brak logo

ROBAC GGC

Nakło nad Notecią

Opinie o ROBAC GGC

Damian 2014-01-21 20:36
Kalus napisz za co zdjeli ci premie, wtedy pokazesz cos jest wart.Niech wszyscy zobacza ,ze musza robic na nieroba.
krokodil Giena 2014-01-28 17:14
co dał 200 zabrał 223zł ??
2
Kalus 2014-02-17 20:58
Nie chodzi mi o ludzi z produkcji bo i tak większość z Was pracuje na umowę o dzieło a jak ktoś zachoruje to przychodzi do nas do biura i jest zdziwiony że za szpital trzeba płacić! A dla "niego" i tak jesteście(usunięte przez administratora) no chyba że jeździcie Hondą
2
jack 2014-02-18 10:38
Chyba coś ci się pomyliło albo zależy ci aby tak inni myśleli.
Widać lubisz rzucać błotem, zyczę ci aby ktoś ciebie obrzucił tak aby nie zeszło.Pozdrowienia
3
robot 2014-04-12 16:46
A romanse w firmie ucichły?
micha 2014-09-12 20:16
Jak tam dziecinny(niedojrzały emocjonalnie) Kopernik z transportu
1
krych 2014-09-16 15:02
e Micha a co ucięły ci się boki
Micha 2014-09-16 18:51
jeśli chodzi o boki to mnie ten temat nie interesuje(przydupasie Kopernika)choć możliwości jest bez liku,A kopernik dalej twierdzę -ogolić jaja i do .....
do tomek 2014-11-01 22:28
Poważne opinie wystawia się tylko poważnym firmom,a nie firmom działającym na pograniczu prawa lub firmom dawno nieaktywnym( czy istnieje firma Robac GGC?)
2
koń 2014-11-01 22:31
GGC a cóż to za stwór????????????????????/
Krzysztof B. 2014-11-17 20:40
Mieszkańcy Paterka zamykajcie okna idzie zima trzeba ogrzać hale a tylko jest 1 taczka węgla na cały dzień a hala duża. Znowu będzie wypalana guma, ale w zamian odzyska się metal, który się sprzeda i będzie kasa na tą jedną taczkę węgla odzyskując metal, powinniście być zadowoleni.
2
B. 2014-11-28 19:19
Ogólnie o tej firmie powinien być program superwizjer bo to co wyrabia Krzychu to robi sobie jaja z wszystkich
7
ja 2014-12-02 15:01
Firma solidna ale zawsze znajdzie się zawistny osobnik. Cóż poradzić ,ot jak wszędzie w Polsce.
1
hania 2014-12-02 15:12
Masz rację , niech się pier.. w głowę B i ten k.B..Zmyśla bo anonimowo wszystko dozwolone.
ty 2014-12-12 19:12
ja, jakiś ty głupi
1
naprawdę ja 2014-12-13 20:35
Wiesia nie dokazuj!!!!!!!!!!!!!!!! ja/naprawdę ja
1
JAKUB 2014-12-13 20:38
JEDLICZE "pozdrawiają" Trzebinię
j23 2014-12-18 10:12
Jest to poważne forum a nie forum upustu emocji niewyżytego osobnika. Polecam
konsultację w ramach NFZ u specjalisty- sam palaczu wybierz u jakiego.
1
JAKUB inny nie ten ze szczecina 2014-12-26 17:30
Pewnie spaliły się kody(nie odpady),które leżały 200m od źródła ognia.Prokuratura i ubezpieczyciel uwierzyli???
2
j23 2014-12-29 14:45
Ręce opadają, uszy więdną jak człowiek pomyśli, że chodzą po ziemi tacy kretyni jak "Jakub nie ten ze szczecina". Chyba gwiazdor za głupotę dał po d.. rózgą i dlatego pluje złością . Co pomogło?
JAKUB inny nie ten ze szczecina 2015-01-29 20:01
Pani Wiesławo ,ręce opadją
5
Jakub 2015-03-27 16:27
Pogratulować - wózek z ZNTK z za 2metrowego płotu betonowego zrobił pożar. Tok myślenia tego osobnika jest po prostu doskonały :)
2
darek 2015-04-10 17:33
A JAK TAM PAN KORDYNATOR HANDLUJE JESZCE SZMATKAMI CZY JUZ CZYMS INNYM JAK PRACOWALEM TO MIALEM UMOWE OM PRACE ZA TO ZE KUPILEM ZESTAW SZMATEK A POZNIEJ WYLECIALEM ZA POPSUCIE WOZKA A RATY ZA SZMATKI TRZEBA SPLACAC MAM NADZIEJE ZE LUDZIE WEZNA SIE ZA NIEGO BO TO PRZEKRET I NACIAGACZ
16
jack 2015-07-17 13:35
koleś Sylwi widać po wpisie, że nie masz pojęcia o czym piszesz .Widać też ,żeś z konkurencji bo nawet ten sam styl i słownictwo.Pozdrowienia
1
osp paterek 2015-08-09 21:21
Pozdrawiamy pierwszego strażka Krzycha z Robaca
marszałek 2015-08-19 09:33
Znany polski Przywódca powiedział: Naród polski jest dzielny, tylko ludzie to ku...
Dedykuję to powiedzenie tobie co się ukrywasz pod osp paterek
ciekawy 2015-09-01 17:24
Hej widzę że są przyjęcia w Trzebini jak się tam pracuje,ile godzin no i ile można wyciągnąć jako kierowca?pozdr
mariusz 2015-10-11 19:38
A jak tam smieszny koordynatorek slyszlem ze przerzucil się ze szmatek na ubezpieczenia jak tam pracowałem to kupiłem od niego duzy zestaw szmatek miałem za to umowę i wysokie premie do czasu jak szef dojrzal ze mam takie wysokie premie to mnie zwolnil a on nadal tam pracuje nie warto z nim wchodzić w interesy bo skończycie tak jak ja a raty za szmaty trzeba splacac.
15
osp paterk 2015-10-25 18:15
hej mARSZAŁKU nie wciągaj Piludskiego w malutką ,nieuczciwą firmę Bonieckiego
1
marszałek 2015-10-26 10:35
hej osp ,każdy osądza drugiego przez pryzmat samego siebie. Powiedzenie Marszałka dedykowane jest tobie,
pracownik 2015-11-09 14:37
Diatomity to zwięzłe skały osadowe, których głównym składnikiem są szkieleciki okrzemek... itd. a ROBAC po prostu skupuje zużyty olej i usiłuje zrobić z niego "olej jak nowy".
Złe opinie o nich wcale nie są złe tylko prawdziwe ale o tym każdy powinien przekonać się sam.
Ogólnie jak masz nóż na gardle i silną psychikę to idź tam do pracy.
W końcu co cię nie zabije to cię wzmocni :-)
1
pracownik 2015-11-11 19:30
Firma uczciwa, polecam.
chesusrzuw 2016-01-14 16:35
W Trzebini dają na starcie umowę o pracę i pokrywają koszty badań. Bywało też, że pensje były niezłe. Niestety pensje za grudzień nie były na czas, do tego premii nikt nie dostał. Czyli za pracę w święta i sylwestra płacą tyle co w biedronce a wymagania o wiele większe. Ceny na rynkach paliw cały czas spadają, więc nie liczyłbym na wysokie pensje w najbliższych miesiącach. Załoga w porządku, za to prezesa radzę omijać z daleka bo można oberwać nie tylko wyzwiskami. Prezes potrafi zamienić dzień w najgorszy koszmar. Ogólnie to dziwię, że ta firma w ogóle istnieje, przy tak nagminnym łamaniu przepisów. Nie polecam.
4
janusz 2016-01-19 08:59
Praca w Trzebini jest o.k. ale dla tych co potrafią pracować i znają swój fach.Można się dużo nauczyć i rozwijać ,Polecam
2
łukasz 2016-01-21 16:39
najlepszy to jest mariusz i michał jak szef jest w trzebni to cały czas w logistyce przesiedza i zajmuja sie pierdołami
18
Gerard 2016-03-08 07:49
A jak wygląda praca u nich na kierowcę ? Czy ktoś może rzetelnie się wypowiedzieć ?
handlowiec 2016-03-31 10:17
Witam, na stronie internetowej jest oferta pracy jako handlowiec. Jakie warunki pracy handlowca są w firmie? Jak ogólnie kondycja? Można się rozwinąć w tej firmie?
1
piotr 2016-06-11 22:34
nie podejmuj tam pracy,szkoda ZDROWIA

(usunięte przez administratora)
24
pracownica 2016-06-19 12:32
Pan kordynator namawiał pracownikow zeby pracowali po 6 godzin w soboty a pozniej im premie pozabierał zenada kto madry to szuka innej pracy i niema chetnych do pracy niedlugo bedzie sam tyrał i zobaczy jak to jest pracowac o dzielo i za 1000 złotych
25
tomek 2016-06-21 16:30
JA PRACUJE W SOBOTY za dobre pieniądze
1
Ezop 2016-07-03 01:15
A teraz opowiem Wam pewną bajkę, lecz czy na pewno tylko bajkę?:
"Pewien wilk, widząc jagnię pijące wodę z rzeki, postanowił je zjeść i szukał stosownego powodu. Mimo, że stał wyżej niż jagnię, oskarżył je, że zabrudziło wodę, uniemożliwiając mu picie. Jagnię odpowiedziało, że ledwo moczy pyszczek, a poza tym, stojąc niżej, nie mogło zabrudzić wilkowi wody. Wówczas ten rzekł: - Rok temu obraziłeś mojego ojca! Jagnię zauważyło, że nie było go wtedy jeszcze na świecie, a wilk, nie starając się już niczego udawać, wykrzyknął: - Posłuchaj, nawet, jeśli znajdziesz tysiąc wymówek, żeby się uratować, to i tak cię zjem!
Bajka uczy, że, jeśli ktoś chce postąpić niegodziwie i tak to uczyni... w każdym razie według Ezopa...
67
logi 2016-07-04 13:54
witam a jakie warunki w logistyce bo widzę ze poszukują ludzi??
2
daro 2016-08-16 18:24
Impreza w gołabkach udana żarcie dobre tylko szkoda ze szef nie sponsorował alkoholu ale były chociaz wina z odzysku
mario 2016-08-18 18:37
W tej firmie nie ma nic za darmo i bezinteresownie :(
Ale żeby tam pracować trzeba mieć naprawdę serce z kamienia, zero emocji, zero empatii, nerwy ze stali.... i najlepiej być donosicielem szefa....... powodzenia
33
aaaaa 2016-09-06 19:29
ciekawe czemu osoby z 9 pomagajace przebierac złom na dziesiatce nie dostały aneksu a osoby z 10 podostawały przeciez my tak samo pracujemy jak oni tylko jest jedna prawda my nie spotykamy sie z panem kordynatorem po godzinach pracy nie pijemy kawki itp ciekawe dlaczego pan kordynaor ma tajemnice przed szefem chyba cos go grzyzie.
11
333 2016-09-06 22:41
@maki349 wiesz co wydaje mi się ze te oferty to już były dostępne po porstu na tamta chwile już nie sa
alex 2016-10-30 12:28
W tygodniu byłem w sprawie pracy w robacu do działu marketingu logistyk przeprowadziłem rozmowe z jakim panem kordynatorem Mariuszem i odradził mi prace jako logistyk niby słabe zarobki itp
2
Łokietek 2016-10-30 18:29
Jestem tu pierwszy raz. Pracuję w tej firmie i bzdury tu piszą masakra wypowiadają się osoby z kompleksami pisząc bajki. Przyjdź popracuj zobacz kasa na czas i to niezła. Kiepskiej baletnicy nawet rąbek u spódnicy
Kopernik 2016-10-30 18:42
A ja popieram wpis Łokietka prawda. Kasa na 10 i jest niezła. Ludzie aaa pracownica i inni dajcie innym pracować a bajki dzieciom do poduchy. Są tacy jak nerwowy brygadzista cieńki logistyk panie z sortowni którzy są śmieszni z resztą można pracować
2
Alicja 2017-03-29 11:17
Na stronie ROBAC GGC zamieszczone są oferty pracy - http://robac.pl/praca/ Aplikujecie?
Zostaw swoją opinię o ROBAC GGC - Nakło nad Notecią
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROBAC GGC