brak logo

el-cab

Bolechowo

Opinie o el-cab

stefan 2015-05-04 12:09:45
dziekuje panie Szymonie :-) ta podwyzka jest tez pana zasluga. jest pan najlepszym dyrektorem jaki tutaj kiedykolwiek pracowal i zarzadzal zaloga. dzieki panu dowiedzialem sie jakim jestem pasozytem spolecznym i dzisiaj juz wiem co poprawic w swoim zachowaniu i jak sie zmienic by byc bardziej wydajnym i przydatnym w pracy. wielkie dziekuje. te 2 % to bardzo mily gest z pana strony i pana prezesa tez aaa o pani prezesowa tez ludzka.
ta spora grupa ludzi z naszej zalogi ktora tylko szczeka na pana i zarzad jest glupia. nie doceniaj tego co dla nich robicie WSTYD!!!! to mowilem ja waclaw jarzabek trener II klasy, eeeeee znaczy stefan
hahaha 2015-05-04 12:15:44
brak mi slow by to skomentowac we wlasciwy sposob. nie można przeklinac to odpowiem ci tak.Dziękuję Panie Prezesie w imieniu swoim za wszystkie dobre rzeczy, które na mnie spadają z rąk Pańskichn i Członków Zarządu EC. Doceniam to bo nic Pan nie musi i jeśli mi się nie podoba umowa o pracę w EC zawsze mogę się zwolnić. Czego oczywiście nie zrobię bo bardzo tu lubię pracować, rozwijam się wszakże itp. itd. Dziękując za podwyżkę (znaczącą zresztą) życzę dalszych sukcesów w zarządzaniu tym naszym zakładem pracy.
uczciwy pracownik ELCAB 2015-05-04 12:48:47
Brawo! Wreszcie szczere i prawdziwe słowa o El Cabie. Gratuluję odwagi. Pozdrawiam
:) 2015-05-05 20:04:52
powiem krótko: el-cab to taka dobra firma krzak :)
szczęśliwy :) 2015-05-06 20:42:50
Co wy chcecie od tego 2% przecież co nie którzy "ulubieńcy" dostali dużo więcej niż te marne 2 % a z resztą co dla nie których to było "inflacyjne" a nie podwyżka :)Jedna prosta zasada kogo lubię temu dam tak samo jak to uczciwe z tą premią jedni dostają wciąż 5% mimo że zapierdalają a Ci co w dupę wchodzą to co miesiąc 25% tak samo z tą podwyżką było jedni po 30 zł a drudzy po 300zł
hiehihei 2015-05-06 21:54:38
I to jest normalne? Świadczy to tylko o firmie, jakie buractwo i obłuda tam pracuje i zarządza. Nic tylko spieprzać stamtąd czym prędzej, jeśli nadarzy się tylko okazja. Po sobie wiem, że im więcej wiesz i zapieprzasz, tym mniej zarobisz, a ludzie którzy robią w kółko jedną i tą samo wiązkę gadając i żrąc przy tym dostaną tłustą premię - bo równie tłusto w tyłek wejdą.
zadowolony 2015-05-07 18:14:16
To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wam się nie podoba!!! Nikt was siłą nie trzyma!!! I nauczcie się pisać gaminie.
Blom 2015-05-07 21:11:29
Trzyma - obowiazek zapewnienia rodzinie stabilnosci itd itd. Trzeba tobie lopatologicznie tlumaczyc, ze o prace trudno? A ze trudno, to prezez widzi i dlatego to wykorzystuje, nie ucz ludzi jak maja pisac, skoro sam/a nie robisz tego dobrze takze rwij kapcia. Widac nie wiesz co to znaczy byc ocenianym sprawiedliwie za swoja prace i dokonania, a to pewnie dlatego iz sam/a wlazisz komu sie tylko podoba w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tyle mocno, ze krzyki slychac az w dolnoslaskim. O to sie rozchodzi, czlowiek chce dawac z siebie wszystko, by firma miala dobry zysk itd, ale po co? Po co, skoro i tak ta pensja jest pracownik mieszany z gownem. Szczerze, to nie znam pracownika produkcji, ktory kiedykolwiek stwierdzil, ze jego pensja jest sprawiedliwa w stosunku do jego pracy.
..l.. 2015-05-07 23:37:33
Pracy dookoła jest pełno za 1000zł. Więc nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] farmazonów. Więc nikt nie zmusza Cie żebyś tu pracował.
A jeśli chodzi o lizanie, to robię to jak każdy inny i ty to też robisz.
! 2015-06-19 23:06:17
Jak to dobrze, że wiesz lepiej niźli ja sama. A robisz to idiotę...z siebie. Sprzedawczyku.
1
Kabelek 2015-07-31 22:52:59
Ręce opadają....
asd 2015-09-03 14:20:28
Ja mam takie pytanie, czy w firmie pracuję się na 3 zmiany i jakie zarobki mniej więcej ma pracownik produkcyjny na wiązkach?
mimi 2015-09-03 19:28:34
podpinam się pod pytanie wyżej?? jakie zarobki na wejście? niestety z waszych grzmiących opinii nie wynika nic ciekawego dla osoby, która chce się zatrudnić w tej firmie. Bo to, że w firmie są lepsi i gorsi, brygadzistów się nie lubi i jest chamstwo to akurat niestety nie nowość. pozdrawiam
1
Elka 2015-10-04 20:32:38
Zakład anonomowych alkoholików ;:) Jak ktoś długo pracuje to może przychodzic na rauszu! Nawet podwyżkę tacy dostają.
Elka 2015-10-17 18:50:53
Dokładnie,ale tak nie jest.Często wręcz na odwrót,a to przykre.Do czasu,aż zdaży sięjakiś wypadek,bo niektórzy wręcz o własne nogi się potykają jak przesadzą z %
Tak to 2015-10-23 01:25:56
Praca jest dwuzmianowa (dział krajalni robi też nocki, ale to 2 - 3 osoby).Soboty pracujące - ranny zmiany i nie zawsze, tylko jak jwest większa potrzeba. Na kokosy jeśli chodzi o zarobki nie licz, na początek najniższa krajowa (okres próbny), potem 1700 - 2000 brutto. Umowy różnie, 3 miesiące potem rok, dwa lata i może na stałe. Czasem umowy na stałe są już po okresie próbnym albo po roku.
Szary 2015-10-26 18:52:06
Na początek najniższa krajowa? Z tego co wiem (od nowej osoby) to nowi pracownicy teraz dostają na okresie próbnym 2200 bo jak to powiedziała kadrowa (kto przyjdzie za mniej). Pracuje w EC już kilka lat i jeśli chodzi o poszanowanie pracowników to jest coraz gorzej a wręcz nie ma go wcale, kierownicy dosłownie maja pracowników produkcji za nic zresztą brygadzistów też, a najgorszy jest J,W dosłownie mobinguje ludzi, aż nie chce sie pracować, według J,W pracownik ma tylko prawo do tyrania i nic więcej!!
Tak to 2015-10-27 00:21:01
W zasadzie możesz mieć rację, bo wiele razy słyszałam na produkcji, że młode, nowe łebki mają więcej na wejściu niźli stary pracownik. Ale z jednej strony ludzie są sami sobie winni bo powinno się walczyć o swoje i drążyć o podwyżkę temat tak długo, aż poskutkuje ( znam takie przypadki). Na temat J.W. się nie wypowiadam bo jest to faktycznie sama prawda, ostatnio z działu SBC są już wyciskane naprawdę ostatnie soki - ludzie są chorzy, pozwalniali się a pracy coraz wiecej i zamiast coś z tym zrobić to teraz jeden pracownik zamiast spokojnie robić swoje to tyra za trzech.
2
Pozytyw + 2015-12-18 20:07:28
Jeśli ktoś się wykazuje a nie chowa po kątach lub w ubikacji, to na pewno prędzej czy później zostanie zauważony i doceniony.
Pozytyw + 2015-12-18 20:12:12
co to znaczy, że J.W. mobbinguje ludzi? podaj konkrety.
Pozytyw + 2015-12-18 20:20:52
chyba przesadzasz. pracowałeś kiedyś w VW? - najlepszym pracodawcy w wielkopolsce? tam jest takie tempo pracy, że nie możesz wyjść do ubikacji bez pozwolenia, nie rzadko zdarza się, że niektórzy nie zdążą dolecieć. Masz nie więcej niż 1,5 minuty na wykonanie swoich czynności na linii, są stanowiska gdzie nie zdążysz spojrzeć na kogoś obok a co dopiero zamienić kilka słów. osobiście uważam, że praca nie jest w cale taka zła, ale mogłaby być trochę lepiej płatna. mam nadzieję że to się poprawi.
Pozytyw + 2015-12-18 20:27:23
jest ok, kasa zawsze na czas a nawet przed, wczasy pod gruszą, karpiowe, czasami premia do podstawy, zusy i inne opłacane, umowy o pracę a nie śmieciówki. duzo osób ma umowę na czas nieokreślony co ważne przy kredytach. jedyne co to podstawa mogłaby być jednak trochę wyższa. podwyzki są raczej niewielkie. jeśli wynegocjujesz sobie dobrą stawkę na początku to jest ok.
heniek 2016-01-29 10:44:13
w tej firmie niema sprawiedliwości ci co się nadają do pracy są zwalniani a ci co nie to zostają alkusy, i wieczni komórkowcy więcej siedzą w tel niż pracują....
ja-to ja 2016-02-17 17:18:37
a więc tak...czytałam opinie , słuchałam ludzi o wynagrodzeniu i spodziewałam się czegoś innego ...


dane świeże z 2016r
praca jest ok na hali czysto przyjemnie a jak ktoś chce pracować to będzie sie starał. Sporo młodych ludzi pracuje ale o ludziach opinii nie napisze bo jeden z drugim się dogada a trzeci z pierwszym nie...nie każdy z każdym się lubi..
ale wynagrodzenie to już inna sprawa...
Na sam początek umowa o prace na czas próbny 3mies, wynagrodzenie to najniższa krajowa 1300 pare zł bez premii goła stawka. Po czasie próbnym jak się załapię i przedłużą umowe to dają na rok-dwa stawka ta sama plus premia uznaniowa jesli nie ma w danym miesiącu chorobowego , nie ma zarzutów co do mojej pracy itd Podwyżka stawki być moze będzie po jakimś czasie...
Praca do 14:05 i 14:15 do 22:20 bo odrabiamy 5min przerwy. Przerwa jedna 20min. Jak są nadgodziny to w danym dniu kierownik informuje i trzeba zostać. Na awans czy podwyżke przez dłuższy czas nie ma co liczyc. Jesli komus starczy 1300zł na zycie opłaty itd to ok
2
bla bla bla 2016-02-23 01:37:22
Z tą premią nie wymyślaj. Jak chcą to dadzą a jak nie to nie. Po za tym, to nie jest premia tylko nagroda uznaniowa a to różnica.
MASAKRA 2016-02-25 20:41:33
Jedna wielka sciema z tej firmy na rozmowie obiecują złote góry a później maja cie za zwykłego robala wymagania wielkie a płaca minimalna.Jak brygadzistka Nina cie polubi to może dostaniesz mala premie ale trzeba tylek jej lizac do kosci...
Teodor 2016-02-29 17:17:18
Jeżeli ktoś skupia sie na swojej pracy i robi to dobrze to nie ma problemu z nagrodą uznaniową. Nie trzeba nikomu tyłka lizac bo na takie przyjemności trzeba sobie zasłużyć. A jak ktoś przychodzi do pracy na pogaduchy,papierochy i strojenie głupich min to poźniej nie ma co sie dziwic ze nagroda jest jaka jest :)
Tuia 2016-03-02 10:51:59
Farmazonisz. Do pracy mozna chodzić cały czas, prace wykonywać szybko i bezbłędne, a i tak całej premii nie zobaczysz. Znam multum ludzi w takiej sytuacji. Może to zależy od działu, a może sam jesteś wazeliniarzem, któremu to pasuje i ma 25%. Z kierownikiem Jackiem sie nie dogadasz, Ty swoje i on swoje a po rozmowie zapomni o Tobie szybciej niż Ci sie wydaje. Ma swoje widzi mi sie i nikt inny nie będzie tego kwestionował - ten człowiek nie nadaje sie po prostu na kierownika, jest kłamca i oszustem, który w żywe oczy potrafi powiedzieć nieprawdę. Rotacja mówi sama za siebie , odkąd jest nowe kierownictwo pracownicy po wieloletnim stażu odchodzą gdzie indziej, bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaczęło po prostu bardziej śmierdzieć.
4
Zakwas 2016-03-04 14:33:04
Ciekawe w jaki sposób firma doceni pracowników na 20 lecie i zbliżające się święta...pewnie na bogato tak jak w Solarisie to jest firma a nie to co tutaj, pewnie nawet całej premii nie dadzą...masakra.
xyz 2016-03-18 18:29:04
bardzo chętnie oddam swoje miejsce w tej firmie :) udało mi się znaleźć prace gdzie szanują ludzi i lepiej płaca !
2
Sarisa 2016-03-18 23:06:39
gabrys jak chcesz możesz Sobie przyjść nie biorąc od nikogo miejsca ;)
Tyle miejsc pracy u nas wolnych jest że na pewno coś Ci znajdą
Coraz więcej ludzi odchodzi a oni myślą że jakieś dodatkowe 60 zł na jakąś karte MultiSport czy inne badziewia załatwi problem ...
Najpierw niech zaczną szanować ludzi a nie traktować jak bydło
Ta firma to coraz większe szambo, tak więc trzeba szukać innej pracy i odejść w już nie powiem co ;)
88 2016-03-21 01:38:46
Kuźwa co ty wiesz o tej firmie pracowałem tam ponad 7 lat szkolenia są tylko dla ulubionych osób brygadzisty i za to podwyżki nie ma a doświadczenie nie ma znaczeni bo przychodzi nowy i dostaje na start o 300 zł więcej od starego pracownika.Podwyżkę możesz dostać jedynie jak jesteś ulubieńcem brygadzisty i nie dyskutujesz z nim. Nie polecam firmy pod względem finansowym to jest tragedia.
3
MASAKRA 2016-03-21 13:20:24
Teodor z ciebie to dopiero lizus chyba dobrze tam komus robisz skoro masz takie zdanie na temat tej firmy człowiek który pracuje w tej firmie zaledwie dwa miesiące uczy nowych gdzie tu polityka a później wielkie pretensje jak wiazki sa uszkodzone i taki człowiek musi odrabiać jakies godziny chora firma i tyle a lizusy zawsze będą opowiadac brednie na ten temat.Pracuje w tej firmie już trochę zero chorobowego wykonuje swoja prace sumiennie i w czasie a premii 25% jak nie było tak nie ma...I wlasnie dlatego się zwalniam...a ty dalej liz dupe...
Zakwas 2016-03-23 09:41:27
Widzieliście to zebranie i uroczystość w SBC z okazji 20 lecia firmy...karty podarunkowe, wyplata stażowego za każdy przepracowany rok. Jeżeli ktoś pracuje chociaż 7-8 lat to dostanie dodatkowo więcej niż pensja w ec .......
Teodor 2016-04-15 16:59:10
Nikomu dobrze nie robiłem i nigdy nie miałem pełnej premii. Pracowałem tam 3 lata i jakies zdanie na temat firmy i ludzi mogłem sobie wyrobić. Oczywiście sa starzy i dobrzy pracownicy których rzecz jasna firma nie docenia. Ale sa też starzy pracownicy którzy leca w kulki i to oni zawsze maja najwięcej do powiedzenia i zawsze są pokrzywdzeni przy rozdawaniu kartek.Co niektórzy powinni sie cieszyć ze jeszcze tam pracuja. Przecież skoro komuś w El-Cabie jest źle to proszę bardzo może odejśc nikt nikogo na siłe nie trzyma. Ja po 2 tygodniach musiałem radzić sobie sam. A po 3 tyg dostałem świezego pracownika na szkolenie. No i to że nowy pracownik ma wiecej niz stary doświadczony i dobry pracownik zostawię bez komentarza bo brak słów.
Dama z łasiczką 2016-05-01 17:31:14
I tak trwa 20 lat....tragedia Nie ma żadnego 20 lecia sobie biura dołożyły pewnie po lepszej premii a reszta dostanie ochłapy.. a miało być tak pieknie jeszcze na 15-leciu konferansjer mówił, że będzie jeszcze lepiej na 20 leciu i guzik...
kwiatek 2016-06-03 12:28:22
Sama firma jest OK, czysto, cieplo, na głowe nie kapie... Szkoda tylko ze osoby piastujące "stanowiska" są nie kompetentne, i przede wszystkim, przez te osoby, atmosfera, i jakość pracy, jest jaka jest. Poza tym w firmie jest duza rotacja pracowników. Szczególnie w jednej z brygad (wtajemniczeni wiedza w której i z jakiego powodu). Od początku roku do firmy przyjęto ok 40 osób, tyle samo odeszło, lub zostało zwolnionych. Pracy jest coraz więcej, a firma zamiast sie rozwijac, robi krok w tył, nie potrafiąc zatrzymac pracowników. Niby zarząd robi coś w tym kierunku, obiecując dodatkową premie "za nie chorowanie, i nie korzystanie z urlopu na żądanie" (tylko czy to nie jest czasami forma szantażu?) Szkoda tylko że nie określili wprost o jakiej kwocie mowa. Kilka lat pracy w tej firmie, nauczylo mnie jednego... Nic na tej pseudo-premii nie zyskamy! Uczciwiej byloby, gdyby nasze pensje rosły tak szybko jak wymagania przełożonych. W parze ze wzrostem wykonywanej pracy i zdobywanym doświadczeniem, powinien iść wzrost płacy (nie tylko, w "biurach" i na "stanowiskach" lecz dla wszystkich pracowników)
3
ciekawska 2016-06-03 19:34:43
witam, zastanawiam się nad podjęciem pracy w elcab. jak wygląda kwestia premii? od czego ona zależy? Dlaczego w jednej brygadzie jest większa rotacja niż w innych? jest trudniejsza praca czy przełożony tak piłuje?
1
To ja 2016-06-20 16:26:20
Jak wszędzie. Albo na początku zaciśniesz poślady i nie dasz sobą pomiatać, albo stare pryki Cię po prostu zjedzą. Rób swoje, nie gadaj na temat innych a powinno być dobrze i będziesz mogła się cieszyć śmieszną wypłatką. Chociaż ogół atmosfery pozwoli i tak stworzyć o Tobie baśnie, o jakich Ci się nie śniło. Ludzie szukają plotek i niuansów niszcząc Ci przy tym psychikę a Ty Bogu ducha winna jesteś, ale co zrobisz. Cieszę się, że już tam nie pracuję.
1
Knopers 2016-06-24 00:20:05
A co sądzicie o brygadzistach? coś się zmieniło?
Uczciwa 2016-08-25 17:57:22
Jeśli ktoś idzie do pracy pracować i potrafi dostosować się do panujących reguł w danym środowisku pracy to nie powinien mieć problemu z wykonywaniem obowiązków. Gorzej jeśli chodzi o adaptacje bo sami sobie robimy taką a nie inną atmosferę. Sumienność i skupienie na pracy zawsze jest docenione. Pracuje w firmie wiele lat i przeszłam wiele działów. Raz lepiej raz gorzej. Czy mam kolegów i koleżanki w firmie? Raczej nie. Mam znajomych z którymi czasem porozmawiam na przerwie. Mnie to wystarczy. Plotki mnie nie interesują i wydaje mi się to receptą na godne warunki pracy. Zawsze czynem i wiedzą zapracowywałam na premię czy awans. Co do zarobków zgadzam się że mogłoby być więcej. Każdy z nas podpisując umowę jednak ma szansę ją przeczytać więc wie za ile pracuje i jakie są względem niego wymagania.
mala 2016-09-05 14:53:52
Najniższa krajowa na start... jak tu wyżyć za takie pieniądze? A potem że młody człowiek mieszka z rodzicami zamiast iść na swoje... za co ja się pytam?!?! Najgorszy jest fakt ze kobiety na tym samym stanowisku co mężczyźni zarabiają mniej... i to nawet o 500zl brutto na start... no mnie się wydaje że coś tu jest nie tak szczególnie że większość działów to praca szczegolnie dla kobiet... smród bród i ubóstwo:(
gabri 2016-09-05 15:50:16
Kurde bez przesady @mala młodzi to teraz od razu chcieliby nie wiadomo jakie pieniądze zauważyłem zarabiać. Najniższa krajowa na start no cóż jak w większość firm później trzeba starać się o podwyżkę i tyle
Masza 2016-10-27 01:14:43
Witam! O tej firmie mogłabym książkę napisać... ogólnie to zarobki marne no chyba że jesteś facetem. Wtedy nie musisz nic robić a dobrze Ci zapłacą,nawet możesz przychodzić pod wpływem alkoholu. Nie ma co liczyć na podwyżkę jeśli masz brutto 2300 bo to już jest max. Nieważne jaką masz wiedzę i umiejętności.
Spostrzegawcza 2016-11-04 01:11:39
Każdy się czepia i czepia wieczne narzekanie. Jeśli się nie podoba to wyjazd nikt nie trzyma tutaj na siłę. PS Pan Szymon Cofta ma świetną kurtkę zimowa, jest ekstra :)
2
wiktor 2016-11-18 11:56:36
firma ok tylko przydalo by się zmiana brygadzistek na bawari a szczególnie pania A.K. której trzeba wlazic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby mieć dobrze a kto tego nie robi to potrafi człowieka zgnoic szczególnie młodsze osoby a jak się nie podoba to papiery i z brame.
6
konrad 2016-11-22 16:11:21
Jeżeli brygadzistka z bawari nie zmieni swojego nastawienia do ludzi(przestanie ich traktować z góry) to ludzie zaczną odchodzić.
Temat "szefostwa" jest prosty - większość brygadzistów pracujących ponad 10 lat ( bez umiejętności ,po zawodówce) miotają ludźmi na prawo i lewo. Głupie żarty i docinki. Kierownik zmiany równiez nie jest lepszy ( T.D) zamiast dawać przykład i szanować swoim pracowników,którzy dla niego (również dla siebie $$) idą do pracy w sobotę ,po tym jak ogłaszają to dopiero o 13;55 (koniec pracy o 14). Zarobki w miare wyglądają jak się zrobi ok.25-30 nadgodzin. Praca lekka i to jest wielki plus ! Reszta jest nad przepaścią.

Ludzie pracujący w biurach są również tacy bez matur.

DROGA FIRMO !!! W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI WYKSZTAŁCIĆ BRYGADZISTÓW (mowa tutaj o wykształceniu- w DOBRYCH firmach brygadzistami nie są osoby po ZAWODÓWCE niepotrafiący się składnie wypowiedzieć), następnie szkolić ,szkolić i jeszcze raz szkolić swoją kadrę (Biura,kierownictwo)

:)
4
Konrad 2016-11-24 16:47:59
Liczysz na całą premie ?
Luigi 2016-12-02 10:05:59
Powiem tak udało Mi się przepracować w tej firmie parę miesięcy, niestety straconych w Moim życiu, co do niedorozwiniętej kadry zarządzającej (brygadziści oraz pracownicy wyższego szczebla) nie będę wspominać. Przymusowe nadgodziny, bo jak człowiek nie został to musiał załatwiać transport we własnym zakresie, informacja o nich tak jak przedmówca powiedział "za pięć" w piątek żeby ludzie do końca dnia robili a nie się denerwowali. Teraz z czego wiem to niektórzy ludzie ostatnio z nadgodzin tak wyszli że na część z nich chodzili "za darmo", bo dowalili im podatku. Zresztą jeśli w firmie przez cały rok jest taka duża rotacja pracowników jak w EC oraz posiłkują się dzieciakami i studentami to coś o tym świadczy. Najbardziej śmieszą Mnie ludzie, którzy robią tam kilka bądź kilkanaście lat a narzekają jak to tam źle nie jest. Kto was tam na siłe trzyma? Nie podoba Ci się to szukaj innej pracy i tyle! Jeśli ktoś Chce to znajdzie. A wypłata? Śmiech, nawet w przypadku faceta (o których w tej firmie mówi się że zarabiają kokosy) o kobietach nie wspomnę, bo minimalna krajowa za robotę którą wykonujecie to proporcjonalnie tak jakbyście w Chinach za miskę ryżu robiły ... A myślicie że kto na tym najlepiej wychodzi? Prezes, który ma na te Swoje super autka i posiadłość i niewiadomo co tam jeszcze. Podsumowując jeśli ktoś Ma inne wyjście z pójściem do pracy to najprawdopodobniej jest dużo lepsze niż praca w tym zakładzie. Tak więc zakład nie warty uwagi chyba że nie ma innej możliwości pracy, to się idzie gdzie można. Na szczęście ten zakład to zamknięty etap w Moim życiu ;)
Full 2016-12-02 18:35:26
Czy biuro kadr jest otwarte w soboty?
Zostaw swoją opinię o el-cab - Bolechowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie el-cab