii. firma się ostatnio tak rozwija, że ciągle aut brakuje i muszą dokupować. za to wynagrodzenia to bajka ja na dzisiejsze czasy bo minimum 2500zł na rękę dla studenta to dużo. a sporo ma też 3000zł i więcej - zależy ile zgarnie premii i wynajmów. Praca dosyć trudna bo trzeba się przyzwyczaić do telefonu przy tyłku bo mogą zadzwonić ze zleceniem ale ja nie mam z tym problemu. polecam!
1
praca 2015-06-05 22:51
złe opinie o tej firmie piszą chyba ci, którzy się nie dostali, fakt nie łatwo przejść rozmowę kwalifikacyjną, trzeba być dobrym w swojej dziedzinie.

POLECAM, pieniądze na czas, godziwe wynagrodzenie i fajni ludzie!
nowy 2015-08-31 21:56
Pracuje od 2 miesięcy w jednym z oddziałów. Praca fajna, zarobki jak na studenta super. można dostosować pracę pod względem godzinowym. Nowe auta, dobra atmosfera.
nowy 2015-10-12 16:23
pracuje od pół roku w większym oddziale i jest ok. kasa dobra, na czas i dobra atmosfera. kierownik wymagający ale praca jest ok
Janek 2015-11-21 15:17
Mam pytania do ludzi co pracują w Panku. Czy za bycie w gotowości w nocy dostajecie jakieś dodatkowe pieniądze czy tylko za samo podstawienie ? Czy za samo podstawie w dzień też się coś dostaje czy dopiero za sprzedaż czegoś klientowi ? Ile km maksymalnie od waszego miasta robicie podstawienie ?
kamil 2015-11-24 11:47
dostajesz podstawę na początek jakoś 1400zł na rękę + 5% prowizji za wydane auta i odebrane. Dodatkową kase masz za sprzedaż pakietów dla klientów. ogólnie zarobisz od 2500 -3500zł na rękę. za noc i podstawienia dodatkowej kasy nie ma.
ja 2015-12-26 19:44
Firma nie opłaca nic w tej kwesti.. karty multisport czy opiekę medyczna opłacasz sobie w całości a firma ręki do tego nie przykłada. Według nich to jest ich dobra wola że coś takiego udostępniają
1
Pracownik 2016-02-29 13:13
Pracuję już prawie rok i jestem bardzo zadowolona. Pieniądze zawsze na czas, ludzie fajni. Nie łatwo się tu było dostać, miałam ze 3 rozmowy kwalifikacyjne, ale się udało!
patrycja.k 2016-05-19 13:54
Ja w firmie już trochę pracuję i praktycznie od pierwszego etapu rekrutacji to co mi się podobalo to przede wszystkim usmiech i pomoc na każdym kroku. Przejrzyste materiały szkoleniowe i w sumie ciekawa praca.
4
Zdzich 2016-05-26 20:25
W firmie pracuje ponad 2 lata. Jestem w terenie i chwalę sobie pracę. Wynagrodzenie nigdy się nie spóźnia, wszystko jest na papierze i na koncie dzięki czemu mogłem dostać kredyt na mieszkanie a w tych czasach to nie jest takie oczywiste. Praca specyficzna i nie dla każdego. Jak ktoś polubi i się wdroży to będzie tutaj długo pracował.
1
zenek 2016-06-03 12:04
Dla mnie praca idealna - studiuję, latam dobrymi furami, zarabiam lepiej niż nauczyciel w liceum, faktycznie pracy czasami po 14h ale czasami w tygodniu trafi się dzień gdzie nic nie robię. Wolne na studia jest bez problemu i płacą za takie wolne. Dla studenta bez rodziny praca bardzo dobra
lama 2016-06-03 20:18
czy jako Przedstawiciel w wypożyczalni samochodów to ja musze u was mieć prawo jazdy? bo mi kurde zabrali:/
2
vini 2016-06-06 12:07
pracuje w firmie na działalności gosp. i mam dobre warunki. Teraz wprowadzili koordynatorów, nowych managerów i same nowe auta ciągle zjeżdżają więc jak ktoś szuka ciekawej pracy i dobrze opłacanej to polecam. Jest ciężko jak jest dużo zleceń ale za to później przekłada to się na wypłatę
ad 2016-06-07 11:22
chyba oczywiste ze prawo jazdy potrzebne do wypozyczalni aut.
zatrudniaja tez studentow zaocznych
Bartek 2016-06-24 21:54
Witam, czy może ktoś dokładnie wyjaśnić na czym polega praca przy relokacjach samochodów? Czy polega to na jezdzie po calej Polsce czy w obrębie konkretnego miasta? Pozdrawiam
hubert_84 2016-06-26 20:11
W firmie PANEK pracuję już chyba 3 rok :) W tym czasie udało mi się dwukrotnie awansować. to co mi się tam podoba to fakt, że jesteś doceniony za pracę i serce, które wkładasz w rozwijanie ich firmy.
star 2016-07-07 11:21
kasa dobra jest ale praca nie jest łatwa. W zależności od miasta i ilości pracy zrobisz od jakiś 2200zł-3500zł na rękę.
kasa jest zawsze na czas na koncie
nowy 2016-07-28 09:30
Tutaj jesteś co noc w domu i jeździsz w okolicach swojego zamieszkania więc to trochę inna praca niż kierowcy międzynarodowego
pzdr 2016-08-08 04:36
Wynajmujesz auta to logiczne chyba, że musisz mieć prawo jazdy. Zarobki dobre bo tak od 2500zł na rękę zarobić ale jak masz dużo wynajmów to i można 5000zł zarobić i wyplata na czas-
stary 2016-08-08 09:54
Ja jak się zatrudniałem to widziałem ich ogłoszenia na OLX i tutaj na goworku. Tam popatrz
star 2016-08-08 11:16
w panku masz płaconą prowizję za auta, które wydajesz/odbierasz i podstawę wynagrodzenia w zależności od tego jak długo pracujesz w panku. Tam nie masz nadgodzin bo to umowa zlecenie
1
swk 2016-08-14 12:50
Czy na stanowisko kierowcy trzeba mieć status studenta, czy można to jakoś obejść? Bo jestem osobą młodą, lecz narazie się nie uczę, a jest to zawód moich marzeń, gdyż uwielbiam siedzieć za kierownicą i doświadczenie w tym posiadam. Jest jakaś szansa dostania pracy, gdy nie ma się statusu studenta na tym stanowisku w Panek S.A?
Kandydat 2016-08-16 00:15
Jak wygląda przykładowy grafik? ;)
3
panki 2016-09-13 04:07
Ciekawa praca dająca dobrze zarobić. wynagrodzenie zawsze mam powyżej 3000zł na rękę a dodatkowo bez problemu mogę studiować.
Robercik 2016-10-11 14:48
Pytanko dla osób już tam pracujących jeśli studiuje dziennie to jest szansa na zatrudnienie? Jest możliwość pracy np. tylko w weekendy albo ustalić sobie grafik tak żeby nie kolidował z zajęciami na uczelni. Z góry dzięki za odp;P
J 2016-10-11 15:24
W tym momencie kierowcy to są potrzebni na już od ręki, nie dziwne to chyba za specjalnie, tak mi się przynajmniej wydaje.
K 2016-10-27 18:05
Osoby które pracują. Ile zleceń tygodniowo/miesięcznie średnio wychodzi (około)
ZLEC 2016-10-28 11:15
NA MIEŚCIE ZLECEŃ MIESIĘCZNIE JEST JAKOŚ 30 WYDAŃ I 30 ZWROTÓW
nick 2017-01-03 16:24
Po co wystawiacie ogłoszenia o pracę, skoro nie oddzwaniacie?
Miesiąc w miesiąc ogłoszenia na tą samą lokalizację, a telefonu zwrotnego jak nie było, tak nie ma.
Kolek 2017-01-05 11:18
Fajna praca a jak ktoś lubi jeździć jako kierowca to super.
Damian 2017-01-08 20:38
Pracuje w innym oddziale i tyle co moge powiedziec to jest to zdecydowanie praca dla ludzi ktorzy nie maja problemu z niestandardowym grafikiem i tym, ze zdazaja sie czasem dni w ktore pracujesz od rana do nocy. Praca troche dla singli ktorzy nie musza sie martwic, ze nie znajda w ciagu dnia czasu dla dziewczyny. Ale trzeba przyznac, ze nieraz prowadzi sie na prawde fajne fury;)
Kolek 2017-01-13 18:27
Czy aktualna jest oferta pracy dla kierowcy w Poznaniu?
Kazik 2017-01-16 17:30
z tego co wiem w Poznaniu powiększają kadrę i oferta jest aktualna
1
Kola 2017-01-29 10:20
Słyszałem dobre opinie o firmie ale po przeczytaniu kilku wpisów utwierdziłem się i składam CV. Widziałem ofertę pracy dla kierowcy w Poznaniu. Jakie są stawki?
Kuba 2017-02-19 09:18
Ja jestem zadowolony z pracy w firmie bo to dobra firma.
Dziendziej 2017-02-27 21:56
A jak wygląda system prace? Czeka się pod telefonem na zlecenia? Czy w biurze? Jak wygląda grafik?
Paulina 2017-02-28 13:22
Zapoznaliście się już z wywiadem PANEK S.A., który przeprowadzony był specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl? Czego się ciekawego dowiedzieliście? :)
Martynik 2017-02-28 13:22
Znajomy pracuje w Panek i bardzo poleca. Przede wszystkim szanują pracowników. Jeżeli pracujesz dobrze - swoje zarobisz, są szkolenia i nie zajeżdża się tam ludzi na amen. ;)
Paulina 2017-03-01 09:34
@Martynik, to świetna opinia! Zapowiada się naprawdę dobrze w tej firmie ;)
1
Natalia 2017-04-05 11:02
PANEK to normalna firma, charakter pracy natomiast nie jest odpowiedni dla niektórych osób. Myślę , że to powód niektórych wpisów
Jbb 2017-04-06 18:13
Mam takie pytanie jak podstawiam auto do klienta to jak wracam ?
Milena 2017-04-10 19:21
PANEK ma taki charakter działalności, że nie każdemu odpowiada i jestem w stanie to zrozumieć. Ale przecież teraz jest tyle pracy na rynku to po co ludzie tu siedzą? Mnie podoba się taka praca i mam dobre wyniki a w konsekwencji dobra kasę. To jest normalna firma!
Zostaw swoją opinię o PANEK S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PANEK S.A.