Autoreduta

Warszawa

Opinie o Autoreduta

Pracownik AUTOREDUTA 2011-11-25 10:27
Jestem pracownikiem tej firmy. Nie jest to moja pierwsza praca, i pracodawca. Wszystkie obietnice i ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej z ( usunięte przez administratora )są prawdziwe. Dostaje to co ustaliliśmy, i mam nadzieję że daje to co obiecałem. Atmosfera w pracy jest ok, pracuję osiem godzin, jeśli mam ochotę mogę zostać po godzinach, jeśli nie to nie. Rozumię osobę która opisje w samych negatywach tę firmę i( usunięte przez administratora ) bo sam kiedyś straciłem pracę, ale człowieku głowa do góry i do przodu, nie pal sobą mostów. Nie pisze tego dla premi, jeśli na nią zasłużę to tylko moim zaangażowaniem, fajnymi pomysłami które pozwolą całemu naszemu zespołowi osiągać sukces. Motoryzacja to moja pasja, i jeśli mogę coś powiedzieć o ludziach którzy pracują w Autoreducie to uważam że mają taką samą pasję jak ja. Jeśli ktoś chce pracować w fajnym zespole, fajnej firmie to jest to dobre miejsce.
1
anonim 2011-11-26 10:28
może trafiłeś na niedyspozycję swojego szefa i coś mu umknęło z tymi warunkami, a może zgodziłeś się na tak marne warunki pracy tam? Ale jeżeli tobie to odpowiada to ok.
1
anonim 2011-11-27 01:34
anonim - 2011-11-26 10:28:03

może trafiłeś na niedyspozycję swojego szefa i coś mu umknęło z tymi warunkami, a może zgodziłeś się na tak marne warunki pracy tam? Ale jeżeli tobie to odpowiada to ok.

( usunięte przez administratora )wypowiedzenia, zmiany umów znajdujesz pan czas aby wpisywać się tu??? a może to pan ( usunięte przez administratora ) Była premia za ostatnią opinię???
1
anonim 2011-11-27 01:41
Pracownik AUTOREDUTA - 2011-11-25 10:27:05

Jestem pracownikiem tej firmy. Nie jest to moja pierwsza praca, i pracodawca. Wszystkie obietnice i ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej z dyrektorem są prawdziwe. Dostaje to co ustaliliśmy, i mam nadzieję że daje to co obiecałem. Atmosfera w pracy jest ok, pracuję osiem godzin, jeśli mam ochotę mogę zostać po godzinach, jeśli nie to nie. Rozumię osobę która opisje w samych negatywach tę firmę ( usunięte przez administratora ) bo sam kiedyś straciłem pracę, ale człowieku głowa do góry i do przodu, nie pal sobą mostów. Nie pisze tego dla premi, jeśli na nią zasłużę to tylko moim zaangażowaniem, fajnymi pomysłami które pozwolą całemu naszemu zespołowi osiągać sukces. Motoryzacja to moja pasja, i jeśli mogę coś powiedzieć o ludziach którzy pracują w Autoreducie to uważam że mają taką samą pasję jak ja. Jeśli ktoś chce pracować w fajnym zespole, fajnej firmie to jest to dobre miejsce.

to tej wypowiedzi dotyczy mój wpis, przepraszam za zamieszanie
Pati 2011-12-29 22:46
Czytając te wszystkie opinie jestem pod wrażeniem jak serwis Autoreduta w ogóle funkcjonuje, skoro jest aż tak źle?! Jak to możliwe, że przyjeżdżają tam klienci - stali i nowi; koszty części i robocizny większości z nich odpowiadają; zespół pracowników (bynajmniej tych w biurze) jest niezmienny od jakiegoś czasu?! Uważam, że jeśli ktoś nie potrafi lub nie potrafił dogadać się z pracodawcą, nie powinien wypisywać takich bzdur. A człowiek podchodzący z dystansem do tego typu wpisów i tak będzie je czytał z uśmiechem na twarzy - ja bynajmniej tak do tego podchodzę.
ZWYKŁY 2012-01-01 22:14
Pati, czy to jest portal na którym dyskutuje się o zadowoleniu klienta? NIE ! To jest portal na którym mówi się o pracodawcach. A prawda o tym pracodawcy chluby mu nie przynosi. Po co piszesz bzdury o pracownikach w biurze? Nie ma tam rotacji? ( usunięte przez administratora )
2
bandzior 2012-01-02 23:24
bandzior - 2012-01-02 23:23:30

To było pisane do
to było pisane do byłego pracownika
Pati 2012-01-03 00:01
ZWYKŁY - ciekawi mnie skąd wiesz tyle o tej firmie, pracujesz tam jeszcze,(usunięte przez administratora)jak to piszesz o innych osobach, a sam jesteś jednym z( usunięte przez administratora ) Po drugie przeglądając opinie da się znaleźć również ocenę serwisu, więc wygląda na to, że nie jest to tylko portal o pracodawcy. Poza tym jako pracownicy Autoreduty obecni lub byli, skoro czujecie się tacy skrzywdzeni, może wypada lub wypadało ( usunięte przez administratora )a nie teraz anonimowo w necie to opisywać, papierek na odchodne dostaliście, więc okazja była.
Dyrektorek 2012-01-03 15:15
Witam,
Z okazji Nowego Roku życzę Wam wszystkim sukcesów zawodowych u
Waszych nowych pracodawców!
ktoś 2012-01-06 10:45
Nawzajem...hihihi
Były pracownik 2012-01-07 13:40
Panowie piszcie prawdę i tylko prawdę, wyzywanie kogoś anonimowo niczego nie daje. Trzeba ostrzegać innych o tym pracodawcy a nie go obrażać i to jeszcze z błędami . Pokażmy że jesteśmy inteligentni aby opinie były wiarygodne i nikt tam nie chciał pracować po lekturze tego forum. Wszystkie opinie piszemy właśnie po to , prawda? Pozdrawiam.
zainteresowany 2012-01-09 21:35
słuchajcie, może ta Autoreduta nie jest taka zła. Właśnie wszedłem na ich stronę w zakładkę praca i okazuje sie że szukają lakiernika, Oferują jak to nazwali atrakcyjny program szkoleń. Podpowiedzcie coś.
hedek 2015-01-18 16:18
bardzo chce wiedzieć ile można zarobić w miesiącu u nich..nigdzie tu nie widzę aktualych informacji ogólnie w necie też neiwiele znalazłem, ale wiadomo, lepiej wiedzieć coś od osób które mają jakieś doświadczenie, np. pracują u danego pracodawcy, bo takie info jest bardziej wiarygodne. A więc może ktoś powiedzieć coś o Autoreducie?
Były pracownik 2016-02-11 23:46
Tak się zastanawiam kto napisał swoją ostatnią opinię o AUTOREDUCIE? Jesteś ich pracownikiem czy byłeś?
anonim2211 2016-02-14 22:49
jestem ale byłem...zresztą co to ma do rzeczy
r2d2 2016-03-18 19:58
Pracuje w tej firmie. Jest ok.
1
bb8 2016-04-21 21:23
Super firma, polecam!!!
gino 2016-05-11 10:30
Dorobić to się tam można odcisków albo zawału serca...
3
kajtek 2016-08-03 20:38
ale na jakim stanwosiku bo to jest istotne, jak na wyzszym to wiadomo,ze bedziesz sporo zarabial chyba ze jestes mechankikiem to mniej?
Paulina 2017-03-16 13:05
Zastanawiasz się czy jesteś dobrym kandydatem do pracy w Autoreduta? Sprawdź jakich osób poszukuje firma do swojego zespołu. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,496431,0,0,kogo_szukamy
Zostaw swoją opinię o Autoreduta - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoreduta