Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
Thomas - 2011-04-06 10:57:11 odpowiedz | cytuj
Wymagają od pracowników wypracowania normy 100 roboczogodzin ale jak wypracujesz jeszcze za dużo nadgodzin, to dyrektor (który tego chyba do końca nie ogarnia i sam ma stresa) zrobi wszystko, żebyś nie dostał premii....np powiedzą, że nie pozamiatałeś swojego stanowiska (nie ma nawet porządnej zmiotki i szufelki) lub powie że nie ma za co dać premii. Tak więc jak premia to 0 nadgodzin!!! i odwrotnie. Najbardziej mnie śmieszy napis 'Gaś światło bo od tego zależy wysokość Twojej premii' - bez komentarza. Atmosfera w pracy OK ale szerzy się donosicielstwo, tak więc nie zdziwcie się jak pewnego dnia usłyszycie od dyrektora że wie o czymś co mówiliście swojemu koledze. Ogólnie dla ludzi odpornych na stres i nerwową atmosfre.
BMW - 2011-04-06 11:20:39 odpowiedz | cytuj
Hehehe...zgadza się. Zamiast cenić i przyciągać dobrych mechaników wypłatami, ( usunięte przez administratora )la firmy to tylko szukają jakby ich wycyckać i dać mniej i dlatego mają taką kadre. Jaka płaca taka praca....Za 4000 netto to bym zapieprzał w soboty i w niedziele, a to i tak jak na Wawe nie dużo.
Kicia - 2011-04-06 11:35:15 odpowiedz | cytuj
Na szczęście dobry mechanik nie ma problemu ze znalezianiem pracy więc zawsze można się zwolnić!! Wy szybciej znajdziecie pracę niż ( usunięte przez administratora ):)
Fakt nie cenią tu mechaników, bardziej \'doradców\' :))
ezop - 2011-05-24 08:10:19 odpowiedz | cytuj
Land rover powiśle to porażka!.....Nie polecam. Obsługiwał mnie jakiś koleś z raczej bladym pojęciem o LR i niezbyt miły. Auto ostatecznie trafiło do innego serwisu na Waszyngtona. AAAAAA i tego co wiem pracownicy nie mają żadnych licencji LR jak piszą w reklamie.....większość przeszła z Forda. Polecam droższy ale pewniejszy seriws.
klient Powisle - 2011-06-21 14:04:29 odpowiedz | cytuj
Zapraszam do sprawdzenia certyfikatów pracowników na Waszyngtona...
Cypek - 2011-07-26 20:45:17 odpowiedz | cytuj
Powiem krótko: Jeśli masz inną propozycje, nawet gorszą finansowo to skorzystaj z niej a i tak wyjdziesz na tym lepiej.
RUBIK - 2011-07-26 20:54:09 odpowiedz | cytuj
A MOŻESZ COŚ BLIŻEJ BO ZŁOŻYŁEM SWOJE CV DO TEJ FIRMY
anonim - 2011-09-14 20:23:08 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się w 100% Do pracy tam NIKOMU NIE POLECAM, donosicielstwo i włażenie w dupę niby-to dyrektorkowi, który zna się tylko na wykorzystywaniu przeciwko innym tego co mu podpierdolą (haha) Żeby biedak wiedział co o nim mówią to by sie gość zdziwił....tylko że niektórzy są trochę lepiej wychowani...
Dziwię się że tam ludzie jeżdżą. Drogo, nie ma porządnych narzędzi wszystko jak najtańsze i tylko cały czas za mało pracujesz i żeby tylko coś na Ciebie znaleźć!! i nie dać premii.
Nie dajcie się nabrać na kawkę w recepcji i uśmiech nr 4 pseudo-dyrektora!!
krzysztof - 2011-09-14 22:04:25 odpowiedz | cytuj
Hej, ja tam obecnie pracuje. Jak dla mnie jest ok. Wiadomo jak to jest w serwisie.Duża rotacja. Po prostu zwalniają pracowników, którzy się nie sprawdzają i kombinują, a szukają takich, który są lojalni i wywiązują sie ze swoich obowiązków. Kasa jak kasa. Mi wystarcza. Ja tam jestem zadowolony. Mam nadzieję, że zabawię tam dłużej. Mi warunki pracy odpowiadają, no chyba ze chcesz zarabiać nie wiadomo jakie kwoty. Ale wtedy otwórz swój własny warsztat i nie bedziesz narzekać, bo pracujesz na swoje konto. Praca jak praca. Mi odpowiada. Widzę niektóre opinie ludzi którzy pracowali miesiąc i co do czego byli słabi i sami odeszli:)
anonim - 2011-09-15 15:18:09 odpowiedz | cytuj
Jestem szoku jak można być takim człowiekiem, który odchodzi z firmy bo jest za słaby i w ten sposób się wypowiada. Niestety żyjemy w czasach, w których za palenie papierosów i picia kawy podczas pracy nikt nie płaci. Wtedy wcale się nie dziwię, że przy pensji taki człowiek czuje się niedoceniony. Bo za co nagradzać?, no i z czego jeżeli mechanik zamiast pracować ma kolejną przerwę.
anonim - 2011-09-15 15:18:41 odpowiedz | cytuj
mechanik - 2011-09-16 13:01:03 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w autoreducie, zwolniłem się sam i zapewniam że nie żałuję. Co do kawki i papieroska to jest przecież przerwa, która w każdym normalnym kraju przysługuje pracownikowi. Poza przerwą 15-min- nie paliłem, nie piłem i nie jadłem. Nie dawajcie się wykorzystywać, nie zostawajcie po godzinach pracy!! Jak coś się w tym czasie stanie to nie dostaniecie nawet odszkodowania a i tak nie wiele zarobicie wiele więcej. ( usunięte przez administratora )' Jak już udaje takiego na poziomie to niech powie: \'Powiedział mi ten i ten że....czy to prawda?\'ale czego tu wymagać...Obecnie jestem w Norwegii, pracuję na \'zwykłe\' godziny - 8h a do tego pół godz przerwy na kawkę i papieroska.... wyrzucają mnie z pracy o 16 i zarabiam 15000zł netto.
Pozdrawiam wszystkich - jak ktoś siebie sam nie szanuje to go też nie będą szanować.
mechanik - 2011-09-16 13:37:04 odpowiedz | cytuj
jeszcze jedno...NIE przypominam sobie - szczerze - żeby w autoreducie mechanicy robili sobie cały czas przerwy na papieroska i kawkę to akurat było pilnowane a jeżeli tak teraz jest to chyba musieli wyrzucić mistrza :)który cały czas przecież chodzi i widzi co mechanicy robią, albo nie ma roboty, więc na pewno nikt nie wylatuje za robienie sobie przerw. Jak ktoś jest słaby to dziękują mu po okresie próbnym który trwa miesiąc i chyba sam nie zwalnia przed upływam tego czasu bo nie jest idiotą. Chyba, że chcą zatrzymać słabego bo nie mają lepszych mechaników...to wtedy już ich problem. Pensja jak pensja, jak na Warszawę nic specjalnego. Atmosfera w pracy jest beznadziejna. Tak jak pracodawca ma prawo do wyboru pracownika tak i pracownik do wyboru pracodawcy i wyrażenia na jego temat opinii.
anonim - 2011-10-06 10:23:50 odpowiedz | cytuj
zróbcie znów kogoś w konia, to się odezwie!
anonim - 2011-11-10 08:58:35 odpowiedz | cytuj
Dobre są te wpisy obrońców (jeżeli tego oczywiście nie napisał sam ( usunięte przez administratora )Uważajcie Klakiery, bo nie wiadomo czy na koniec miesiąca nie wezwie was pryncypał i nie wręczy biletu. Wpisaliście się, bo liczycie na premię? Może dostaniecie po stówce do pensji (zapytajcie tylko czy jest to stówka netto, czy brutto).
klakier - 2011-11-21 19:31:16 odpowiedz | cytuj
Panie i Panowie,
Jestem ciekawy kogo ta firma unieszczęśliwiła i tak źle potraktowała. Może warto pomyślec nad zmianą branży na mniej stresującą.

Polecam wyjazd za granicę 15000 na rękę kusi.

Pozdrawiam wszystkich.
John Blackbird - 2011-11-21 19:46:03 odpowiedz | cytuj
I am a customer of this company. I operated on a very high level. I know that my BMW is in the hands of professionals with top shelf. I recommend this service to all.
ktos - 2011-11-23 19:30:12 odpowiedz | cytuj
ciekawosc to pierwszy stopien do piekla,jezeli ciebie tam praca uszczesliwia to gratuluje poczucia wartosci,jezeli jestes takim kozakiem to czemu nie pojdziesz do autoryzowanego serwisu i nie pokarzesz na co cie stac-a moze jestes za glupi?dla mnie ta firma to jes( usunięte przez administratora ),albo ty wyjedz za granice i pokarz klase,albo nic nie pisz
anonim - 2011-11-25 07:55:48 odpowiedz | cytuj
ciekawy jest wpis Johna Blackbirda. Jeżeli tak doskonale zrozumiał sens wpisów na forum, to dlaczego nie odpisał w języku polskim? Czyżby potrafił tylko czytać po polsku? Rozumiem, że każde kolejne auto będzie Pan serwisował w Autoreducie? Życzę powodzenia!!!
Pracownik AUTOREDUTA - 2011-11-25 10:27:05 odpowiedz | cytuj
Jestem pracownikiem tej firmy. Nie jest to moja pierwsza praca, i pracodawca. Wszystkie obietnice i ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej z ( usunięte przez administratora )są prawdziwe. Dostaje to co ustaliliśmy, i mam nadzieję że daje to co obiecałem. Atmosfera w pracy jest ok, pracuję osiem godzin, jeśli mam ochotę mogę zostać po godzinach, jeśli nie to nie. Rozumię osobę która opisje w samych negatywach tę firmę i( usunięte przez administratora ) bo sam kiedyś straciłem pracę, ale człowieku głowa do góry i do przodu, nie pal sobą mostów. Nie pisze tego dla premi, jeśli na nią zasłużę to tylko moim zaangażowaniem, fajnymi pomysłami które pozwolą całemu naszemu zespołowi osiągać sukces. Motoryzacja to moja pasja, i jeśli mogę coś powiedzieć o ludziach którzy pracują w Autoreducie to uważam że mają taką samą pasję jak ja. Jeśli ktoś chce pracować w fajnym zespole, fajnej firmie to jest to dobre miejsce.
anonim - 2011-11-26 10:28:03 odpowiedz | cytuj
może trafiłeś na niedyspozycję swojego szefa i coś mu umknęło z tymi warunkami, a może zgodziłeś się na tak marne warunki pracy tam? Ale jeżeli tobie to odpowiada to ok.
anonim - 2011-11-27 01:32:06 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-11-26 10:28:03

( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-11-27 01:34:43 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-11-26 10:28:03

( usunięte przez administratora )wypowiedzenia, zmiany umów znajdujesz pan czas aby wpisywać się tu??? a może to pan ( usunięte przez administratora ) Była premia za ostatnią opinię???
anonim - 2011-11-27 01:41:37 odpowiedz | cytuj
Pracownik AUTOREDUTA - 2011-11-25 10:27:05

Jestem pracownikiem tej firmy. Nie jest to moja pierwsza praca, i pracodawca. Wszystkie obietnice i ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej z dyrektorem są prawdziwe. Dostaje to co ustaliliśmy, i mam nadzieję że daje to co obiecałem. Atmosfera w pracy jest ok, pracuję osiem godzin, jeśli mam ochotę mogę zostać po godzinach, jeśli nie to nie. Rozumię osobę która opisje w samych negatywach tę firmę ( usunięte przez administratora ) bo sam kiedyś straciłem pracę, ale człowieku głowa do góry i do przodu, nie pal sobą mostów. Nie pisze tego dla premi, jeśli na nią zasłużę to tylko moim zaangażowaniem, fajnymi pomysłami które pozwolą całemu naszemu zespołowi osiągać sukces. Motoryzacja to moja pasja, i jeśli mogę coś powiedzieć o ludziach którzy pracują w Autoreducie to uważam że mają taką samą pasję jak ja. Jeśli ktoś chce pracować w fajnym zespole, fajnej firmie to jest to dobre miejsce.

to tej wypowiedzi dotyczy mój wpis, przepraszam za zamieszanie
anonim - 2011-12-16 19:19:30 odpowiedz | cytuj
Klakiery, uważajcie z tą wazeliną, bo niedługo będziecie musieli kupić całą beczkę. Gdybym nie wiedział, to może bym uwierzył w to srutututu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słuchajcie, jaka tam w tej Reducie jest sielanka - nikt nie zmusza do zostawania po godzinach (ale lepiej żeby zostawali), dzielą się swoimi pomysłami, organizują burze mózgów, najlepsi wygrywają wycieczki na Hawaje (palcem po globusie), ( usunięte przez administratora ) Na święta pewnie firma zafunduje pracownikom bony (pewnie najmniejszy będzie o wartości tysiąca złotych). Wspaniała firma w której można się rozwijać - szkolenia pracowników - co trzy miesiące pewnie przylatuje helikopter i zabiera mechaników na szkolenia do fabryk BMW i Porsche. Każdy z mechaników posiada certyfikaty ze szkoleń. Warsztat posiada wszystkie narzędzia, mało tego są porobione kopie tych narzędzi na wypadek gdyby jedno się uszkodziło. S+ posiada lakiernię z prawdziwego zdarzenia.
I tak można by jeszcze długo. Ale to wszystko bajka!
x