Polmotors Sp. z o.o.

Mazańcowice

Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Mojrzesz 2017-03-28 22:47
No to pracownicy z pewnością też dostaną jakąś nagrodę lub premię.Wierze w to.
Wojek Dobra Rada 2017-04-04 18:44
Witam
Pracuje w tej firmie jako pracownik fizyczny, praca ok trzeba robic jak wszędzie plusem są ludzie nawet przelozeni lepsi na ul Bestwinskiej, zarobki zależne od dzialu produkcja to pakowanie 1800-2000 zgrzewalnia 2000-2200 mando 2200-2500 magazyn (wozkowi) 2400 regeneracja 2200 w zwyz w zależności od stazu i umiejętności. Tlocznia 2800 - 3500 system 4 brygadowy. Controling raczej jest obsadzony ale z tego co wiem 2400 na początek w biurze rozna admosfera bywa gdyż tam nie którzy to hamy itp. Z centrum bielska dojazd jak to rzut beretem jak prawka nie ma to autobusy jeżdżą. Zatrudnienia przez pośrednika nie polecam gdyż nawet jak komuś spasuje to nie mogą dostac umowy z polmotors przez 3 miesiące a zarobki ok 500 zl mniejsze niż pod polmorors. Ludzie sie zwalniają bo praca lekka nie jest robi sie 7 godzin i powtarza ruchy , monotonia ci twardzi co nie boja sie pracy fizycznej zostaja. Kobiety przy ciężkich paletach czy detalach prosza o pomoc lecz najczęściej chca poradzić sobie same gdyż każdy musi wykonać swoja robotę a stawki miedzy kobietami a facetami nie za bardzo sie różnią. Jak co to służę pomocą
1
Frank 2017-04-05 10:03
Polmotors jest generalnie fajną firmą, dobrze się tu pracuje. Jeśli komuś nie odpowiada praca można poszukać innej!
Dejvid 2017-04-07 16:58
Mógłbym prosić o jakiś kontakt żeby popytać o kilka rzeczy?
Byłem dzisiaj na rozmowie w tej firmie i zastanawiam się jak to faktycznie wygląda...
Bo jeśli jest tak jak mówią na rozmowie to wypada to znacznie lepiej niż w mojej obecnej pracy.
Ccc 2017-04-08 08:02
A czego ty się spodziewałeś?Tego typu firmy zlokalizowane w Polsce to czysty zysk,że względu na niskie koszty pracy.
Wojek Dobra Rada 2017-04-09 00:57
WojekDobra@wp.pl na rozmowie w Polmotorsie czy posredniku pracy?? A ogólnie powiem ze wy chcieli byś cie pewnie zarobić 3.5 tys i przypadkiem sie przy tym nie zmęczyć. Ludzie pracują utrzymują ta praca rodziny i w ogóle i ciesza sie ze maja stabilna i stala prace. Uwierzcie jest wiele firm w których zarabia sie mniej i jest gorzej np hathinson,valo, Tia
Wojek Dobra Rada 2017-04-09 14:17
Ależ oczywiście ze jest wiele innych ofert i pracy wiec po co twe zainteresowanie praca na produkcji tą firmą i tym forum ?? Tylko po to aby kogoś wyzwać od cwaniaczkow. Człowiek chce pomoc lecz zawsze musi zostać skarcony za to ??
2
gostek 2017-04-09 22:36
Ile może zarobić specjalista ds logistyki?
wp 2017-04-10 16:53
Tak oczywiście , na rozmowie to super praca, w życiu hmm
Kuba 2017-04-10 19:25
Polmotors ma ofertę doradcy sprzedaży samochodów, super praca.
kr 2017-04-20 10:28
Witam,
moze ktoś podzielić sie opinią na temat pracy jako konstruktor lub technolog w Polmotorsie?
Grażka 2017-04-20 22:33
Myślę, że osoby nieszczęśliwe zawsze znajdą powód do robienia wpisów stawiających firmę w złym świetle. Czy nie lepiej iść na spacer i dotlenić umysł ? Czasem sądzę , że to konkurencja inspiruje ludzi do takich działań. Gdyby nie odpowiadała mi praca to zmieniłabym ją.
1
Marek 2017-05-05 08:35
Czy praca dla doradcy ds sprzedaży samochodów jest jeszcze aktualna?
1
blablack 2017-05-09 11:40
Witajcie, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej czy ten rozwój i inwestowanie w pracownika jest taki poważny jak mi pani w rekrutacji powiedziała czy wciskają kit każdemu nowemu ;)?

Ubiegałem się o stanowisko operatora, ale na dobrą sprawę polmotors był tylko 'opcją', nie zależało mi tak bardzo, bo nie wiedziałem, że jest jakiś w ogóle rozwój w tej firmie. Mam jeszcze rozmowę w Nemaku i Fiacie, i zastanawiam się czy nie spaliłem sobie mostu do fajnej firmy. Ktoś się wypowie :-D?
2
Maniek 2017-05-09 18:29
Witam. Zastanawiam się czy nie złożyć podania na stanowisko kierownika utrzymania ruchu. Czy może ktoś powiedzieć ile tam można dostać mając doświadczenie, jaka jest tam atmosfera i ogólnie coś o tym stanowisku? Co się stało z poprzednim kierownikiem?
Calinka 2017-05-10 10:34
@Maniek Firma wielokrotnie była nagradzana a w tym roku w styczniu otrzymali "Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu" Myślę, że tak bez powodu nikt nie dostaje takich nagród. Może troszkę Ci pomogłam?
Maniek 2017-05-10 18:31
Ale co ma do tego stanowiska ta nagroda? Firma moze byc liderem polskiego biznesu ale moze kiepsko placic/traktowac pracownikow.
3
Maniek 2017-05-10 18:32
Ale co ma do tego stanowiska ta nagroda? Firma moze byc liderem polskiego biznesu ale moze kiepsko placic/traktowac pracownikow.
2
Redbull 2017-05-11 23:35
Ty naprawdę jesteś taki stuknięty,czy ktoś ci za to płaci???
1
Lolita 2017-05-12 18:30
Czy ktoś z utrzymania ruchu może się wypowiedzieć?
Dlaczego szukają kierownika?
Dwa, albo trzy lata temu był nabór, czy obecny się nie sprawdził, czy nie wytrzymał, podziękowali mu, czy może przeszedł na emeryturę?
Ile godzin pracuje dziennie kadra kierownicza (od do)?
Ile średnio kierownicy zarabiają?
Bill 2017-05-13 11:42
@Lolita - wez chłopie pod uwage ze ta firma ma 3 zaklady i jeden kierownik utrzymania ruchu nijak sie nie sprawdzi. Kazdy zaklad powienien miec swojego kierownika.
Calinka 2017-05-17 22:53
A może ktoś napisze co się teraz w firmie dzieje? Jak sie pracuje, w jakiej atmosferze? Myślę o pracy tutaj.
? 2017-05-23 15:38
nagroda to kasa, jest kasa jest nagroda
2
Calinka 2017-05-23 22:59
Mam pytanie dotyczące pracy w firmie ponieważ postanowiłam złożyć cv na stanowisko lidera w zespole rekrutacji. Czy w firmie jest fajna atmosfera? Czy poza podstawową pensją są jeszcze jakieś dodatki?
Ola 2017-05-24 20:08
Pracy w kadrach nie polecam, bardzo duża rotacja o czymś świadczy....
3
Spain 2017-06-07 19:47
Calinka napisz coś bliżej kiedy tam pracowałaś ? Bo takie enigmatyczne - duża rotacja o czymś świadczy nic nie mówi poszukującym. Bo możesz pisać byle tylko pisać - nigdy nie będąc wewnątrz tego działu.
Konrad 2017-06-11 13:05
Czy mógłby ktoś dodać jakieś informacje o pracy inżyniera jakości z językiem francuskim? Jestem zainteresowany ale pomyślałem o forum żeby dowiedzieć się czegoś więcej. Jaka jest atmosfera w firmie?Z góry dziękuję
Calinka 2017-06-25 16:43
Jaki jest powód takiej ciszy na forum, żadnej opinii!!!
Lakilu 2017-06-27 19:23
Ktoś z Ustronia Skoczów Goleszów Wspólne dojazdy? lakilu897@gmail.com
Dominik 2017-06-27 22:34
A jak to ma się odnosić do tego forum? Życie prywatne pracowników to ich sprawa. Tu są omawiane sprawy firmy. Serdecznie nie pozdrawiam
Bona 2017-06-29 11:13
W stycznia firma otrzymała nagrodę „Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu”. Wyróżnienie to przyznano za bardzo dobre wyniki w działalności inwestycyjnej oraz na rzecz rozwoju potrzeb społeczności lokalnej. Myślę, że firma obroni się przed oszczerstwami.
Buck 2017-06-29 21:39
@ Bona

A co mają statuetki z tym, że w tej firmie może pracować osoba o jakiej mówi @ Ala.

Przecież to nie oszczerstwa dla firmy - tylko ewentualnie pracujący w firmie dewiant, który może się cieszyć w pracy dobrą opinią.

Nie wiem ile prawdy jest w tym co mówi @ Ala. Ale jeśli to jest prawda to policja jest właściwą instytucją, którą powinnaś Ala zawiadomić - bo co mają zrobić z tym czytelnicy tego forum ?
2
Calinka 2017-07-05 12:40
Czy aktualna jest praca dla recepcjonistki ? Ile można wyciągnąć na takim stanowisku? Czy firma ma jeszcze dodatkowo pakiet socjalny? Jaka umowa jest zawierana na początek? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Kandydat 2017-07-10 12:23
Ile w Polmotorsie macie premii wakacyjnej?
Kandydat 2017-07-10 12:24
Ile w Polmotorsie macie premii wakacyjnej?
Minion 2017-07-13 15:43
Uważam, że Polmotors zasługuje na dobre opinie. Szkoda, że na forum piszecie o jakichś wybrykach pracowników a nie o firmie. Szukam pracy i zrobiłem już mały rekonesans, wiele dobrego słyszałem o firmie.
były- obozowicz 2017-07-17 19:28
powodzenia dla pracownikow produkcji :)
klacz 2017-07-18 13:27
Jakie dobre opinie czytałeś o firmie?? chętnie je poznam.
Olek 2017-07-18 22:44
Również podziękuję tej firmie za współpracę. Nie polecam
Pracujący 2017-07-19 11:37
Polmotors ma wielu hejterów. Musieli pewnie rozstać się z firmą niekoniecznie z własnej woli i teraz obrzucają firmę oszczerstwami. Szkoda, że brak podpisów
Olek 2017-07-20 04:09
W ostatnim miesiącu mogę podać Ci 4,5 osób które rozstały się z firmą z powodu warunków pracy, zarobków, bądź ogólnego zarządzania firmą (bałagan jakiego nigdzie nie Spotkacie) wszyscy złożyli sami wypowiedzenia i to nie pracownicy pracujący kilka miesięcy, a starzy wyjadacze i osoby umysłowe... Bardzo chętnie też zobaczył bym twój podpis "Kierowniku"
1
Benedyk 2017-07-23 19:13
Czy jesteście pewni, że firma nie zasługuje na kilka zdań pozytywnych? Może to nie jest miejsce idealne, wolelibyście pracować w lepszych warunkach ale pewne tematy można w firmie rozwiązać! Pisanie na forum nic nie da, skoro tyle osób jest niezadowolonych zgłoście szefowi!
Karol 2017-08-01 21:10
Czy Polmotors ma zapotrzebowanie na sprzedawcę samochodów?
??? 2017-08-06 10:41
Przyjmuje się teraz ktoś do Polmotorsu?Są jacyś nowi,bo stawki jakie oferują to jakaś kpina.
Mechanior 2017-08-09 21:45
W tym roku firma otrzymała nagrodę "Diament Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu”. Może warto czasami docenić to co firma osiągnęła, dzięki pracy ludzi. Wiadomo, że każdy chciałby zarabiać duże pieniądze ale nie wszyscy mają kwalifikacje do tego!
Agata 2017-08-11 11:05
Czy ktoś z forumowiczów może opisać swoje doświadczenia związane z pracą w Polmotors? Jak wyglądają warunki zatrudnienia? Czy firma poszukuje nowych pracowników w Mazańcowicach? Te merytoryczne informacje będą cenne i pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
Ziom 2017-08-11 20:22
Ile to Polmotors uruchamia nowych lini produkcyjnych ? Co dwa tyg oferta pracy z naglowkiem
"W związku z uruchomieniem nowych linii produkcyjnych zatrudnimy"
Karol 2017-08-14 13:14
Niektórzy na siłę chcą zdyskredytować firmę. Mają jakąś niewielką ilość ofert pracy więc nie szukajcie dziury w całym.
1
aga 2017-08-18 19:31
chciałam zapytać ile jest zmian 2 /3 czy 4 brygadówka
Jerzyk 2017-08-20 13:06
Jeśli ktoś jest niezadowolony z pracy w firmie to może będzie lepiej dla wszystkich jak zrezygnuje z pracy?
Zostaw swoją opinię o Polmotors Sp. z o.o. - Mazańcowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotors Sp. z o.o.