Polmotors Sp. z o.o.

Mazańcowice

Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Hany 2016-09-20 19:26
Szukam pracowników Polmotors z okolic Cieszyna lub Skoczowa w celu wspólnego dojazdu do pracy. Proszę o kontakt w poście poniżej.
1
John 2016-09-21 11:31
Jak wyglądają u was wynagrodzenia,bo ogłoszenie jest non-stop,doświadczenie mam,a nie chciałbym iść tam w ciemno.Interesują mnie konkrety-ile na rękę,ile na święta,grusze????????????
6
John 2016-09-21 22:41
Daj mi namiary do twojego dilera,czuje że tego jeszcze nie brałem.........
5
Sz-Alik 2016-09-22 11:52
Sory przyjacielu ( przyjaciułeczko ),ale interesowały by mnie opinie pracowników,a nie kadrowych,nie ośmieszaj się!Jak wy chcecie zwerbować ludzi do pracy usuwając wpisy na forum i wrzucając swoje.....ŻENADA!!!Widać wy niby wyksztauciuchy,jesteście głupsi niż przewiduje ustawa.
1
Pracownik 2016-09-28 13:43
Oczywiście ,pracuje tam wiele kobiet na stanowiskach zautomatyzowanych.
Majka 2016-09-29 14:53
A ile zarobię u was na początku?
1
Adam 2016-10-03 00:28
Dołączam się do pytania,ile zarobię na początku u was na produkcji?
???***??? 2016-10-05 16:15
Bronek 2016-10-07 17:58
Jest na tym forum ktoś pracujący na produkcji?
Pracownik-pm 2016-10-09 18:15
Od razu umowa o prace, zarobki zadawalajace, oczywiscie przyjmuja kobiety na operatorow maszyn ;)
Mała_Mi 2016-10-10 12:34
czy ktoś orientuje się jak przebiega rozmowa na stanowisko biurowe w tej firmie? czego się spodziewać? Szukam pracy już bardzo długo i dzisiaj wpadła mi w oczy oferta z tej firmy. Ktoś coś?
1
Kobieta 2016-10-17 15:10
Bez doświadczenia też?
Dziwny 2016-10-20 18:57
Szkoda że nie można się dowiedzieć jakie są zarobki w Polmotorsie,a z drugiej strony to jest jedyne forum gdzie nie ma konkretów.
5
pracownik-pm 2016-10-28 23:27
tak nie musisz mieć doświadczenia, ale wiadomo że jeśli chcesz startować na jakieś inne wyższe stanowisko niż produkcja to musisz je mieć :)
pracownik-pm 2016-10-28 23:28
przy ofercie pracy jest napisane ile wynosi wynagrodzenie (brutto) czyli netto mozna sobie obliczyć "na oko" :)
. 2016-11-14 13:39
Ile zarobi u was operator maszyn?Jak wygląda praca w soboty i ogólnie nadgodziny,ile socjalu?Czy Polmotorsowi zależy na przyjmowaniu ludzi,bo ogłoszenie jest non-stop.
5
John 2016-11-16 03:22
Jest tu ktoś z pracowników, kto dojeżdża ze Skoczowa?
nowa 2016-11-25 21:02
tez próbuje się czegos na ten temat dowiedziec.Jak wyglada praca operatora maszyn i ile zarobi?
pracownik-pm 2016-11-26 15:02
Najprościej ujmując zgrzewanie nakręt(e)ki do detalu, bądź praca na robotach spawalniczych :)
$$$ 2016-11-27 12:05
A skąd ty umysłowy możesz to wiedzieć?
4
Janko 2016-11-29 17:08
Ile tam macie premii na święta w grudniu?
Zygfryd 2016-11-30 14:40
Jakich nakrętek?Takich z piwa czy orynżady?Pytom bo nie wiem czy dom rade.
pracownik-pm 2016-11-30 19:39
każdy sobie poradzi :)
henio 2016-12-08 18:45
zarobki na poczatek to 1850zl na reke. bez nadgodzin. soboty i niedziele zazwyczaj wolne ale praca lipa! nie polecam
7
pracowanik produkcji 2016-12-15 16:18
Ja pracuje w Polmotors, zarobków nikt Ci prawdy nie powie , ale zależy gdzie się robi i czy chce się pracować , na początku kokosów nie ma , ale z biegiem czasu i doświadczenia można fajnie zarobić na produkcji , ja osobiście zarabiam ponad 3k ale w systemie 4-brygadowym, jak nie jest się lewym do pracy to spokojnie po 3 miesiącach zarobi sie te 2000zł na rękę. Większość ludzi nie nadaje się do pracy i sami rezygnują ,raczej nie są zwalniani , ale to jest moje zdanie, z obserwacji widać że w większości ludzie myślą że przyjdą do pracy i nic nie będą robić a zarobią nie wiadomo ile, jak ktoś jest zdyscyplinowany i żadna praca go nie odstrasza to spokojnie da sobie rade. Kobiety też pracują więc z tym tez nie ma problemów, awans też nie jest problemem, trzeba popracować i nabrać doświadczenia.
Jedynie to ten socjal jest mały, ale coś tam zawsze jest.
Z tego co wiem to jest tez kasa zapomogowo pożyczkowa co też jest dużym plusem.
Ja osobiście na prace nie narzekam, uważam że Ci co narzekają to albo mieli zatargi z przełożonymi , albo nie nadają się do pracy.
Pozdrawiam.
4
abcde 2016-12-28 15:07
Z Cieszyna ktoś tam pracuje, byłoby z kim jeździć i podzielić koszty ??
ghij 2016-12-28 22:01
napewno skoczow i kaczyce
Xtr 2016-12-29 13:17
Dojeżdża ktoś z okolic Brzeszcz,Wilamowic?
Xtr 2016-12-29 16:27
Dojeżdża ktoś z Brzeszcz lub Wilamowic???
Gość 2017-01-02 08:01
Szukam do wspólnego dojazdu z okolic Cieszyna.
Abc 2017-01-02 19:31
Jestem z Cieszyna, proszę o mail kontaktowy.
Była pracownica 2017-01-06 04:10
Mi sie tam bardzo dobrze pracowało, moze i brudno i głośno ale idzie się przyzwyczaić . Ludzie na produkcji fajni , kasa też dobra ,polecam . Niestety juz tam nie pracuje
Calinka 2017-01-06 12:35
Czy może ktoś ma informacje o przyjęciach do firmy, bo słyszałam że jest warto tam pracować. Czy podpisują umowę zlecenie czy o pracę?
Max 2017-01-07 12:59
Życzę ci powodzenia z uzyskaniem informacji na tym forum.
krejzol 2017-01-10 21:36
Umowę podpisują o pracę na okres 3 miesiecy, przyjęcia są na bieżąco.
2
BasiaL 2017-01-13 20:45
ja rowniez mam pytanie czy ktos z brzeszcz dojezdza bo chcialabym tam zlozyc podanie
BasiaL 2017-01-13 21:03
ja chcialabym sie tam przyjać czy już masz kogoś kto jezdzi z brzeszcz?
pracownik 2017-01-16 18:02
Jeździ sporo osób z Brzeszcz
NiMaLipy? 2017-01-22 09:34
Witam wszystkich
Stefan 2017-01-23 10:58
Mam podobne pytanie,z Wilamowic ktoś dojeżdża ( Stara Wieś również ) ?
Malinka 2017-01-23 17:53
Widziałam ofertę pracy dla kasjerki w salonie w Szczecinie czy jest aktualna jeszcze? O co pytają na rozmowie? Ile kasy można dostać w okresie próbnym?
Guest 2017-01-25 15:56
Pracuje ktoś z Cieszyna, z kim można by było podzielić koszty dojazdu?
Guest 2017-01-25 15:57
Pracuje ktoś z Cieszyna, z kim można by było podzielić koszty dojazdu?
Ludwik 2017-01-30 20:37
Witam, szukam pracy w Polmotors , jesli ktoś ma wiedzę to proszę się podzielić. Fajna firma słyszałem
Ja 2017-02-02 19:32
Mam wielką prośbę,czy dziewczyna bez doświadczenia na produkcji ma szansę się dostać do was?
Dobry Ziomek 2017-02-03 20:52
Tak ma, głównie przyjmują kobiety na zgrzewalnie. Praca jest stosunkowo lekka i prosta a cięższe rzeczy przenoszą ci mężczyźni.
Jednak jeśli mononotonia i powtarzalność praktycznie tych samych ruchów jak automat Ci przeszkadza to nie ma co się brać.
zarobki w polmotorsie 2017-02-05 10:01
a ile chcialabys zarobic
Mike 2017-02-06 13:33
Ile się zarabia jako operator wózka widłowego ? Wózki czołowe boczne czy paleciaki ? 2 zmiany czy 3 Jest jakis przewóz pracowniczy ? proszę o odpowiedź
Karina 2017-02-19 09:57
Są świetni i bardzo bym chciała dostać pracę z oferty na kasjerkę
Tomek 2017-02-19 21:07
Czy to prawda, że u Was pracuje jako kierownik UR Mateusz Gr..ń. Facet bez doświadczenia, dupoliz, a błędy ortograficzne robi w co trzecim zdaniu. Pustak. Uważajcie na niego. W Orle przysłużył się paru osobom, aż go w końcu wyje..li.
Zostaw swoją opinię o Polmotors Sp. z o.o. - Mazańcowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotors Sp. z o.o.