brak logo

Elrotech Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Elrotech Sp. z o.o.

Weteran 2010-02-18 14:21
Pracuję od początku w tej firmie...nawet pokusiłem się o zmianę pracy ...jakże słodki był powrót...praca miła spokojna ...i bez stresu.
2
Witold79 2014-02-28 14:13
Rozmowa kwalifikacyjna. Ul. Mikołowska 92 we Wrocławiu.
Stanowisko: Przedstawiciel Handlowy. Rekrutacja ukryta.
CV kazali wydrukować i zabrać ze sobą - świadczy to o braku przygotowania z ich strony.
Starszy Pan przeprowadził ankietę nt. mojej osoby: wiek, miejsce zamieszkania, stan cywilny, etc. (wszystko bylo w CV).
Następnie podał godziny pracy 16-23 i zapytał czy mi to odpowiada (PH nie pracują w tych godzinach).
Poprosiłem Pana, aby przybliżył mi zadania na tym stanowisku. On natomiast stwierdził, że zastanawiam się, więc nie jestem zdecydowany.
Na tym zakończyła się rozmowa.
Tragedia. Szkoda czasu i pieniędzy poświęconych na takie rozmowy.
3
AKnick 2014-03-03 15:58
Witam czy jest szansa na kontakt - (usunięte przez administratora) Kobieta umówiła mnie na rozmowę ale w żaden sposób nie mogę potwierdzić dzwoniąc na numer komórki z której dzwoniła
1
inż. 2014-07-29 13:12
Odpowiedziałem na ogłoszenie o pracę.Dzwoni Gość i zaprasza na spotkanie na 19tą.Proszę o potwierdzenie e mail .Pan nie potwierdza e mailem tylko sms.Szukam firmy po adresie . Godziny pracy od 16-23. Bo to jest sprzedaż....odkurzaczy .CAŁE ŻYCIE MARZYŁEM!!!!
klient 2015-10-29 12:27
jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy mimo tego że jeden pan wypisuje na nich różne rzeczy (nie tylko na tej stronie) to szczerze ich POLECAM
Robert-Stargard 2015-10-29 16:22
Ten Pan czyli ja celowo umieszcza swoje dane i namiary do kontaktu ze sobą żeby nikt nie myślał że to jest zwykłe oczernianie .....a ten wpis od''klienta'' pochodzi prawdopodobnie od osoby blisko spokrewnionej z Elrotechem nie wykluczając samego właściciela...internet boli i jego informacje stąd moje wpisy
klient 2015-10-30 11:47
i tutaj się pan niestety grubo pomylił panie Budawski twierdząc że jestem spokrewniony z tą firmą (niewiedza niestety też BOLI :)) POZDRAWIAM
Pusch 2016-05-10 11:49
Witam. Proszę o kontakt pod mailem: puschkin@wp.pl.
Robert-AGA 2016-07-16 12:56
Żałosny jesteś Dalecki i kto uwierzy w te brednie wypisywane pod róznymi nickami przez Ciebie...pamiętaj ja Tobie nie odpuszczę mam odpowiednie środki i siłę żebyś dług mi oddał zasądzony prawomocnym wyrokiem
Mini 2016-07-17 15:28
Daj spokój, po co od razu takie słowa wielkie i straszne co
1
Robert aga 2017-02-01 21:14
Dalej ostrzegam przed tym oszustem Dalecki zaczął oszukiwać na nową firmę prawdopodobnie kogoś z rodziny, zgłosił się do mnie poszkodowany z nowej firmy, z moich informacji Daleckiemu prawnik wycofał wszystkie pełnomocnictwa pewnie i prawnikowi nie płaci...wyjątkowa kanalia ,toczy się wobec niego sprawa sądowa z pozwu zbiorowego o oszustwa...teraz zwracam się do Ciebie tłusta oszukańcza kanalio..nie odpuszczę Ci ,sprawiedliwość wreszcie Cię dojdzie i Twoją żonę za daleko już nie pojedziesz wszystko zapłacisz plus koszty procesów Robert Budawski ntrel. 602-424-870
Robert aga 2017-02-01 21:14
Dalej ostrzegam przed tym oszustem Dalecki zaczął oszukiwać na nową firmę prawdopodobnie kogoś z rodziny, zgłosił się do mnie poszkodowany z nowej firmy, z moich informacji Daleckiemu prawnik wycofał wszystkie pełnomocnictwa pewnie i prawnikowi nie płaci...wyjątkowa kanalia ,toczy się wobec niego sprawa sądowa z pozwu zbiorowego o oszustwa...teraz zwracam się do Ciebie tłusta oszukańcza kanalio..nie odpuszczę Ci ,sprawiedliwość wreszcie Cię dojdzie i Twoją żonę za daleko już nie pojedziesz wszystko zapłacisz plus koszty procesów Robert Budawski ntrel. 602-424-870
Zostaw swoją opinię o Elrotech Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elrotech Sp. z o.o.