brak logo

Elrotech Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Elrotech Sp. z o.o.

Weteran 2010-02-18 14:21
Pracuję od początku w tej firmie...nawet pokusiłem się o zmianę pracy ...jakże słodki był powrót...praca miła spokojna ...i bez stresu.
2
Witold79 2014-02-28 14:13
Rozmowa kwalifikacyjna. Ul. Mikołowska 92 we Wrocławiu.
Stanowisko: Przedstawiciel Handlowy. Rekrutacja ukryta.
CV kazali wydrukować i zabrać ze sobą - świadczy to o braku przygotowania z ich strony.
Starszy Pan przeprowadził ankietę nt. mojej osoby: wiek, miejsce zamieszkania, stan cywilny, etc. (wszystko bylo w CV).
Następnie podał godziny pracy 16-23 i zapytał czy mi to odpowiada (PH nie pracują w tych godzinach).
Poprosiłem Pana, aby przybliżył mi zadania na tym stanowisku. On natomiast stwierdził, że zastanawiam się, więc nie jestem zdecydowany.
Na tym zakończyła się rozmowa.
Tragedia. Szkoda czasu i pieniędzy poświęconych na takie rozmowy.
3
AKnick 2014-03-03 15:58
Witam czy jest szansa na kontakt - (usunięte przez administratora) Kobieta umówiła mnie na rozmowę ale w żaden sposób nie mogę potwierdzić dzwoniąc na numer komórki z której dzwoniła
1
inż. 2014-07-29 13:12
Odpowiedziałem na ogłoszenie o pracę.Dzwoni Gość i zaprasza na spotkanie na 19tą.Proszę o potwierdzenie e mail .Pan nie potwierdza e mailem tylko sms.Szukam firmy po adresie . Godziny pracy od 16-23. Bo to jest sprzedaż....odkurzaczy .CAŁE ŻYCIE MARZYŁEM!!!!
klient 2015-10-29 12:27
jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy mimo tego że jeden pan wypisuje na nich różne rzeczy (nie tylko na tej stronie) to szczerze ich POLECAM
Robert-Stargard 2015-10-29 16:22
Ten Pan czyli ja celowo umieszcza swoje dane i namiary do kontaktu ze sobą żeby nikt nie myślał że to jest zwykłe oczernianie .....a ten wpis od''klienta'' pochodzi prawdopodobnie od osoby blisko spokrewnionej z Elrotechem nie wykluczając samego właściciela...internet boli i jego informacje stąd moje wpisy
klient 2015-10-30 11:47
i tutaj się pan niestety grubo pomylił panie Budawski twierdząc że jestem spokrewniony z tą firmą (niewiedza niestety też BOLI :)) POZDRAWIAM
Pusch 2016-05-10 11:49
Witam. Proszę o kontakt pod mailem: puschkin@wp.pl.
Robert-AGA 2016-07-16 12:56
Żałosny jesteś Dalecki i kto uwierzy w te brednie wypisywane pod róznymi nickami przez Ciebie...pamiętaj ja Tobie nie odpuszczę mam odpowiednie środki i siłę żebyś dług mi oddał zasądzony prawomocnym wyrokiem
Mini 2016-07-17 15:28
Daj spokój, po co od razu takie słowa wielkie i straszne co
1
Robert aga 2017-02-01 21:14
Dalej ostrzegam przed tym oszustem Dalecki zaczął oszukiwać na nową firmę prawdopodobnie kogoś z rodziny, zgłosił się do mnie poszkodowany z nowej firmy, z moich informacji Daleckiemu prawnik wycofał wszystkie pełnomocnictwa pewnie i prawnikowi nie płaci...wyjątkowa kanalia ,toczy się wobec niego sprawa sądowa z pozwu zbiorowego o oszustwa...teraz zwracam się do Ciebie tłusta oszukańcza kanalio..nie odpuszczę Ci ,sprawiedliwość wreszcie Cię dojdzie i Twoją żonę za daleko już nie pojedziesz wszystko zapłacisz plus koszty procesów Robert Budawski ntrel. 602-424-870
Robert aga 2017-02-01 21:14
Dalej ostrzegam przed tym oszustem Dalecki zaczął oszukiwać na nową firmę prawdopodobnie kogoś z rodziny, zgłosił się do mnie poszkodowany z nowej firmy, z moich informacji Daleckiemu prawnik wycofał wszystkie pełnomocnictwa pewnie i prawnikowi nie płaci...wyjątkowa kanalia ,toczy się wobec niego sprawa sądowa z pozwu zbiorowego o oszustwa...teraz zwracam się do Ciebie tłusta oszukańcza kanalio..nie odpuszczę Ci ,sprawiedliwość wreszcie Cię dojdzie i Twoją żonę za daleko już nie pojedziesz wszystko zapłacisz plus koszty procesów Robert Budawski ntrel. 602-424-870
Weronika 2017-07-23 10:39
@Robert aga możesz wyjaśnić forumowiczom, co dokładnie opisujesz? Więcej konkretnych i merytorycznych informacji pomoże zrozumieć to, co opisujesz osobom, które są zainteresowane ofertami pracy, a nigdy w firmie nie pracowały.
Robert 2017-08-09 09:26
Opisuje osobę która mnie oszukała i nie tylko mnie jest takich firm dużo ,w chwili obecnej Dalecki ma pozew zbiorowy o oszustwo ,wprawdzie jeszcze nie ma wyroku ...więc wpisami ostrzegam przed tą osobą i Elrotechem ,obecnie prawdopodobnie ma inną firmę .Osoby poszkodowane proszę o kontakt ze mną osobiście 602-424-870 Robert Budawski
Weronika 2017-08-13 15:44
@Robert ale na czym dokładniej polegało to oszustwo firmy? Czy chodzi o jakieś sprawy finansowe, czy też nie wywiązała się z innego aspektu umowy?
robert-aga 2017-08-16 09:40
Odp.Zaliczkowałem w 100 % za towar i towaru nie otrzymałem ...coś wiecej potrzeba ?
Weronika 2017-08-23 11:46
W takim razie @robert-aga, podejmowałeś jakieś kroki, żeby rozwiązać tę sytuację? Czy Elrotech jakoś zareagował na Twoje roszczenia i starał się do nich ustosunkować? To istotne z punktu widzenia pracowników jak i przyszłych klientów informacje.
Elrotech,Dalecki 2017-08-23 15:30
Reakcji żadnej dopiero po wyroku sądowym udało się jakąś cześć przy pomocy komornika odzyskać ,ale jeszcze spora kwota nie jest odzyskana, na chwile obecną toczy się postepowanie o oszustwo wytoczone przez innego klienta wobec Daleckiego i jego firmy lub firm,generalnie wg.Daleckiego Elrotech to nie Dalecki to całkiem inny twór ,ale przyjmował i prowadził całą ze mną transakcje Dalecki ,czyli do pieniędzy Dalecki ale do odzyskania ich to już nie Dalecki taki to jest sposób rozumowania tego osobnika ,ja podejrzewam że ma coś z psychiką rozmawiając z nim ,mam nadzieje że temida wreszcie da po nosie takim cwaniakom jak on...ja na to licze i inni których to coś oszukało .Robert Budawski tel. 602-424-870
Weronika 2017-08-31 12:35
@Elrotech, Darecki, dziękuję za odpowiedź, dobrze wiedzieć na co klienci i potencjalni pracownicy mogą w Elrotechu liczyć. Na forum oprócz Twojej opinii przydałoby się również zdanie samej firmy, tak żeby inni mogli całościowo poznać toczące się tutaj sprawy.
2
Robert Budawski 2017-09-04 07:06
Czekam i ja na odpowiedż od Daleckiego ..najlepiej oparta o dokumenty potwierdzające moją ''nieprawdę''
Robert Budawski
Weronika 2017-09-10 11:56
@Robert Budawski a jak to wszystko wygląda z Twojej perspektywy? Konfrontacja spojrzenia na całą sytuację jest potrzebna forumowiczom, aby zrozumieć, jak cała sytuacja faktycznie mogła wyglądać.
Zostaw swoją opinię o Elrotech Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elrotech Sp. z o.o.