logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Gliwice

Opinie o Carrefour Polska

shee 2012-03-15 12:02:54
anonim - 2012-03-06 14:41:21

witam cerfeur schodzi na psy wola przyjmowac babcie kolo 60 lat i one maja takie ruchy pożal sie boże okropieństwo normalny szok i kierowniczka działu kas wyróżnia kasjerki które jej sie podlizują a kierownik ani urody taki z metra ścienty jest zarozumiały jak byłby jakimś bogiem fatalnie się tam dzieje o pracowników wogóle nie dbaja a o kobiet w ciaży ok ale po macierzyńskim już nie mają gdzie wracać odracam prace w cerfurze na kasie na 3/4 etatu nawet tałzena nie zarobisz pozdrawiam kasjerki
Witam. Zgadzam się z opinią powyżej. Na temat kierowniczki działu kas można by pisać baaaardzo dużo,zwalnia bardzo dobre osoby,a zostawia samych przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asów. Kierowniczka jest bardzo nie miła, coś idzie nie tak wyżywa się na pracownikach linii kas.Jest to przykre że ktoś kto ma tytuł tak traktuje ludzi;/. ale cóż.
Heh a [usunięte przez moderatora]? brak słów.
anonim 2012-03-21 12:17:39
życze kierowniczce działu kas żeby ją jak najszybciej zwolniji co ona z ludźmi wyprawia to sie w pale niemiesci najlepeij jej wychodzi zwalniać
anonik 2012-03-28 15:13:19
witam cerfur ludzi traktuje okropnie po macierzynskim nie można już wrócić do pracy firma lewiatan jest storazy lepsza po urlopie macierzynskim dziewczyny wracaja do pracy zycze kierownicze jak najszybszego zwolnienia z pracy bede zadowolona z tego pozdrawiam
mycha 2012-03-30 19:56:48
witam cerfur traktuje ludzi jak śmieci poprzyjmują babcie które pracuja na zlecenie za marne 3.90 to tak ja za talerz ryżu co wy wyprawiacie to jest szczyt wszystkiego tak traktujecie ludzi jak chinczyków wstyd robic komuś na [usunięte przez moderatora] to jest okropne co się wyprawia w tym supermarkecie znowy zwalniac a gdzie ludzie maja isc pracowac a wszystko drożeje banda[usunięte przez moderatora]
nnnnn 2012-04-01 14:18:03
nikt tu nie wchodzi
anonim 2012-11-05 13:33:08
kierowniczka [usunięte przez moderatora]jest wredna tylko zwalnia dobre pracownice i te co ktore sa na urlopach macierzynskich nie moga juz wrocic do pracy jest beszczelna zycze tej pani zeby te jak jak najszybciej zwolnili bede sie cieszyc z tego powodu tak samo jak ja nie moglam wrocic juz do pracy pozdrawiam
Hans 2013-03-21 01:00:54
Hahahaha, no to zidentyfikuj mnie z imienia i nazwiska.
Prawda jest taka, ze od kiedy nie ma [usunięte przez moderatra]to w Carrefourze w Arenie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie z tej ziemi. Pracownicy zasuwaja w pocie czola za marne grosze a [usunięte przez moderatora] widac ze w lodowce niczego nie brakuje i czesto z niej korzysta. Brakuje mu klasy jaka mial [usunięte przez moderatora]. To byl dyrektor z prawdziwego zdarzenia. Nie to co ta ofiara losu.
Co do pseudo kadry zarzadzajacej - obraz nedzy i rozpaczy. Panienki moze to zawodówe pokonczyly a pastwia sie nad pracownikami jakby wszystkie rozumy pozjadaly. Sa tak bardzo kompetentne ze moze udaloby sie im wynegocjowac z firma sprzatajaca dostawe papieru toaletowego do kibli. Choc nie mam pewnosci czy i tego by nie [usunięte przez modertaora]. Do tego wulgarne np pani [usuniętora]e przez moderat Skad ona zna takie slownictwo? Wstyd pani [usunięte przez moderatora] tak bluznic na blizniego. W personalnym siedzi jakas lala co to sie na niczym nie zna ale szczerzy sie najbardziej. Oj skoncza sie szybko wasze kariery wraz ze zmiana dyrektorka. Wszyscy polecicie na zbity pysk.
mimi 2013-08-02 23:57:25
na umowe o prace ale tylko na rok czasu daja na wiecej nie daja
Kerf 2013-11-29 15:11:15
Widze, ze moderator wzial sie za wycinanie imion w opiniach. Ciekawe dlaczego? Jesli nazwisk nie zamieszczam to opinie o pewnych kompetentnych jak (usunięte przez administratora)Carrefoura Arena sa jak najbardziej legalne.
Mam tutaj na mysli wspaniale trio pan (usunięte przez administratora) Mam wrazenie, ze poziom edukacji wspanialego tria zatrzymal sie na etapie podstawowki a ich wulgarny jezyk pochodzi wprost z podworka. Niestety nie wiedza, ze na podworku sie nie znajduja.
Pani (usunięte przez administratora)podlizuje sie innym pracownicom a za plecami je skrzetnie obgaduje. Najlepiej nakrzyczalaby na kazdego swoim prostackim i wulgarnym jezykiem. Kazdy moze potwierdzic jaki poziom zarzadzania, slownictwa reprezentuja powyzsze panie.
Dyrektor nie robi z nimi nic bo jest mu tak wygodnie. Trio krzyczy na ludzi, ludzie chodza jak zegarki, robota jest zrobiona, dyrektor jest zadowolony. Nie wazne jakim kosztem. Wydaje mi sie o wszystkim powinna dowiedziec sie Centrala. Moze wtedy ktos zareaguje na to odpowiednio a powyzsze osoby przestana byc bezkarne. Zaczna trzasc portkami jak im sie wreszcie ktos do tylkow dobierze.
Ja 2014-03-19 17:43:02
Pracowalam tam 5 lat po macierzynskim nie przedluzyli mi umowy szkoda ze zrobili to w tak chamski sposob bo gdy bylam ok 2 tyg przed koncem sie pytac powiedzieli ze przedluza a tydzien przed olali... teraz nie zaluje bo znalazlam lepiej platna prace ale niesmak pozostal... zwykli pracownicy ok ale ci na wyzszych stanowiskach szkoda gadac
1
była pracownica 2014-06-05 17:26:30
Pracowałam tam parę lat temu. Moja liderka wręczyła mi wypowiedzenie po tym jak wróciłam z L4 po ostrym zapaleniu oskrzeli. Stwierdziła,że jej zdaniem miałam olewający stosunek do pracy skoro zdecydowałam się iść na te L4. Także ludzie, którzy są wyżej od zwykłych pracowników mają ich po prostu gdzieś.
1
była pracownica gts 2014-07-02 21:37:29
Chciałam napisać że Liderzy carrefour tzn Rafał i Renia są nie wporządku do ludzi z Gts-u ponieważ nie szanują ich ^^ każa zapieprzać a sami sie opieprzaja ^^ :)
1
JA 2014-07-29 22:24:38
Do postu w/w to szczera prawda i muszę powiedzieć ze dawno nie pracowałam z tak obłudnymi ludzmi oni udają ze pracuja przechadzając sie po sklepie siejac plotki na kazdy mozliwy temat ale skonczy sie ich kariera z chwilą odejscia dyrektora a tej pani w czerwonych spodniach w szczególności tego życzy wiele osób GTS i nietylko dlaczego dyrektor nic z tym nie robi jak mozna tak poniżać ludzi... odpowiedz prosta bo mu tak wygodnie!!!!!!!!!!!
1
Pracownik GTS 2014-08-06 21:01:59
Pracowałam w Carrefourze w Arenie byłam pracownikiem GTS.To jak tam sie traktuje ludzi wszystko zalezy od tzw: liderów a raczej od ich humoru czy mają dzien dobry czy zły lub albo sie kogoś lubi albo nie ,Rotacja pracowników duza która wynika z nieumiejętnego zarządzania pracownikami no ale cóż sie dziwić skoro edukacja niektórych osób zatrzymała sie na poziomie w sumie niewiadomo jakim ...Kultura osobista dla liderów pozostawia wiele do życzenia własciwie jej brak u niektórych osób jak to wogóle jest możliwe ze takie osoby mają wpływ na charakter pracy pracowników którzy niektórzy naprawde cieżko pracuja a sa ponizani i skalowani na każdym kroku i wogóle ciężko pracują ja wiem wiele osób moze powiedzieć niepodoba sie nie pracuj ale przecież to nie o to chodzi...Gdzie jest dyrekcja Carrfura i nie mam tu na myśli pseudo dyrektora który nic z tym nierobi tam poprostu potrzebna jest taka akcja jak pare lat temu była w innym znanym markecie i wszystko by sie zmieniło tylko ludzie muszą się odważyć i zaczać mówić bo czasy niewolnictwa juz dawno mamy za sobą pseudo LIDERZY... TAM POPROSTU POWINNA WEJSC PANSTWOWA INSPEKCJA PRACY I ZROBIĆ PORZĄDEK!!!!!!!!!
1
gosc 2014-08-17 18:12:51
W carrefour na bazarze to sie wszyscy tak panosza a w glowie pustka.Od innych wymagaja a zakichane liderki chodza I plotkuja a przy okazji patrza co jest przecenione I odkladaja a po pracy to kupuja bo one moga wszystko.Niewiem dlaczego nikt nie zrobil z tym porzadku z tym przeklinaniem dopracownikow a zwlaszcza anka I agnieszka.Te osoby sa tak zaklamane tu ci wchodza do d..py a tu obgadaja ale co sie dziwic jak one jedna na druga do innych nadaja .
1
Nick 2014-08-19 18:34:54
No wlasnie anka I agnieszka ijeszcze inne to jedna klika.przeklinaja do pracownikow.Agnieszka to przechodzi sama siebie , nieda sie pracowac, czy ktos zareaguje nato.w innych marketach kultura a w carrefour takie chamstwo I brak kultury ze strony przelozonych.One sa nietykalne chyba warszawa musiotym sie dowiedziec.Jest tyle ludzi z wyzszym wyksztalceniem I nie maja pracy a taka agnieszka po zawodowce chce zarzadzac ludzmi I jeszcz w taki chamski sposob,.Z kim przystajesz takim sie stajesz .Szkoda tych pracownikow
anonim 2014-08-27 14:22:16
Pani Agnieszko , obmawiasz Ale Monike Gosie, Tatiane I Anke , czasami juz nie mozna tego sluchac pracownikow traktujesz jak smieci .Pracownice z dzialu miesnego wysmiewasz.czy jestes tak idealna czy taka slepa. Ludzie niedajcie sie tak ponizac .
2
anonim 2014-08-29 17:58:58
Ktos w koncu napisal prawde o Agnieszce jaka falszywa, czlowiek az boi sie cokolwiek powiedzieci sluchac jak ona obmawia te swoje kolezanki a zwlaszcza Anie.To by musial ktos nagrac I potem puscic Ani to by sie dowiedziala.pomysle otym.
gosc 2014-10-11 23:19:28
Aniu I co ty nato jak przeczytalas jaka masz swietna kolezanke Agnieszke ktora ci d..pe obrabia, ktos madrze napisal jaka to falszywa dziewczyna, ile w niej zaklamania.Chcialaby wszystkich wygrysci awansowac jeszcze wyzej.Ona lubi tylko siebie, ale potrafi grac jaka jest dobra iczula.100%falszywa,200%beszczelna ale zato 0% rozumu, a chcialaby rzadzic calym bazarem
gosc 2014-10-11 23:32:36
Chcesz znac plotki udaj sie do (usunięte przez administratora) jest w temacie WOLNA EUROPA.pracowalem u niej I wiem jak swietnie sobie z tym radzi .dlaczego tak nienawidzi p. Krysi z kas nie siega jej do piet .Przykre ale prawdziwe
gosc 2014-11-15 07:08:05
Dobrze powiedziane ale zeby pracowac to trzeba wiedziec z kim sie pracuje I w jakich warunkach.To co sie dzieje w carrefourze to wola pomste do nieba.Mozna poruwnac Forum a Arene, teraz mam rozeznanie, niema tego obgadywania , przeklinania inaczej sie traktuje ludzi.Agnieszka , Anka, Tatiana gratuluje mozecie sobie podac reke, wszystkie takie same falszywe
chce iść tam do pracy 2014-11-22 20:46:41
Hejka chce tam iść do pracy napiszcie prosze jakie stawki są na mięsnym jak wygląda sprawa z umowami i czy jesli na początek jest umowa zlecenie to jaka stawka i czy można dostać umowe na czas określony czyli taką normalną
gosc 2015-01-04 15:59:20
Agnieszko, przestan juz obmawiac innych mam nadzieje ze 2015 roku troche sie zmienisz.Juz tyle krzywdy zrobilas innym nie mowiac oswoich kolezankach ale o dziewczynach z miesnego I spozywki.Ciesze sie ze juz nie musze sluchac twojego przeklinania, tutaj bylam nikim a teraz jestem szanowana I doceniona, pracuje z normalnymi ludzmi a nie z patologia, wy na bazarze sie juz nie zmienicie, takiie chamstwo.ludzie jak macie taka mozliwosc to idzcie do Forum tu jest kultura
gosc 2015-01-10 18:21:28
Teraz tez mam rozeznanie , dobrze ze juz tam nie pracuje.Jak pracowalem to na 100 procent zgadzam sie z tym co pisza inni, dlaczego gora nic z tym nie robi, przeciez nie Agnieszka rzadzi a moze jej sie tak wydaje.Mialem oczy I uszy niestety zamkniete na szczescie otworzylem I przejzalem.Robilem wszystko jak nalezy a I tak Agnieszce nie odpowiadalo.To niejest tylko moje zdanie , mowie Agnieszce NIE NIE
gosc 2015-01-25 20:17:06
Bylam pracownikiem GTS I tez cos moge powiedziec na temat pracy na bazarze wszystko bylo ok. Jak Agnieszka miala zelazny to sie chcialo pracowac bo praca nie byla zla natomiast ta atmosfera I ta krzyczaca p Ania I Agnieszka to czlowiekowi sie juz z samego rana sie nic nie chcialo.Czy tak zachowuja sie przelozone I tak przeklinaja, pracowalam w kilku miejscach ale najgorzej wspominam prace na bazarze to byl koszmar. Godzina 7 a tu same przeklenstwa ze strony Agnieszki I p Ani brak slow
2
anonim 2015-02-06 20:10:23
Witam pracuje w gts w carrefour juz jakis czas i słyszac rózne przekleństwa nie zwracam uwagi na to a tym bardziej kiedy nie sa kierowane w moja strone!! Poprostu robie co do mnie nalezy i tyle w tym temacie
lolkowa 2015-02-09 23:56:03
hehe smiech na sali jacy sami wrażliwi się spotkali na tym forum pff, przeklina co drugi z nas ,wielkie mi rzeczy, to jest praca w markecie a nie w urzędzie żeby wszyscy byli " ą, ę " . Przekleństwa Agnieszki nie mają na celu obrażania ludzi, ona do nikogo nie mówi " Ty ku.. , Ty piz.. " poprostu ogólnie dużo klnie i jest osobą głośną, której wszędzie jest pełno, lubi sobie pożartować a jak ktoś jest taki drętwy i nie potrafi się odnaleźć to niech zmieni prace na prace z ludźmi "kulturalnymi" , proste ! To,że klnie do swoich pracowników z którymi pracuje po 5-10 lat to nic takiego, znają się jak łyse konie i każda wię na ile sobie może pozwolić, a większości to są żarty, ludzie troche dystansu !! Najlepiej narzekać na forum i wymyślać sztuczne problemy i chcieć tylko zaszkodzić drugiemu człowiekowi,jakie to polskie.. Co do GTSu to czasami cierpliwość się kończy bo tłumaczysz komuś raz, drugi, piąty a on dalej nie ogarnia i robi po swojemu to każdemu może się skończyć cierpliwość a zwłaszcza ,że wykładanie towaru nie należy do najtrudniejszych zajęć ale bywają ciężkie przypadki które mają z tym problem i weź się tu człowieku nie irytuj.
Ogólnie Aga jest spoko babką ( w porównaniu np. do Tatianki )i wiele można z nią załatwić a te wszystkie negatywne komentarze skierowane w jej stronę są zapewne wypisywane przez zawistne osoby które myślą ,że w ten sposób jej zaszkodzą..
gosc 2015-02-11 14:23:52
A co ty jestes taka dobra dla Agnieszki, chyba masz u niej jakies wzgledy, To co piszesz to usprawiedliwiasz Age I sie jej podlizujesz ale napewno myslisz jak wiekszosc.A to obmawianie ludzi jak wytlumaczysz, dzisiaj z toba rozmawia a za chwile cie obmaluje.Co do przeklinania to wlasnie bezposrednio przeklina dana osobe, ty k.. I wiele innych , kazdy zna na pamiec jezyk Agi.Wysmiewa sie z innych a sama niejest doskonala.Takie osoby trzeba eliminowac a nie bronic.Robi slodka mine do zlej gry, poprostu jest falszywa ale znajdzie sie ktos taki kto jej to wszystko powie w twarz I po imieniu
gosc 2015-02-13 15:07:41
Wlasnie tak sobie mysle , jak mozesz pisac ze wszyscy tak przeklinaja I Fyto jest normalne .Takie chamstwo to tylko w carrefour arena , bo w Forum juz jest lepiej.Przychodzac do pracy I juz mam sluchac tych wolgaryzmow na bazarze, dlaczego w kasie centralnej jest kultura, poniewaz pracuja tam wyksztalcone I kultularne osoby, czego nie mozna powiedziec o Agnieszce.To ze ona ma taki jezyk a nie inny to ona powinna zmienic prace a nie pracowac wsrod ludzi I wszyscy musza sluchac tych obelg
pracownik 2015-02-14 20:24:03
Dajcie już spokój Agnieszce,nie jest Ona gorsza ani bardziej wulgarna od innych osób pracujących w sklepie,jeśli macie coś do niej to miejcie odwagę powiedziec jej to w oczy a nie ukrywajcie się za tchórzliwymi anonimami.Jak mają szanowac nas pracowników klienci skoro każdy może przeczytac jak pracownicy nie szanują się wzajemnie i pastwią nad koleżanką WSTYD mi za was.
gosc 2015-03-04 19:15:57
Nikt sie nie pastwi nad Agnieszka tylko pisza prawde, ale ona sie juz nie zmieni.Musi przejsc szkole u pani Krysi to nauczy sie kultury, momo ze jast mozolna I tepa ale tam moze sie czegos nauczy
gosc2 2015-03-28 22:44:04
Okres Wielkiej Nocy pomyslcie o oczyszczeniu duszy i badzcie mili dla siebie iswoich pracownikow bo dzieki nim funkcjonujecie.Czas refleksji i modlitwy a nie klotni i obgadywania,szefostwo pomyslcie o tym
gosc 2015-05-01 19:45:23
W Arenie nigdy nie brakowalo pracownikow ale z takim dyrektorem i takim szefostwem to nikt nie wytrzyma,tam sie nieda pracowac .Ludzie idzcie do forum a nie do areny i tej niedouczonej kadry.Na palcach jednej reki mozna policzyc wyksztalcone szefostwo.Arena schodzi na psy
anonim 2015-06-01 12:49:58
jestem pracownikiem areny carrefour ale jak widzę co się dzieje na kasach to ciesze się ze pracuje na innym dziale. tam dziewczyny wcale tez niemają łatwo.
kiedyś dało się usłyszeć rozmowę w szatni - tragedia jak te dziewczyny są traktowane.
gosc 2015-08-18 22:33:46
Agnieszko,troche pokory mniej cwaniactwa i wolgaryzmu.Aniu nie doroslas do tej funkcji ktora pelnisz, w glowie pustka a kolezanki na tym samym poziomie.Ktos pisze o kasach ale tam jeszcze jakas kultura.Nie polecam pracy na bazarze i textyliach samo dno.
była pracownica 2015-09-01 10:52:01
Ja pracowałam w Carrefour w Gliwicach, w Arenie. I to był najgorszy okres w moim życiu.
Nagminnie łamane były przepisy BHP. Kobiety przewoziły ładunki (np.znicze), które kilka krotnie przekraczały dopuszczalne masy. Zarobki skandalicznie małe. Atmosfera okropna. Pani kierownik Tekstylia leczyła swoje kompleksy wyżywając się na pracownikach. Wszystko zależało od tego jaki humor ma dzisiaj Pani. Jak dobry, można było liczyć na to, że 8h jest spokoju. Zaznaczę, że dobrych dni pani miała mało. Słyszałam, że teraz jest jeszcze gorzej. Jako była pracownica odradzam pracę w tym sklepie. Potem pracowałam w innych firmach. I było 100000 razy lepiej.
1
gosc 2015-09-08 18:28:47
Tez moge to samo napisac o Arenie Gliwice NIE POLECAM,chyba ze zmieni sie szefostwo na bazarze i textyliach.Zmora jak mozna takie osoby dac na takie stanowisko maja byc przykladem,to wola o pomste do nieba .Ludzie odradzam i z dala od Agnieszki,Ani i Tatjany to sa tak wolgarne osoby ,idzcie lepiej na kasy to bedziecie miec swiety spokoj i normalnych pracodawcow
1
rudy 2015-09-23 13:51:16
ktoś w jednej z opinii zachwala dział kas i narzeka na dział tekstylii w carrefour arena w gliwicach. ludzie wszedzie jest tak samo na każdym dziale, nawet na kasach a ze juz niewspomne o sławnej pani krysi. Temat tej osoby lepiej nieporuszajmy bo wszyscy tam pracujący wiedzą jak jest. szczerze odradzam prace na tym dziale równiez. osobiscie sama odeszłam bo znalazlam lepsza prace i lepiej płatna a co równie ważne bez stwarzania mobbingu w pracy przez przełożonych. Wam pracującym tam radzę to samo.
znajoma 2015-10-22 22:03:24
haha no jak Ty masz takie problemy z ortografią ,że słowo 'porównać' piszesz przez 'u' otwarte to ja się nie dziwie ,że Cię ktoś obgadywał ;)
znajoma 2015-10-22 22:10:32
haha a tu następny/na mądralińska i pisze słowo 'wulgarne' przez 'ó' , ludzie do szkoły ! gdzieś tu ktoś pisał o niedouczonym kierownictwie ale póki co to byli albo i obecni pracownicy (komentujący tutaj żarliwie) chyba mają braki w edukacji i to na poziomie podstawowym.
ewak 2015-10-30 16:33:05
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca doradcy ds.kredytów w punkcie usług finansowych w Carrefour. Jakie zarobki? Czy uzależnione od sprzedaży produktów finansowych?
gosc 2016-01-28 11:43:42
Moze zatrudnia na umowe o prace ale kto wytrzyma w Arenie z takimi przelozonymi.Zmiana dyrektora niewiele zmienila,pracodawcynadal ponizaja pracownikow,odradzam przemyslowke ,wydaja sie mile a jest odwrotnie.Tyle osob tam pracowalo i nikt nie mogl wytrzymac
gosc 2016-02-28 16:51:43
Arena gliwice to jeszcze na kasy tam mozna wytrzymac,textylia i wyposazenie domu byloby ok. Tylko szefostwo bez kultury.pracowalem tam jakis czas to wiem z doswiadczenia ze tam tylko ta sama klika pracuje ,mam nadzieje ze kiedys to sie zmieni i pracodawcy tez sie zmienia .a te przeklenstwa jak inni pisalu to tam to norma.pracownicy sa obrazani i wyzywani nie polecam.lepiej do FORUM
gosc 2016-02-28 16:53:42
Arena gliwice to jeszcze na kasy tam mozna wytrzymac,textylia i wyposazenie domu byloby ok. Tylko szefostwo bez kultury.pracowalem tam jakis czas to wiem z doswiadczenia ze tam tylko ta sama klika pracuje ,mam nadzieje ze kiedys to sie zmieni i pracodawcy tez sie zmienia .a te przeklenstwa jak inni pisalu to tam to norma.pracownicy sa obrazani i wyzywani nie polecam.lepiej do FORUM
Była pracownica 2016-06-02 15:39:42
Pracowałam na przemysłówce dość długi czas, w Arenie Gliwice. Już trochę minęło czasu, jak nie jestem tam pracownikiem...Ta firma to najgorsza praca jaką miałam w życiu....!!!Praca ciężka, wiadomo sklepy to sklepy, decydując się na prace w markecie, trzeba się z tym liczyć....Ale Ci ludzie...to jakieś dno....z taką obłudą nie spotkałam się jak żyje...Pracownice działu np. Tekstylia wieszały psy, (mówiąc kolokwialnie) na Pani T-kierowniczce działu....a jak schodziła ona sama na dół...podlizywały się, aż szkoda gadać.....Pani T, pojęcia zielonego o Tekstyliach nie ma.Zawsze zastanawiałam się kto ją zrobił kierownikiem? Leczyła na pracownicach swoje kompleksy...takie odniosłam wrażenie. Gdyby ona wiedziała co o niej mówiły te jej ulubienice...ha ha ha A menedżer działu?...nawet lubiłam Ankę, trochę poszczelona ....ale jakoś przypadła mi do gustu...Ona ma wiele zalet.....choć w życiu by nie pomyślała, że mam o niej takie zdanie:)Słyszałam, że wiele zmieniło się na złe w tej firmie....Gdyby nie to, że dziwni ludzie tam pracowali, to może nie byłby to mój koszmar wspomnieniowy....ta praca!!!Jestem wreszcie wolnym człowiekiem i nie muszę tam pracować....:)
1
gosc 2016-06-02 20:16:24
Osoby pracujace w Arenie Gliwice takie jak Ania Tatiina Agnieszka to wysylam na szkolenie i rozmowy z pracownikami,troche kultury a mniej cietego jezyka.Czy ktos wam powiedzial co o was mysli.Agnieszko kurs jezyka polskiego sie klania i ortografia bo robisz takie byki az wstyd
1
rudy 2016-08-26 20:59:52
ludzie obudzcie sie. w carrefour arena jest wszedzie zle, pracuje sie tam coraz to gorzej. atmosfera pracy
szkoda słów. jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. a szefostwo czy tekstylia czy gdzie indziej i
nawet te na kasach ... szkoda gadac. personel nielepszy. wiem bo tam robiłem. kto może i chce to niech stamtąd zwiewa.
rudy 2016-08-26 21:06:06
szkoda mi tylko tych co tam pracują nielicznych NORMALNYCH ludzi. uciekajcie stamtąd, polecam pracę
na strefie, wiem ... ciężko jest, trzeba sie nazapier... ale płaca godna i uczciwa. osobiscie polecam tu a nie w carrefour arena.
kome 2016-09-03 23:10:25
Wiecie czy w Warszawie jest wciąż poszukiwany menedżer w dziale marketingu ds. analiz internetowych? Dobrze, że oprócz odpowiednich benefitów socjalnych jest szansa stałe zatrudnienie, bo od razu atmosfera będzie lepsza panować wśród wszystkich pracowników
madzia 2016-11-11 00:31:24
Witam,
czy orientuje się ktoś ile zarabia doradca ds. kredytów w Carrefourze w 2016roku?
Bardzo proszę oinformację
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska