logo Domgos sp. z o.o.

Domgos sp. z o.o.

Racibórz

Opinie o Domgos sp. z o.o.

xx 2011-07-06 23:40:25
Totalny [usunięte przez moderatora] pracowników!! Praca bez umowy..Po kilku tygodniach latania za umową,umowa o dzieło lub umowa zlecenie.Stawka na umowie całkiem inna niż ustalona podczas rekrutacji - o wiele niższa !! NIE POLECAM !!! Takiego bałaganu jeszcze nie widziałem....
kaska 2014-03-29 20:37:06
co do pracy bez umowy to chyba trafiles na jakis zły okres. Jak mnie przyjmowali to prezeska zrobiła dzika awanturę mojemu szefowi że jeszcze papierów nie mam. Teraz siedzę w niemcach ale praca w domgosie to jeden z fajniejszych czasów
pracownik 2014-09-01 11:16:38
Ciekawe gdzie podziały się te wpisy - opinie mniej pochlebne o Domgosie. Radzę trzymać się jaj najdalej bo Domgos i TBI to jedna pomyłka.
2
janek 2014-09-21 12:57:14
pewnie tak Malwina, teraz to pisza na tych forach co chcą zamiast skupić się na meritum sprawy
Operator 2014-10-23 04:34:49
Do Malwina - bardzo nie lubię jak się pisze bzdury dot firmy w której pracuję. Zerknij gdzie w Raciborzu poszły takie zakupy maszyn jak u nas??? Jakie ty masz pojęcie o robocie? Lepiej jedź zbieraj pomidory w Holandii. Praca jest ciężka, wymagają żebyś się sam uczył, ale pozwalają się nauczyć!!!.
soma 2014-10-28 22:46:42
teraz tam trzęsienie ziemi ale chyba na lepsze, nowy szef produkcji, nowe produkty, czekam tam na pracę
Piotr 2014-11-27 17:18:58
siemka, czy oferty o których tu piszecie czyli na stanowisko technologa produkcji i koordynatora ds. produkcji są nadal aktualne? płaca dla mnie bez znaczenia, chce do robić a jak się uda to może zatrzymać i na dłużej. liczę na to że są tu pomocne dusze które odpowiedzą na moje pytania. czekam i ściskam
Piotr 2014-11-27 17:19:03
siemka, czy oferty o których tu piszecie czyli na stanowisko technologa produkcji i koordynatora ds. produkcji są nadal aktualne? płaca dla mnie bez znaczenia, chce do robić a jak się uda to może zatrzymać i na dłużej. liczę na to że są tu pomocne dusze które odpowiedzą na moje pytania. czekam i ściskam
Piotr 2014-11-27 17:19:08
siemka, czy oferty o których tu piszecie czyli na stanowisko technologa produkcji i koordynatora ds. produkcji są nadal aktualne? płaca dla mnie bez znaczenia, chce do robić a jak się uda to może zatrzymać i na dłużej. liczę na to że są tu pomocne dusze które odpowiedzą na moje pytania. czekam i ściskam
Piotr 2014-11-27 17:19:20
siemka, czy oferty o których tu piszecie czyli na stanowisko technologa produkcji i koordynatora ds. produkcji są nadal aktualne? płaca dla mnie bez znaczenia, chce do robić a jak się uda to może zatrzymać i na dłużej. liczę na to że są tu pomocne dusze które odpowiedzą na moje pytania. czekam i ściskam
olek 2015-01-27 14:39:01
też jestem ciekawy, czy te oferty s,a aktualne, ale chyba sam mogę sobie na to pytanie odpowiedzieć.. jednak nie wydaje mi się, żeby były aktualne w jakimś większym stopniu i poza tym mam nadzieje, że oni normalnie funkcjonują, ale z tego co widze na form to u nich zupełni nic się nei dzieje w firmie.
Rekrutacja Domgos 2015-02-04 16:06:33
Tak, nadal szukamy w Domgos technologa. Zapraszam do wysłania CV na adres: praca@domgos.com lub osobistą wizytę w naszym biurze przy ul. Bosackiej 52 w Raciborzu.
1
pracownik domgos 2015-02-05 08:07:29
Potwierdzam, jestem pracownikiem Domgos i odkad zmienilo sie kierownictwo pracuje sie dobrze. Polecam
jasiek 2015-03-17 13:19:15
@dzidek a co sie teraz takiego stało, że jednk jest aż taka poprawa? no to oż ei jak się skusze na prace tam skoro jest aż tak dobrze, przemyśle sprawe jeszcze raz. Wszystko też zalezy od tego ile oni mi konkretnie zaoferują teraz pieniedzy i jaką wysokośc pensji, bo musze utrzymac całą rodzinę jednak.
Pracownik 2015-05-11 12:44:12
Tak pracowało się przez chwile dobrze ale znowu jest to samo , na ludziach wieszają psy pretensje co chwile i ZERO docenienia pracownika .Brak wizji w tej chwili .Zarobki też bez szału a Premie cały czas za coś zabierana .Powód zawsze znajda
1
pracuje tam 2015-05-26 12:01:10
jak chcecie mieć spokój to nawet nie myślcie o tej pracy w tej firmie

pozdrawiam
2
Ciekawski 2015-07-09 12:51:52
A czy ktoś może coś powiedzieć na temat zarobków i atmosfery w pracy?
Jurek 2016-04-12 18:13:42
Witam są ogłoszenia na dzień dzisiejszy na olx jak to tam wyglada na dzień dzisiejszy?
DOMGOS 2016-05-30 17:03:55
Witam, nadal poszukujemy operatorów maszyn CNC - park powiększyliśmy o kolejne obrabiarki. Zapraszam do składania ofert biuro@domgos.com
roko 2016-06-17 12:38:49
Witam. Jak obecnie wygląda praca w domgosie na operatora cnc ??? Jakie zarobki???
ABC 2016-09-01 12:36:35
Operator CNC - 1900zł na rękę. Reszta to niekończące się nadgodziny.
ABC 2016-09-27 12:25:20
Odradzam pracę w Domgosie !!! Ludzie po 3 miesiącach odchodzą sami. Wiecznie rotacja. Nikt nie chce tam pracować.
Pat 2016-10-08 22:39:23
Jane, nikt nie chce pracować na umowę o pracę:) Prawda jest taka, że mało kto chce być wyzyskiwany.
JJKK 2016-10-08 23:18:14
Wszyscy chcą pracować na umowę o pracę, nie wiem skąd bierzesz takie teksty i dlaczego wypowiadasz się za wszystkich, jeśli chodzi o wyzyskiwanie to nie ma go, każdy na początku negocjuje swoją umowę, wszystko jest na papierze, więc co w tym niby dziwnego?
Zostaw swoją opinię o Domgos sp. z o.o. - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domgos sp. z o.o.