brak logo

New Challenge

Zakopane

Opinie o New Challenge

Przybyłam 2015-05-17 12:53:29
nie wyplacaja pracownikom na wyjazdach
2
Mysz 2015-05-26 14:37:39
Wogóle nie wypłacają pracownikom. To nie jest firma, to śmiech na sali. Przestrzegam przed tym burdelem. Chaos!!!
2
DS 2015-05-26 14:40:51
Pracowałam 5 dni - dziękuję i nie polecam. Najgorsza Pani kapitan, który każdym chce rządzić, na każdego się wydziera i wytyka błędy , a swoich nie widzi. Wykorzystuje każdego głupiego , kto trafi się na jej drodze. Naiwniacy tylko tam pracują. Zal mi ich.
5
Benek 2015-06-01 15:38:24
Najpierw mówią jedno, a potem drugie. Miałem jechac na wyjazd za 250zł /dzień , a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie na 200 zł/ dzień. Oszustki!
Edi 2015-06-10 21:18:58
Z wszystkimi opiniami w pełni się zgadzam. To jest żenada. Profesjonalistki? Ha ha ha! Koń by się uśmiał. Zal mi pracownic, które męczą się z tą czarownicą ( mam na myśli szefową, która jeździ po nich jak po łysych kobyłach) codziennie pod jednym dachem!
LETUR 2015-10-27 10:35:33
Ja miałem taką sytuację. Umowy często dają po wyjezdzie.
M 2015-11-05 15:46:23
Czy jest rotacja? Na ten moment cały czas pojawiają się ogłoszenia od nich o pracę, a dlaczego? Bo ciągle pracownicy odchodzą. Ciągle. 200 zł za dzień to dużo? Na pewno nie w przypadku animatora , który ma pod sobą 10 dzieci w wieku 4-5 lat.
LETUR 2015-12-18 10:49:59
Satysfakcja? Dobra mina do złej gry. Uśmiech w cieniu płaczu , złości i krzyków, gdy ktos przychodzi - wszyscy są szcześliwi.
L2l 2015-12-21 08:07:03
Znam ta firmę z zewnątrz. Już tyle się naobserwowalem by śmiało powiedzieć o złej atmosferze w środku. Współpraca z ta firma trwa nadal, ale traktowanie pracownika , kontrahenta, przechodzi ludzkie pojęcie. Mowie szczerze... Nie pakujcie się w to...
GCD 2016-01-15 14:53:33
Tak. Mają komplet. Ale jaki? Bez doświadczenia. Bez pomysłów. Bez niczego.
Kiedyś był zespół. Były bardzo fajne, pomysłowe dziewczyny. Teraz? Byłem niedawno i szału nie ma. Widać ,że to studentki, że się dopiero uczą.
Skowronek 2016-01-15 22:53:20
Witam, zamierzam właśnie podjąć pracę z New Challenge jako pilot wyjazdu na Chorwację. Bardzo profesjonalnie działają, nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń co do kontaktu z pracującymi tam Paniami. W jakim celu więc tam byłeś, skoro jest tak beznadziejnie? Po co więc utrzymujesz kontakt? O co chodzi?
Justyna 2016-01-16 20:02:05
Byłam z Nimi na projekcie w grudniu. Płacą w terminie, było bardzo ok. Zespół bardzo fajny, dynamiczni ludzie. Raczej nie pracują tam już studenci. Ciągle się też rozwijają.
GCD 2016-01-19 14:24:38
Byłem, bo to jest biznes. Każdy pieniądz się liczy, nawet opóźniony.
Dziewczyny na wyjazdy są w porządku, bardzo profesjonalne, ale tu nie jest kwestia wyjazdów....
Grzegorz 2016-01-20 10:04:19
byłem z Nimi wiele razy na wyjeździe, wycieczki po Małopolsce i zawsze było ok. Zawsze w biurze płacili mi gotówką. Na razie nic złego nie mogę powiedzieć o tej firmie.
Lev 2016-01-21 11:21:34
Szkoda tylko , że za hotele nigdy nie płacą w terminie. Duże opóźnienia, nie wiem z czego to wynika. Lubią kombinować.
Ela 2016-01-21 17:03:26
Być może z hotelami maja opóźnienia, ale byłam z nimi jako opiekun kolonijny i wypłacili mi w terminie. Może to zależy od sytuacji w danym miesiącu...W tym roku także zamierzam się starać o pracę jak wychowawca kolonijny.
Grzegorz 2016-01-27 12:42:38
Spózniaja sie z płatnosciami...
hahah 2016-02-17 14:47:00
Widzę ,że opinie mają świetne, jak dobrze ,że nie poszłam na rozmnowę.
Lev 2016-05-19 14:33:21
Oczywiście. Same pozytywy słyszą ludzie z zewnątrz, którzy nie wiedzą co odgrywa się w środku.
Lev 2016-05-19 14:35:45
Same pozytywy. Proszę wejść do środka, pobyć kilka miesięcy i poznacie całą sytuację.
Kasia 2016-05-28 14:56:13
jestem pilotką współpracującą z Nimi, nie wiem skąd takie opinie. Jest na prawdę bardzo miło, na każdy wyjazd są przygotowani, dostaje się plany, informacje, dla grup upominki.
Sabina 2016-05-28 18:06:12
Tragedia!!!!! Luksusowe autokary??? taka jest informacja na ich stronie - jedna wielka porażka!!! Dzieciom jadącym na zieloną szkołę do Ustki podstawiają niesprawny autokar LUKSUSOWY śmiech na sali Wyjazd opóźniony o 3 godziny!!! Nigdy więcej!!!!
2
Porażka 2016-05-31 12:14:59
To jest żenada a nie firma - osoby które nie znają się na prawdziwym biznesie.
Byłam na kilku wyjazdach z nimi, na pierwszym był autokar bez badań technicznych, na drugim był nieopłacony hotel (który rzekomo miał wiedzieć o płatności, że będzie dokonana później) , a wyszło na to ,że już mają 2 grupy nieopłacone. A trzeci wyjazd to wisienka na torcie - grupa nie miała rezerwacji w hotelu!!! To jest jakiś żart! Szkoda dzieci , które tutaj jeżdżą na kolonie i obozy.
Gosia 2016-05-31 17:58:36
jestem pilotką, która jeździ z New Challenge na wyjazdy. Nigdy nie było jakichkolwiek problemów, skarg, zastrzeżeń. O jakich wyjazdach piszecie, skąd dokąd? Byłam z Nimi w Berlinie i było super. Młodzież bardzo zadowolona.
1
Obiektywny 2016-05-31 18:37:02
Urocze są takie historie:) i ciekawe jak się to zakończyło. Znam tą firmę i najczęściej mają grupy około 50-80 osób a nawet więcej. I co? Nagle wchodzi taka grupa do hotelu, nie ma rezerwacji i nagle miejsca się znajdują? Bez przesady. Jak już trolle internetowe wymyślacie jakieś komenty to przynajmniej przeanalizujcie je czy trzymają się kupy. Nawet żeby skłamać na forum trzeba mieć odrobinę inteligencji a nie pisać bez sensu. Dzieci na ich wyjazdach są zawsze pod bardzo dobrą opieką, mają zapewnione fajne warunki, ciekawe animacje, bezpieczeństwo i super zabawę. Chcesz konkurować? Rób to uczciwie, ciężko pracuj, bądź kreatywny i przebojowy a też osiągniesz sukces. Kłamstwami w necie nie dojdziesz do niczego.
2
Obiektywny 2016-05-31 18:39:14
Urocze są takie historie:) i ciekawe jak się to zakończyło. Znam tą firmę i najczęściej mają grupy około 50-80 osób a nawet więcej. I co? Nagle wchodzi taka grupa do hotelu, nie ma rezerwacji i nagle miejsca się znajdują? Bez przesady. Jak już trolle internetowe wymyślacie jakieś komenty to przynajmniej przeanalizujcie je czy trzymają się kupy. Nawet żeby skłamać na forum trzeba mieć odrobinę inteligencji a nie pisać bez sensu. Dzieci na ich wyjazdach są zawsze pod bardzo dobrą opieką, mają zapewnione fajne warunki, ciekawe animacje, bezpieczeństwo i super zabawę. Chcesz konkurować? Rób to uczciwie, ciężko pracuj, bądź kreatywny i przebojowy a też osiągniesz sukces. Kłamstwami w necie nie dojdziesz do niczego
1
Turysta 2016-05-31 18:42:08
A słyszała Pani o czymś takim jak kontrole policji, jeden policjant kontroluje pół godziny a inny trzy. Ważne żeby dzieci podróżowały bezpiecznie. Z każdej kontroli na pewno zostały sporządzone jakieś protokoły. Ta firma powinna je powrzucać tutaj bo aż żal d ściska jak się czyta takie komentarze. Ludzie opamiętajcie się!
1
Grzegorz Subocz 2016-05-31 20:15:29
Jeżdżę z tą firmą już 3 lata, jako pilot, nigdy nie miałem problemów z rezerwacjami, autokarami, wypłatami czy jakością zamówionych usług i konstrukcją programów. Nigdy nie czekałem na pieniądze, a wręcz przeciwnie często otrzymuję je zanim wystawiona zostanie faktura. Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia to proszę to robić "z podniesioną przyłbicą", a nie jak tchórz chować się za anonimowością internetu ( i tak można sprawdzić IT komputera ). Natomiast drobne potknięcia zdarzają się kazdemu. TYLKO TEN NIE ROBI BŁĘDÓW, KTÓRY NIC NIE ROBI. O D W A G I !!! Ja podałem swe prawdziwe imię i nazwisko !
1
Sebastian 2016-05-31 22:38:33
Ja także byłem z Nimi na wielu wyjazdach z Opola, zawsze pełen profesjonalizm. Odwiedziliśmy Austrię, Niemcy, Chorwację. Dziwie się tym negatywnym opiniom, bo najczęściej hotele albo były już opłacone, albo miałem gotówkę na ich opłacenie. Zawsze bardzo ok.
1
Paulina 2016-06-02 09:00:24
Ja pracowałam w NC chyba ok 8-10 miesięcy. Mogę śmiało powiedzieć, że jeżeli chodzi o organizowanie wyjazdów , zawsze biuro się starało aby wyjazdy były ciekawe i bezpieczne. Również kadra zawsze była dobrze przygotowywana do wyjazdów.
Wypłaty również były zawsze na czas. Każdy z nas popełnia błędy, i uważam ,że niektóre opinie są bardzo krzywdzące. No , ale prawda jest taka ,że chora konkurencja nie śpi. Bądźmy choć troszkę obiektywni.
4
Basia 2016-06-10 23:15:01
Moje dziecko wróciło właśnie z zielonej szkoły organizowanej przez firmę New Challenge. Jest zachwycone, bardzo fajnie prowadzone animacje, mnóstwo wyjazdów, wycieczek, super nagrody. Tak trzymać!!!!
1
ellabella 2016-07-13 10:46:42
Ciekawe dlaczego z nimi jeżdzisz , skoro za pierwszym razem była porażka.....i kolejne.....porażki.... :) :):)
Agn 2016-08-22 10:28:24
Dziękujemy za super kolonie w Milówce. Nasza córka wróciła bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że za rok też będzie podobnie. Agnieszka
1
letmeselfie 2016-09-12 15:31:43
Umowa o pracę? Hahahahhhahahahah.
1
omi 2016-09-12 16:01:03
no skoro jest o tym wspomniane chociażby w ogłoszeniach to zapewne tak będzie, nie rozumiem twojej reakcji
Zostaw swoją opinię o New Challenge - Zakopane
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Challenge