brak logo

Centrum Informatyki "ZETO" S.A.

Białystok

Opinie o Centrum Informatyki "ZETO" S.A.

kolt 2012-08-15 14:58:41
Rozmowa kwalifikacyjna to było obiecanie gruszek na wierzbie, kierownictwo słabo rozwinięte intelektualnie-opinie typu zawsze znajdziemy kogoś po studiach będzie wdrażał i klepał projekty za miskę ryżu, nie dość tego w działach atmosfera fatalna szczucie jednych na drugich bo skłóconymi łatwiej rządzić, kierownicy szczują z polecenia dyrektora a on udaje biednego wujka który nic nie może:).Ja szczęśliwie pracuje już w innej firmie Zeto białystok odradzam no chyba że chcesz osiwieć i mieć deprechę- nie licz na zarobki 2000 brutto to kwota jaką dostaje pracownik z doświadczeniem we wdrożeniach, następnie jak się doprasza i jest dobry to co roku 100 brutto dorzucą.
Słyszałem że ma tą firmę wykupić ASSECO świetna wiadomość może rozgoni tych psełdomenagerów od wdrożeń systemów i polepszy atmosferę pracy i zarobki.
3
asd 2013-10-03 21:23:56
psełdomenagerów, pisać się naucz analfabeto. Dziwisz się, że nie chcą Cie zatrudnic?
2
nick_nick 2015-03-02 21:21:49
Niestety zgadzam się z przedmówcą, praca jest bardzo nisko płatna, nie ma podwyżek. Podejmuje rozmowę na temat podwyżki, to słyszy się: "na Twoje miejsce jest dużo chętnych więc jak się nie podoba to można się zwolnić i nikt Cię tutaj nie trzyma". Wysoką pensję oczywiście mają osoby z konotacjami rodzinnymi, a osoba z zewnątrz(która przeważnie ma dużo większą wiedzę merytoryczną) dostaje najniższą krajową i występuje wielkie oburzenie jeżeli stwierdzi, że to za mało. Generalnie na start ok, ale tylko na krótko, bo ciężko się utrzymać z tak fatalnie niskiej pencji...
1
nowy 2015-03-09 18:39:55
czyli nie polecacie tej pracy jak sie nie ma znajomosci?
biedak 2015-04-02 13:02:13
jak sytuacja wygląda na stanowisko specjalista ds.wdrożeń? Bardzo często te ogłoszenie się pojawia na pracuj.pl czyżby mieli problem ze znaleziem kogoś konkretnego czy sami tak pracowników wymieniają?
joxer 2015-04-03 15:13:37
zlozylem podanie, a juz nastepnego dnia oddzwonili i na rozmowe zaprosili na 8.04, ale skoro marnie placa to bede musial im podziekowac, bo mam do nich z 150km
marian 2015-04-03 16:38:46
marnie czyli ile, bo to jest pojęcie względne?
czego można się spodziwac na tej "rozmowie"
1750 2015-07-15 10:59:21
Po rozmowie nie można się spodziewać niczego. Jak zgodzisz się na 1750 brutto, to pracujesz. Po trzech miesiącach będziesz miał dość i tak w kółko. BTW czego można się spodziewać po tym zas...nym mieście? Tu nigdzie nie dostaniesz więcej niż 3 patyki, nawet jak masz wiedzę i doświadczenie, no chyba że jesteś czyimś pociotkiem. Wtedy wiedza nie potrzebna.
1
meks 2016-05-17 15:34:33
to na pcozatek jest zle ze zgadasz sie pracowac za najnizsza krajowa? Wiadomo ze trzeba sie przemeczyc i jest to uciazliwe ale jak pozniej po 3 mieisacach cie zatrudnia dostanieszz wiecej wiec aplikuj nic nie tracisz
Zostaw swoją opinię o Centrum Informatyki "ZETO" S.A. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Informatyki "ZETO" S.A.