Polmotors Sp. z o.o.

Mazańcowice

Opinie o Polmotors Sp. z o.o.

Emil 2016-04-05 06:55:12
Jasne składaj 24zł na godz dostaniesz Ha HA
Kowalski 2016-04-17 21:50:20
Moze ktos mi powiedziec jak stoi socjal w tej firmie? Chodzi mi miedzy innymi o wczasu pod grusza, dodatkowy bonus " na karpia " czy karty multisport?:-)
5
hmmm 2016-04-27 12:10:49
Może ktoś powiedziec czy faktycznie zarobki są wieksze niż ta najniższa krajowa 1850 brutto..czy jest szansa na awans w tej firmie :) czytałam własnie ogłoszeniana ox i zastanawiam sie czy aplikowac. Dziekuje z góry jezeli ktos odpowie :D
11
hmmm 2016-05-09 14:58:53
Hyhy...dzieki ale chciałam posłuchac opini ludzi bo jednak mam obawy:) wiadomo ze wam facetom zawsze łatwiej:) a stanowisko w sumie wszystko jedno jestem inz ale moge rownie dobrze pracowac na produkcji tylko zastanawiam sie nad zarobkami poniewaz głownie chodzi o dojazd czy bedzie sie to kalkulowac :) przyjal sie ktos nowy niech mówi jak tam jest :D bo opinie sa bardzo podzielone
11
hmmm 2016-05-09 15:06:18
Dzieki za miłe słowa :D ale mam nadzieje ze jeszcze ktos nowy sie odezwie...jak wrażenia :D
X 2016-05-14 10:41:25
Odezwie się ktoś z pracowników Polmotorsu jak warunki pracy i kasa???
Y 2016-05-14 11:03:37
Jak to na produkcji lekko nie jest i trzeba pracować ;) a kasa zależy od tego na ile zalezy ci na pracy.
Ja 2016-05-16 09:15:39
A dodatki,wczasy pod gruszą,na święta itp.ile konkretnie???
3
ktos tam 2016-05-16 14:40:31
Pracuja tam moze ludzie ze skoczowa :P ??
. 2016-05-19 23:02:12
Chyba szkoda zawracać głowę (usunięte przez administratora)
Pic 2016-06-04 23:42:09
Ha,Ha,Ha!!!Nieźle,który to już raz???
hmmm 2016-06-05 12:49:58
Sa faktycznie ogloszenia na operatorow..czyli mam rozumiec ze to tylko dla mezczyzn?? kobiety nie sa przyjmowane na to stanowisko ;/ bo zastanawima sie czy wyslac aplikacje
Gwidon 2016-06-06 11:17:59
Coś bardzo długo jest to ogłoszenie na operatora maszyn,chyba ludzie się tam nie garną,ciekawe czemu???
Maj 2016-06-09 09:39:00
Skarbeńku,ale wypowiedzi ludzi z kadr się nie liczą...
ona 2016-06-09 16:59:03
Odpowie mi ktoś czy kobieta tez moze bym operatorem tam? :D z góry dziekuje
Sławek 2016-06-23 14:18:12
Podobno w Polmotorsie praca jest spoko,a ludzie z zarobków są zadowoleni z tego co mówił mi znajomy
Xyz 2016-06-24 06:47:59
Super robota,nawet nie spodziewałem się takich zarobków,a szefostwo jakie miłe,ciągle się pytają czy wszystko w porządku.
Gosc 2016-06-27 16:38:39
A co na temat dodatków, jak wygląda kwestia pracy w weekendy, wczasów pod gruszą, itd?
9
!!!!! 2016-06-29 10:39:44
Dołączam sie do pytania,ile DOKŁADNIE wynoszą dodatki,grusza,na święta,wypłata na początku,po roku?Skąd ktoś bez znajomości ma się o tym wszystkim dowiedzieć???Na rozmowie prawdy nie powiedzą.
1
$ 2016-08-31 22:57:56
Rewelacja!!!!Już Lecę z podaniem!
ja 2016-09-06 09:06:42
teraz z tego co wiem mozna aplikowac na operatora maszyn ja mam np. dzisiaj spotkanie o prace, podobno pilnie poszukuja na juz pracowników
Gość 2016-09-06 16:07:57
Witam. Ja już po badaniach, od jutra zaczynam tam pracę. Wszystko poszło szybko i sprawnie. W zeszłym tygodniu złożyłem podanie i po kilku dniach już rozmowa kwalifikacyjna.
Tola23 2016-09-11 23:13:45
Jak wygladaja zarobki plus inne dodatki i jak wyglada praca w tej firmie wysłałam cv .. Obecnie pracuje w innej firmie produkcyjnej i nie chce sobie pogorszyc pracy
Bety 2016-09-14 18:03:24
Czy dziewczyna bez doświadczenia na produkcji ma szansę na pracę?
Bob 2016-09-15 08:46:40
Oczywiscie. Nawet jak pracowalas na innej produkcji to nie wiesz co robia w tym zakladzie.
Bety 2016-09-15 14:56:04
???
Hany 2016-09-20 19:26:42
Szukam pracowników Polmotors z okolic Cieszyna lub Skoczowa w celu wspólnego dojazdu do pracy. Proszę o kontakt w poście poniżej.
John 2016-09-21 11:31:44
Jak wyglądają u was wynagrodzenia,bo ogłoszenie jest non-stop,doświadczenie mam,a nie chciałbym iść tam w ciemno.Interesują mnie konkrety-ile na rękę,ile na święta,grusze????????????
John 2016-09-21 22:41:53
Daj mi namiary do twojego dilera,czuje że tego jeszcze nie brałem.........
2
Sz-Alik 2016-09-22 11:52:36
Sory przyjacielu ( przyjaciułeczko ),ale interesowały by mnie opinie pracowników,a nie kadrowych,nie ośmieszaj się!Jak wy chcecie zwerbować ludzi do pracy usuwając wpisy na forum i wrzucając swoje.....ŻENADA!!!Widać wy niby wyksztauciuchy,jesteście głupsi niż przewiduje ustawa.
Pracownik 2016-09-28 13:43:20
Oczywiście ,pracuje tam wiele kobiet na stanowiskach zautomatyzowanych.
Majka 2016-09-29 14:53:51
A ile zarobię u was na początku?
Adam 2016-10-03 00:28:43
Dołączam się do pytania,ile zarobię na początku u was na produkcji?
???***??? 2016-10-05 16:15:58
Bronek 2016-10-07 17:58:04
Jest na tym forum ktoś pracujący na produkcji?
Pracownik-pm 2016-10-09 18:15:33
Od razu umowa o prace, zarobki zadawalajace, oczywiscie przyjmuja kobiety na operatorow maszyn ;)
Mała_Mi 2016-10-10 12:34:04
czy ktoś orientuje się jak przebiega rozmowa na stanowisko biurowe w tej firmie? czego się spodziewać? Szukam pracy już bardzo długo i dzisiaj wpadła mi w oczy oferta z tej firmy. Ktoś coś?
Kobieta 2016-10-17 15:10:53
Bez doświadczenia też?
Dziwny 2016-10-20 18:57:59
Szkoda że nie można się dowiedzieć jakie są zarobki w Polmotorsie,a z drugiej strony to jest jedyne forum gdzie nie ma konkretów.
3
pracownik-pm 2016-10-28 23:27:12
tak nie musisz mieć doświadczenia, ale wiadomo że jeśli chcesz startować na jakieś inne wyższe stanowisko niż produkcja to musisz je mieć :)
pracownik-pm 2016-10-28 23:28:58
przy ofercie pracy jest napisane ile wynosi wynagrodzenie (brutto) czyli netto mozna sobie obliczyć "na oko" :)
. 2016-11-14 13:39:20
Ile zarobi u was operator maszyn?Jak wygląda praca w soboty i ogólnie nadgodziny,ile socjalu?Czy Polmotorsowi zależy na przyjmowaniu ludzi,bo ogłoszenie jest non-stop.
1
John 2016-11-16 03:22:46
Jest tu ktoś z pracowników, kto dojeżdża ze Skoczowa?
nowa 2016-11-25 21:02:34
tez próbuje się czegos na ten temat dowiedziec.Jak wyglada praca operatora maszyn i ile zarobi?
pracownik-pm 2016-11-26 15:02:42
Najprościej ujmując zgrzewanie nakręt(e)ki do detalu, bądź praca na robotach spawalniczych :)
$$$ 2016-11-27 12:05:39
A skąd ty umysłowy możesz to wiedzieć?
2
Janko 2016-11-29 17:08:53
Ile tam macie premii na święta w grudniu?
Janko 2016-11-29 17:09:20
Ile tam macie premii na święta w grudniu?
Zygfryd 2016-11-30 14:40:37
Jakich nakrętek?Takich z piwa czy orynżady?Pytom bo nie wiem czy dom rade.
pracownik-pm 2016-11-30 19:39:20
każdy sobie poradzi :)
Zostaw swoją opinię o Polmotors Sp. z o.o. - Mazańcowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmotors Sp. z o.o.