brak logo

MAGRA Holiday Club

Dębina

Opinie o MAGRA Holiday Club

xyz 2013-12-29 20:43:37
Zdecydowanie odradzam pracę w tym ośrodku! Jeżeli nie chcesz mieć nic wspólnego z mobingiem to omijaj to miejsce! Na stanowiskach kierowniczych niekompetentni ludzie, którzy chcą zwalczać swoje kompleksy na tych niżej postawionych. Słabe wynagrodzenie, zdecydowanie jest jest adekwatne do ogromu pracy... Czasami trzeba zostawać po godzinach, odwalać brudną robotę za kogoś innego i ani dziękuję, ani przepraszam, ani pieniędzy za wykonaną pracę. W ośrodku szerzy się zazdrość oraz niemiła atmosfera. Napiwki? nie licz na nie. Nie masz prywatności, wszyscy wszystko wiedzą i donoszą do kierownictwa.. Szkoda sił i nerwów za 1200 zł na miesiąc...
9
kelnerka 2014-03-25 16:26:26
Chyba należysz do tych wyrzuconych osób za złą pracę w sezonie 2013 lub tych, którzy nie mają już szans na powtórną pracę, bo koleżanka została wyrzucona. Czy nie chciałaś przypadkiem znowu być zatrudniona? Haha. To może napisz, jak postępujesz z kolegami, jak ich oczerniasz i podkładasz świnię, jak buntujesz i czekasz na poklask, i jak sobie wyobrażasz, że to może być bezkarne. Nie wierzcie w te bzdury! Praca jak każda inna, tyle, że w fajnym ośrodku. Są napiwki - ale nie dla złodziei i oszustów! Można korzystać z basenu, przepyszne jedzenie -3 posiłki. Fajna atmosfera i fajne otoczenie. Nadgodziny płacone jak najbardziej! Większa część ekipy pracuje tam kolejny sezon, widocznie nie każdy się nadaje:)
3
zyzzzz 2014-05-12 19:45:23
Czy ktoś jeszcze pracował w Magra Holiday Club i może się wypowiedziec ?
1
zadowolona 2014-06-17 22:38:54
Praca w Ośrodku Wczasowym Magra to sama przyjemność. Świetna atmosfera pracy sprawia, że z przyjemnością się ją wykonuje. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz pyszne wyżywienie. Wiadomo, zdarzają się trudne i ciężkie dni, ale tak jest w każdej pracy. Każdy kto wykonuje swoje obowiązki sumiennie zostaje doceniony przez pracodawcę finansowo. Z czystym sercem mogę polecić pracę w tym ośrodku!!!
niezadowolony 2014-08-30 17:06:25
Generalnie nie polecam. W pracy niemila atmosfera, duzy stres, ogrom pracy, male pieniadze. Moze ma sie nocleg i wyzywienie ale mimo dojrzalego wieku czujesz sie jakbys byl na koloniach. Non stop z tymi samymi ludzmi, a zeby piwa po pracy sie napic to trza sie ukrywac. Stali pracownicy podkladaja swinie, czesto oczerniaja.. Do dupy.
8
Cooloza 2015-06-28 20:59:23
Hey jako byla pracownica osrodku Magra musze podzielic sie moimi doswiadczeniami w tym miejscu, ogolnie szef jest bardzo milym gosciem aczkolwiek menagerstwo jest nieadekwatnie dobrane do pelnionych obowiazkow, wlozylam wiele serca a takze wlasnie zdrowie dla osrodka jednakze potraktowano mnie malodrobnostkowo, zostalam wyzucona, za zazdrosc lub ludzka chciwosc, poznalam tam wielu ludzi ktorzy podzielaja moja opinie, najgorzej maja kelnerki, poniewaz ich podopieczna jest zarozumiala wywyzszajaca sie lady lol
4
niemilodoswiadczona 2015-12-18 22:50:26
Po pracy w tym ośrodku mogę stwierdzić, że wiele mnie to miejsce nauczyło. Przede wszystkim jakimi świniami potrafią być ludzie. Za 1200 zł i cieżką robotę traktują człowieka jak g*wno. Co z tego, że jest zakwaterowanie? Po co ci takie jedzenie jak czujesz ze sie porzygasz przez taka ilosc chemii? Ja współczuje tym biednym ludziom którzy płacą za to gruby hajs. A juz najgorsze jest oszustwo na napiwkach w przypadku kelnerek. Co to ma znaczyc ? Premia uznaniowa? 200 zł ? To jest najlepsza stawka jaka mozna dostac za to ze bedziesz sie podlizywac temu hobbitowi, który myśli ze jest lepsza od wszystkich wokol. Praca przez kilka lat jako donosiciel szefowej to jest cos czym mozna sie pochwalic. Zazdroszczę. To nawet fajna praca patrzac na wspolpracownikow ktorzy tez sa tam z toba pierwszy raz i widza to samo co ty. Gdyby normalnie placono, a napiwki dzielone bylyby na koniec dnia. Przydałoby sie na tej magrze troche ucciwosci i szacunku do pracownika. Szkolenia które na nic sie nie nadaja bo tak czy siak to i tak twoja wina ty "głupia naiwna kelnereczko". Dziwne ze to wszystko dzieje sie na oczach szefa który jest w porzadku , mozliwe ze tez juz jest tym wszystkim zmęczony. Więc jeśli sie zastanawiasz czy tam pojechać to nie idz na kelnerke tylko na recepcjonistke tam jest wiekszy luz. Robienie kawy i wydawanie kart jest przyjemniejsze niz za*ierdol jako kelnerka. Przynajmniej nie masz czestego kontaktu z Madzią której sie w du*ie poprzewracalo.
5
Misia 2016-02-12 00:36:09
Witam, a ja nie zgodzę się z Niektórymi opiniami :) A mianowicie :
Byłem pracownikiem Firmy Magra, 4 sezony i pracowałem na cięższym stanowisku niż kelnerka,bo na kuchni. Kelnerki pracowały po 10 h a my zapieprzalismy i po 15h. Atmosfera rodzinna! Fakt, że trzeba trzymać język za zębami i uważać co się do kogo mówi, ale chyba tak jest w każdej pracy! Pracę oceniają dziewczyny, które ledwo skończyły 18 lat i szkołę ? haha :) cieszcie się, że w ogóle pracowałyście :) , że zdobyłyście jakieś doświadczenie, że macie co wpisać w cv. Jeszcze życie was nauczy ciężkiej pracy :) idzcie na gospodarkę, albo do biedronki towar rozkładać, zobaczycie jak tam jest ciężko :) Myślałyście, że praca nad morzem i to jeszcze w sezonie to leżing, plażing i opierdalażing ? :D
Koleżanka, która została potraktowana mało-drobnostkowo chyba wie za co została wyrzucona? jaki miała szacunek do innych pracowników :)
Jeżeli chodzi o kierownictwo i właścicieli, nigdy nie poznałam lepszych ! P.Wojtek i P. Agnieszka ? tylko brać przykład i uczyć się od nich!
Jeśli Chodzi o wspomnianą Madzię, nie zgodzę się z tym. Fajna dziewczyna, fakt wymagająca, ale jako kierownik ma to narzucone z góry. Jeśli wy mieli byście tak renomowany ośrodek to czy nie dokładali byście wszystkich starań, żeby było jak najlepiej ? Słuchajcie tam pracuje 50 pracowników ! jakby każdy zaczął robić co mu się podoba to by z ośrodka została "obora".
Dziewczyny skazycie sie, że tylko 1200 zł ? Któraś napisała, że 3 posiłki dziennie, ale jakie posiłki ? śniadanie-szwedzki stół, obiad z 2 dań i deseru , kolacje tematyczne i tak samo szwedzki stól. Śniadania obiady i kolacje dla pracowników w dwóch godzinach np kolacja od 18 do 18.30 i pozniej od 21 , tylko jeść i tyć. Jedzenie przepyszne i zadnych chemi, a przedewszystkim zawsze świeże, osrodek dba o pracowników i jeśli ktoś sobie zazyczy diete np bo nie jje miesa, albo jakichs innych produktów jest to jak najbardziej uwzględniane. Ponadto pracownicy moga korzystać z basenu i innych atrakcji :) Można poznać ciekawych ludzi, nawiązać nowe przyjaźnie :)
Po tylu razach bycia tam i pracy nie pamiętam jeszcze ,żeby ktoś kto mówił ze ma już dośc pracy , nie płakał przy wyjezdzie do domu! sam tak miałem:)
Pozdrawiam serdecznie Magra Holiday Club
1
Bartek 2016-08-14 20:03:37
Ja pracowałem na zmywaku 3sezony wiadomo ciezo ale atmosfery na nim nikt nie zastąpi mylismy swoje i siema raz było śmiesznie raz było tak że chciało się płakać i rzucić wszystko w cholerę . Szef Wojtek cóż o nim powiedzieć chyba najlepszy na świecie dał mi dużo duzo . Gdy miałem problemy mogłem przyjść i porozmawiać Wielki człowiek. Szefowa Agnieszka wiadomo dużo wymagała ale taka praca szefowej wszystko musi być zapięte na ostatni guzik ale po bliższym poznaniu jej mogę powiedzieć o niej że super kobieta. .trzeba było ciężko pracować ale jak dla mnie najlepsze doświadczenie. Tym co nie boją się pracy i chcą spędzić milo czas po pracy nad morzem polecam . A może i znajdziecie tam swoją drugą połówkę :) co do wynagrodzenia jest one spoko patrząc na zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie.
Zostaw swoją opinię o MAGRA Holiday Club - Dębina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAGRA Holiday Club