Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-06-05 08:21:31 odpowiedz | cytuj
obóz pracy,zero poszanowania,a jedna wielka pomyłka to brygadzista G.K który chodzi i donosi.Ludzie z daleka od tej firmy!!!!
K. - 2009-07-07 17:10:04 odpowiedz | cytuj
a jak funkcjonują kadry?
Łopata - 2009-07-31 07:55:57 odpowiedz | cytuj
G.K. jest super na niczym się nie znał a do dziobał się brygadzisty.
Zresztą widać po nim zgarbiony nos jak dzióbek.
bp - 2009-08-31 17:51:53 odpowiedz | cytuj
szkoda pisać......jeden wielki burdel......utrzymaja się tylko donosiciele i lizydupy...
SG - 2009-09-18 18:21:09 odpowiedz | cytuj
Nie mam problemu z ludźmi. Praca jest ciekawa, a przełożeni też OK. Płace nie rosną już tak jak w zeszłym roku, ale i tak nie jest źle. Zawsze jest możliwość dorobienia kilku groszy do wypłaty. Polecam zwłaszcza dla studentów - firma chętnie przyjmuje na staże. Polecam! Mój staż pracy to 3 lata.
anonim - 2009-09-24 13:17:32 odpowiedz | cytuj
chyba pomyliłeś firmy albo siedziałeś za biurkiem i pierdziałeś w stołek!!!
sokskks - 2009-10-16 14:42:52 odpowiedz | cytuj
Pracowałem tam 2 lata, pracownicy w większości jak najbardziej ok, brygadziści tak samo. Ale pamiętam jakimi chu* byli technolodzy, nic tylko podnosili normy, wprowadzając jakieś durne usprawnienia", które raczej tą prace utrudniały. Prezes też jakiś qwa dziwny jest. Jeśli umiesz zapierdalać to możesz tam nawet zarobić, ale jak coś spierdolisz to najpierw ojebie cie brygadzista tak że ci się odechce pracować, masz po premii itd :D.

Mimo wszystko nie wspominam tej roboty jakoś bardzo źle, no ale dobrze też nie było ;d
gk - 2009-10-29 21:18:18 odpowiedz | cytuj
przełożeni OK??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gościu,chyba Cię osrało-to jedna wielka banda podpierdalaczy!!!!!!!!
anonim - 2009-11-06 15:15:16 odpowiedz | cytuj
gk - 2009-10-29 21:18:18

ZGADZAM SIE Z PRZEDMÓWCĄ JEDEN DRUGIEMU DUPE LIŻE:)))
Anonim - 2009-11-08 16:36:24 odpowiedz | cytuj
A czy ten G.K. to gościu,który ma zaledwie 3o lat i mysli,że wszystkie rozumy zjadł?
P.o - 2009-11-09 19:19:18 odpowiedz | cytuj
on nie ma 30-stki,no chyba że w kapeluszu.
Anonim - 2009-11-09 19:41:07 odpowiedz | cytuj
Co to znaczy,że w kapeluszu?
prawie ze nowy - 2009-11-10 20:25:08 odpowiedz | cytuj
jak sie nie robi normy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzista tak Cie ojebie ze nie chce sie nawet pracowac tak potrafi wjechac na psyche. Pracownicy w porzadku pomocni mili i uprzejmi
anonim - 2009-11-11 15:23:51 odpowiedz | cytuj
Anonim - 2009-11-08 16:36:24

G.K .ma dwadzieścia parę lat tak ,że młody jest ,a stanowisko brygadzisty w jego wydaniu to conajmniej jak by był prezesem tak się zachowuje...moze nic więcej na jego temat bo się mi cos w kieszeni otwiera...
Nick - 2009-11-11 17:21:12 odpowiedz | cytuj
A jakie musi mieć wykształcenie brygadzista w Polmotors?
anonim - 2009-11-11 17:39:01 odpowiedz | cytuj
żadne!musi umieć dobrze podpierdalać!
Kasia - 2009-11-12 13:32:56 odpowiedz | cytuj
były - 2009-11-12 19:42:45 odpowiedz | cytuj
nie tylko G.K, jest więcej takich typów na tłoczni i na magazynie też jeden taki pan K, drugi taki sam jak G.K.warci siebie, patrzy na kogoś a sam nie umie się zająć sobą tylko innymi czyli podpie...laniem jak i magazynem tak i produkcją,współczuje ludziom na magazynie wszystkich po kolei.wszystko na jedno kopyto, plotki głoszą o kamerach,to zamiast ludziom podwyżki dać to kamery, zobaczymy kto będzie tam robił jak ludzie zaczną odchodzić bo big bradera robią,zero szacunku.
anonim - 2009-11-12 20:27:47 odpowiedz | cytuj
Kasia - 2009-11-12 13:32:56

Mam wrażenie,że w Polmotors pracuje tylko brygadzista G.K. i jego ofiary.

A Ty Pani Kasiu w biurze tam chyba siedzisz skoro tak głupio pieprzysz!
Kasia - 2009-11-13 15:11:08 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-11-12 20:27:47

Kasia - 2009-11-12 13:32:56

Mam wrażenie,że w Polmotors pracuje tylko brygadzista G.K. i jego ofiary.

A Ty Pani Kasiu w biurze tam chyba siedzisz skoro tak głupio pieprzysz!

Masz mnie natychmiast przeprosić!!!
w.s - 2009-11-13 20:46:39 odpowiedz | cytuj
Miałem tam zamiar papiery dać,ale jak kamery zakładają to to pier..le,nie daje.
K.B. - 2009-11-14 18:03:29 odpowiedz | cytuj
Ja tak samo.
w.p - 2009-11-15 19:02:37 odpowiedz | cytuj
Anonim - 2009-11-09 19:41:07

Co to znaczy,że w kapeluszu?

w przenośni się czasem pisze!
kggk - 2009-11-16 18:46:24 odpowiedz | cytuj
G. K. to pedał z dziwnym wyrazem twarzy. Tylko czeka na to żeby na kogoś donieść. Trzymajcie się z daleka od tego burdelu.
aaaaaaaaaa - 2009-11-16 19:07:29 odpowiedz | cytuj
Ta firma to tylko pięknie ogłoszenie o ofercie pracy pisze ale kiedy się tam już zatrudnisz to biada tobie. Ogłoszenie widnieje non stop chyba przez cały rok, ciekawe dlaczego? A może dlatego bo kto sie tam zatrudni ten ucieka najdalej po miesiącu i znów jest wolne miejsce pracy? Dokładnie dlatego. To prawda, pracownicy są z reguły spoko ale to jest jedyny pozytyw. Reszta to psy które patrzą tylko swojej dupy, nie pomogą ci bo przez to mniej zarobią (na pomoc tobie trzeba poswiecic chwilke czasu a to juz dla nich duzo) i nie ważne, że jesteś nowy, masz zapier...dalać i robić normę. Jak? Twoja sprawa. Tylko pamietaj, nie zrobisz normy zapomnij o premi, dodatkowo wezmą ci z wypłaty 200 zl jak nie wiece i w efekcie nie dosc ze zbechtają cie jak psa (tak jak np "szanowny" pan G.K) to jeszcze gówno zarobisz-na prąd, wodę i zupkę chińską dla siebie albo swojego dziecka. P.S. Uważaj na ręce bo po tygodniu możesz pozbyć się palca, dlaczego? Albo ci go zgniecie albo spali. Ubezpieczenie? Hehe, dobre sobie... Przestrzegam przed Polmotors Mazańcowice.
x