brak logo

D-well

Słupno

Opinie o D-well

Darek 2011-04-08 15:47:00
W złe opinie nie wierzylem, dopiero jak sam pracowałem, wyrzucaja za nic, teraz wiem, jak tam jest. I problem z zapłata, mimo że sami rozwiazali współprace 'bo koszty obnizaja'. Niepolecam!
2
anonim 2011-05-19 21:32:43
Jak najbardziej polecam, wpadajcie i tyle,
motyla noga :)
2
znam się 2013-07-26 14:30:17
anonim - 2013-06-18 20:09:06

witam,
widze bardzo różne opinie...może ktoś napisać jak to obecnie wygląda w firmie D-well?
Czy faktycznie są problemy z pieniędzmi?
chociaż nie pracy ponad rok to nie ma problemów z wypłatą wynagrodzeń, tyle w temacie :)
kpn 2013-08-13 15:44:32
Struktura się stale powiększa a wynagrodzenia mają tendencję wzrostową :)
To byłem ja, dzięki.
a tak 2013-08-19 08:54:47
średnio co kwartał, dużymi krokami doganiamy Europę zachodnią :)
PR-owiec 2013-08-22 15:31:55
Co tydzień nowe szkolenie, jakie? wybór należy od pracownika, wszystkie płatne (bo jak pracownik się szkoli to podnosi kwalifikację, firma to docenia dlatego płacąc za szkolenia również płaci 50% za godziny na nim spędzone). Co do możliwości zatrudnienia, dzwoń, pisz, na pewno Ciebie nie zawiedziemy, Kaja, fajne nie? :)
1
2013-09-11 10:08:38
potwierdzam, firma niepoważna.
Wypłaty pensji zawsze opóźnione minimum 2 tygodnie, płacą na raty,
nie płacą podwykonawcom, zerowy park maszynowy a to co jest, jest w stanie fatalnym.
Szefostwo to kpina.
Umowy głownie zlenienia, umowy wspólpracy, umowy o prace nie dostaniesz.
2
Mistrz ciętej riposty 2013-09-19 11:59:11
zastanawiający jest fakt znikania negatywnych opinii o firmie.
Ktoś wyżej napisał o podwyżkach i szkoleniach... buahhahahahahahahahahahahha.

Nikomu nie życzę pracy na tym zadupiu.
Podstawową sprawą jest brak wypłat na czas, narzędzi do pracy,
które firma powinna zapewnić. Jestem na rynku pracy od kilkunastu lat
i nigdy jeszcze nie pracowałem w takim miejscu. Odradzam nawet sprzątaczkom.

Ocena niedostateczny jest i tak za wysoka.
1
kp 2013-10-03 18:59:41
Opinie pozytywne piszę ja, nikt mi nie zabroni! a że nie pracuje już od roku, to
inna bajka. Problem nie tkwi w firmie a ludziach tam pracujących, większość do UP bym wysłał i dopiero wtedy zastanawiał się nad zmianami... A że na proto piją alko? zawsze pili, a że ( usunięte przez administratora )robi? zawsze robił :) a że handlowcy siedzą na fb?
2
NO KP 2013-12-05 17:46:44
pewnie znów jak kogoś zwolnili rozpisuję się jak to wszędzie jest źle i wszyscy dookoła są cieniasami "a skąd ci wiadomo że piją" pewnie sam tam właśnie pracowałeś???----- sama rozkosz z tobą pracować ----- polecam.
mlody 2014-05-05 21:20:31
Pracowałem w firmie bardzo krótko z czego się bardzo cieszę i niestety to jest jedyny pozytyw. Jeśli chodzi o pensję i wypłaty w ratach - to prawda. Wszystko zaczyna się od góry, czyli prezesa. Kombinowanie ze strony kierownictwa od pierwszego dnia praco. NIE POLECAM
2
podwykonawca 2014-08-25 10:55:25
Jako podwykonawca mogę napisać, że trudno doprosić się o zapłatę... to wnioskuję że z pensjami jest podobnie. Nie polecam!
alvaro 2014-09-04 13:18:54
a wiadomo mi że piją bo im do szafy na prototypach zaglądałem i nie dziw się tak , że piją prototypiarze jest powszechnie wiadome i nie trzeba tu uczestniczyć w piciu żeby to wiedzieć. Jak właściciel pozwala na chlanie i palenie papierosów w miejscu pracy to na co jeszcze przymyka oko? Prawda jest taka że d-well to denat na kroplówce od Polarisa. Nie ma tam pomysłu na rozkręcenie zakładu.
agnes08 2014-12-19 14:31:49
Jak ktoś szuka pracy w D-well to mam dobrą wiadomość. Pojawiła się nowa oferta pracy. Nie wiem ile jest wakatów, a podobno sporo chętnych. Firma operująca m.in. w zakresie projektowania, produkcji i dystrybucji systemów oświetlenia w technologii LED ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5742981?keywords=&region=
zorentowany 2015-01-22 19:09:01
Widełki około 2000-2300 na rękę. Nowoczesne narzędzia pracy? Laptop (ewentualnie komputer stacjonarny), telefon i jeśli gdzieś trzeba jechać do klienta samochód.
1
olos 2015-01-26 13:58:15
Byłem tam na rozmowie. Jedyne co mogę powiedzieć, że dyrekcja - nie wiem dokładnie jak ten człowiek się nazywał- to straszny cham. Od pierwszego zdania traktuje ludzi z góry. Widać, że go to nobilituje. Poza tym na umówione kilka dni wcześniej spotkanie przychodzi w wyświechtanym swetrze, brudny - straszne prostactwo!!! Żadnego wzajemnego poszanowania. Co tu dużo mówić - kolejna "spółczyna" dorobkiewiczów na zadupowisku w podwarszawskiej wsi. Tragedia!!!
3
;) 2015-01-26 20:20:07
Nie wiem czy tam byłeś. Ale to jest stodoła obita blachą trapezową z domem przerobionym na biura. Całość na strasznym zadupiu we wsi z jedną główną ulicą. Dyrekcja - chamstwo, prostactwo, drobnomieszczaństwo!!! Od takie to biznesmany
2
cori 2015-03-10 14:30:26
aktualnie na stronie widnieje kilka ofert pracy, mnie dokładnie interesuje ta w Słupnie pod Warszawą, ze względu na duże wymagania pracodawcy odnośnie znajomości pakietu oprogramowania wynagordzenie jest adekwatne do pracy informatora grafika, czy raczej należy nastawić się na minimum w tym fachu?? i jak rozwiązane są sprawy dotyczące włąsności intelektualnej stworzonych projektów?
bażur 2015-04-07 16:14:51
doświadczenie to odeszło wraz z dobrymi pracownikami.
Ta firma nie ma żadnego pomysłu na funkcjonowanie co więcej, nie tam żądnego systemu zarządzającego, liczącego koszty, nikt nie pilnuje porządku. Dobrze radze, nie marnujcie tutaj swojego czasu, firma nie ma stabilnosci finansowej, jednego dnia jest na pensje, innego nie ma, nie płacą podwykonawcom, kombinują z umowami. Pamiętam jak kazali mi podpisac umowę na na 200 zł miesiecznie by oszukać zus na składkach. Poważnie się zastanówcie no chyba ze jesteś typem marionetki do ustawiania, pomiatania i olewania. Twój wybór
4
Joseph 2015-08-25 11:05:21
Komentarz
Joseph 2015-08-25 11:06:15
Komentarz
zadowolony 2015-09-01 08:34:17
Tego typu portale mają to do siebie, że "wyżywają się" na nich frustraci, którzy mają albo za niskie kwalifikacje, albo którym nie chce się pracować.
W firmie D-WELL w ostatnim czasie BARDZO dużo się zmieniło - począwszy od kadry a skończywszy na sposobie działania. To atrakcyjny pracodawca, który wszystkim tym, którzy są ambitni i chcą pracować oferuje olbrzymie możliwości rozwoju i na prawdę bardzo dobre zarobki. Polecam wszystkim, którzy na prawdę myślą o swojej przyszłości.
zadowolony 2015-09-28 09:22:48
@szukam - jeśli szukasz pracy to złóż po prostu swoje cv za pośrednictwem strony www. Jeśli będzie interesujące to ktoś na pewno zainteresuje się Twoją kandydaturą.
audyt 2015-10-28 08:46:35
Atrakcyjny to pojęcie względne... może jakaś konkretna argumentacja? Co takiego go wyróżnia względem innych "atrakcyjnych"?
zadowolona 2015-10-30 14:35:47
Byłam tam ostatnio na rozmowie i Pana dyrektora, o którym mowa wyżej, nie widziałam. Rozmowę przeprowadzała Pani Dyrektor wraz z innym Panem, ale co do nich zarzutów nie mam. Co będzie dalej - zobaczę.
Kolo 2015-11-18 13:48:25
"olbrzymie możliwości rozwoju i na prawdę bardzo dobre zarobki"... chyba posikam się ze śmiechu... :-) Brak rozwoju, brak możliwości otrzymania większych pieniędzy.... chaos i wolna amerykanka...
1
Kolo 2015-11-18 13:50:36
"Rozmowę przeprowadzała Pani Dyrektor wraz z innym Panem, ale co do nich zarzutów nie mam"... no to będziesz miała... :-)
1
zadowolony 2015-11-26 09:04:16
Szkolenia i kursy są w tej firmie. Nie bardzo rozumiem narzekania osób, które znają firmę z jednej rozmowy kwalifikacyjnej (czyli nie zakwalifikowały się dalej i są dlatego niezadowolone) lub pracują w niej i są niezadowolone (ale nie potrafią ani zmienić czegoś na lepsze ani znaleźć sobie super pracy). Nie ma firm idealnych. A w D-WELL można (jeśli się chce) rozwijać się i zawodowo i finansowo.
axcell 2015-12-18 19:47:10
co do rozwoju i podwyżek....nie wiem kto mówi, że jest na nie szansa. W tej firmie nie ma ścieżki kariery. Serio i nie piszę tego po złości tylko taka jest prawda. Po prostu w tej firmie każdy zajmuje się czym innym i nie ma zbyt wielu szczebli stanowisk, więc nie ma szansy awansu. Jesteś ty i twój szef. Myślisz, że da ci zatem wyższe stanowisko ? :) Jeżeli chodzi o pieniądze o podwyżkach nic nie wiem ale finansowo nie wypadają źle na tle innych firm. Jeżeli na samym początku podasz dobrą dla siebie kwotę a jesteś ,,atrakcyjny,, to firma cię zatrudni nie mniej na podwyżkę nie wiem czy masz szansę. Firma natomiast lubi zatrudniać na umowy o dzieło z możliwością przejścia na umowę o pracę. Najgorszym w tej firmie jest jednak chaos jaki panuje. Przez brak kontroli, firma traci wiele kontraktów. Chaos panuje w wielu firmach ale w tej jest na prawdę wyjątkowo duży.
@axcell 2016-03-16 20:30:58
Peban nie wiem kim jesteś i czy pracowałeś / aś w tej firmie ale ja i owszem i wiem co piszę. Po prostu nie ma możliwości awansu w tej firmie. I jeszcze raz dodam nie ma w tej firmie szczebli stanowisk jak specjalista, starszy specjalista, manager etc, więc o czym Ty piszesz ? Z podwyżkami przecież też jest ciężko .Jeżeli na początku wypracujesz atrakcyjną kwotę to masz szczęście ponieważ z czasem nie dostaniesz nawet 200 PLN podwyżki. Już nie pamiętasz jak koleżanka z działu handlowego pracująca tam 3 lata na pytanie o podwyżce dostała odpowiedź, że szefowi lepiej jest ją zwolnić i zatrudnić kogoś innego ? Czegoś tu nie rozumiem. Wszyscy pracownicy w tej firmie mówią jednym głosem i raptem wyskakujesz Ty... albo jesteś trollem albo panią dyrektor handlową Joanną T...icz bo innej możliwości nie widzę :)
axcell 2016-04-20 21:56:15
Uwierz mi, że w tej firmie nie ma możliwości awansu. Znam również inną firmę akurat budowlaną, która zatrudnia 5 osób w administracji. Każda ma swoją działkę, którą się zajmuje i zwyczajnie nigdy nie będzie starszym specjalistą ds obsługi klienta. To samo jest w D-well. Masz tam dział handlowy, który liczy 3 osoby plus dyrektora handlowego. Każda osoba jest odpowiedzialna za co innego. Składa się na nią 1 (tak dobrze czytasz jedna) osoba ds obsługi klienta, jeden konstruktor i jeden chłopak, który zajmuje się sprawami konstrukcyjnymi np standów a także dwóch handlowców. Naprawdę myślisz, że jest tam możliwość awansu ? A jeżeli jest to tylko z nazwy ponieważ z podwyżkami problem jest ogromny. W normalnej firmie tak właśnie jest, że pracujesz i liczysz na awans podwyżkę, jakiekolwiek docenienie. Niestety nie w tej firmie
3
Janusz 2016-06-20 15:57:36
Jestem dostawcą towaru dla DWELL kręcą, zamawiają, rezygnują, polecam ;) Szczególnie Panią Aleksandrę. Tak więc jako pracownicy, również nie macie zapewne na co liczyć.
1
krzyś jarzyna 2016-06-24 20:54:27
dlatego ja kolego nie aplikuję na dostawcę tylkom od razu jak żabka chce wskoczyć wyżej na stanowisko regionalnego manadżera sprzedaż jak szukacie - widzę że wymagania jednak spore skoro 3 lat doświadczenia chcą
Zostaw swoją opinię o D-well - Słupno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D-well