Polmotors Sp. z o.o.

Mazańcowice

Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

!!!!! 2016-06-29 10:39:44
Dołączam sie do pytania,ile DOKŁADNIE wynoszą dodatki,grusza,na święta,wypłata na początku,po roku?Skąd ktoś bez znajomości ma się o tym wszystkim dowiedzieć???Na rozmowie prawdy nie powiedzą.
3
Man 2016-07-25 13:19:32
Mi się wydaje, że całkiem duże pieniądze są do zarobienia z okazji przyjęć i podwyżek
$ 2016-08-31 22:57:56
Rewelacja!!!!Już Lecę z podaniem!
ja 2016-09-06 09:06:42
teraz z tego co wiem mozna aplikowac na operatora maszyn ja mam np. dzisiaj spotkanie o prace, podobno pilnie poszukuja na juz pracowników
Gość 2016-09-06 16:07:57
Witam. Ja już po badaniach, od jutra zaczynam tam pracę. Wszystko poszło szybko i sprawnie. W zeszłym tygodniu złożyłem podanie i po kilku dniach już rozmowa kwalifikacyjna.
Tola23 2016-09-11 23:13:45
Jak wygladaja zarobki plus inne dodatki i jak wyglada praca w tej firmie wysłałam cv .. Obecnie pracuje w innej firmie produkcyjnej i nie chce sobie pogorszyc pracy
Bety 2016-09-14 18:03:24
Czy dziewczyna bez doświadczenia na produkcji ma szansę na pracę?
Bob 2016-09-15 08:46:40
Oczywiscie. Nawet jak pracowalas na innej produkcji to nie wiesz co robia w tym zakladzie.
Bety 2016-09-15 14:56:04
???
Hany 2016-09-20 19:26:42
Szukam pracowników Polmotors z okolic Cieszyna lub Skoczowa w celu wspólnego dojazdu do pracy. Proszę o kontakt w poście poniżej.
John 2016-09-21 11:31:44
Jak wyglądają u was wynagrodzenia,bo ogłoszenie jest non-stop,doświadczenie mam,a nie chciałbym iść tam w ciemno.Interesują mnie konkrety-ile na rękę,ile na święta,grusze????????????
2
John 2016-09-21 22:41:53
Daj mi namiary do twojego dilera,czuje że tego jeszcze nie brałem.........
3
Sz-Alik 2016-09-22 11:52:36
Sory przyjacielu ( przyjaciułeczko ),ale interesowały by mnie opinie pracowników,a nie kadrowych,nie ośmieszaj się!Jak wy chcecie zwerbować ludzi do pracy usuwając wpisy na forum i wrzucając swoje.....ŻENADA!!!Widać wy niby wyksztauciuchy,jesteście głupsi niż przewiduje ustawa.
1
Pracownik 2016-09-28 13:43:20
Oczywiście ,pracuje tam wiele kobiet na stanowiskach zautomatyzowanych.
Majka 2016-09-29 14:53:51
A ile zarobię u was na początku?
Adam 2016-10-03 00:28:43
Dołączam się do pytania,ile zarobię na początku u was na produkcji?
???***??? 2016-10-05 16:15:58
Bronek 2016-10-07 17:58:04
Jest na tym forum ktoś pracujący na produkcji?
Pracownik-pm 2016-10-09 18:15:33
Od razu umowa o prace, zarobki zadawalajace, oczywiscie przyjmuja kobiety na operatorow maszyn ;)
Mała_Mi 2016-10-10 12:34:04
czy ktoś orientuje się jak przebiega rozmowa na stanowisko biurowe w tej firmie? czego się spodziewać? Szukam pracy już bardzo długo i dzisiaj wpadła mi w oczy oferta z tej firmy. Ktoś coś?
1
Kobieta 2016-10-17 15:10:53
Bez doświadczenia też?
Dziwny 2016-10-20 18:57:59
Szkoda że nie można się dowiedzieć jakie są zarobki w Polmotorsie,a z drugiej strony to jest jedyne forum gdzie nie ma konkretów.
5
pracownik-pm 2016-10-28 23:27:12
tak nie musisz mieć doświadczenia, ale wiadomo że jeśli chcesz startować na jakieś inne wyższe stanowisko niż produkcja to musisz je mieć :)
pracownik-pm 2016-10-28 23:28:58
przy ofercie pracy jest napisane ile wynosi wynagrodzenie (brutto) czyli netto mozna sobie obliczyć "na oko" :)
. 2016-11-14 13:39:20
Ile zarobi u was operator maszyn?Jak wygląda praca w soboty i ogólnie nadgodziny,ile socjalu?Czy Polmotorsowi zależy na przyjmowaniu ludzi,bo ogłoszenie jest non-stop.
2
John 2016-11-16 03:22:46
Jest tu ktoś z pracowników, kto dojeżdża ze Skoczowa?
nowa 2016-11-25 21:02:34
tez próbuje się czegos na ten temat dowiedziec.Jak wyglada praca operatora maszyn i ile zarobi?
pracownik-pm 2016-11-26 15:02:42
Najprościej ujmując zgrzewanie nakręt(e)ki do detalu, bądź praca na robotach spawalniczych :)
$$$ 2016-11-27 12:05:39
A skąd ty umysłowy możesz to wiedzieć?
3
Janko 2016-11-29 17:08:53
Ile tam macie premii na święta w grudniu?
Janko 2016-11-29 17:09:20
Ile tam macie premii na święta w grudniu?
Zygfryd 2016-11-30 14:40:37
Jakich nakrętek?Takich z piwa czy orynżady?Pytom bo nie wiem czy dom rade.
pracownik-pm 2016-11-30 19:39:20
każdy sobie poradzi :)
henio 2016-12-08 18:45:59
zarobki na poczatek to 1850zl na reke. bez nadgodzin. soboty i niedziele zazwyczaj wolne ale praca lipa! nie polecam
5
pracowanik produkcji 2016-12-15 16:18:23
Ja pracuje w Polmotors, zarobków nikt Ci prawdy nie powie , ale zależy gdzie się robi i czy chce się pracować , na początku kokosów nie ma , ale z biegiem czasu i doświadczenia można fajnie zarobić na produkcji , ja osobiście zarabiam ponad 3k ale w systemie 4-brygadowym, jak nie jest się lewym do pracy to spokojnie po 3 miesiącach zarobi sie te 2000zł na rękę. Większość ludzi nie nadaje się do pracy i sami rezygnują ,raczej nie są zwalniani , ale to jest moje zdanie, z obserwacji widać że w większości ludzie myślą że przyjdą do pracy i nic nie będą robić a zarobią nie wiadomo ile, jak ktoś jest zdyscyplinowany i żadna praca go nie odstrasza to spokojnie da sobie rade. Kobiety też pracują więc z tym tez nie ma problemów, awans też nie jest problemem, trzeba popracować i nabrać doświadczenia.
Jedynie to ten socjal jest mały, ale coś tam zawsze jest.
Z tego co wiem to jest tez kasa zapomogowo pożyczkowa co też jest dużym plusem.
Ja osobiście na prace nie narzekam, uważam że Ci co narzekają to albo mieli zatargi z przełożonymi , albo nie nadają się do pracy.
Pozdrawiam.
2
abcde 2016-12-28 15:07:28
Z Cieszyna ktoś tam pracuje, byłoby z kim jeździć i podzielić koszty ??
ghij 2016-12-28 22:01:32
napewno skoczow i kaczyce
Xtr 2016-12-29 13:17:22
Dojeżdża ktoś z okolic Brzeszcz,Wilamowic?
Xtr 2016-12-29 16:27:08
Dojeżdża ktoś z Brzeszcz lub Wilamowic???
Gość 2017-01-02 08:01:34
Szukam do wspólnego dojazdu z okolic Cieszyna.
Abc 2017-01-02 19:31:05
Jestem z Cieszyna, proszę o mail kontaktowy.
Była pracownica 2017-01-06 04:10:49
Mi sie tam bardzo dobrze pracowało, moze i brudno i głośno ale idzie się przyzwyczaić . Ludzie na produkcji fajni , kasa też dobra ,polecam . Niestety juz tam nie pracuje
Calinka 2017-01-06 12:35:17
Czy może ktoś ma informacje o przyjęciach do firmy, bo słyszałam że jest warto tam pracować. Czy podpisują umowę zlecenie czy o pracę?
Max 2017-01-07 12:59:51
Życzę ci powodzenia z uzyskaniem informacji na tym forum.
Max 2017-01-07 13:00:40
Życzę ci powodzenia z uzyskaniem informacji na tym forum.
2
mały@3 2017-01-10 18:42:38
Witam,
szczerze odradzam pracę w Polmotros. Zarobki coraz mniejsze, obiecuja podwyżki, a w rzeczywistości zarabiamy coraz mniej, premie obcinane za to ze ktoś puścił bubla, wszystkim jest obcinana premia kierownicy i brygadziści nie szanuja pracowników ( wszystkie sprawy które zgłaszasz albo nie mam czasu albo póżniej - a w rzeczywistości wogóle nie są załatwione.) Praca ciężka ( musisz wyrabiać 102% normy aby uzyskać calą premię), w brudzie i hałasie( ostatnio pracowaliśmy w 11 stopniach, biurowi mieli to gdzieś, nawet na hale nie przyszli), obserwacja przez kamery 24h, pracę wyliczają o do minuty. Pracuje tam ponad 3 lata, jedyne co mnie trzyma w tej firmie to wiedza, zew innych firmach w Bielsku wcale nie jest lepiej. Jeżeli jesteście przygotowani na ciężką harówkę, w zimnie, brudzie, i macie dość mocną psychikę aby wytrzymać wyśmiewczy stosunek od brygadzistów i kierownictwa to zapraszamy:)
1
mały@3 2017-01-10 18:43:41
Witam,
szczerze odradzam pracę w Polmotros. Zarobki coraz mniejsze, obiecuja podwyżki, a w rzeczywistości zarabiamy coraz mniej, premie obcinane za to ze ktoś puścił bubla, wszystkim jest obcinana premia kierownicy i brygadziści nie szanuja pracowników ( wszystkie sprawy które zgłaszasz albo nie mam czasu albo póżniej - a w rzeczywistości wogóle nie są załatwione.) Praca ciężka ( musisz wyrabiać 102% normy aby uzyskać calą premię), w brudzie i hałasie( ostatnio pracowaliśmy w 11 stopniach, biurowi mieli to gdzieś, nawet na hale nie przyszli), obserwacja przez kamery 24h, pracę wyliczają o do minuty. Pracuje tam ponad 3 lata, jedyne co mnie trzyma w tej firmie to wiedza, zew innych firmach w Bielsku wcale nie jest lepiej. Jeżeli jesteście przygotowani na ciężką harówkę, w zimnie, brudzie, i macie dość mocną psychikę aby wytrzymać wyśmiewczy stosunek od brygadzistów i kierownictwa to zapraszamy:)
krejzol 2017-01-10 21:36:36
Umowę podpisują o pracę na okres 3 miesiecy, przyjęcia są na bieżąco.
1
BasiaL 2017-01-13 20:45:04
ja rowniez mam pytanie czy ktos z brzeszcz dojezdza bo chcialabym tam zlozyc podanie
BasiaL 2017-01-13 21:03:31
ja chcialabym sie tam przyjać czy już masz kogoś kto jezdzi z brzeszcz?
Zostaw swoją opinię o Polmotors Sp. z o.o. - Mazańcowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotors Sp. z o.o.