PANEK S.A.

Warszawa

Opinie o PANEK S.A.

antek 2014-06-12 11:55:20
@leon a napiszesz cos wiecej? tu też jest umowa śmieciowa? sa jakies benefity/ premie w panku? jak relacje z przełożonymi? powie ktoś?
student 2014-07-02 14:16:05
nie rozumiem, czyli Twoim zdaniem Krystian to nie jest jednak praca dla studentów? chyba można tak zgrać grafiki, żeby zawsze była wystarczająca ilość osób na stanowiskach, żeby zawsze ktoś mógł podstawić samochód klientowi na czas.(usunięte przez administratora)
student 2014-07-18 19:58:26
praca dobra dla studentów.
wolne na studia są. na naukę też można brać wolne a zarobki jak na studenta dobre bo ja ciągle jestem w okolicach 2500zł/rękę
bialas 2014-07-25 13:55:58
zarobki może i wyglądają dobrze, aczkolwiek raczej trzymasz się tej dolnej granicy (górki raczej nie zobaczysz). Wysoka dyspozycja czyli 24/7 praktycznie, noc dzień nieważne dzwonią, chaos na centrali co powoduje duże utrudnienia. (usunięte przez administratora) A tak jeżeli jesteś osobą która potrafi pracować pod dużą presją i świetnie używasz makówki i nie masz nic przeciwko temu, (usunięte przez administratora)
1
student 2014-07-27 21:01:25
studenci dzienni raczej tutaj nie studiują - ciężko to ogarnąć.
nie wiem jak we Wrocławiu ale na wschodzi kraju praca jest fajna.
dobrze się współpracuje z innymi i można się wiele nauczyć a przy okazji skończyć studia i mieć nie małe pieniądze.
zarabiam minimum 2200zł na rękę i to jak dla mnie który jest na drugim rogu studiów jest dobrą kasą. wiadomo - pracy nie jest mało ale jeździ się fajnymi nowymi autami i nie trzeba po 8h siedzieć przy biurku czy w jakieś pizzerii jeździć rozwozić żarcie.
1
weteran 2014-08-11 20:25:40
Praca fajna, atmosfera między oddziałami fajna. Z centralą raz gorzej raz lepiej ale na ogół można się dogadać.
Praca dobra dla tych, którzy nie lubią siedzieć w miejscu po 8h.
Pracuje 2 lata i polecam.
1
Kamil 2014-08-15 04:28:21
Praca bez zarzutów.
Ciekawa i nie można się nudzić jak już się coś robi a można dobrze zarobić
2
Robert 2014-09-04 20:51:05
Dobra praca dla chłopaka i na studiach, nawet na dziennych dało radę. Duży plus to wypłata na czas na koncie i co do złotówki. Wcześniej pracowałem na słuchawkach i to była tragedia z wypłatą. Jak wiesz o co chodzi to wszytko będzie OK i bez spinki z innymi w firmie.
1
nowy 2014-09-15 05:42:24
Pracuje od dwóch miesięcy. uważam, że dobra praca dla studenta. za drugi miesiąc już mam wynagrodzenie 2300zł na koncie o czasie bez kombinowania z jakąś kasą pod stołem itd jak to na ogół ma miejsce. jasne zasady i elastyczne podejście. myślę, że długo zabawię w tej firmie a przynajmniej do końca studiów
1
Śląsk 2014-09-20 03:35:57
praca fajna, nowe auta i wygodnie można sobie pojeździć i zarobić dobrą kasę. studiuje zaocznie i to dla mnie idealna opcja z taką pracą
student 2014-10-01 06:13:00
fajna praca, studiuje dziennie i zaraz zaczynam zajęcia a mimo to mogę pracować i dostosować prace do zajęć na uczelni.
Nigdzie bym na studiach dziennych 2000zł na rękę nie zarobił jak u w tej firmie.
czasami dużo pracy jest ale jest przyjemnie
2
anonim 2014-10-10 01:44:46
Praca dla studenta idealna. Czasami tylko jest trudno gdy jest więcej wynajmów ale za to wtedy wiem za co robię bo mam lepszą prowizję. A też mało która praca pozwala pojeździć nowym BMW 5 za 200 tys. zł. polecam na początek swojej kariery zawodowej
Kamila 2014-10-30 03:21:07
ja przesyłałam swoje CV i list motywacyjny na takie stanowisko jak Ty chcesz na e-mail, który znalazłam: kadry@panek.eu i odezwali się do mnie w sprawie spotkania na rozmowę. za tydzień mam rozmowę i napiszę jak było. Plus firmy to, że widzę że płaci na czas i mojej koleżanki koleżanka tam pracuje i też sobie pracę chwali.
student 2014-11-05 21:04:45
Polecam pracę. Studiuje, pracuje, zarabiam 2200-2800 zł. Fakt umowa zlecenie ale za to elastyczny czas pracy. Fajne auta. Są tacy co mają premie za sprzedaż aut i inne dodatkowe rzeczy gdzie naprawdę dobrze zarabiają i mogą zostać koordynatorem miasta
Kamil 2014-12-11 08:58:00
Polecam pracę.Ciekawa i za dobre pieniądz + bardzo dobra atmosfera
stary 2015-01-01 21:02:01
ogłoszenia z tego co wiem są dawane na dane miasto gdy potrzebują na goworku ale też na olx - ja dowiedziałem się o pracy przez olx. Później instruktaż i dzień próbny.
kam 2015-01-11 17:11:39
Polecam pracę - pracuje od kilku miesięcy i nie mam powodów do narzekania.
Dobre wynagrodzenia i zawsze na czas a co najważniejsze nie pod stołem jak to w wielu firmach ma miejsce...
zenek 2015-01-24 21:57:51
Pracuje w dużym oddziale i atmosfera jest fajna. Kasa jest dobra i na czas na konto. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 2000zł na rękę więc dla studenta zaocznego który ma 20 lat to idealna oferta. Myślę, że na takich warunkach mogę tutaj zabawić na długo.
Ted 2015-01-26 21:04:10
Jak wyglada dzien próbny ?? podpowiedzcie bo w czwartek idę na dzien probny na kierowce - przedstawiciel !
2
kym 2015-01-27 07:31:23
Pojedziesz na jakieś wydania/odbiory. zobaczysz jak są podawane zlecenia itd. ja tak miałem. nic strasznego ogólnie
Ted 2015-01-27 21:10:17
Kym
A jak wygląda u Ciebie praca dużo masz zleceń wieczorami/ nocami ? i jak wyglada w weekendy ?
kazik 2015-01-31 18:32:40
pracuje od 2 miesięcy w oddziale jednoosobowym.
fajna praca. czasami nic się nie robi i cały dzień w domu a czasami dużo pracy ale za to jest ciekawie. dla miłośników motoryzacji praca prawie idealna.
1
nowy 2015-03-01 15:17:49
Pracuje od 2 miesięcy w oddziale jednoosobowym i jak dla mnie to praca idealna ze względu na moje zamiłowanie do motoryzacji. Nie ma nudy. Albo się jest w domu albo się jedzie do klienta lub relokacje. Na studia jest wolne i płacą za takie wolne.
zadowolony 2015-04-16 04:19:55
Widzę, że dużo dobrych opinii. firma się ostatnio tak rozwija, że ciągle aut brakuje i muszą dokupować. za to wynagrodzenia to bajka ja na dzisiejsze czasy bo minimum 2500zł na rękę dla studenta to dużo. a sporo ma też 3000zł i więcej - zależy ile zgarnie premii i wynajmów. Praca dosyć trudna bo trzeba się przyzwyczaić do telefonu przy tyłku bo mogą zadzwonić ze zleceniem ale ja nie mam z tym problemu. polecam!
praca 2015-06-05 22:51:23
złe opinie o tej firmie piszą chyba ci, którzy się nie dostali, fakt nie łatwo przejść rozmowę kwalifikacyjną, trzeba być dobrym w swojej dziedzinie.

POLECAM, pieniądze na czas, godziwe wynagrodzenie i fajni ludzie!
nowy 2015-08-31 21:56:40
Pracuje od 2 miesięcy w jednym z oddziałów. Praca fajna, zarobki jak na studenta super. można dostosować pracę pod względem godzinowym. Nowe auta, dobra atmosfera.
nowy 2015-10-12 16:23:29
pracuje od pół roku w większym oddziale i jest ok. kasa dobra, na czas i dobra atmosfera. kierownik wymagający ale praca jest ok
Janek 2015-11-21 15:17:35
Mam pytania do ludzi co pracują w Panku. Czy za bycie w gotowości w nocy dostajecie jakieś dodatkowe pieniądze czy tylko za samo podstawienie ? Czy za samo podstawie w dzień też się coś dostaje czy dopiero za sprzedaż czegoś klientowi ? Ile km maksymalnie od waszego miasta robicie podstawienie ?
kamil 2015-11-24 11:47:46
dostajesz podstawę na początek jakoś 1400zł na rękę + 5% prowizji za wydane auta i odebrane. Dodatkową kase masz za sprzedaż pakietów dla klientów. ogólnie zarobisz od 2500 -3500zł na rękę. za noc i podstawienia dodatkowej kasy nie ma.
ja 2015-12-26 19:44:27
Firma nie opłaca nic w tej kwesti.. karty multisport czy opiekę medyczna opłacasz sobie w całości a firma ręki do tego nie przykłada. Według nich to jest ich dobra wola że coś takiego udostępniają
1
Pracownik 2016-02-29 13:13:50
Pracuję już prawie rok i jestem bardzo zadowolona. Pieniądze zawsze na czas, ludzie fajni. Nie łatwo się tu było dostać, miałam ze 3 rozmowy kwalifikacyjne, ale się udało!
patrycja.k 2016-05-19 13:54:21
Ja w firmie już trochę pracuję i praktycznie od pierwszego etapu rekrutacji to co mi się podobalo to przede wszystkim usmiech i pomoc na każdym kroku. Przejrzyste materiały szkoleniowe i w sumie ciekawa praca.
2
Zdzich 2016-05-26 20:25:17
W firmie pracuje ponad 2 lata. Jestem w terenie i chwalę sobie pracę. Wynagrodzenie nigdy się nie spóźnia, wszystko jest na papierze i na koncie dzięki czemu mogłem dostać kredyt na mieszkanie a w tych czasach to nie jest takie oczywiste. Praca specyficzna i nie dla każdego. Jak ktoś polubi i się wdroży to będzie tutaj długo pracował.
1
zenek 2016-06-03 12:04:45
Dla mnie praca idealna - studiuję, latam dobrymi furami, zarabiam lepiej niż nauczyciel w liceum, faktycznie pracy czasami po 14h ale czasami w tygodniu trafi się dzień gdzie nic nie robię. Wolne na studia jest bez problemu i płacą za takie wolne. Dla studenta bez rodziny praca bardzo dobra
lama 2016-06-03 20:18:23
czy jako Przedstawiciel w wypożyczalni samochodów to ja musze u was mieć prawo jazdy? bo mi kurde zabrali:/
1
vini 2016-06-06 12:07:13
pracuje w firmie na działalności gosp. i mam dobre warunki. Teraz wprowadzili koordynatorów, nowych managerów i same nowe auta ciągle zjeżdżają więc jak ktoś szuka ciekawej pracy i dobrze opłacanej to polecam. Jest ciężko jak jest dużo zleceń ale za to później przekłada to się na wypłatę
ad 2016-06-07 11:22:52
chyba oczywiste ze prawo jazdy potrzebne do wypozyczalni aut.
zatrudniaja tez studentow zaocznych
Bartek 2016-06-24 21:54:03
Witam, czy może ktoś dokładnie wyjaśnić na czym polega praca przy relokacjach samochodów? Czy polega to na jezdzie po calej Polsce czy w obrębie konkretnego miasta? Pozdrawiam
hubert_84 2016-06-26 20:11:59
W firmie PANEK pracuję już chyba 3 rok :) W tym czasie udało mi się dwukrotnie awansować. to co mi się tam podoba to fakt, że jesteś doceniony za pracę i serce, które wkładasz w rozwijanie ich firmy.
star 2016-07-07 11:21:56
kasa dobra jest ale praca nie jest łatwa. W zależności od miasta i ilości pracy zrobisz od jakiś 2200zł-3500zł na rękę.
kasa jest zawsze na czas na koncie
nowy 2016-07-28 09:30:35
Tutaj jesteś co noc w domu i jeździsz w okolicach swojego zamieszkania więc to trochę inna praca niż kierowcy międzynarodowego
pzdr 2016-08-08 04:36:13
Wynajmujesz auta to logiczne chyba, że musisz mieć prawo jazdy. Zarobki dobre bo tak od 2500zł na rękę zarobić ale jak masz dużo wynajmów to i można 5000zł zarobić i wyplata na czas-
stary 2016-08-08 09:54:14
Ja jak się zatrudniałem to widziałem ich ogłoszenia na OLX i tutaj na goworku. Tam popatrz
star 2016-08-08 11:16:41
w panku masz płaconą prowizję za auta, które wydajesz/odbierasz i podstawę wynagrodzenia w zależności od tego jak długo pracujesz w panku. Tam nie masz nadgodzin bo to umowa zlecenie
1
swk 2016-08-14 12:50:51
Czy na stanowisko kierowcy trzeba mieć status studenta, czy można to jakoś obejść? Bo jestem osobą młodą, lecz narazie się nie uczę, a jest to zawód moich marzeń, gdyż uwielbiam siedzieć za kierownicą i doświadczenie w tym posiadam. Jest jakaś szansa dostania pracy, gdy nie ma się statusu studenta na tym stanowisku w Panek S.A?
panki 2016-09-13 04:07:39
Ciekawa praca dająca dobrze zarobić. wynagrodzenie zawsze mam powyżej 3000zł na rękę a dodatkowo bez problemu mogę studiować.
Robercik 2016-10-11 14:48:04
Pytanko dla osób już tam pracujących jeśli studiuje dziennie to jest szansa na zatrudnienie? Jest możliwość pracy np. tylko w weekendy albo ustalić sobie grafik tak żeby nie kolidował z zajęciami na uczelni. Z góry dzięki za odp;P
J 2016-10-11 15:24:43
W tym momencie kierowcy to są potrzebni na już od ręki, nie dziwne to chyba za specjalnie, tak mi się przynajmniej wydaje.
K 2016-10-27 18:05:00
Osoby które pracują. Ile zleceń tygodniowo/miesięcznie średnio wychodzi (około)
ZLEC 2016-10-28 11:15:02
NA MIEŚCIE ZLECEŃ MIESIĘCZNIE JEST JAKOŚ 30 WYDAŃ I 30 ZWROTÓW
Zostaw swoją opinię o PANEK S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PANEK S.A.