brak logo

Autoreduta

Warszawa

Opinie o Autoreduta

Pracownik AUTOREDUTA 2011-11-25 10:27:05
Jestem pracownikiem tej firmy. Nie jest to moja pierwsza praca, i pracodawca. Wszystkie obietnice i ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej z ( usunięte przez administratora )są prawdziwe. Dostaje to co ustaliliśmy, i mam nadzieję że daje to co obiecałem. Atmosfera w pracy jest ok, pracuję osiem godzin, jeśli mam ochotę mogę zostać po godzinach, jeśli nie to nie. Rozumię osobę która opisje w samych negatywach tę firmę i( usunięte przez administratora ) bo sam kiedyś straciłem pracę, ale człowieku głowa do góry i do przodu, nie pal sobą mostów. Nie pisze tego dla premi, jeśli na nią zasłużę to tylko moim zaangażowaniem, fajnymi pomysłami które pozwolą całemu naszemu zespołowi osiągać sukces. Motoryzacja to moja pasja, i jeśli mogę coś powiedzieć o ludziach którzy pracują w Autoreducie to uważam że mają taką samą pasję jak ja. Jeśli ktoś chce pracować w fajnym zespole, fajnej firmie to jest to dobre miejsce.
anonim 2011-11-26 10:28:03
może trafiłeś na niedyspozycję swojego szefa i coś mu umknęło z tymi warunkami, a może zgodziłeś się na tak marne warunki pracy tam? Ale jeżeli tobie to odpowiada to ok.
anonim 2011-11-27 01:34:43
anonim - 2011-11-26 10:28:03

może trafiłeś na niedyspozycję swojego szefa i coś mu umknęło z tymi warunkami, a może zgodziłeś się na tak marne warunki pracy tam? Ale jeżeli tobie to odpowiada to ok.

( usunięte przez administratora )wypowiedzenia, zmiany umów znajdujesz pan czas aby wpisywać się tu??? a może to pan ( usunięte przez administratora ) Była premia za ostatnią opinię???
anonim 2011-11-27 01:41:37
Pracownik AUTOREDUTA - 2011-11-25 10:27:05

Jestem pracownikiem tej firmy. Nie jest to moja pierwsza praca, i pracodawca. Wszystkie obietnice i ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej z dyrektorem są prawdziwe. Dostaje to co ustaliliśmy, i mam nadzieję że daje to co obiecałem. Atmosfera w pracy jest ok, pracuję osiem godzin, jeśli mam ochotę mogę zostać po godzinach, jeśli nie to nie. Rozumię osobę która opisje w samych negatywach tę firmę ( usunięte przez administratora ) bo sam kiedyś straciłem pracę, ale człowieku głowa do góry i do przodu, nie pal sobą mostów. Nie pisze tego dla premi, jeśli na nią zasłużę to tylko moim zaangażowaniem, fajnymi pomysłami które pozwolą całemu naszemu zespołowi osiągać sukces. Motoryzacja to moja pasja, i jeśli mogę coś powiedzieć o ludziach którzy pracują w Autoreducie to uważam że mają taką samą pasję jak ja. Jeśli ktoś chce pracować w fajnym zespole, fajnej firmie to jest to dobre miejsce.

to tej wypowiedzi dotyczy mój wpis, przepraszam za zamieszanie
Pati 2011-12-29 22:46:39
Czytając te wszystkie opinie jestem pod wrażeniem jak serwis Autoreduta w ogóle funkcjonuje, skoro jest aż tak źle?! Jak to możliwe, że przyjeżdżają tam klienci - stali i nowi; koszty części i robocizny większości z nich odpowiadają; zespół pracowników (bynajmniej tych w biurze) jest niezmienny od jakiegoś czasu?! Uważam, że jeśli ktoś nie potrafi lub nie potrafił dogadać się z pracodawcą, nie powinien wypisywać takich bzdur. A człowiek podchodzący z dystansem do tego typu wpisów i tak będzie je czytał z uśmiechem na twarzy - ja bynajmniej tak do tego podchodzę.
ZWYKŁY 2012-01-01 22:14:14
Pati, czy to jest portal na którym dyskutuje się o zadowoleniu klienta? NIE ! To jest portal na którym mówi się o pracodawcach. A prawda o tym pracodawcy chluby mu nie przynosi. Po co piszesz bzdury o pracownikach w biurze? Nie ma tam rotacji? ( usunięte przez administratora )
1
bandzior 2012-01-02 23:20:45
a głowy kolego Ci jeszcze nie urwali w tej firmie ?????to wielka szkoda pozdro wszystkiego najlepszego w nowym 2012
1
bandzior 2012-01-02 23:23:30
To było pisane do
bandzior 2012-01-02 23:24:56
bandzior - 2012-01-02 23:23:30

To było pisane do
to było pisane do byłego pracownika
Pati 2012-01-03 00:01:05
ZWYKŁY - ciekawi mnie skąd wiesz tyle o tej firmie, pracujesz tam jeszcze,(usunięte przez administratora)jak to piszesz o innych osobach, a sam jesteś jednym z( usunięte przez administratora ) Po drugie przeglądając opinie da się znaleźć również ocenę serwisu, więc wygląda na to, że nie jest to tylko portal o pracodawcy. Poza tym jako pracownicy Autoreduty obecni lub byli, skoro czujecie się tacy skrzywdzeni, może wypada lub wypadało ( usunięte przez administratora )a nie teraz anonimowo w necie to opisywać, papierek na odchodne dostaliście, więc okazja była.
Dyrektorek 2012-01-03 15:15:48
Witam,
Z okazji Nowego Roku życzę Wam wszystkim sukcesów zawodowych u
Waszych nowych pracodawców!
ktoś 2012-01-06 10:45:50
Nawzajem...hihihi
Były pracownik 2012-01-07 13:40:26
Panowie piszcie prawdę i tylko prawdę, wyzywanie kogoś anonimowo niczego nie daje. Trzeba ostrzegać innych o tym pracodawcy a nie go obrażać i to jeszcze z błędami . Pokażmy że jesteśmy inteligentni aby opinie były wiarygodne i nikt tam nie chciał pracować po lekturze tego forum. Wszystkie opinie piszemy właśnie po to , prawda? Pozdrawiam.
zainteresowany 2012-01-09 21:35:20
słuchajcie, może ta Autoreduta nie jest taka zła. Właśnie wszedłem na ich stronę w zakładkę praca i okazuje sie że szukają lakiernika, Oferują jak to nazwali atrakcyjny program szkoleń. Podpowiedzcie coś.
byly 2012-01-10 14:01:20
zartuja sobie
1
były 2012-02-12 14:10:55
szkolenia??? - buhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie dajcie się nabrać na ten kit. Szkolenia to są, ale w dobrych ASO. W tym kurniku? Zapomnij!!!( usunięte przez administratora )Pytanie komu?
1
kolega brutusa 2012-10-27 19:26:10
niech usuwają wpisy, opinia już i tak poszła w świat. Dobrze napisał (usunięte przez administratora), dopiero po odejściu z tej \"cuchnącej firmy\" zaczął zarabiać normalne pieniądze w normalnych godzinach pracy i musi słuchać (usunięte przez administratora) podczas drogi na \"rozmowę\". Podzielam zdanie MK.
1
Były pracownik 2013-01-07 21:39:11
Drodzy klienci Autoreduty.
Chciałbym abyście byli świadomi, że korzystając z usług tego "serwisu" przykładacie się do wykorzystywania i (usunięte przez administratora) jego pracowników. Miejcie świadomość, że każda usługa którą zlecacie to wylany pot mechanika, który później zostaje (usunięte przez administratora) przy wypłacie. Wiedzcie, że już od bardzo dawna nie pracuje tam nikt, kto ma doświadczenie w markach BMW i PORSCHE. Rotacja obsługi jest tam tak duża, jak chyba w żadnym innym serwisie. O czymś to świadczy.
2
osobowy 2013-04-12 19:04:15
Dziś miałem z nimi kontakt - telefoniczny.
O mechanikach nie wiem nic, natomiast doradca (usunięte przez administratora)okazał się nieukiem. Próbował mi wcisnąć niewłaściwy akumulator.
Odradzam.
1
anonim 2013-04-29 21:14:45
Heniu,
możliwości awansu są ogromne, za kilka miesięcy możesz być trzecim (usunięte przez administratora) w firmie. Nie łudź się, że będziesz I lub II, bo te miejsca są zajęte - lider i v-ce lider tylko się zamieniają miejscami. Jeśli chodzi o zarobki, to będziesz zarabiał nawet 12 tys. na łapę miesięcznie, ale wcześniej(usunięte przez administratora) musi pokazać ci bardzo jasny i przejrzysty system naliczania wynagrodzenia (popularne tabelki). Musisz na to patrzeć z przymrużeniem oka, bo inaczej nie skumasz o co chodzi.
A atmosfera w pracy jest tak wspaniała, nikt na ciebie nie krzyczy, nie wywiera presji, każdy chce pomagać, no bajka!!! Tylko iść i za pół roku leczyć się na wrzody żołądka.
2
praca za grosze 2013-05-05 08:13:16
siedzisz od rana do nocy,nie jesz,nie pijesz a i tak (usunięte przez administratora),nawet swoich wlascicieli (usunięte przez administratora),do ciebie truli luli a w swojej kanciapie zastanawia sie ile ci zabrac i jak to zrobic-a robi to tak-wykonasz przeglad,starannie sumiennie najlepiej jak potrafisz,wystawisz auto a on po cichu upusci powietrze z zapasu i powie ze masz po premii-nie radze tam nikomu pracowac.naprawa aut na poziomie (usunięte przez administratora)czyli mlotek i przecinak,odradzam wszystkim tam naprawiac,nie dosc ze drogo to i bez pojecia,oferuja ale nic nie robia,reklamacje zdarzaja sie wszedzie ale tam szyld powinien wygladac nastepujaco-ZAPRASZAMY Z REKLAMACJA
3
makarena 2014-08-05 17:22:08
Szczerze mówiąc, radzę uważać. Na początku jest fajnie, wszystko zapowiada się dobrze, ale jak nie spełniasz choć jednego wymagania to nie podpiszą z tobą umowy. Odwlekają to pod byle pretekstem a potem mówią do widzenia. Nawet jak się starasz i dobrze pracujesz to możesz dostać odmowę. W efekcie marnujesz tylko czas. Dostajesz tyle ile powiesz. Szefostwo jest w porządku, ale kierownictwo serwisu woła o pomstę do nieba.
2
hedek 2015-01-18 16:18:32
bardzo chce wiedzieć ile można zarobić w miesiącu u nich..nigdzie tu nie widzę aktualych informacji ogólnie w necie też neiwiele znalazłem, ale wiadomo, lepiej wiedzieć coś od osób które mają jakieś doświadczenie, np. pracują u danego pracodawcy, bo takie info jest bardziej wiarygodne. A więc może ktoś powiedzieć coś o Autoreducie?
blady 2015-01-18 22:17:19
Nikt Ci tyle nie da, co Szafrański obieca :-)
4
ares 2015-02-08 15:35:41
zastanawiam sie nad kupnem samochodu z tej firmy,a dokladnie BMW X6.Chcialbym wiedziec jak wyglada sprawa ze sprawdzeniem historii tego auta,a mianowicie czy byl malowany jakis element,czy byl polerowany lakier(polerka dyskwalifikuje ten samochod tak samo jak malowanie chocby jednego elementu)stan licznika.Czy mozna sprawdzic w razie podjecia decyzji o kupnie,ten samochod w salonie BMW.Macie jakies doswiadczenia z tym komisem.Mysle o samochodzie na wiosne,ale juz dzis chcialbym wiedziec z kim bede mial doczynienia i czy warto tak daleko mi jechac.
1
ares 2015-02-08 15:35:42
zastanawiam sie nad kupnem samochodu z tej firmy,a dokladnie BMW X6.Chcialbym wiedziec jak wyglada sprawa ze sprawdzeniem historii tego auta,a mianowicie czy byl malowany jakis element,czy byl polerowany lakier(polerka dyskwalifikuje ten samochod tak samo jak malowanie chocby jednego elementu)stan licznika.Czy mozna sprawdzic w razie podjecia decyzji o kupnie,ten samochod w salonie BMW.Macie jakies doswiadczenia z tym komisem.Mysle o samochodzie na wiosne,ale juz dzis chcialbym wiedziec z kim bede mial doczynienia i czy warto tak daleko mi jechac.
1
Długi 2015-07-17 20:23:57
Być może nie padły żadne konkrety, bo tam nigdy nie jest konkretnie :P
Nikt Ci tyle nie da co szafrański obieca!
3
anonim2211 2016-02-08 15:23:41
tam sie nie da pracować...jest jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co uwaza sie za dobrego mechanika a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umie...zwykły dupowłaz. atmosfera szkoda gadac. nikt nic ci nie powie wszyscy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają. szkoda gadac.
1
Były pracownik 2016-02-11 23:46:52
Tak się zastanawiam kto napisał swoją ostatnią opinię o AUTOREDUCIE? Jesteś ich pracownikiem czy byłeś?
anonim2211 2016-02-14 22:49:50
jestem ale byłem...zresztą co to ma do rzeczy
konik 2016-03-16 23:11:59
Widzę że firma znalazła dobry sposób żeby zasypać dziesiątki negatywnych komentarzy nic nie znaczącym bełkotem!
Panie szafrański, dopóki będziesz w tej firmie nazwa Autoreduta kojarzona będzie z oszustwem. Nikt nie zapomni ci jak okradałeś ludzi z pensji!
2
r2d2 2016-03-18 19:58:03
Pracuje w tej firmie. Jest ok.
1
dick 2016-03-18 20:53:57
Obiecanki cacanki a głupiemu radość. Tak w wielkim skrócie można opisać pracę w tej firmie. Będą obiecywać do momentu gdy się nie wkur...isz. Wtedy sam odejdziesz lub cię zwolnią.
Osobę odpowiedzialną za emarketing, też to spotka, pomimo że tak skrzętnie próbuje zamazać obraz tej firmy na tej stronie.
dicj 2016-03-19 10:21:10
taaaaa a ja jestem James Bond :D
bb8 2016-04-21 21:23:19
Super firma, polecam!!!
cezar 2016-05-06 14:54:49
byłem na rozmowie i nawet zostałęm przyjęty, po pierwszych dniach okazało się co to za firma, a zwłaszcza kim sa osoby, które nią rządzą - podziękowałem i szybko się wyniosłem. Nie załuję sławny cytat o panie Sz... jest szczerą prawdą. Przestrzegam!!!!
3
gino 2016-05-11 10:30:25
Dorobić to się tam można odcisków albo zawału serca...
2
ktoś 2016-07-18 19:47:46
zastanawiam się czemu usuwają info o Panie Sz., czyżby miał aż tak duże znajomości???
złodziejska firma ze złodziejskimi zwyczajami... wykorzystują ludzi dla własnych korzyści, stres, mobing i nic więcej
2
dell 2016-07-18 19:54:17
zgadzam się całkowicie z tą opinią, byli pracownicy mogą powiedzieć najwięcej, obecni nie powiedzą nic ze strachu, opinia idzie w świat i już coraz więcej ludzi wie co to za firma i będą się mocno zastanawiać nad pracą. fakt jest faktem, Autoreduta to jedna z niewielu firm jakie znam z tak dużą ilością negatywnych opinii, z czegoś to wynika!!!
1
abc 2016-08-03 19:08:47
totalnie to można nabawić się nerwicy i wrzodów żołądka, jeszcze nie spotkałem osoby która poleca ten kurnik... odradzam
1
rozbawiony 2016-08-03 20:34:15
Pan powyżej rewelacyjnie dobrał swój pseudonim do treści ;-)
1
kajtek 2016-08-03 20:38:13
ale na jakim stanwosiku bo to jest istotne, jak na wyzszym to wiadomo,ze bedziesz sporo zarabial chyba ze jestes mechankikiem to mniej?
Zostaw swoją opinię o Autoreduta - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoreduta