brak logo

VAN PUR

Zabrze

Opinie o VAN PUR

draw 2009-06-05 10:39:44
Słowa kojarzące się z VAN PUR (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .dobra
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .zli
Od jakiej stawki można negocjować pensję?`1200
Najbardziej podobało mi się w VAN PUR:praca na tym stanowisku , nadgodziny
Najbardziej nie podobało mi się w VAN PUR:
1
muki 2012-06-22 19:05:17
Van pur Zabrze czyli dawny browar gornoslaski ogolnie jedno wielkie szambo nie placa nadgodzin zapomnij o setkach czy piecdziesiatkach za soboty czy niedziele wszystko do wybrania dyrektorka z pozoru mila to tak naprawde straszna wiedzma wykorzystuje ludzi bazujac niby na kryzysie odradzam tam prace zatrudniaja na 3 mies jak jest najwiekszy [usunięte przez moderatora] a pozniej dowidzenia i nowych naiwniakow sciagaja najlepsze jest to ze prosperuja tam dzialy ktore w trakcie kontroli z zewnatrz sa natychmiest zamykane bo w papierach juz nie istnieja a warunki panujace na nich sa nie do przyjecia po tym piwku mozna jedynie sraczki dostac a o deputacie to mozecie zapomniec haha cyrk na calego ODRADZAM TAM PRACE POZDRO
1
lelek 2012-09-30 11:48:11
wszystko co pisal poprzednik to prawda nowi [usunięte przez moderatora] dostają a stazy pracownicy od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają. firma gdzie układy i ukldziki tworzą całą atmosferę
lelek 2012-09-30 11:59:03
zero profesjonalizmu kierownictwa niektórych działów w pierwszy dzien pracy ktoś z pionu wyszego zamiaszt sie przedstawic i jaką funkcje tu pelni usłyszałem JA TU PRACUJE JUŻ 20 LAT. dają do zrozumienia że jesteś tu nikim syf i jeszcze raz syf szkoda podejmować tam etat
To zaś Jo 2013-01-11 22:39:28
............................LIDZIE ONI TAM MAJĄ ALKOMAT MASAKRA............
jaś 2014-04-25 12:46:36
zero organizacji, do konca nic nie wiadomo, kasa dla przychodzacych nowych wyzsza od pracownikow ktorzy pracuja po 20 lat! skandal!!
6
arni 2014-06-04 20:50:55
zaklad rodem z dawnego ustroju najnizsza krajowa zero profesjonalizmu nastawieni na zysk a pracownicy niewazni nie polecam pracy szkoda czasu okolo 90 procent zalogi nawet nie umie policzyc do 10 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nadzorowany przez moze 5 osob
3
fajny 2014-06-10 20:59:11
tak czytam i niestety stwierdze ze to prawda tym zakladem powinno zajac sie cba sanepid straz pozarna bhp i inne .moim zdaniem zaklad do zamkniecia ale jak wszyscy sa przekupieni to zaklad dziala .
tata 2014-07-29 19:57:18
rano nie wyniesiesz moze jedna puszke ale po poludniu ile chcesz nikt tego nie sprawdza
1
maxymilian 2015-02-03 19:32:33
Wynoszenie piwa z pracy i nikt tego nie pilnuje ? Trochę to dziwne. No ale nie będę wnikał. Wszedłem na ich stronę internetową i widziałem że mają tam róznego typu oferty: przedstawiciela handlowego, mechanika, elektryka i inne. Wiecie może czy dosyć często są odświerzane te ogłoszenia i czy jest duże zainteresowanie na tego typu stanowiska ?
big 2015-02-17 20:56:24
Jezeli ktoś wybiera sie na rozmowe kwalifikacyjna do tej firemki na PH to niech się głęboko zastanowi. Rekruterzy to PAN dyrektor niemowa i pan Prezes cwaniaczek (chyba z wykształcenia nauczyciel geografii bo ma zboczenie na tym tle.) który z premedytacją próbuje wyprowadzić cie z równowagi głupawymi pytaniami pt; ile ludnosci ma polska jaka długa jest wisła czy jakieś głupoty zwiazane z drogą ewakuacji lub film który ostatno oglądałeś masz im sprzedac.Zenada z beznadzieją - zapraszają ludzi zeby porobić sobie jaja.strasznie jestem wsciekły,ze straciłem czas na dyskusje z TYMI JAKŻE WAZNYMI OSOBAMI W TEJ FIRMIE.
A propo - panie NATIONAL GEOGRAPHIC WISLA MA DŁ 1047KM,POLSKA MA LUDNOŚCI 38,5MLN a ludzi na swiecie jest ponad 7 miliardów.Dajcie sobie z ta firma spokój to była moja pierwsza rozmowa na której chciałem wstac i wyjśc - ale jestem za dobrze wychowany.
1
niewolnik Zabrze 2015-04-08 19:37:48
Praca w firmie jest bardzo trudna, jeśli nie masz doświadczenia to szybko je zdobędziesz kosztem zdrowia. Słabsze ogniwo pęka więc przypadki wyjazdu pogotowia na sygnale z pracownikami to nie żarty. Ciągła presja na rozlew, brak podwyżek, brak urlopów w sezonie letnim, motywacja w postaci czystego mobbingu tego możesz się tu spodziewać. Mocna rotacja pracowników to potwierdza. A picie i wynoszenie piwa możesz sobie między bajki wsadzić bo to marzenia ściętej głowy. Pozdrawiam i zachęcam do pracy.
1
big1 2015-06-11 15:19:14
Pozwolę sobie na nick big1 bo opinia Pana big była jak najbardziej trafna. Byłem niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Przedstawiciela i gorąco nie polecam. Już po pierwszej wymianie zdań Panowie "Dyrektorowie" byli bardzo nieprzyjemni. Jeżeli chodzi o Savoir vivre to myślę, że Ci Panowie są na poziomie bardzo niskim lub nie wiedzą w ogóle co to znaczy. Faktycznie jeden z Panów to niemowa i myślę, że nie pomylę się jeśli napiszę ale odniosłem wrażenie, że woli "bagietki" zamiast "bułeczek z przedziałkiem", jeśli wiecie o co mi chodzi :-) Drugi strasznie przypominał mi jednego z tych dyrektorów banku z serialu "Przyjaciółki", gra on również w reklamach lotto, straszny kmiot, chamski i z ogromnym brakiem wychowania. Rozmowa odbyła się w bardzo nerwowej atmosferze, również miałem momenty kiedy chciałem wstać i wyjść ale jak kolega stwierdził mam wysoką kulturę osobistą. Musiałem także coś sprzedać ale oczywiście nie udało się co nie jest wielką sztuką gdybyśmy odwrócili role. Myślę, że nie o to chodzi. Co do liczenia, "Panowie Dyrektorowie" mają z tym ogromy problem, tuszując to błędem kandydata w liczeniu. Kiedy na końcu rozmowy zapewniali mnie, że są w stanie zaoferować mi dobrą atmosferę pracy, już wiedziałem o jaką "atmosferę" chodzi :-) Bylem na wielu rozmowach, bywało przyjemnie i mniej przyjemnie ale z takim chamstwem i brakiem kultury się jeszcze nie spotkałem. Bardzo żałuję wydanych pieniędzy na paliwo i czasu który zmarnowałem. Odradzam z własnego doświadczenia. Pozdrawiam.
2
Leon 2015-07-08 23:23:45
A czego chcielibyście oczekiwać od ludzi ze wsi ...
1
Kranik 2015-07-09 17:16:13
A co ma notowanie na giełdzie z kwestią obchodzenia się z pracownikami? Van Pur ma zasade ,iż nie ma ludzi nie zastąpionych (ZA BRAMĄ CZEKA 100 TAKICH JAK TY! HAHAHA) i każdego pracownika należy wycisnąć przy tym jak cytrynę. Jeśli chodzi o zarobki, to w tej firmie są naprawdę słabe (przy pełnym etacie) ,żeby nie napisać żenujące (przy 4/5 etatu). Teraz dodatkowo wprowadzony zakaz urlopowy, powoduje całkowity brak motywacji u ludzi. Jedni pracują tam z uwagi, iż nic sami lepszego nie znajdą ,a dla pozostałych jest to tylko przystanek. Van Pur ma swoją wytyczoną wizję rozwoju firmy ,która jak na razie się sprawdza. Jednakże, w momencie poprawy na rynku pracy ,gdy pracownicy zaczną opuszczać ten pokład mogą mieć problem.
. 2015-07-21 13:03:04
Pracowałem w tej "firmie" na stanowisku przedstawiciela handlowego-koordynatora ale nie powiem jak było :-) Czyli zachowam się tak jak pewnien polski polityk, który mawiał: "wiem ale nie powiem...
6
SSR 2015-09-20 10:28:45
Do kolesia "fotok". Napisałeś do poprzedniej osoby, że "po jakiego grzyba się wypowiada". To ty (celowo z małej litery) jesteś grzybem bo nawet nie znasz systemu płac w VP. Nie ma prowizji tylko jest premia, tyle w temacie.
Kabaret 2016-02-26 19:55:52
Jak się pracuje na dzień dzisiejszy Van Purze jako ph ,jakie warunki,jaki duży jest teren,ile wizyt dziennie.
Rafał 2016-03-10 20:49:55
to po co sie wogóle wypowiadasz Pajacu
xxx 2016-03-14 14:31:19
Po rozmowie na stanowisko przedstawiciela-koordynatora moge tylko stwierdzić, że obaj panowie mają naprawde problem z megalomanią. Zakres obowiązków kosmiczny za śmieszne pieniądze... 0 benefitów a i nawet o samochód trzeba prosić po godzinach pracy. A rozmowa przeprowadzona w stresującej atmosferze, czekającej na potknięcie, jakiejś pomyłki czy błędu. Nie polecam.
1
jjooo 2016-07-12 10:14:27
Witam firma daremna robisz za najnizsza stawke a jeb....sz czasami po 12 godzin,brak przerw na jedzienie , trzeba na linii produkcyjnej jeść, robia tam chłopaki z urzedu za marne grosze .bo Van pur nie da ogłoszen . Dziady
6
suchy 2016-09-28 17:19:39
@yo pomijam fakt, że tych ofert wcale nie ma dużo w Łodzi. A jednak VAN PUR daje zatrudnienie...
Zostaw swoją opinię o VAN PUR - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VAN PUR