brak logo

BUILDING PROFESSIONAL COMPANY SP.ZO.O.

Słupsk

Opinie o BUILDING PROFESSIONAL COMPANY SP.ZO.O.

xxx 2014-06-12 19:38:03
Co trzy miesiące szuka pracownika biurowego. To już powinno dawać do myślenia. Kobiety pyta o dzieci lub plany ich posiadania, co jest KATEGORYCZNIE niedopuszczalne prawnie!
pracownik 2014-07-04 08:27:10
Cwaniak. Zero poszanowania dla pracowników. Radzę unikać tej firmy.
2
kierowca 2015-03-12 14:33:17
Sieć firm rodzinnych. firma bud complex - firma córki; zatrudnia pracowników budowlanych + kadrę inżynierską (na 40 osób 5 posiada umowę); building professional company płaci firmie córki za prace budowlane.

ps. firmy nie są wypłacalne. zalegają z płatnościami ponad 3 miesiące.
2
poszkodowany 2015-03-19 08:40:52
oszust nie płaci podwykonawcom za roboty.czy jest na niego sposób by odzyskac kasę?
1
Jan 2015-05-18 13:06:04
Praca dobrze płatna. Osoby po których trzeba poprawiać robotę niech się nie dziwią, że już z firmą nie współpracują. Swoją energię na wypisywanie bzdur niech przeleją lepiej na podszkolenie swoich umiejętności.
Jan 2015-05-18 13:07:05
Praca dobrze płatna. Osoby po których trzeba poprawiać robotę niech się nie dziwią, że już z firmą nie współpracują. Swoją energię na wypisywanie bzdur niech przeleją lepiej na podszkolenie swoich umiejętności.
5
byly-pracownik 2015-05-19 09:39:04
Już nie pracuje w tej firmie, ale miło wspominam współpracę. Za granicą niby lepiej płatna praca, ale tęskni się za rodziną, przyjaciółmi.
2
Zygmunt 2015-05-19 10:48:12
Terz tu pracuje i nie narzekam fani9 ludzie i kas tesz dobra
2
Wojciech 2015-06-08 09:25:12
Polecam pracę, pracuję tutaj ze szwagrem i bratem. Dobra stawka godzinowa, wcześniej nigdzie takiej nie uzyskałem.
1
Jozek 2015-06-08 11:21:59
Dobra firma szef w porządku pieniądze bardzo dobre i zawsze na czas Polecam!
1
anonim 2015-08-04 15:46:57
Firma oszukuje ludzi. Pracownik pracuje nie dostaje kasy a pracodawca twierdzi, że jest to porzucenie pracy i gdyby pracował dalej odzyskałby swoje pieniądze. śmiechu warte, żeby ktoś musiał się prosić o swoje zarobione pieniądze i jeszcze ich nie dostał. Radzę unikać tej firmy i ich pokrewnych. Biura znajdują się na Konarskiego i 3-go maja w Słupsku
1
obserwator 2015-08-07 13:53:27
widzę jak firma robi fuszerkę budowlaną nie polecam ani pracy tam a tym bardziej kupić od nich jakiegokolwiek lokalu, 95% pracowników pracuje na czarno. Pracodawca zalega z wypłatami nawet do 3 miesięcy. Polecam zobaczyć ich wyczyny w Bydlinie szczególnie budynki po prawej stronie drogi głównej na osiedlu a następnie ciągniętą inwestycję na końcu osiedla. Na koniec nie polecam ani pracodawcy ani ich lokali.
anonim 2015-09-14 15:13:07
Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sprawa zatrudnienia w tej firmie? Mam 4-letnie doświadczenie w obrocie nieruchomościami i chciałbym znaleźć rzetelnego i uczciwego pracodawcę, u którego mógłbym liczyć na swobodę działania w zamian oczywiście za najlepsze możliwe wyniki
anonim 2015-09-14 15:15:58
i czy szukają w tej chwili kogoś na takie stanowisko?
1
wykonawca 2015-09-24 20:31:37
Tak,jest sposób - SąD, ale skoro nikt nie ma odwagi, to Śledz jest bezkarny
1
hrero 2015-10-28 21:53:09
oszuści i nie uczciwy pracodawca - w ogóle nie szanują innych a o pieniądze trzeba się sądzić bo jest niewypłacalny
1
Obecny pracownik 2015-11-23 15:04:21
Praca ciekawa - umowa o prace na czas nieokreślony i przede wszystkim dobrze płatna.Polecam!
1
Mateusz 2015-11-23 15:15:18
Czy szukacie teraz kogoś na budowę? Pracowałem już u Was, tylko musiałem wyjechać na jakiś czas. Jestem zainteresowany dalszą współpracą. Nie wiem kto wypisuje na Was opinie, które mijają się z prawdą. Pozdrawiam Mateusz Dąbrowski. PS. Proszę o telefon z działu kadr jeśli będziecie szukać kogoś do pracy.
daro 2015-11-28 12:35:54
pracowałam w firmie z Bonn briliant oszukali mnie nie zapewnili hotelu spałem w aucie i do tej pery nie odzyskałem pieniedzy mało tego nie dali odzierzy ochronnej która obiecali pracowałem we własnej teraz gdy dzwonie do nich nie odbieraja telefonu albo ignorują ,,,,,,odradzam to oszusci najpierw cukrują a pózniej oszukuja
Janek 2015-12-01 14:13:25
To nie ta firma Daro:)
Miki 2016-01-26 20:34:29
Niestety, ale muszę podzielić zdanie obserwatora. Myślę, że im dalej od tej firmy, tym lepiej.
1
Dobranoc 2016-02-22 22:01:21
Zgadzam się,nie płaci wykonawcom Ostrzegam....
1
Lidia 2016-03-01 15:32:26
FIRMA NIEWYPŁACALNA!!! NALEŻY UWAŻAĆ.
1
Marek 2016-03-03 09:27:50
Prac ok bardzo dobre zarobki i warunki jak na początek dla pomocnika!
Kierownik bardzo w porządku doświadczony z dużą wiedzą. Ja polecam firmę
eL 2016-07-01 14:52:05
Czy ktoś się orientuje gdzie teraz mają budowy? Dla kogo wykonują roboty?
Oszukany Osieldle Złoty Potok 2016-07-07 20:10:06
Deweloper oszukuje swoich klientów, więc nie sądzę, aby z pracownikami postępował inaczej. Zdecydowanie nie polecam, jak najdalej od takich ludzi!
5
Inwestycja w Bydlinie 2016-07-08 09:36:26
Osiedle Złoty Potok - porażka, jedno wielkie oszustwo....
2
Inwestycja w Bydlinie 2016-08-02 16:02:38
Co mają fajne budynki do tego, że się oszukuje ludzi?? Ten deweloper jest po prostu zwykłym kłamcą, współczuję aktualnym pracownikom....
Inwestycja w Bydlinie 2016-08-08 11:10:22
Co jest nie tak? Sam pracodawca! Kto go zna ten wie - furiat, jakich mało. Z tym człowiekiem nie da się normalnie załatwić jakiegokolwiek tematu.
Wystarczy poczytać wyżej - zalega z wypłatami i niedotrzymuje zobowiązań wobec dostawców - to nie jest porażka?
3
Mati 2016-08-31 09:14:40
Pracowałem ponad 2 lata w tej firmie i byłem zadowolony. Wszędzie znajdą się Ci co narzekają!
Nie chce się ludziom pracować, to wszędzie znajdą minusy!
Polecam tego pracodawce z czystym sumieniem!
Marek 2016-09-13 22:33:54
Teraz to Centrum Sprzedazy i Obslugi Nieruchomości 3 maja 11 pozamykane na 3 spusty!!! Bylem w sprawie kupna bo podoba mi sie ale nikt nie odbiera nawet telefonu!?, gdzie maja biuro sprzedazy?
olij 2016-09-16 22:26:01
Super, że jest od razu zapewniona umowa o pracę, bo przecież to się wiąże z odpowiednimi socjalami. Zastanawia mnie jednak jak to wygląda teraz, a zwłaszcza, czy atmosfera w Łomży wciąż dopisuje, wiecie? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o BUILDING PROFESSIONAL COMPANY SP.ZO.O. - Słupsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUILDING PROFESSIONAL COMPANY SP.ZO.O.