Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bank Zachodni WBK SA

Pracowałeś w firmie Bank Zachodni WBK SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Józia - 2013-07-27 07:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluję. Nic dodać nic ująć. Byłam szeregowym pracownikiem BZWBK od 1990r. Jestem osobą tuż przed 50. Zmieniłam pracę kilka lat wstecz. To była najlepsza decyzja mojego życia. Żałuję jednego. niepotrzebnie zwlekałam z decyzją tyle lat. Pozdrawiam wszystkich byłych i aktualnych pracowników. Nie obawiajcie się zmian. Życie nie kończy po zwolnieniu ono właśnie wtedy się zaczyna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ile można zarobic miesięcznie w BZ WBK? czy trzeba mieć własną działalność gospodarczą założoną???
zdjecie uzytkownika
prośba o udzielenie informacji - 2013-09-10 00:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
proszę pracowników BZWBK o udzielnie mi informacji na temat szkoleń w banku. Czy w banku inwestuje się w kapitał ludzki? jak często są szkolenia i kto w nich uczestniczy oraz ile trwają? czy dają możliwość rozwoju i czy liczą sie ze zdaniem pracowników przy organizacji szkoleń?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 07:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a za co zwalniają ludzi? skoro nie za niekompetencje to za co? widzimisie [usunięte przez moderatora]? bez sensu zwalniać przeszkolonego już pracownika
zdjecie uzytkownika
mar - 2013-09-28 00:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jeszcze jesteś chetny na coś założenie limit, karta kredytowa , konto ? podam pesel?pzd piszcie na [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
chętny - 2013-09-28 19:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chętny to ja jestem na uzyskanie informacji na powyższe pytania, które pozostaly bez odpowiedzi, dlaczego?
zdjecie uzytkownika
tadek - 2013-10-08 04:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry bank nawt daje 15 tysiecy bez potwierdzenia pracy,co wy chcecie od niego
zdjecie uzytkownika
gregor - 2013-10-08 20:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, chciałem zapytać nawiązując do poprzedniej dyskusji - czy kierownictwo nadal jest w trybie zwalniania pracowników?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-11-17 18:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam.niedługo jadę na szkolenie z WBK jako doradca klienta. wie ktoś czy zwracają za podróż i ile to trwa??
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-11-17 18:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
chodzi mi o 1 szkolenie adaptacyjne
zdjecie uzytkownika
karl - 2014-02-12 11:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i coś temat nam ucichł, niegdyś w banku zachodnim WBK zwalniali, potem przyjmowali, bo ludzie pytali o szkolenia, ciekawe jak jest teraz.
zdjecie uzytkownika
thor - 2014-02-17 13:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
atomosfera - zależy od jednostki i zespołu; wynagrodzenie - zależy od jednostki, zespołu i stanowiska
zdjecie uzytkownika
han - 2014-02-21 21:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie, że wszystko zależy od jednostki i zespołu, pewnie nawet zależy od umiejętności osoby, czy ułożenia planet, ale moglibyście napisać jakiś przykład, tylko dla orientacji.
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-03-07 17:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Równiez prosiłbym o przedstawienie chociażby jakiś widełek, a z ta zależnością od ułożenia planet bym nie przesadzał, raczej bank zachodni WBK ma stałe stawki.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-08 08:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do 3000 brutto powinienes dostac
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-03-31 18:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja, no super, ale na jakim stanowisku, no i czy dodatkowo dochodza jakieś premie, trzynastki, WBK dba o ludzi?
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-04-08 10:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [martusia13.02 - 2012-11-12 19:13:13]:
nie tylko ty mam nerwicę, tam panuje mobing,brak poszanowania,brak mozliwosci rozwoju,jedynie jak ma sie układy albo sypia z odpowiednimi osobami,a nie wspomnę co sie dzieje tam na integracjach,przepracowałam tam kilka lat,to wiem o czym piszę...nie polecam nikomu....BZWBK I ALIOR to masakra
zdjecie uzytkownika
worek - 2014-04-13 17:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może tak było kilka lat temu jak tam pracowałeś. teraz wszędzie sytuacja zaczyna się zmieniać, więc nie wiem czy jest co porównywać
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-14 11:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tej chwili praca w BZWGK to koszmar, nie liczysz sie ty, Klient, a tylko plan który musisz zrealiowac za wszelką cenę, to nie jest wazne w jaki sposób. Pracownicy mają nerwice, nie rozmawiaja z sobą, ale burczą, dobrze jak trafisz na szefa w miare wyrozumiałego, to jeszcze , ale jak trafisz na takiego dupka to po kilku miesiacach sam odchodzisz, albo sami rozstaja sie z toba. Nie radze, wiem co piszę. Najgorzej jest w dawnych oddziałach Kredyt Banku
zdjecie uzytkownika
Bocian - 2014-04-16 09:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze klient się liczy - tu nie widzę akurat nic dziwnego. W wielu firmach stawia się na dobrych pracowników, którzy nie będą się obrażali na to, że o nich się nie mówi.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-01
Żródło: gazetapraca.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Młodszy Specjalista Bank Zachodni WBK S.A. jest częścią międzynarodowej grupy finansowej o ustalonej pozycji wśród banków z kapitałem zagranicznym. W swojej ofercie posiada szeroki wachlarz produktów dla firm oraz klientów indywidualnych. Obecnie zapraszamy do współpracy z Bankiem w celu świadczenia usług w Poznaniu w ramach umowy cywilnoprawnej. Przedmiotem świadczenia przez Zleceniobiorcę usług będzie:Identyfikowanie potrzeb Klientów, przyg
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-16 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zrozumiałes Klient nie jest wazny, tylko realizacja planów sprzedazowych, nawet kosztem Klientów, Zasada klient musi miec wszystkie produkty jakie oferuje Bank, jezeli nie chce wziąć to cóz jestes ty winien. Poza tym atmosfera jaka panuje w BZWBK to koszmar, za tą atmosfere odpowiedzialni sa głównie bezposredni przełozeni, którzy potrafią tak zgnębić pracownika, ze musi leczyc sie z nerwicy. Jednym słowem nie polecam
zdjecie uzytkownika
KAJA - 2014-04-17 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TRAGEDIA, PRACUJE JUZ 4 MIESIĄC I NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ KIEDY BEDE MOGŁ SIE ZWOLNIĆ
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-05-07 22:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KAJA, a niby dlaczego nie możesz zrobić tego w każdym momencie, no i chyba nie jest tak najgorzej w BZ WBK, skoro tyle wytrzymałeś już.
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2014-05-12 11:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAJA - 2014-04-17 20:49:33]:
Pracowałam dla Banku Pocztowego,w imieniu PP.Najgorsza mieszanka z możliwych,oferta okropna,do tego dorzucą ubezpieczenia.Wynagrodzenie niskie-mi jako pracownikowi poczty dali 1800 brutto bez prowizji ,za klientem trzeba się zdrowo nachodzić,o lepsze warunki kredytowe musisz prosić,system non stop się zawiesza,do większości rzeczy nie masz wglądu ani uprawnień,nie możesz np zamknąć konta.Szkolenia na okrągło,ale mało potrzebne,wszystkiego uczysz się na sobie i swoich klientach.Szefostwo z piekła rodem,kieruje się wyłącznie zastraszaniem.Mimo wypracowanych po 100 do 130% planów comiesięcznych nie jesteś w stanie doprosić się o podwyżkę.Mało tego,umowy przesyłają lub przekazują przez koordynatora z opóźnieniem,zakładając,że podpiszesz to i tak.Po 4 latach szarpaniny z pocztą i 7 miesiącach z bankiem przechodzę do zachodniego i myślę ,że gorzej nie będzie.Na dzień dobry 2500 brutto ,na moim dość bezrobotnym terenie nie jest złą stawką.Tutaj Cię z jednej strony naciska bezpośredni przełożony,sugerujący,że na Twoje miejsce jest 10 chętnych i lepszych osób,z drugiej Naczelnik UP,który zrzuca na Ciebie swój plan .Rzucają Ci na koniec głupią bajkę o starym ośle,który nie daje rady na swojej farmie,więc go zasypują w dole.Co powinien zrobić osioł?Pada pytanie-moja odpowiedź-uciec na inną farmę.
zdjecie uzytkownika
ALKA - 2014-07-31 17:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy Bank w którym pracowałam chore zasady i wszystko co w nim jest pracowałam tam zaledwie rok a dlaczego bo nie byłam przyjaciółką dyr Banku.
Jako pracownik żadnych szkoleń i szans na rozwój kariery.Nie polecam tego Banku żadnemu wrogowi. A klientom tego Banku współczuję bo ze zmianą taryfy i opłat sami pracownicy nie mogą nadążyć a co dopiero zwykły klient. Jednym słowem robią klientów w balona
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Zachodni WBK SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski